Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, II deo

Nastavak priče: Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, I deo

Čudio sam se sâm sebi. Bilo je neverovatno koliko sam se ložio na bezobrazluk i iskrenost svoje drage ženice Zdenke. Iako je bilo jasno da je u pitanju prava lomikurka, njene jebačke avanture su bile pravi afrodizijak za mene. Nije mi smetalo ništa, samo sam hteo da čujem kako je svoje jebače ostavljala bez daha i sperme.

Ona je znala koliko sam navučen na njenu mesnatu i mirisnu pičku, pa je bez imalo blama pričala o sočnim jebačinama. A kad mi je rekla da je bilo jebanja sa strane, dok smo u braku, nije mi bilo svejedno, ali uživanje nije bilo manje, pogotovo kad sam saznao da to i sada traje, da voli da se kresne kad ima dobru priliku. Ova se priča odnosi na jedan period kad smo se razdvojili, skoro razveli, a ona je otišla da radi na more.

Bilo je leto, ona je tada radila u kafiću, a iznad je imala sobu gde je spavala, ako duže ostane na poslu. Ona, zgodna plavuša kovrdžave kose, u miniću, vrckastog ponašanja, mamila je muške poglede, a udvaranja je bilo svaki čas. Pošto sam bio duže odsutan iz njenog života, odlučila je da ipak sebi priredi malo „radosti”.

devojke u minići se pipa

– I šta je bilo dalje? – pitao sam.
– Ništa posebno se nije događalo, dok u kafić nisu ušli dva tipa, malo pripiti, i odmah počeli da se zezaju. Smena je bila pri kraju, ja sam htela što pre da završim s poslom, pa da idem u provod. Svi su izašli, osim ove dvojice, Davora i Milana, kako sam kasnije saznala da se zovu. Davor je bio baš zgodan, visok dva metra, crn, mišićav, sa kratkom kosom, preplanuo. Bio je iz unutrašnjosti, a Milan je bio meštanin, kod koga je Davor odseo. Rekla sam da zatvaram, da je kraj radnog vremena, na šta je Davor rekao:
– Pa mogli bismo malo da ti pravimo društvo, ako si sama?

Gledao me je bezobrazno, u sise i međunožje, znala sam šta hoće …

Tada je moja ženica odlučila da se kresne s Davorom, pa mu je rekla da je čeka posle posla na plaži hotela Neptun, da kao idu na noćno kupanje. Pri pomisli da će biti jebana, pička joj je već počela da bubri, a kad je otišla u sobu da se tušira, gurnula je prst u pičku, stresla se od slasti, pri pomisli šta je čeka na plaži. Obukla je samo majicu, skoro providnu, i mini suknju, pravi dopičnjak, ispod koje nije htela da oblači gaćice.

masturbacija u kadi

– Neka zna zašto sam došla – rekla je sebi i uputila se na plažu. Davor je čekao ispred, oči su mu sijale, a onda joj je pogled privukla izbočina među nogama – znači i on zna što ona hoće. Pričali su onako bez veze; odakle je, šta voli, je li udata i td. Kad je čuo da je udata, ali trenutno bez muža, samo se nasmešio…

Otišli su na kraj plaže, gde nije bilo nikoga, ona je mislila samo na jedno… Kad su prišli do mora, Davor se skinuo i ostao u kupaćim gaćicama koje su bile – pune. Kad je to videla, moja draga ženica je skinula majicu, ispod koje su iskočile njene divne sise, sa već ukrućenim bradavicama. Davor je blenuo, nije to očekivao, uzeo je za ruku, privukao k sebi, i počeo da je ljubi po vratu, licu, liže vrat, a onda je počeo divljački ljubiti i sisati njene sočne usne. Uzvratila mu je žestoko, kako ona zna, a već je osećala na stomaku njegov tvrdi kurac.

Kad je počeo da joj liže sise, počela je stenjati i uvijati se, a kad je prešao na bradavice, stresla se od užitka i uhvatila ga za kurac, koji je iskočio iz kupaćih gaćica. Bio je to onakav kurac kakav je uvek želela: tvrd, sa žilama po sebi, malo kriv na gore, sa širokim glavićem, baš debeo… Lagano ga je drkala, on je izgledao tvrd k’o kamen, a kad mu je spustila ruku na velika jaja, mazno mu je rekla:
– Nadam se da su puna… – na šta je on poludeo i zavukao joj ruku pod minić, ispod koga je napipao njenu već zevnutu, mokru, mesnatu pičku, sa vlažnim dlačicama.
– Pa ti si gola… Oooh, kako ti je vrela pička!

drkanje kurca u javnosti

Počeo je da joj zavlači prst koji je sav za čas bio okupan njenim sokovima, a miris njene pice lebdeo je među njima.

Davor je tada povukao iza stene, legao na pesak, a moja ženica ga je zajahala. Uzela je njegovu nabreklu kurčinu, stavila je na usmine i povukla glavić po njima par puta. On više nije mogao da čeka, počeo je da je navlači na kurac, sve do jaja. Bez problema je u nju uklizao do jaja, a moja draga je samo vrisnula i okupala mu kurac i jaja vrelim, mirisnim sokom koji je lio iz njene pičkice.

Počeo je ples na Davorovoj batini

Izvlačio ga je do glavića, a onda ga bez milosti ponovo sjurio u nju. Zdenka je vriskala i nabijala se dok je on jednom rukom držao za struk, a drugom za sisu. Njeno stenjanje i vrištanje moglo se čuti po čitavoj plaži, ali oni nisu na to obraćali pažnju. Imala je osećaj da joj taj moćni kurac ulazi u matericu, ali se još jače nabijala na njega, svesna da će svršiti. Počela je da stenje i da ga moli:
– Jebi me s tom kurčinom, rasturi me, da te pamtim, hoću da isprazniš muda u mene, oooh, kakav ti je kurac… Celu me je razglavio!

jahanje kurca na javnom mestu

Ovo je na jebača moje drage ženice delovalo kao grom. Okrenuo ju je na leđa, pa onako krupan i jak uzeo za struk i počeo da je divljački jebe, a ona je počela da vrišti i svršava. Istovremeno je osetila kako mu kurac postaje tvrđi i kao se propinje u njenoj pički, a onda je uz krikove pomešane sa mumlanjem osetila kako joj puni pičku. To je kod nje izazvalo još jedan orgazam, a pička je ponovo puštala vrele sokove, koji su se mešali sa mlazevima sperme duboko u pički moje žene.

– Skoro da sam se onesvestila, ne znam gde mi je dupe, a gde glava… – rekla mu je teško dišući dok se on još tresao na njoj.
– Napunio sam te, hoće li biti problema? – pitao je Davor svestan količine sperme koju je istresao u njenu pičku. Rekla mu je da ne brine, jer uvek ima tablete „Postinor”, za dan posle. Nastavili su da se miluju, a onda je moja pohotnica izvukla kurac iz pičke, stavila mu glavu u krilo i počela da radi ono što je u nestrpljenju preskočila.

lizanje sperme sa kurca, svršavanje u usta

Gledala je u taj veliki kurac koji je usrećio i počela da ga ljubi i liže. Bio je sav od sperme i mirisao je na njenu picu. Osetila je kako joj iz pičke curi njegova sperma, a na jeziku je osećala zaostale guste grumenčiće. Davor je tada rekao da nikada nije imao tako dobar sex i da je želi ponovo, da ga loži to što je udata, a to se videlo i po ponovo ukrućenoj batini koja je ponovo rasla u ustima moje žene.

Kad mu je počela lizati muda ponovo se pogubio, okrenuo je i naterao da se naguzi, dok mu se njena natečena pička našla pred očima.

– Ohh, kakva si kurva i pornićara… – rekao je i sagnuo se, a već sledećeg trena počeo da liže ljubavne ostatke sa slatke pičke. Moja ženica ja pala u trans, jer to nije očekivala, pička joj je ponovo gorela. Tražila je da nastavi, a onda da ga moli:
– Molim te stavi mi ga ponovo, jebi svoju kurvu, vidiš kako te želi… biću tvoja drolja celo leto.

sex na plaži

Znala je šta hoće i bestidno je to tražila, a već sledećeg trena osetila je Davorovu batinu u sebi. Pička je počela da slini i da pršti. Davor je nabijao a plažom su odjekivali njihovim životinjski krici. Moja ženica je uživala dok je Davor jebao kao da mu je zadnje. Jaja su je lupkala, što je uvek poosebno volela.

– Molim te, jebi me kao kobilu s tom konjskom kurčinom, bez vađenja, jebi svoju fufu, aaaaahhhh – bulaznila je Zdenka, dok je osećala kako se on loži i zakucava do balčaka, a njena pica frkće pri svakom nabijanju.
– Aaaaaahhh… – drao se njen jebač – …sad ću da te napunim kurvetino – a već sledećeg trena osetila je kako je puni.

Imala je osećaj da joj se sperma razlila po celoj utrobi. Bila je puna i srećna. Kad je izvukao kurac, samo su dahtali ko životinje, a iz nje je curila Davorova sperma kao u pornićima.

– Dobar si i sutra ćemo na kupanje… – rekla mu je jebežljivo moja ženica i lagano olizala ostatke sperme.

svršavanje u pičku

Glock – Gargamel

Nastavak: Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, III deo

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Ja bih voleo da moju suprugu istuca tudji kurac ali ne mogu da je nagovorim. U sexu je pali ta prica ali u stvarnosti se nećka. A vidi da me to pali. Ako neko ili neka ima savet neka pise…