Ne znam više da li ližem pičku ili kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jedan obrezan kurac i tri gola krosdresera, II dio

Evo dragi pratioci ovog sajta nastavak priče sa drugarima golaćima i krosdreserima. Ovo je treći dio priče o druženju sa starijim nudistima koji su voljeli i ženske krpice da oblače ali su se i međusobno družili i sa njihovim suprugama. Pa da nastavim kako je prošlo druženje i sa njihovim suprugama.

Pošto smo svi svršili sjedili smo i hladili se rashlađenim pivom kada se začuše ženski glasovi iz bašte gdje je bila kapija na ogradi. Čuo se ženski smijeh i govor, i ubrzo ja razaznah glas jedne od dama kako govori:
– Šta li oni naši muževi danas rade? Ron mi je rekao da će imati društvo jednog novog muškarca koji ima obrezan kurac.
– I ja sam cula od mog Bernarda da će biti sa njima i nadam se da su svi tu, a imali su vremena za jednu rundu dobrog sexa – i na to se začu smijeh sve tri žene.

Uskoro se počeše pojavljivati na vratima jedna po jedna i kada nas ugledaše onako gole smješkale su se i veselo razgledale cijelu situaciju. Stajale su jedna do druge sa osmjehom na licima i mjekrale nas. Prva je bila srednje visine, kraće smeđe kose sa paž frizurom, svijetlo smeđih očiju i punih usana. Na sebi je imala laganu košulju koja je sprijeda bila malo više otkopčana i moglo se primjetiti da ne nosi brus, pošto su tkaninu košulje nadigli šiljci bradavica na osrednjim sisama. Dole je imala kraći šorts koji je naglašavao sočnu pičku a noge su joj bile skladno građene, dosta potamnile od sunca, a na nogama je imala lagane papuče.

bisex devojke na orgijama

Srednja dama je bila mnogo viša, valovite plave i guste kose koja je dosezala do ramena, širokog lica sa prodorno plavim očima i lijepim usnama, a bila je isto tako lagano obučena, sa nekom dugom haljinom na raskopčavanje koja je pokrivala poveće sise i dosezala je do koljena, jakih nogu. Treća je, opet, bila dosta slična prvoj samo što je nosila kraću suknjicu i neku majicu bijele boje, isto bez grudnjaka, pošto su i kod nje bradavice napele platno od majice. Za srednju sam odmah pretpostavio da je žena od Roberta a prvoj priđe Ton i meni bi jasno koja je treća, bila je to Robova supruga.
– Pa momci kako je bilo? – upita ih Robertova supruga a na to se javi sam Robert govoreći:
– Pa draga, bilo je veoma vatreno i zanimljivo, a mnogo ljepše kada nas ima parni broj – i na to se nasmijasmo svi.
– Vidi se da ste uživali – javi se Tonova supruga – pošto ste vi goli, vrijeme je da se i mi pridružimo – i prva otkopča košulju i veselo mrdajući bokovima skide i kratki šorts. Kada ostade gola vidjelo se da ima skladno tijelo sa sisama lijepe veličine, čvrste, a bradavice su bile malo veće i štrčale su pravo, a među nogama se mogla vidjeti lijepa mesnata pička, skroz depilirana. Na to se pokrenu i Robertova supruga koja raskopča haljinu i kada je raskopča, vidjelo se da i ona nema ispod na sebi ništa, i ukazaše se poveće sise, a dole je bila isto tako veoma lijepa pička sa malim trokutićem iznad velikih usmina koje su se malo razdvojile i vidjelo se da je dobro ovlažila.

Najzadnja se skide Tonova supruga, a i ona je imala lijepe sise sa skladnom pičkicom koja je isto tako bila depilirana, a vidjelo se da su sve tri dobro potamnile svuda, jer su se sunčale gole, kao i njihovi muževi.

Meni priđe prva Robertova žena, pruži mi ruku i predstavi se:
– Ja sam Paulina – ja se rukovah sa njom i rekoh:
– Drago mi je – govoreći joj moje ime.
– Drago je i meni, i vidim, lijepo si obdaren, sigurno su ovi sa kojima si bio uživali.
– Da svi smo uživali i te kako – oglasi se Ton a njegova žena ga pogleda, te i ona priđe i predstavi se:
– Ja sam Marta – reče ona i ja se i sa njom rukovah. Na kraju priđe i Ronova supruga pružajući ruku. Reče mi:
– Ja sam Sandra – i dok smo se rukovali ona mi priđe bliže i poljubi me ovlaš u usta ali ja je uhvatih za glavu i poljubih je tako što sam joj odmah uvalio jezik, što je i ona prihvatila i jezici nam počeše divlji ples koji ne potraja dugo.

Ne znam više da li ližem pičku ili kurac

Kada se odmakla od mene uzdahnu duboko i reče:
– Uuuuh, ljubi se super, a sigurna sam da liže i jebe isto tako dobro. – Na to se muški nasmijaše i Rob reče:
– Da znaš da jebe i te kako, a imat ćete šta da probate, komad mu je super. Hajde sjednite drage naše – reče Robert ali Paulina je imala nešto drugo u planu, i dok sam ja stajao reče:
– Djevojke, krenite se sladiti njegovim kurcem, ja bih malo da se ljubim sa našim gostom – i primače mi se te mi krknu jezik u usta, što ja prihvatih i uhvatih je desnom rukom za sisu, a lijevu ruku joj stavih na pičku, na šta ona automatski razmače noge i ja na prstima osjetih da je i te kako navlažila. Šumno je disala dok me je ljubila i stegnu mi ruku na bedrima a druge dvije kleknuše i počeše da mi naizmjenice ljube kurac i da ga dodaju jedna drugoj, dok su ga oblizivale i usisavale sve do jaja.

Na prvi dodir jedne od njih, nisam gledao, kurac mi je strahovito brzo narastao tako da su mogle da ga naizmjenično puše. Krajičkom oka vidjeh Roberta kako se primiče jednoj od žena iza leđa i namješta je da može da joj ga stavi odozada, a Ton se isto tako se primakao drugoj i ubrzo se začu pljeskanje tijela o tijelo, i začuše se i njihovi uzdasi. Paulina se dobro ljubila i ja sam joj jednom rukom mjesio sise i trljao bradavice a drugom rukom sam joj prstačio pičku iz koje je skoro pa ljevalo. Ja na kraju odlučih da odvojim dvije dame od mog kurca, jest nerado, i dadoh znak Paulini da se i ona naguzi da bih i ja mogao da je guzim. Ona se namjesti i reče mužu:
– Jebeš li tu Teovu ženicu dragi? Sad ću i ja da osjetim ovaj obrezani kurac, a nadam se da ćeš i ti poželjeti da ga osjetiš, znam da voliš to. Ali ova dvojica, prvo ne žele da te jebu, a i ti nisi raspoložen za njihove kurčiće.
– Hahaha draga – reče Bernard – vidm da misliš na mene i da bi voljela da vidiš kako me neko guzi, da te malo neko zamjeni u guženju sa vještačkim kurcem kojim me inače jebeš.
– Da dragi, jedva čekam da vidim kako će ti ga staviti – a ja kada joj stavih kurac u pičku osjetih da je dosta uska i kada sam joj ga stavio na ulaz i onda naglo ubacio do pola, ona jeknu sa dugim: – Aaaaaaaaaaah toooo, nabijj gaaa… daaaj do jajaaaa, aaaaaaaaaj toooo… Sad jebi žestokooo i udri kurvuuu kurčinooom… aaaj jebi me i šamaraj mi guzoveee, oooooh tooo….

Jebanje u guzu dok ona skvirtuje

Ja sam je držao za bokove i počeh žestoko da joj ga nabijam nazivajući je kurvom i govoreći:
– Evo ti kučko, voliš kurčinu da te jebe žestoko? Evo ti evo naa… Auuh, kako si vlažnaa… Uuuf pičkooo jebenaa, voliš kurčinu, haaa? Voliš se guziti? – a ona je na to samo zavikala:
– Daaaa, jebiii, aaaj, tooo… – i poče da se nekontrolisano trese, i ja u jednom momentu izvadih kurac a iz pičke joj šiknu gejzir. Ona se baci na leđa tresući se, držeći rukama pičku i vičući: – Aaaaaaaaaj… daaj ga opet, daaaaaaj, jebiiii meee… – Ja joj ga opet nabih odjednom i počeh da je guzim isto tako žestoko, a ona je samo dahtala i stenjala, bacakajući se glavom lijevo-desno i šišteći vikala: – Too, daa… Aaaaj, kako je lijepooo, jebiii, daaaaj zabijjaaaj gaaa… aaaaaaa, dragiiiii, kako jebeeee! – Na to se Bernard oglasi:
– Daj nabij joj kurčinu, too, jebi kučku… Uuuuh, kako je dobro jebeeeš…

Zagrajaše svi po neki komentar a i druge dvije žene su se uvijale isto tako i vikale na njihove jebače, ali se uskoro začu Robert da svršava, izvadi kurac iz Teove žene i poče je zaljevati po leđima i guzovima. Rob se isto tako začu, i on isto tako poče da svršava po leđima druge žene, a Ton iskoristi priliku pa priđe Robertu i oliza mu kurac, a onda isto tako i Robov kurac oliza i poče da liže spermu sa leđa jedne, pa onda i sa druge žene.

Ja sam guzio Paulinu još i ona opet poče da se trese, što mi je bio znak da je opet blizu svršavanja i ja izvadih moj obrezani kurac vani, a ona opet poče da prska i da se trese. Ja joj ga opet nabih i počeh da je jebem, a u tom mi priđe Sandra, poče da se ljubi sa mnom i poče da šapće:
– Jebi je, oooh, samo tako, guzi kučku jebenu… Aah, jedva čekam i mene da jebeš tako… Ooooh, nabij joj ga – i poče da je trlja po pički, ujedno i moj kurac da trlja pomalo, a Marta mi je prišla odozada i poče da mi liže guzove i između njih, što mi je i te kako godilo. Ujedno mi je počela i jaja pomalo da steže. Ja osjetih da mi nadolazi i to i najavih, a Paulina reče:
– Daj da mi svršiš u usta – i ja ga izvadih a ona se namjesti i uze da ga drka otvorenih usta, ja ubrzo osjetih kako sperma kulja iz mene, a ona ga stavi u usta i poče da guta spermu, i kad se i zadnja kap iscijedi ona se okrenu mužu i dade mu rukom znak, a on joj se primače i oni se pocčeše ljubiti i ona mu ubaci jedan dio moje sperme u usta.

Ne znam više da li ližem pičku ili kurac

Teo nije guzio ni jednu od žena ali je učestvovao tako što je prilazio jednoj pa drugoj i dok su one primale kurčeve odozada u pičke, on im je nudio svoj kurac da ga puše, da bi na kraju i sam ga izdrkao sebi na ruku i prinio to sve ustima i polizao vlastitnu spermu, a onda poljubio svoju ženu i podijelio to sa njom.

Poslije tog svršavanja smo posjedali i nakon kraćeg predaha domaćin Robert i Paulina nam ponudiše po piće da se osvježimo, te sjedosmo da se malo odmorimo. Uz odmor su se čuli komentari kako je bilo i kako su svi još i te kako napaljenji, ali treba da se malo odmorimo i okrijepimo, pa ćemo nastaviti sa aktivnostima. Robert i Paulina nam napraviše po sendvič i tu se malo okrijepismo a poslije nekih pola sata odmora počesmo opet da se pomalo mazimo i ljubimo.

Meni priđe Sandra, poljubi se sa mnom i šapnu:
– Uuuuh, razvalio si Paulinu ali ja više volim laganije da me jebeš. – Ja je poljhubih i rekoh:
– I ja uživam da jebem polako, tada više uživam i mogu duže da guzim.

Ona me opet poljubi i uhvati me za kurac, te i njega poljubi u glavić. Za to vrijeme Paulina i Marta su se ljubile a Teo je sa Robom ljubio Robertov kurac i dodavali su jedan drugom naizmjenično njegov kurac, te se sladili sa njim. Paulina i Marta se opet podijeliše i počeše da puše, jedna Teu a druga Robu kurac, a Sandra je počela meni da ga puši. Ja se opružih i podvukoh se ispod Marte i počeh da joj ližem pičku, na šta ona zajeca i nastavi da puši kurac koji je izabrala.

ffm trojka, lizanje pičke, pušenje kurca

Ja odvojih Sandru od svog kurca te se i ja pridružih muškarcima, pitajući ih:
– Mogu li i ja malo da poljubim tu kurčinu koju tako obožavate? – a oni se nasmijaše i dozvoliše mi da i ja oližem Robertov glavić. Kada ga malo olizah usisam ga pušeći ga kratko a onda uzeh Teov kurac te i njemu malo popuših, a onda i Robov, te smo tako kružili malo pušeći kurčeve, a malo ližući pičke ženama.

Uživam da ližem pičku, čmar ili kurac, sve mi je lepo…

Uz to smo pravili i male pauze dok bi se namjestili kako bi bili u boljoj poziciji u lizanju pički ili pušenju kurca nekog ili neke od guznih rupica, ne gledajući da li je ženska ili muška guza, i tim rupicama smo posvećivali pažnju. U zraku se osjetio jak miris znoja, kao i sexualnog naboja, i ja uzeh da ližem pičku Sandri dok joj je Paulina sela pičkom na lice, Marta je pušila kurac Tonu, a Robert je počeo da guzi Sandru malo u pičku a malo i u guzu. U jednom momentu Paulina reče:
– Sad malo pažnje, molim vas! – Mi svi posjedasmo da čujemo šta ima Paulina za reći. – Ovako dragi moji, ja znam da moj Robi želi da primi kurac od našeg gosta i novog člana našeg kluba a ja ću da im pomognem. Sad dragi lezi i ja ću ti pomoći da primiš ovu obrezanu kurčinu.

On je posluša a ona uze kremu i namaza mu guzu, ujedno mu pomalo drkajući i upevši kurac, a onda me pozva i uze moj kurac, te ga nasloni na Robertovu guznu rupu. Sagnu se, oliza mi glavić i reče:
– Daj nabij mu ga, a kad mu ga ujteraš do jaja, ja ću da mu sjednem na kurac, i dok ti jebeš njega ja ću da ga guzim.
– Uhh – začu se Robert kada je moj glavić ušao u njegovu guzu i ja počeh da guram dalje, a kada ga utjerah do jaja, Paulina se pope na njega i svojom rukom namjesti njegov kurac na ulaz u pičku, i onda se u jednom cugu nataknu, sa jednim dugim „aaaaaah, saaad, sad jebi, jebi, daaa“ i poče da se diže i spušta na kurac svog muža.

Ne znam više da li ližem pičku ili kurac

Dok sam ja guzio njega a ona skakala na kurcu, Marta joj priđe i poče da joj ljubi sise, a Sandra sjeda pičkom Robertu na facu, dok su Ton i Rob davali joj kurčeve naizmjenično da ih ona puši, tako da smo svi bili nečim zauzeti. Nakon nekog vremena Paulina se nagnun nad Robertom i reče:
– Daaj, daj mi ga sad u guzu! – i ja izvadih kurac iz Robertovog šupka, i nabih ga Paulini u dupe, a ona samo jeknu: – Toooo, sad me razvaliteeee… daaaa… jebitee meeee, hoću kurčineeee, aaaaa…

To guženje je baš dugo potrajalo; čuli su se uzdasi, psovke, jecanje i pljeskanje tijela o tijelo, dok se ne začu Robert kako viče:
– Aaaa… puniiim teee, aaaaaaa… Evo ti pičkooo! – Robi isto zavika:
– Aaaa Toon, daaaaj… evooo ti sisaaaaj… – A Sandra zajeca i pusti mlaz u Robertova usta. Meni još nije nadolazilo. I kada Robert svrši, ja izvadih kurac iz Paulininog dupeta i priđoh Marti odozada, te joj ga namjestih na ulaz u pičku, i nabih joj ga odmah. Ona zajeca:
– Aaaa… toooo…

Guzio sam je neko vrijeme i onda ga izvadih, te ga nalsonih na ulaz u guzu i počeh da ga guram dok sfinkter nije popustio, i ja osjetih da je ušao, a onda joj ga nabih do jaja.
– Uuuuh, too! – zavika ona, i ja je počeh guziti, naizmjenično malo u pičku, malo u dupe, dok se ona ne oglasi da svršava, a i ja osjetih da ću da svršim. Nabih joj ga opet u dupe i tu počeh da se praznim. Svrših, i kad izvadih kurac osjetih nečije usne na kurcu i pogledah. Bio je to Robert koji kad počisti sve, reče:
– Uhhh, jebeš opasno, a želim da me jebeš nasamo, zajedno sa mojom Paulinom – i priđe mi te se zažvalismo.
– Rado ću vas guziti obadvoje – rekoh i ja.

jebanje u guzu sa strane od pozadi

Tu se podigosmo i počesmo da se pojedinačno tuširamo. Kada smo se svi istuširali, sjedosmo da popijemo još po jedno piće, a onda se digoše Rob i njegova žena, a za Njima Ton i njegova žena, te se obukoše i pošto se izljubismo, pozdravismo se sa riječima da ćemo se vidjeti na plaži i negdje ćemo napraviti još jedno ovako druženje kod nekog od njih, te oni odoše. Ja se isto obukoh, i Robert i Paulina mi priđoše, te kada se poljubismo rekoše mi:
– Sutra nakon plaže ćemo kod nas, želimo da nas guziš posebno i da uživamo. Jeste da je bilo danas ekstra ali imamo želju da budeš sa nama samo ti.

I tako je počelo jedno lijepo vrijeme za mene, sa puno užitka i dobrog sexa.

Ne znam više da li ližem pičku ili kurac

Ukoliko želite, bit će još ovakvih priča iz mog života. Pišite i ako ste za druženje ili dopisivanje, svima ću se rado odazvati. Srdačno vas podravlja vaš Nudist.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x