Majkl Daglas – kunilingus mu je mogao doći glave

U otvorenom intervjuu o svojoj bolesti, koji je dao za britanski „Gardijan”, Majkl Daglas je rekao da je rak grla dobio zbog oralnog seksa, a ne zbog pušenja ili alkohola. Daglas je priznao da je njegova bolest bila izazvana HPV-om tj. humanim papiloma virusom.

– Bez želje da idem u detalje, vrsta raka koju sam imao izazvana je HPV-om koji se dobija kunilingusom – objasnio je 68-godišnji glumac.

On priznaje da je prvo pomislio da je rak dobio od stresa zbog problema koje njegov sin Kameron ima sa zakonom i drogama.

– Mislio sam da je stres zbog toga što mi je sin u zatvoru bio okidač za nastanak bolesti, ali zapravo je sekusalno prenosiva bolest izazvala rak – kazao je Daglas. – A ako ga imate, kunilingus je i najbolji lek za njega.

Majkl Daglas - kunilingus mu je mogao doći glave

Daglas se borio sa rakom od avgusta 2010. do januara 2011. i priznao je da je u jednom trenutku pomislio da će umreti. Međutim, sve prošlo dobro i on je zdrav više od dve godine a svakih šest meseci ide na kontrole.

– Kada je o ovoj vrsti raka reč, u 95 odsto slučajeva on se ne vraća – objašnjava glumac. On ističe da nikada neće zaboraviti izraz na doktorovom licu kada mu je rekao da u korenu jezika ima tumor veličine oraha i da treba da ide na biopsiju.  Iako je devet meseci pre dijagnoze Majkl imao problema sa zuboboljama i drugim oralnim infekcijama, mnogi specijalisti nisu videli tumor.

Stručnjaci iz američke Fondacije za oralni kancer kažu da vrsta HPV-a, poznata kao HPV 16, izaziva oralni kancerom koji se javlja se u zadnjim delovima usta i grla.

Majkl Daglas i Šeron Stoun u Niskim strastima Majkl Daglas - kunilingus mu je mogao doći glave

Izvor: Blic

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments