Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, II deo

Nakon sočne jebačine na plaži hotela „Neptun”, moja draga ženica Zdenka se vratila na spavanje u sobu iznad kafića u kojem je radila. Zaspala je s mirisom sinoćnje jebačine na sebi, a taj napaljivi miris bio je prvo što je osetila kada se probudila. Bila je blago popaljena, što od mirisa koji se širio iz njenog medjunožja, što od pomisli na ponovo viđenje s Davorom.

Ovlaš se istuširala, želeći da zadrži deo tog mirisa na sebi, obukla najkraći minić i usku majicu, koji su isticali svu njenu pojebljivu lepotu, i otišla u kafić gde je radila. Gaćice su izvirivale gotovo pri svakom koraku, a ona je, smešeći se sama sebi, osećala kako se zaostala sperma cedi iz nje. Nije se brinula zbog toga. Još sinoć je je popila tablete „za dan posle” i srećna i zadovoljna uživala u pohotnim pogledima koji su joj upućivali gosti. Godilo joj je to, ali ona je samo izvirivala kada će naići njen sinoćnji jebač koji ju je tako usrećio.

Pri samoj pomisli na njega, osećala je vrelinu u mačkici, koja je već bila mokra od zaostalih grumenčića njegove sperme i njenih vrelih sokova, stvarajući flekicu na njenim crvenim gaćicama.sklanja gaćica i pokazuje pičkicu

Pred kraj smene, Davor se pojavio. Ušao je u kafić, a njegove užarene oči govorile su umesto njega. Gutao je pogledom moju ženicu, prišao joj, lagano je poljubio u obraz, kao prijateljski, i samo joj šapnuo:
– Idemo li…? Vodim te na jedno posebno mesto
– Evo odmah… – zacvrkutala je moja jebežljiva ženica.

Završila je smenu i pokupila stvari za plažu. Gledala je kradom u Davorovo međunožje i bila sigurna da mu je kurac bar poludignut. Krenuli su u pravcu luke, gde ih je čekao njegov prijatelj Milan, koji je trebalo da ih preveze na to posebno mesto, a posle da ih pokupi.

Kad su ušli u barku, Milan je kormilareći krenuo u pravcu jedne divlje plaže u blizini mesta Zaton, koja je imala prilaz samo sa mora. Videla je da je Milan povremeno gleda i merka i posumnjala da se Davor pohvalio prijatelju na kakvu je jebulju sinoć naleteo.

dobra riba na jahti

Plaža je zaista bila divna, sa sitnim peskom i par velikih stena, obrasla u mediteransko zelenilo. Odmah su ušli u vodu, do pojasa, koja joj je baš prijala, rashladjujući njenu uspaljenu pičkicu. Davor ju je iznenada počeo prskati vodom na šta je moja jebežljiva ženica samo vriskala. Videla je da Milan usidruje barku i skače u more, a ona je jedva čekala da ode i ostavi ih same da se „kupaju”. Davor je to primetio, povukao je k sebi, uhvatio za dupe, liznuo po uhu i šapnuo:
– Sad će on da ode… samo da se malo rashladi… – a onda je počeo da joj licka vrat.
– Neeemojjj… – jebozovno se uvijala moja „poštena ženica” pred njim, gledajući prema Milanu, koji je bio destak metara dalje, u vodi, do grudi. Bila je sigurna da je merka.

Davor je nastavio da je ljubi i liže po vratu, a onda je zavukao ruku pod vodu, u njen kupaći i počeo da mazi i miluje pičkicu, koja je od toga počela da bubri i treperi. Njegova nabrekla kurčina već je bila van gaća i šarala po ravnom stomaku moje ženice. Uhvatila ga je za kurac i pri samoj pomisli da će ponovo biti jebana tom „konjskom kurčinom”, sva je samo je zadrhtala i nije se više branila.jebanje u vodi

U trenutku je osetila da je ostala bez gornjeg dela kupaćeg, koji je spao, ili ga je Davor skinuo – svejedno. Njene lepe čvrste sise, našle su se pred Davorom, on je spustio glavu i počeo da ih ljubi i liže. Žmarci su joj prolazili celim telom, a on je nastavio da ljubi i liže ukrućene bradavice, kružeći jezikom.

Moja ženica se tresla i stenjala, a onda je obavila ruke oko njegovog vrata i raširenim nogama naskočila na Davorov struk, osećajući tvrdu kurčinu, kako šara po kupaćem, tražeći ulaz u njenu pičkicu. Počela se divlje ljubiti sa Davorom, koji je jednom rukom pomaknuo njen kupaći u stranu. Sledećeg trenutka njegov glavić je dodirivao natečene usmine pičke moje ženice, a ona je samo zastenjala, kada je osetila prodiranje u njenu vrelu unutrašnjost. On je samo spustio na kurac i nabio se u nju do jaja. Jedva se suzdržavala da ne počne vrištati, ali nije smela, znajući da ih Milan sigurno gleda. Sa svakim sledećim nabijanjem, sram je nestajao, a moja ženica je počela glasno stenjati, dok joj se pička sve više širila na toj tvrdoj batini.

To je Davora palilo do te mere, da je u sebi osetila pulsiranje njegovog kurca koji je udarao glavićem baš na „ono mesto”, gde treba. Više se nije obazirala, počela je ples na njegovoj kurčini, a vrelina kojom je kupala Davorov glavić, duboko u njoj, i njega je dovodila do ludila. Počeo je divljački da se zbija u nju, a onda je moja ženica, kao kroz maglu, čula nešto od čega se za malo onesvestila od uzbuđenja:
– Kako si dobraaa… jebačice moja slatkaaa… tako bih voleo da te sad možemo obojica rasturati…

jebanje u vodi od pozadi

Bio je to grom iz vedra neba. Sve joj se pomutilo u glavi od neviđenog uzbuđenja da će ostvariti jednu od svojih kurvanjskih fantazija.

– Ooooooh… – zastenjala je moja ženica, osećajući pravi jebotres u pički, a kao znak odobravanja, još se jače nabila na njegov kurac. Bez pardona, koketno i mazno, šapnula je na uho svog jebača: – Sve za tebe… ljubavi moja… – a kao odgovor, osetila je propinjanje Davorovog kurca u sebi. Znala je da će je napunuti, pa ga je još jače zagrlila i stegla mu kurac svojom slatkom pičkicom. Šibnulu su topli mlazevi sperme u pičku moje ženice, a ona je počela da svršava vičući: – Tooooo… jebaču moj… napuni svoju droljicu do čepa… Svršavaaaaaam!”. – Davor je samo režao i nabijao je na kurac, vičući:
– Ooooo… kurvetno… ubićemo te od kurca! – a onda je još jednom divljački zabio kurac u razjebanu pičkicu moje ženice izbacujući poslednji mlaz sperme u nju, a moja fufica je stenjala i gubila se u valovima svršavanja.

Voda je prštala oko njih. Milan je blenuo, ne verujući u ono što vidi

Zdenki je sve tutnjalo u glavi. Samo je skliznula s kurca u hladnu vodu, koja ju je vraćala u stvarnost. Davor je uzeo i poneo na plažu, a ona ga je zagrlila oko vrata. Spustio je na pesak pored vode i otišao po prostirku, na koju je legla. Videla je da je nešto šapnuo Milanu, onako, u prolazu.

lizanje muda

Ležala je i teško disala. Srce joj je preskakalo od divlje jebačine i uzbuđenja zbog onog što je čeka… Davor je legao do nje i počeo je ljubiti. Videla je da je Milan izašao iz mora, a „šator” koji je napravio njegov kurac, jasno je govorio koliko se naložio, dok je gledao njihovu jebačinu na vodi. Kad je skinuo kupaći, videla je da ima kurac ne manji od Davora, ali zato prošaran velikim žilama, prav i neverovatno debeo, pravi „izvrtač pičke”, najdeblji koji je moja lomikurka videla u svojih 26 godina.

Milan je prišao i legao do njih. Ona se okrenula prema njemu i drsko ga pogledala u oči. Bez uvijanja je uzela u ruku Milanovu batinu i počela da je liže, a on je samo zastenjao i uhvatio za kosu. Jedva ga je gutala, pa je počela da ga liže od glavića do korena. Kad se spustila i vrelim jezikom počela da obrađuje njegova velika jaja, Milan je samo uzdahnuo u počeo stenjati.

Ovo je popalilo Davora, koji je došao iza moje ženice i strgao joj kupaće gaće sa dupeta. Ostala je potpuno gola između hjih dvojice, halapljivo gutajući Milanov kurac, koji se sav zaslinio od silnog uzbuđenja. Osetila je kako Davorova sperma izlazi iz njene tek jebane pičke i sa još većim užitkom počela lizati Milanovu budžu, koja se trzala u njenim ustima. Davor se napalio kao stoka i prineo joj svoj kurac u lice. Uzela ga je u ruku i počela ljubiti, lizati i gutati… Mirisao je na nju.

Ponovo je strpala Milanov kurac u usta i pogledala bezobrazno Davora u oči. On je, kao i Milan, bio na sedmom nebu, uživajući i gledajući moju ženicu, kako im naizmenično obrađuje batine. Čulo se njihovo dahtanje i mljackanje moje ženice koja je ostvarivala svoju kurvinjsku fantaziju.

pušenje 2 kurca na plaži

Po prvi put začula je Milanov glas:
– Uuuuh, kakva je ovo fuksa. Moram joj staviti… Volela je ona bezobrazluke u seksu, pa se još više uzbudila, a pomisao da će debela kita iz usta da razvaljuje njenu pohotnicu, dovodila je do ludila.

Milan je izvukao kurac iz usta i došao iza nje, a ona se samo blago izvila, nudeći mu svoju već jebanu picu, koja je ključala od uzbuđenja. Davorovu kurčinu nije vadila iz usta. Osetila je kako ga Milan prislanja i povlači kurcem par puta po otečenim usminama, razmazujući glavićem njene sokove i Davorovu spermu. Okrenula se prema njemu i onako nagužena, izazovno i jebežljivo mu rekla:
– O perverznjaku jedan, šta mi to radiš? – a sledećeg trena je osetila kako taj moćni kurac razglavljuje njenu pohotnu pičkicu.

Sreća, pa je bila već bila dobro podmazana i raširena

Polako joj ga je zabijao, šireći je još više, a moja ženica je počela ponovo da divlja i uživa u razglavljivanju. Vrištala je i drala se kao životinja, što je Milana još jače uzbudilo. Uhvatio ju je za kukove i počeo rasturati. Ona je vriskala u ritmu njegovih probadanja i besramno uživala u orgijanju. Sise su joj letele na sve strane, a njegova jaja su je udarala po izjebanoj pički. Iz nje je tekla poplava sokova, pomazujući iznova Milanovu batinu koja je rovarila po njenoj uzavreloj utrobi. Čulo se njihovo stenjanje i šljapkanje pičke moje nezaježljive ženice. Milan je uživao i sve se brže zakucavao u Zdenku, koja je počela ludački vrištati:

– Samo me jebiteeeee… ne štedite meeeee… Vidite kakva sam fuksetinaaaa! – Ovo ju je uvek dodatno ložilo u seksu, a njena besramnost samo je delovala i na Milana, koji je počeo da se životinjski zabija u nju. – Ooooh kako je dobro… razvali mi pičketinuuuu…

spit roast u prirodi

Nije mu trebala dva puta reći: krenuo ju je kao igračku, podigao noge na ramena i bez milosti se ponovo zabio u nju do balčka, a Zdenkica je samo vrisnula i ponovo poplavila kurac. Uživala je kao nikada, i sama se nabijajući na njega, dok su je njegova jaja sada udarala po dupetu.

– Oooh… Davoreeee… pa ovaj me rasturaaa… i razglavljujeee…! – „žalila se” moja ženica, uživajući i vrišteći. Osećala je kako se Milan grči i sve jače zabija, nešto mumla, a onda se zakucao u nju i počeo da viče:
– Evo ti moja sperma, droljetino razjebana!

Ona se samo izvila, da ga primi još dublje, dok je u njenoj utrobi goreo požar, koji su vreli mlazevi Milanove sperme samo razbuktali. Svršavala je u naletima, derući se i vršteći, dok je sperma ispunjavala njenu pulsirajuću utrobu. Ovaj prizor je izludeo Davora pa joj je ponovo gurnuo kurac u usta, koji je ona spremno prihvatila.

svršavanje unutra

Milan se odvojio od nje, izvukao svoju još uvek tvrdu kurčinu i doneo joj pred lice. Nije ni njega odbila… Perverzno je pogledala Davora, kao da ga poziva da gleda kako liže Milanovu kitu, kupeći sa nje mešavinu njihove sperme i svojih sokova. Sa užitkom je to radila, ponovo ih uzbuđujući.

Davoru je kurac od od ovog prizora postajao sve tvrđi. Legao je na leđa i pozvao je da se nasadi. Ona je poslušno ustala i jednim potezom se nasadila na njegov tvrdi kurac. Počela se izvijati na njemu, a iz pičke joj je curelo, kvaseći Davorova jaja. Milan ju je uhvatio za kosu i jebao je u usta… Svi su uživali, a najviše kurvanjska pičkica moje ženice. Plažom su odjekivali krici, vrištanje, parenje… Nije htela da stanu. Ponovo je čula sebe kako bezobrazno bulazni:
– Tooooo… jebite svoju droljicuuuu… samo me rasturajteeee… ja sam vaša kurvetinaaa!

Milan se totalno otkačio i iznenada kriknuo. Prvi mlaz je dobila u grlo. Izmakla se, uhvatila kurac u ruku, otvorila usta da vidi to prskanje sperme. Vrela sperma je udarala po licu, jeziku, bradi, razlivala se po sisama… Jezikom i prstima je kupila ostatke sa lica i gurala u usta, a onda slasno olizala Milanovu kurčinu, koji je samo dahtao.

svršavanje po licu, na plaži

Od ove scene, Davoru se kita ukrutila do bola. Navukao je za struk i zabio se u moju ženicu svom snagom. Ona mu je uzvratila mešanjem, kao da hoće da mu polomi kurčinu, koja je ponovo rovarila u njoj, izazivajući nalete novog svršavanja. Osetio je za kako mu iznova kupa kurac vrelim sekretom i počeo je da puni uzavrelu, raširenu i izjebanu pičku moje ženice. Ona je po pulsiranju kurca znala da će dobiti još jednu porciju sperme u svoju nezajažljivicu…

Svršili su istovremeno, urlajući kao živitinje, dok je ona htela pičkom da isisa zadnje kapi iz Davora…

Osećala je kako joj se pičkica steže i grči, primajući poslednji mlaz iz Davorove kite. Bila je ulepljena njihovom spermom, samo se stropoštala na Davora i zažvalila ga… Prihvatio je…

– Hvala ti ljubavi – promucala je i pala po njemu dok su svo troje uzdisali i dahtali.

jebanje na javnom mestu

Glock – Gargamel

Nastavak: Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, IV deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x