Mlađi brat nam nije dao da se pojebemo…

Imao sam 21 godinu kada sam odslužio vojni rok i počeo da radim u jednom Sarajevskom kafiću kako bih skupio pare za fakultet. Jutarnja gimnastika i fiskultura su učinili svoje, tako da sam u tom periodu imao strašnu fizičku kondiciju i izdefinisanu muskulaturu, a i moj fizički izgled mi je pomagao da izmamim ženske osmjehe i olakšavao prolaz kod ljepšeg spola. Kako sam tada proveo pola godine u kasarni, nisam imao sreće u ljubavnoj sferi, jer nijedna djevojka nije mogla da čeka dok ja završim vojnu obuku. Od posljednjeg seksa je potrajalo nekoliko mjeseci, tako da sam tada bio prilično neiživljen. Mlad, napet i željan ženske blizine, istraživao sam novu okolinu i šarmirao sam sve što sam stigao.

Bio je mjesec april i otpočinjala je sezona za ljetnu baštu. Nakon desetak dana smo dobili i ispomoč sa još par radnika. Među njima je bila i Maja.Maja je tada imala 27 godina. Krasila je prirodna svijetlo-smeđa kosa koja je djelom bacala na plavu boju. Imala je krupne, pametne, plave oči sa blaženim, prodirajučim pogledom. Bila je vesele prirode i uvijek se smiješila, a uz to i dosta energična. Imala je momente kada se intenzivno, impulsivno smijala i s tim tjerala i druge na smijeh, a pored toga imala je nekakav dominantan, ali otvoren stav. Zračila je nekom emotivnom, majčinskom energijom i doimala se kao jako fina, neiskvarena osoba.

Čak u samom startu našeg poznanstva počela me je emotivno ispunjavati, a ja sam je svakako gledao seksualno, kao i svaku drugu žensku osobu koja mi se imalo svidila. U brendiranim keceljama i majicama se njene obline nisu mogle nešta posebno ni isticati, osim što sam primjetio da je imala malo veče grudi od prosječnih, ali su bile sakrivene ispod jednolične, radne odječe. Njen struk je bio kruškasto izvajan i lijepo oblikovan, dok se njena guza stidljivo nazirala ispod plavih farmerki. Bila je srednjeg rasta, malo niža od mene, ali sve u svemu, jako mi se svidjela.

zgodna plavuša, zavođenje

Sutradan je počela da radi sa nama i upoznali smo se kada sam preuzimao njenu smjenu. Komunikacija je trajala samo par minuta. Tada su nam se pogledi susreli i bilo je tu više nego samo čisto kolegijalni odnos. Tako mi je bar djelovalo; izgledalo je kao da i ona traži neko muško da je ispuni i tu me je odmah zaintrigirala. Ona se samo smješkala i pokušavao sam u tim djeličima trenutaka da ostavim što bolji dojam do sljedeće smjene…

Prošlo je tako par dana kako smo radili u kontra smjenama, dok nismo jedno jutro počeli da radimo zajedno. Bila je prilično načitana i pametna. Istraživanje i ispitivanje jedno drugog je bilo zanimljivo; smijali smo se, zezali, pričali o ozbiljnim temama, o glupostima, o snovima i životu itd. Nije imala momka, niti muža, ali je primjetila i razliku naših godina, aludirajući na to da iz tog razloga nemam prolaza kod nje. Ja nisam posustajao, jer sam osjetio i kod nje želju da se malo bolje upoznamo i nakon par dana sam skupio malo odvažnosti i zatražio njen broj telefona. Kako je ona u tom trenutku usluživala u žurbi neke goste, nasmijala se i izdiktirala mi broj sa tacnom u ruci i tako smo dogovorili da se sutra nađemo na kafi. Primjetio sam da nas je gledao zbunjeno jedan gost, koji se nasmijao našem ponašanju, a ona se pozdravila i odgegala, veselo vrckajući guzom. Krenuo sam kući ispunjen i preplanuo od uzbuđenja, čekajuću sutradan.

Počeli smo da izlazimo, hemija između nas je bivala sve jača i jača. Ja sam počeo ozbiljno da se zaljubljujem u nju, a i ona u mene. Prošlo je desetak dana kada smo i prvi put izašli u grad. Išli smo u barove, u kino, šetali i razmjenjivali mišljenja i iskustva. Došlo je i do prvih emotivnih faza, ali ja nisam htio baš da žurim sa seksom i da je pritiščem, mada sam bio strašno napet. Pustio sam sve da ide nekako prirodnim tokom. Prošlo je desetak dana i jedno večer sam je pozvao kod mene u stan da gledamo neki romantični film, pošto je najviše voljela takve filmove, mada su meni bili prilično dosadni. Tada sam još živio sa roditeljima i mlađi brat je imao oko 10 godina.

drkanje kurca preko farmerki

Ležali smo u odječi na kauču u mojoj sobi, pokriveni nekom dekicom, dok je na ekranu Banderas glumio nekog pačenika. Ona je posvečeno pratila film, dok sam ja ubijen od dosade ležao pored nje i pokušavao da ne zaspim. Mali brat je divljao trčeći po hodniku i svako malo ulijetao u sobu. Njegovo prisustvo je ometalo našu intimu, tako je i mama dolazila da ga odvede i da nam dopusti malo privatnosti, mada je to u tim trenucima to bilo skoro i nemoguće.

Kada se situacija malo smirila, ja sam opet zabacio glavu unazad i nastavio da blejim u ekran sa poluotvorenim očima. Prošlo je par minuta, a ona je vidjevšti to, naglo me uhvatila za međunožje. Bio sam se na trenutak iznenadio, trznuo sam se i razbudio odmah. Svakako mi je prijalo, ali to baš nisam ni očekivao u tom trenutku. Počeo je lagano da se diže, a ona ga je samo pomalo nadraživala preko platna moje trenerke.

Okrenula je glavu prema meni i počeli smo da se strastveno ljubimo. Milovao sam je desnom rukom po licu, a ona je lijevom rukom dirala njega i stiskala laganim pokretima. Uhvatio sam je za dojku. Znao sam da joj se to sviđa, jer je u tom trenutku i ona počela da me intenzivnije stimuliše. Masirao sam joj jednu sisu ispod majice, pa sam lagano prelazio na drugu. Ljubeći me, gurnula je ruku unutar bokserica. To mi se jako svidilo. Uzvratio sam joj hvatajući je za butine. Spontano sam je zgrabio za dupe. Zatvorenih očiju se predala užitku. Strastveno smo nastavili da se ljubimo i diramo dok ona nije podigla glavu i blaženo me je pogledala u oči. Nisam znao šta slijedi, jer nismo mogli više ni dublje ući u našu igru.sisanje kite

Ona se uspravila i iz torbe uzela crveni lobelo sa kojim je namazala usne. Zatim se sa dragošču podvukla pod deku i uhvatila se za njega. Ja sam napet isčekivao mnogo toga da se lijepog desi. Djelom mi je svukla trenerku i obuhvatila ga ustima. Počela je da ga cucla. Čuli su se čudni zvuci usana, marljivo se trudila da to obavi što bolje, a on je bivao još kruči i veći. Zabacio sam glavu na jastuk, a ona je pritiskala usnama mog kuronju i slijedila užitak pokretima glave. Malo je previše glavić prihvatila usnama i na trenutak me je zabolilo.

Zaustavio sam dah na trenutak, ali nisam htio da je prekidam

Ona je mislila da mi je super u tom trenutku, pa je nastavila istim tempom. Ja sam uzdahnuo i povukao ga prema dole, a onda je ona zastala i pitala zbunjeno da li je ok sve.

– Ou, da… – odgovorio sam zatečen, nisam htio da kvarim njenu dobru volju.

Nastavila je istim tempom i nakon par trenutaka čuli smo opet malog brata kako trći i smije se po hodniku i ona je zastala kao da je zaleđena. Brat je opet upao u sobu kao indijanac, a Maja se trznula i izvukla naglo ispod deke, praveći se da se ništa nije desilo. Bio je mrak u sobi, pa se nije moglo ništa ni primjetiti, ali sam tada uočio da je bila malo postiđena. Brat je pitao šta radimo.

– Ništa, gledamo film, idi spavaj kasno je – on je negirao, ali je odmah potom istrčao iz sobe.

Izbačeni iz takta, pravili smo se opet kao da gledamo film. Braco je skakao po hodniku i ostavio nam otvorena vrata. Mama ga je opet odvela u sobu i zatvorila vrata.

– Šta ćemo sad? – pitala je zbunjeno.
– Ništa, pogledaćemo film do kraja – nasmijao sam se. Tada mi se već bio i spustio, ali nije mi problem bilo ponovo se uzbuditi. Pribili smo se jedno uz drugo i ona je opet počela da ga mazi. Kada se zavukla ispod jorgana i krenula da ga ljubi i dira, brat se opet čuo u hodniku i ona se naglo trznula.

oral uz film na tv-u

– Neče on uči, samo ti nastavi.

Bila je to smiješna situacija, ali i napeta, jer je mali brat galamio i smijao se, povremeno trčkarajući po kući. Nju je bilo stid da je ne vidi moja mama i da ne pomisle Bog zna šta o njoj, jer je opet bila starija i zrelija od mene i zbog toga nismo djelovali kao neki klasičan par. Dvoumila se da li da nastavi, a opet je željela jako da mi udovolji.

– Ako opet uđe, a ne bi trebao, onda čemo prekinuti skroz, a mrak je, neče nas ni vidjeti – ubjeđivao sam je da nastavi i nakon par minuta je posustala i krenula ponovo sa svojim vragolijama. Zavukla se ispod i obuhvatila ga rukom. Navlačila je sporo kožicu gore i dole. On se počeo polako da diže. Počela je da ljubi glavić i da ga usisava. Čuli su se opet čudni zvuci njenih usana, koje je proizvodila uvlačeći ga snažno usta i sisajući. Nakon kratkog vremena, on je bio spreman za rat i uspravljen kao vojnik na straži.

Već par mjeseci sam čekao da mi se tako nešta desi i napokon je došlo i do toga, tako da mi je to stvaralo duplo zadovoljstvo. Ona se sada već i uživila i zaboravila je na zvukove malog brata, koji je i dalje divljao po susjednim sobama i hodniku. Stegla ga je bila opet previše usnama i ja sam izustio sam par uzdaha, a ona je mislila da mi je dobro. Povukao sam ga prema dole, a ona je začuđeno zastala. Nisam je htio prekidati, ali je onda rekla da ne zna da li uživam ili me boli, pa da je otprilike usmjerim kojim intenzitetom da to nastavi.bezobrazan pogled i pušenje

– Malo si mi previše pritisla usnama… – odgovorio sam jedva. Zamolio sam je da malo opusti usne i da ga uvuče malo dublje u usnu šupljinu. Taman kada je ona to krenula da nastavi, upao je opet mali braco i ona se naglo trznula da izviri iz deke. Brat je opet nešta nebulaznio, a ja sam ga samo ignorisao, dok nije sam izašao.

Sada nam nije više bilo do seksa. Mada je ona bila i dalje voljna, šapnula mi je da bi mogla nastaviti bar rukom. Odgodio sam to za sljedeću priliku, jer je bilo već kasno, a nije imalo više nekog ni smisla.

Ona je živila u drugom djelu grada, pa sam je ispratio stotinjak metara dok nije naišao prvi taksi. Vratio sam se kući i zaspao razmišljajući o cijelom događaju. Bilo mi je smiješno, ali i krivo. Znao sam da čemo uskoro nastaviti započeto, ali nisam mogao od uzbuđenja da dočekam…pušenje i drkanje

Delirium81

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Koja si ti budala.