Seksi probe kod šanera

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sve je počelo pre nekoliko godina. Ja sam tad tek položio i kupio prvi auto, imao sam 18 godina i redovno sam sipao gorivo na jednoj benzinskoj pumpi u blizini kuće. Pumpa je radila 24h, ali kad god odem, radio je jedan isti radnik. Kasnije sam saznao da je tad imao 36 godina.

Tad sam izlazio svako veče, menjao devojke. Znao sam da me privlače muškarci ali ništa preterano, želeo sam samo da probam, ali nisam znao ni ko mi se sviđa ni kako da nađem nekoga. Treniram plivanje, pa sam često viđao gole momke, ali niko od njih mi nije bio privlačan u tom smislu, sve sam ih gledao kao ortake. E sad, primetio sam da me taj lik sa pumpe uvek čudno gleda kad god dođem, uvek je počinjao neku komunikaciju, ali nisam previše pridavao značaj tome, samo sam mislio da je čudan. Uvek me je pitao gde sam kupio nešto od odeće, pričao kako se top oblačim i onda je jednom rekao da ima neke stvari za mene ako hoću da pogledam. Kapirao sam da je šaner, a uvek sam kupovao original, tako da nisam znao kakve su to stvari. Odbijao sam ga svaki put, sve dok jednom nisam posle izlaska došao da kupim neke grickalice i sipam gorivo. Naravno, bio sam pijan.

Rekao mi je da kod sebe ima neke dukseve, pa ako hoću da probam. Ne znam ni sam što, ali pristao sam. Odveo me je u neku prostoriju iza i dok sam se skidao sve vreme je bio tu pored. Iako sam bio pijan, primetio sam da me baš gleda, ali nisam odreagovao. Pričao mi je kako mi mnogo dobro stoji jer sam jako zgodan i tako neke gluposti, pa mi je na kraju tražio br. da dođem jednom kod njega da mi pokaže šta sve ima. Ja budala, dam broj.

mlad momak u gaćama

Sutradan me je već zvao, i pristao sam. Kad sam ušao u njegov stan, malo sam se šokirao jer su mu tu bili žena i dete. Objasnio mi je da od svega ima po jedan br, jer su to kradene stvari i da su original. Dok sam probao farmerke i majice, sve vreme je bio pored mene u jednoj sobi. Iskreno, nije mi smetalo, mogu da kažem i da mi je prijalo da me gleda, pa sam odugovlačio sa oblačenjem. Uzeo sam neke stvari i otišao.

Posle možda mesec dana, ja sam ga pozvao da ga pitam jel’ ima kupaće i neke nove stvari, rekao je da imam i da dođem. Kada sam ušao, primetio sam da je sâm, a kad sam ga pitao šta ima, rekao mi je da su mu žena i dete na moru, a da će on otići kod njih za par dana. Zaboravio sam da kažem da sam imao tremu pre nego što sam otišao kod njega, tj. osećao sam neko uzbuđenje, nešto me je privlačilo kod njega.

On je visok ali nekako nabijen, kao da je imao velike mišiće pa se ugojio, a imao je i stomak malo izbačen. Izneo mi je stvari, ništa mi se posebno nije svidelo, ali sam namerno hteo da probam. Dok sam se skidao stajao je pored, a kad sam obukao košulju i bermude, stao je kao nešto da mi namesti, i osetio sam da malo duže zadržava tu ruke, ali nisam sam bunio. Onda mi je izneo kupaće. Probao sam neki šots kupaći, a on mi je onda dao gaće kupaće, kao što nosim za trening. Okrenuo sam mu se leđima i skinuo svoje gaće. Odjednom mi je postalo neprijatno i kapirao sam da sam preterao, pa sam na brzinu navukao kupaći. Sav sam poceveneo. On mi je rekao da takve treba da nosim jer sam jako zgodan. Dao mi je još jedan da probam u istoj boji. Verujem da je tad hteo da me proveri, jer obojica smo znali da mi taj br. odgovara. Ja sam se sad opuštenije skinuo i obukao ih. Folirao sam se i nećkao kako nisam siguran, a on me je ubeđivao da je top, davao mi je komplimente. Osetio sam neku hrabrost i rekao mu da sam siguran da njemu ovaj kupaći vrh stoji. Onda sam se osetio kao debil i nisam mogao da verujem da sam to rekao. On je izvukao nešto iz kese, i u jednom potezu skinuo šorts i gaće.

goli muškarac, daddy

Ja nisam mogao da ne pogledam u njegov kurac. Bio je polu dignut, ne nešto veliki, ali debeo. Skrenuo sam pogled i pocrveneo kao nikad u životu. On je obukao taj kupaći što je izvukao iz kese i stao pored mene na ogledalo. Iskreno, bio mi je baš sexy i osetio sam da počinje da mi se diže. Uhvatila me je panika, pa sam se trudio da mislim na neke ružne stvari. On je kao upoređivao koliko meni bolje stoji. Onda me je okrenuo i stavio mi ruku na bulju da mi „pokaže” kako mi dobro stoji.

Okrenuo sam se nazad, a ruka mu je i dalje bila na mojoj bulji

Kako se nisam bunio, krenuo je da je pomera i da mi stiska guzove. Okrenuo me je ka sebi, a meni je bilo neprijatno da ga pogledam pa mi je rukom pomerio glavu i krenuo ka meni. Osetio sam njegove usne na mojim, onda i jezik. Mehanički sam prihvatio jezik i krenuli smo da se ljubimo. Bio sam u šoku: prvi put se ljubim sa muškarcem i sviđa mi se! Rukama je prelazio po mom telu, onda je jednu zavukao pozadi u kupaći i stiskao mi guzove.

Osetio sam prst na čmaru, masirao ga je i jako mi je prijalo. I njemu i meni su kite bile kao kamen. Spustio me je na krevet neki tu i legao na mene. Nastavili smo da se ljubimo, a on je trljao kitu o kitu preko kupaćeg. Rekao mi je da ga jako palim i pitao me jesam li probao nekad ovo. Rekao sam da nisam. Sisao mi je bradavice, a to me je izluđivalo. Onda se spuštao ka dole, ljubio mi stomak i skinuo kupaći.

lizanje kurca, gay

Kurčina mi je izletela, a on ju je uhvatio. Bio je skroz vlažan, a on ga je par puta prodrkao i stavio u usta. Kako me je to napalilo… Počeo je da mi ga dudla pošteno, a ja sam rekao da ću svršiti, pa se izmakao. Sad je on legao na leđa i rekao mi da priđem. Spustio mi je glavu na njegove bradavice, svidelo mi se, drugačije je od ženskih. Rukom me je usmerio ka dole, a ja sam mu rekao da ne znam šta treba da radim. Rekao mi je da znam šta meni prija kad mi puše i da radim isto, samo da pazim na zube.

Skinuo je svoj kupaći i iskočila je lepa debela kita. Imao je uredne dlake iznad kurca, jaja su bila veća od mojih. Uzeo sam ga u ruku i počeo da mu drkam. Iskreno, plašio sam se, ali me je jako ložilo. Rekao mi je:
– Probaj ga.

Spustio sam se skroz i stavio glavić u usta. Osetio sam slankasti ukus, jezikom sam kružio po glaviću, on me je držao rukom za potiljak i polako me spuštao. Pušio sam mu, a on je uzdisao. Rekao mi je da mu sisam jaja. Stavio sam ih u usta, ali onda se izmakao i rekao da mora nežnije. Malo sam ih lizao jezikom ali verovatno mu se nije svidelo.

Ustao je i okrenuo me je. Raširio mi je guzove i krenuo da mi liže čmar. Prošla me je jeza kroz celo telo, malo me je golicalo, ali jako mi je prijalo. Onda sam osetio prisak i bol, krenuo sam da se izmaknem a on mi je rekao da se opustim, da mi je stavio prst. Posle nekog vremena sam se opustio, ali nije baš da mi se nešto svidelo.

gej analni fingering

Namestio me je u doggy i stao iza mene. Osetio sam nešto toplo i tvrdo na čmaru. Krenuo je da mi stavi kurac. Ušao je, a ja sam vrištao od bola, nikad toliki bol nisam osetio. Izmakao sam se koliko sam mogao. On je hteo opet da uđe, ali nisam dao. Ne samo zbog bola, nego nisam želeo da me jebe, to mi je bilo previše.

Ja sam sedeo a on je stao ispred mene i stavio mi kitu ispred usta. Uzeo sam da mu pušim. Posle nekog vremena me je uhvatio za glavu i jako mi ga nabijao u usta; jedva sam disao. Odjednom sam osetio nešto drugo u ustima, bilo je ljigavo i slano. Hteo sam da ispljunem, ali jako me je držao za glavu pa sam jedan deo progutao. Kako je popustio stisak, tako sam ispljunuo sve iz usta. On se smejao a onda me je spustio na krevet i uzeo moj kurac u usta. Nisam izdržao ni minut i već sam svršio. On je gutao moju spermu.

Imao sam neki čudan osećaj; svidelo mi se, ali osećao sam neko kajanje što sam ovo uradio. Samo sam se obukao na brzinu i izleteo.

gej svršavanje u usta

U narednim periodu sam išao na neku drugu pumpu jer nisam hteo da ga sretnem. On mi je pisao, ali nisam mu odgovarao na poruke. Od toga je prošlo možda mesec dana i ja posle jednog izlaska rešim da odem na pumpu. Želeo sam da on radi, a opet i nisam. Ne znam kako da objasnim. Uglavnom, on je radio kad sam stigao. Iskezio se čim me je video. Pozvao me je unutra i ja sam ušao. Pričali smo nešto uopšteno a onda mi je rekao da često drka na mene. Opet mi je bilo neprijatno, a on je nastavio…

Pričao mi je kako zamišlja da mu pušim, da me jako kara. Ja sam sve više bio napaljen dok mi je pričao. Ustao je i ušao u onu sobu gde me je odveo kad sam prvi put probao stvari. Rekao mi je da se vraća brzo samo da zaključa vrata pumpe. Čim je ušao, dohvatio me je i krenuo da me ljubi, ovaj put je bilo baš žestoko. Ne znam da li od alkohola, ali i ja sam bio opušten i napaljen kao konj. Brzo me je skidao, jako mi je sisaao i grickao bradavice, onda je samo skinuo sve sa sebe i rekao mi:
– Probaj ga.

Kleknuo sam i progutao što sam više kurca mogao. Baš sam se trudio a i uživao. On se izmakao i okrenuo. Raširio je guzove i rekao da liznem. Nisam bio siguran, ali ipak sam prišao. Imao je lepe velike guzove, dlake samo oko rupice. Mirisao je čudno; liznuo sam i osetio sam slankast ukus. Liznuo sam malo više, pa još malo, a onda sam krenuo pošteno da mu ližem čmar, ulazio sam jezikom unutra. Ovo mi se baš svidelo. Posle par minuta rekao mi je da hoće da me jebe. Opet nisam bio siguran, pa sam mu rekao da proba.

gay rimming

Prvo mi je lizao čmar, a onda je namazao nešto i krenuo da uđe. Ja sam ležao na leđima. Ulazio je polako ali mnogo me je bolelo, samo je pričao da se opustim. To je trajalo neko vreme; polako je ulazio i izlazio. Bol je polako nestala, a on je krenuo brže da me tuca. Bilo mi je ok.

Rekao mi je da ustanem. Stao je iza mene i sjurio mi kurac do kraja. E tad sam osetio struju kroz celo telo, svaki put kad bi ga nabio, osećao sam isto. Noge su počele da mi se tresu, imao sam osećaj da nisam tu. Ovoliki užitak nikad nisam imao u životu. Čak sam počeo i sâm da se nabijam. On me je držao za kukove i divljački karao.

Osetio sam ogroman pritisak dole i samo sam počeo da svršavam, a nisam ni pipnuo kurac. On je još par puta jako nabio i stao. Jedva sam stajao na nogama. On me je zagrlio od pozadi dok mu je kurac još bio u meni. Rekao mi je da je svršio u mene. Polako mi se opustio i ispao iz moje guze, a onda je iscurela i sperma.

gej jebanje u dupe

Obukli smo se, sredili i dogovorili da se opet vidimo.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Dobra je priča,sviđa mi se

1
0
Would love your thoughts, please comment.x