Uska, nevina pičkica, kao poklon od Mice za 25 godina braka

Pozdrav svima i hvala za pohvale i podršku, i onima kojima se ne sviđa hvala, jer mora bit’ i negativnih kritika. Naš profil Tviter je Boki i Mica, pa ko želi, nek se pridruži. Ovo što ću vam sad ispričat je na moje veliko iznaneđenje, a desilo se prošli vikend.

Kako smo ja i moja voljena Mica imali 25 godina od vjenčanja i lepog i burnog života, odlučili smo otić u jedan hotel u Austriji u zimovalištu. Tu me Mica malo prešla u pozitivnom smislu, jer je baš htela taj hotel gde radi jedna njena prijateljica s kojom se jako dobro slažemo, a i ponekad imamo seks (više njih dve nego ja, al’ i ja se uključim ponekad kad sam sa njima).

Al’ da ja nastavim sa pričom. Stigli smo tamo i lepo se smestili. Otišli na skijanje, malo se zezali, ma sve super. Tu u blizini ima jedan naš restoran i naša jugo muzika. Sredili se i otišli da se zezamo, lepo večerali, pijuckali. Ja joj kupio komplet: ogrlica, sat, minđuše, narukvica, i sve to prateće što ide u kompletu, dam joj. Bila je jako iznenađena i sretna, na šta je samo rekla:
– Ja nemam kod sebe poklon, al’ kad dođemo u sobu, dobit ćeš. – Ja rek’o:
– OK, ne brini, sve je bilo kul.

U jednom momentu je njoj stigla poruka, al’ nisam ništa poklanjao pažnju, kad je ona rekla da idemo, da joj je već dosadilo. Krenuli smo, ubrzo smo stigli do hotela, ušli unutra, otvorili sobu, kad ono – iznenađenje: u sobi je sedela od njene kolegice ćerka. Mala je slatka kao šećer; 21 godina, malo bucka, al’ za njenu visinu super. Sike 5, guza veća… ma super salivena, kao da sam je ja naručivao za sebe. I njena mama, moje žene kolegica.

Piće je bilo nasuto, ja sam malo bio zbunjen. Mala ja malo bila stidljiva, a njih dve vesele i jako raspoložene. Mala je sedela u bade-mantilu. Mica je prišla maloj, uzela je za ruku, dovela k meni i rekla:
– Ljubavi, ovo ti je poklon za godišnjicu braka. Zahvalna sam ti na svemu, za sve što si napravio za nas. Ovaj poklon ti dajem da uživaš u njoj do jutra, mala je zaštićena tabletom, možeš je punit bez problema, to i ona želi, al’ pazi: mala je nevina, nije joj kurac uš’o u picu još, al’ je razrađena u guzu, nas dve smo je spremile za tebe, za ovu noć

Pogledao sam u malu i upitao je je l’ želi da sa mnom izgubi nevinost. Ona me poljubi i reče:
– Ovo čekam već 5 godina, od kad me mama ulovila kako drkam na tvoju fotku. Tad mi je rekla kad budem punoljetna i spremna za seks, da će mi to priuštit, da mi ti uzmeš nevinost. I evo, mama mi ispunila svoje obećanje; sutra mi je 21. Rođendan, i to mi je poklon od mame i Mice.

Ja se nasmija’, poljubi je i čestitam joj rođendan. Poljubim i njih dve i kažem im da nas ostave same, da se mala može opustit maksimalno, jer neće joj bit lako. One me poljubiše i kažu da idu u susjednu sobu, ako me mala ne zadovolji, da ne forsiram, nego da dođem k njima, i na izlasku Mica mi namignu i reče:
– Popio si tableticu, stavla sam ti u vino. Odradi je da sutra spava celi dan!

facesitting

Nasmejao sam se i zatvorio vrata. Kad sam se okren’o, mala je skinula ogrtač sa sebe. Izgledala je predivno. Na brzinu sam se skinuo i priš’o joj. Ona je kleknula da mi puši, a ja je podignem i položim na krevet. Kurac mi je već bio u punoj snazi.

Počeo sam da je ližem, al’ nije bilo potrebe – bila je napaljena i spremna da ga primi. Podig’o sam joj noge i legao na nju, naštimao glavić na ulaz i počeo da je strasno ljubim i lagano ulazim u nju. Osetio sam kako je uska i kako teško ulazi u nju iako je mokra i lije iz nje.

Stvarno je bila uska!

Počela je da stenje i da me grli. Svršavala je, al’ ni ja nisam mog’o više. Nisam do kraja ušao, a već sam svršio i zakucao se u nju. Ona je samo zaokrenula glavu u stranu. Jako je stenjala i pravila trzaje, malo čudne. Krenuo sam da ga izvlačim i oseto mlaz koji mi je zalio kurac. Podig’o sam se i video da ona od strasti piša. Krenuo sam da je jebem. U naletu, kako se zabijem, ona pusti mlaz. Bilo je božanstveno!

devojka skvirtuje

Kad se smirila, pogledala me je i rekla:
– Izvini, upiškila sam se. Bilo mi je tako lepo da se nisam kontrolisala. – Reko’:
– Nema veze, ‘oćemo nastavit još jednu, pa idemo pod tuš, il’ da idemo pod tuš? – Ona reče:
– Nastavi, nemoj vadit. Ja ću ubrzo opet svršit.

Ja se spusti na nju i krenem da je jebem brzim ritmom. Ona poče da stenje i da glasno uzdiše. Cjep’o sam je dobrih 10 minuta. Još je dva puta svršila, i kad se smirila, rekla da stanem, brzo da promenimo pozu, jer je hvataju grčevi. Reko’ joj da bih je voleo malo žešće jebat u ovoj pozi, ako može izdržat, a ona reče da cepam.

Ja krenem kao ludak i nisam obrać’o pažnju što cvili, što se dere i urla.

daddy jebe klinku

Kad sam je napunio, video sam da su joj oči suzne. Preseče me nešto. Bilo mi je žao, počeh da je ljubim i izvinjavam se, a ona reče da je sve OK, da je i ona svršila još jednom i da joj je super, samo bi volela da se istuširamo.

Kad smo se odvojili, iz nje je potek’o potočić moje sperme i njenih sokova sa sukrvicom. Kako je izgubila nevinost, sve se izmešalo. Pomognem joj da ustane i odemo do kupatila pod tuš. Tamo smo se mazili, lizali, pušila mi je.

Onda mi je tražila da je u kadi jebem u guzu, što mi je bilo zadovoljstvo. Više od sat vremena smo proveli u kadi tucajući se. Ja sam svršio dvaput, a za nju ne znam koliko puta.

jebanje u đakuziju

Kad smo ušli u sobu rekla mi je da želi da legnem na leđa, da se ona nabije, što sam joj i priuštio. Skakala je na meni kao ma’nita. Kad je svršila, samo je legla na mene, poljubila me i nedugo zatim zaspala. Bila je iscrpljena do poslednjeg atoma.

Polako sam se izvukao ispod nje, pokrio je, ogrn’o bade-mantil i otiš’o kod Mice i kolegice. Njih dve su mi otvorile. Ušao sam u sobu, što me je jako iznenadilo; bile su gole. Ležale su na krevetu al’ su bile pijane kao metle. Popile su tri litre vina, nisu znale za sebe.

Ja sam okren’o kolegicu i nabio joj zguza. Dok sam je žestoko jebao i uspio da se ispraznim u nju, ona je zaspala, a Mica je uveliko spavala. Ja sam ih pokrio i vratio se maloj, leg’o pored nje i zaspao.

ffm trojka, od pozadi

U jednom momentu me je probudilo pušenje. Pogledao sam i video Micu kako mi puši. Nasmejao sam se, a ona me pogleda i reče:
– Danas si moj. Sami smo.

Pitam gde su njih dve, a ona reče da su otišle jer rade drugu smenu.

Ja je pridignem i počnem da je ljubim, i tu padne dobra jebačina. Zahvalim joj se na poklonu. Lep poklon od moje ljubavi.

pušenje, zornjak

Pozdrav svima od Bokija i Mice

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o