Oprostila mu je grubost i primila njegov tvrdi kurac

Poljubio ju je grubo po vratu, prelazeći zubima niz njenu nežnu kožu. Rukom je potražio njene grudi. Milovao ih je dok je usnama uvlačio kožu njenog vrata, praveći joj šljivu po vratu. Stisnuo je njenu dojku. Imala je velike bradavice, koje je on prosto obožavao. Obožavao je nju celu.

Za čas mu se @kurac ukrutio i bio je potpuno tvrd. Drugom rukom je skliznuo do njene pičkice. Prstima je prodro preko gaćica direkto do nje. Osetivši njegove prste na svojoj pičkici, Anita je momentalno počela da vlaži.

Privukao ju je uz sebe tako da se njena guza trljala o njegov kurac. Ljubio ju je svuda, a ona je mešala svojim dupetom i tako ga dodatno dražila i palila. Smakao joj je trenericu do kolena, a zatim i gaćice. Naglim pokretom gurnuo ju je na dole i naterao ju je da se savije u struku i natrti.

– Šta ti je Gorane? – upitala ga je – napalio si se, je li?

stojeći seks

Nije joj ništa rekao, već je u sekundi raširio njene guzove i svojim kurcem prodro u nju. Zastenjala je pomalo od bola, a pomalo od zadovoljsta. Nabio ju je na svoj kurac, skroz do jaja. Za sekund je bila nabijena na njegov tvrdi kurac.

– Grub si – rekla mu je Anita – polako, šta ti je?

Goran je nije slušao, stiskao je njene guzove i svom silinom je nabijao na svoj kurac. Njeni guzovi su udarali o njegove butine, stvarajući zvuk. Pičkica joj je bila potpuno vlažna i otvorena. Gutala je njegov kurac. Podmazivala ga je svojim sokom i dodatno ga je palila svojom vlažnošću i toplinom.

Počeo je da je grize po ramenu, jebao ju je divlje, životinjski. Nikad je nije uzeo ovako. Bila je nespremna, ali nije mogla da mu se iskobelja. Njegov kurac je samo nadirao unutar njene pičkice. Osecala je toplinu i strast u stomaku.

Osetila je njegovu muškost u sebi i to joj se dopalo

Oprostila mu je grubost, i brzo mu se prepustila. Mešala je kukovima, lomeći mu kurac. Glasno je stenjala i dodatno ga je dovodila do ekstaze i ludila. Rukom je zgrabio njen klitoris i dodatno ju je nadraživao. Ciknula je svršavajući na njegovom kurcu. Grčila se i uvijala od strasti. Sama se još jače i dublje nabijala na njega.

jebanje od pozadi

Goran je samo nastavio da je jebe. Nije prestajao. Njegov kurac bi ulazio i izlazio iz njene lepljive i vlažne pičke, jebući je u žestokom ritmu.

Okrenuo ju je, položio ju je leđima na sto, podigao joj je noge, i opet ušao u nju. Ovaj put ljubio ju je svuda, nežnije; po usnama, vratu, obrazima. Nije je jebao, samo je držao svoj kurac duboko unutar nje. Osetila je kako je tvrd i da pulsira, znala je da je pri kraju. Jezikom je prelazio po njenim bradavicama, sisajući ih nežno usnama. A zatim je izvukao svoj mokri kurac i rekao tiho:
– Mačko uzmi ga u ruke, izdrkaj ga. Želim da ti svršim po stomaku, po grudima.

svršavanje po stomaku

Uhvatila ga je rukom i brzim pokretima ga je dovela do vrhunca. Jaja su mu se grčila. On se stisnuo na sekund, sprečavajući spermu da izađe, a onda se prepustio užitku. Kapi sperme su poletele kroz vazduh a onda onako tople padale po njenom stomaku.

Svršavao je stenjući. Soba je mirisala na znoj i spermu. Mirisala je na jebačinu. Zatim se spustio između njenih nogu, usnama padajući na njenu pičku.

– Šta to radiš, stoko? – rekla mu je sva napaljena – oćeš da poludim? – a zatim je ispustila krik, osetivši njegov jezik na svom klitorisu.

Ubacio je dva prsta unutar njene pičkice, dražeći joj klitoris iznutra, a jezikom i usnama ju je prosto gutao. Njen klitoris je bio prepušten na milost i nemilost njegovog jezika. Ljubio ju je nežno i polako po njemu. Zatim je kružio po njenim usminama, pa opet po klitorisu. Za to vreme je stimulirao njenu pičkicu svojim prstima.

fingering i lizanje pičke

Stiskala je svoje bradavice i stenjala je. Anita je opet bila na vrhuncu i svršavala je, ovaj put još jače. U talasima. Grčila se i stenjala, i uvijala ispuštajući ogromne količine svog soka, kojeg je on kupio jezikom.

U nosu je osetio miris njene pičke, a u ustima mu je ostao ukus nje. Ukus njene napaljene i lepljive pičkice.

– Šta si mi to uradio? – pitala ga je kad se podigao. – Otkud takva strast? Uželeo si me se?

Opet ju je uhvatio za noge i pogledom pokazao na njegov @ponovo tvrd kurac; bio je spreman opet da je jebe.

– Otkud to? Pio si nešto? Kaži mi, nikad nisi bio tako napaljen. Šta si uzeo?

Goran se smešio:
– Željan sam te Anita, i kurac mi te je željan…

žensko svršavanje

Plavakrv

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o