Otplatio sam dug redaljkom, II dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Otplatio sam dug redaljkom, II dio

Nakon napora u pružanju zadovoljstva kao vraćanje duga Marku i njegovim prijateljima u potpunosti mi je odgovaralo ležanje na trosjedu, te polako opuštanje mišića nogu i čeljusti. Lice i prsa, kao i gornji dio nogu bili su mi puni sperme koju nisam pokušavao obrisati. Dapače, uživao sam u njezinoj ljepljivosti i razmišljao o tome što me čeka kad dođe Mirko i njegova ekipa.

U razmišljanju sam razvijao razne kombinacije što će od mene tražiti. Povremeno sam bacao pogled na Marka i društvo koji su nešto potiho razgovarali, pijuckali i povremeno pogledavali prema zidu na kojem su se prikazivali kratki pornići, svi s gangbang tematikom. Povremeno je i meni pogled odlutao prema ekranu. Sve to je doprinosilo mom uzbuđenju tako da mi je kurac ponekad zapulsirao, pogotovo kad sam vidio da Markovim prijateljima, svima negdje u tridesetima, nije trebalo puno vremena da im kurčevi opet počnu rasti pred mojim očima.

Nakon nekih pola sata začulo se zvono na ulaznim vratima. Marko je poskočio, krenuo prema ulaznim vratima i otvorio ih. Radoznalo sam gledao prema vratima kako bi vidio tko ulazi. Nabrojio sam 6 osoba, svi visoki i dobro građeni muškarci u kasnim tridesetim ili ranim četrdesetim godinama. Srdačno su se svi pozdravili s Markom i društvom, dok meni nisu poklanjali neku posebnu pažnju. Nakon što ih je ponudio s pićem Marko im je, pokazujući prema meni, rekao:
– Ovo je ta kurvica. Vaša je i možete s njom raditi što vas je volja, ali napominjem da najviše voli i najbolja je u pušenju.

redaljka pušenja, gay

Kao i prije nije me upoznao niti s jednim od prisutnih odnosno nije uopće spominjao imena. Ne čekajući da ime se ponovi, sva šestorica su krenula prema meni usput otkopčavajući šliceve. Bez da su mi išta rekli spustio sam se na koljena dajući do znanja da sam spreman za akciju.

Prvi mi je prišao i stao neposredno preda mnom s poluukrućenim kurcem nekih tri centimetra od mojih ustiju. Ostali su stali u red iza njega.

Polako sam poluukrućeni kurac uzeo u usta

Očigledno da mu je to odgovaralo jer sam osjetio kako mu kurac buja u toplini mojih ustiju. Istovremeno sam pokretima ruku pozvao još dvojicu da nam se pridruže. Stali su svaki s jedne strane, i ja sam im počeo polako drkati kurčeve. Ostalu trojicu sam uočio da se svlače i lagano si počinju drkati. Sva tri kurca koja sam obrađivao počela su lagano rasti i ubrzo su postigla svoj maksimum. Tada je kurac izvučen iz mojih ustiju, a preda mnom su se stvorila preostala trojica sada potpuno gola. Kurčevi su im bili gotovo u punoj veličini. Nisu puno oklijevali. Prvi mi je svoj cca 15 cm dugačak, ali debeli kurac gurnuo u usta i počeo ga pomicati naprijed-nazad u mojim ustima. Druga dvojica su mu se približila i svoje kurčeve stavila pred moja usta pokušavajući ih također ugurati u moja usta.

pušenje više kurčeva, gay

Iako sam maksimalno pokušao pomoći, nažalost, barem još jedan kurac nije mogao u moja usta. Međutim, zato se ekipa snašla. Svako malo su se njihovi kurci izmjenjivali u mojim ustima. Svi su bili oko 15 cm, te mi nije bio problem primati ih u usta. Ubrzo ih se svih 6 uključilo i ja sam mogao svako malo imati drugi kurac u ustima. Uživao sam u tome kao i u mješavini njihovih sokova i moje sline koji su se izmješali u ustima i lagano klizili preko usana na bradu i na moja prsa.

Iznenda su se odvojili i 5 njih je sjelo na trosjed. Pretpostavljao sam šta žele i četvoronoške sam se dovukao do trosjeda i lagano jednom po jednom pušio kurac, dok sam dvojici s njegove lijeve i desne strane lagano drkao kurčeve. Naravno da sam tako četveronoške isturio guzicu, na kojoj sam odjednom osjetio nečije ruke. Sada sam se sjetio onog šestog tipa koji nije sjeo na trosjed.

Ruke su mi lagano razmicale polutke guzice i doprijevši do otvora lagano ga počele masirati. Laganim kružnim pokretima guzice dao sam do znanja da mi se to sviđa. Tada sam osjetio lagano prodiranje, najprije jednog, pa onda dva prsta u guzicu. Osjetio sam laganu bol, ali samo nakratko.

drkanje kurčeva, gay grupnjak

Nakon par trenutaka prodiranje prstiju mi je počelo još više pojačavati uzbuđenje. Ne ispuštajući kurac iz usta niti prestajući drkati dva kurca istovremeno, nastavio sam se uvijati guzicom i ubrzano disati od uzbuđenja.

Nakon nekog vremana osjetio sam izvlačenje prstiju iz guzice da bi odmah zatim na otvoru osjetio nešto znatno deblje kako prodire unutra. Na samom početku osjetio sam oštru bol te pritisak u guzici, kako je kurac ulazio sve dublje.

S vremenom je bol nestala, a mene su preplavili valovi uzbuđenja

Kako se sada nisam mogao pomicati u stranu i na taj način izmjenjivati kurčeve u ustima, kurčevi su se počeli izmjenjivati ispred mene. Svako malo ruke tipa kojem sam pušio bi mi podigle glavu, on bi se izmaknuo u stranu, a drugi kurac bi se pojavio direktno preda mnom. Naravno da sam ga bez ikakvog oklijevanja uzeo u usta. Izuzetno je je uzbuđivao položaj u kojem do sada nisam nikada bio. Kurac u guzici i kurac u ustima te diktiranje brzine pušenja brzinom nabijanja kurca u moju guzicu je bio ekstremno uzbuđujuće iskustvo.

Ubrzo su krenule izmjene. Kurčevi su se izmjenjivali u mojoj guzici i u mojim ustima. Više nisam stigao niti pratiti koliko je kurčeva bilo u mojoj guzici. Da li svih šest ili manje, ili čak možda više?

gay gangbang

U svoj toj gužvi i uzbuđenju uspio sam primjetiti da Marko i njegova ekipa još uvijek sjede pasivno, iako su im kurčevi bili u punoj erekciji na kurac. Zatim me je obuhvatio rukama iznad kukova i povukao nadolje i prema sebi te posjeo na svoj kurac. Malo sam se promeškoljio kako bi kurac došao točno na moju rupu nakon čega sam se nabio na kurac.

Osjetio sam kako mi je cijeli njegov kurac ušao unutra, a da se u to uvjerim potražio sam njegova jaja koja su bila priljubljena uz moju guzicu. Lagano sam se nogam počeo podizati tako da je kurac polako klizio prema van, da bi se zatim ponovo spustio i kako bi kurac ponovno ušao cijelom svojom dužinom u mene. Ubrzo su do njega, s lijeve i desne strane, sjela još dvojica. Odmah su me uhvatili za ruke i stavili ih na svoje kurčeve.

Ova nova pozicija zahtjevala je vremena kako bi se sinhronizirao u pokretima. Napokon sam uspio. Podizao sam se gore-dolje i na taj način obrađivao kurac u meni, a onda bi stao i par puta provukao kožicu drugoj dvojici. U takvom stavu nisam dugo čekao da se preda mnom pojavi nekoliko uzdignutih kurčeva. Primjetio sam da su se pridružili i Marko i njegova ekipa, što znači ukupno 11 kurčeva: jedan u guzici, dva u rukama i 8 koji se bore za ulazak u moja usta.

širenje guze, gangbang gay

Stvari su se sve brže odvijale. Ona osmorica su svako malo po jedan gurali kurac u moja usta, odnosno dok to nisu uspjeli, drkali su sami sebi. Osim kurca koji je bio u ustima, još nekoliko ih je bilo u mojoj neposrednoj blizini dodirujući mi lice, usne, čelo, kosu… Uzdasi svih nas postali su sve ubrzaniji. Pokreti kod drkanja sve brži.

Odjednom, kurac u mojim ustima je eksplodirao. Četiri mlaza tople tekučine udarila su u moje grlo i usta ispunile ljeplivom i slankastom spermom. Zadnjim pokretom kurac mi je zabio do kraja u grlo da bi ga trenutak kasnije izvukao i s njim također dio sperme koja se iscjedila na bradu. To je bio kao znak za opću kanonadu. Drugi kurac mi je uletio duboko u usta i počeo istovarivati svoj teret. Nova količina guste i lepljive tekučine mi je ispunila usta i nakon što sam napravio gutljaj, polako se počela spuštati po mojem grlu.

U taj moment dvojica kojima sam drkao podigli su se i sad sam imao slobodne ruke da se oslonim na natkoljenice onog čiji kurac je bio u mojoj guzici. Čuo sam sve brže disanje i uzdahe. Jedan po jedan su se približavali meni i počeli svršavati. Ciljali su moja usta nastojeći usput uguratu kurac u njih, ali svi nisu stigli. Neki mlazevi su jednostavno udarali po mom licu, čelu, očima i kosi. Gusta ljepliva sperma se cijedila niz moje grlo, niz lice i bradu prema prsima i kapala djelomično na noge. Mlazeve sam jednostavno prestao brojati, ali sam uspio osjetiti bujanje kurca u mojoj guzici i njegovo pumpanje. Zbog kondoma nisam osjetio mlazeve.

gej bukake

Kako su svršili i pridodali spermu na onu od prve redaljke, tako su se udaljavali i posjedali okolo. Na kraju više nikog nije bilo oko mene. Iako sam uživao do tada, ipak sam odahnuo kad sam uočio da su svi zadovoljeni. Tada mi je prišao Marko:

– Ovo je bilo odlično, ali morat ćemo smisliti kako da otplatiš preostali dio duga. Sada se možeš ići oprati u kupaonu.

Ukočenim korakom zbog bolova u nožnim mišičima krenuo sam u kupaonu. Odmah na ulazu stao sam pred veliko ogledalo. Prizor je bio neizmejrno uzbuđujući za mene: ja pokriven enormnim količainama sperme po licu, čelu, bradi, prsima, nogama i kosi. Razmišljao sam o kojoj bi se količini radilo da dobar dio nisam progutao. To me je do kraj uzbudilo te sam samo uz dva pokreta žestoko svršio. Mislim da nikad nisam izbacio toliku količinu sperme.

Tuširajući se, razmišljao sam šta me još čeka u otplati duga. Nadam se nešto posebno, ali prije svega grupno.

jahanje kurca, gay redaljka

ZORO

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x