Karao sam svog zeta, a i on je mene

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ja sam Andrija, imam 24 godine. Koristiću prava imena jer me boli uvo, svakako niko ne može da me poveže sa ovim, a lik o kom pšem sigurno ne čita ove stvari.

Treniram fudbal od svoje 6. godine. Dobro mi je išlo, ali ipak sam se odlučio za studiranje i nešto ozbiljnije jer moji imaju firmu, pa mi je to više odgovaralo. Nastavio sam sa fudbalom i do danas, ali ne kao pre, to mi, od kad studiram, nije prioritet. Sa muškarcem sam prvi put bio sa 20 godina, neću detaljisati o tome, slučajno se desilo i bilo mi je ok. Ne mogu da kažem da sam ikad imao nekog na koga sam odlepio, sviđa mi se da mi nekad neki popuši, nekad i ja njemu i to je to. Probao sam sve; primao sam jednom i jebao sam lika, ali to mi se nije svidelo, pa nisam ni nastavio. Ne foliram se, samo radim ono što mi prija.

Za sve ove godine bio je samo jedan dečko sa kojim sam baš imao želju da se na’vatam. On je rukometaš, 5 godina stariji od mene. Iako smo iz istog grada, često se srećemo, ali nikad nismo imali neko društvo pa da se upoznamo. Ja sam 187, a on je malo niži od mene, ali krupniji je. Ima onako nadrkanu facu, uvek je najglasniji, ni ne znam šta mi je bilo privlačno kod njega, ali eto. Nikad nisam ni mislio da bi nešto moglo da se desi, jer je on u fazonu nacionalista, sportista i ta sranja. Mada, kad razmislim, to bi i za mene drugi pomislili.

Pre dve godine se desilo da je bio sa mojom sestrom (ne rođenom), kombinacija. Ona zatrudni i ubrzo se venčaju. Ja sam blizak sa tom sestrom, pa sam često provodio vreme sa njima. Prestao sam skroz da ga gledam na taj način, više smo razvili pravi drugarski odnos. Ne mogu da kažem da mi nije bio privlačan, ali kao što sam rekao, izbacio sam to iz glave. On je bio poznat kao neko ko stalno izlazi, pije, mada i pored toga je bio vrhunski sportista.

zavodnik tvrdog kurca

Uglavnom, on i ja smo postali baš bliski i često se viđali. Iako su on i sestra bili kombinacija, vremenom su se tako zavoleli da su postali kao creva. On je uvek pričao da je ona nešto najbolje što mu se desilo. Meni je sve to bilo cool. Sestra se porodila, a odmah posle toga zatrudnela opet. Druga trudnoća je bila nešto komplikovana pa je morala strogo da miruje.

Da pređem na stvar. Pre 10 dana sam imao svadbu kod jednog ortaka iz Novog Sada, tamo imam stan, pa sam rešio da se ne vraćam u Bg nego da prenoćim tu. Ispostavilo se da ga Marko (sestrin muž) zna i da je pozvan na svadbu. Tako da smo zajedno rešili da idemo. Svadba je bila top, Novosađanke prelepe, muzika top. S obzirom da sam rešio da noćim u NS, mogao sam da se napijem. Ubrzo sam našao devojku koja mi se svidela, odmah sam joj prišao. Na’vatali smo se tu i ja sam mislio da će posle svadbe krenuti sa mnom, ali ona mi je samo ostavila br. i rekla da se javim. Iskreno, bio sam razočaran, baš mi se svidela i želeo sam da je karam.

Marko me je zajebavao kako sam ispušio, i da nađem neku drugu. Rekao mi je da, od kad je sestra trudna, nisu imali sex i da drka 5 puta dnevno, ali nijednu nije pogledao, samo je smarao kako nijedna ne može da zameni ono što on ima kod kuće.

Na svadbi je bio jedan lik koji je peder i nije to krio. U jednom trenutku prilazi Marku i meni, normalno smo pričali, bio je ok dečko. U jednom trenutku Marko je rekao da ga zanima šta oni rade, kako mu je palo na pamet da bude peder. To me nije iznenadilo jer je on takav. Iako izgleda nadrkano, prilično je opušten i ništa mu nije neprijatno. Ovaj lik je ispričao šta i kako, i kao iz zajebancije, pitao Marka hoće li da proba. On je samo odgovorio da neće jer ga to ne zanima.

Kraj svadbe, nas dvojica odvaljeni. Nisam hteo da vozim pa smo taxijem otišli do stana. Njemu je bilo baš lose, pa čim smo izašli iz auta, počeo je da povraća. Čim se ispovraćao, podošao je malo pa smo nastavili u stan. U stanu sam imao u spavaćoj sobi veliki bračni krevet, i u dnevnoj sobi trosed, ali stilski nameštaj koji je jako neudoban, pa smo obojica spavali na bračnom. Ništa tu nije bilo čudno, on se skinuo i samo izvalio na krevet, a ja sam otišao da se okupam da dođem sebi. U jednom trenutku Marko uleće u kupatilo, grli wc-šolju i povraća opet. Ja sam se trgao jer me je uplašio. Pitao sam ga jel’ je ok, on je klimnuo glavom. Kad je zavšio, skinuo je boxerice i krenuo da uđe u kabinu. Sad mi je već bilo neprijatno.gay skidanje gača

Plašio sam se da mi se ne digne

Bacio sam pogled i imao je lep kurac, bio je jako zgodan. Ali nisam hteo da gledam da mi se ne digne. Rekao mi je da ga prskam hladnom vodom. To sam i uradio. Bili smo tu nekih 10-ak min i tad smo već obojica bili svesni i dovoljno trezni. Izašli smo i otišli na spavanje. Nisam mogao nikako da se namestim jer kako zažmurim, tako mi se vrti u glavi. Samo sam ležao i gledao u plafon. Provalio sam da ni on ne spava i rekao mi je isto da mu se vrti čim zažmuri. I dalje smo bili pijani, ali ne kao kad smo tek stigli. Pričali smo o svadbi, rekao sam da mi je baš žao što je ona riba otišla, da bih voleo da je karam. Marko je rekao da se nada da će trudnoća njegovoj ženi da se dovede u red, jer ne može da izdrži više. Ja sam ga zajebavao što onda nije dao onom liku sa svadbe jer to nije prvara. Sve iz sprdnje. I tu smo se smejali.

Onda je rekao da mu to nije jasno, što bi pored riba karao tipa. Bio sam na ivici da mu odgovorim na to, ali plašio sam se. Imao sam poverenja u njega, naravno, ali nisam hteo da me gleda drugačije jer smo se baš zgotivili. On je nastavio da priča u tom smislu nešto, kad sam samo izbacio iz sebe:
– Pa tipovi bolje puše od riba – tu je nastao malo čudan trenutak i onda je ukapirao šta sam rekao.

Odjednom se uspravio i seo. Pitao me je kako ja to znam. Kad sam već pojeo govno što sam rekao, nije bilo nazad. Rekao sam da mi je pušio muškarac. On je počeo da se smeje i da me zajebava. Pitao me je jesam li peder, rekao sam da nisam, ali da mi nekad prija da mi popuši lik. Onda me je pitao jesam li ja nekome pušio i šta sam sve radio, kako se to desilo itd. Sve sam priznao, jebi ga. Opet je rekao da ne razume to, ali kao ok ako se neko loži na to – on nema problem. Ja ne znam šta mi je tad bilo u glavi, ali samo sam rekao:
– Hoćeš da ti popušim pa da vidiš? – on se smejao i rekao da sam budala. Ja sam se ućutao jer mi je bilo baš neprijatno. Ukapirao je da sam ozbiljan i pitao me je: – Jebote, ti bi mi stvarno popušio? – ja sam ga pogledao i klimnuo glavom. Samo je rekao: – Au brate.

Ležali smo i ćutali obojica, ja sam hteo sam sebe da udarim jer sam kreten, a ne mogu ni da zamislim o čemu je on razmišljao. Samo sam čuo:
– ‘Ajde – pitao sam ga šta, a on je rekao: – Popuši mi.pušenje kurca, gro-plan

Toliko uzbuđenje nikad nisam osetio, mislio sam da će srce da mi iskoči

U sobi je bio mrak, tj. ne skroz, jer je od uličnog svetla ulazila svetlost. Spustio sam se između njegovih nogu, svukao mu gaće i raširio mu noge. On je sav bio stegnut i napet. Uhvatio sam ga za kurac i par puta ga protresao. Polako sam se spustio i stavio ga u usta. On je ispustio dubok uzdah. Ne mogu da kažem da sam neki dobar pušač jer sam 2 puta do sad popušio, ali znao sam šta da radim. Usisao sam ceo jer je bio skroz opušten.

Polako sam ga dudlao i osetio da postaje sve tvrđi. Pogledao sam ga, a on je žmureo. Nastavio sam da mu sisam i uskoro je postao skroz tvrd. On je ispuštao glasne uzdahe i sad me je gledao. Pušio sam mu neko vreme a onda sa ga izvadio. Rekao mi je da nastavim, a ja sam mu odgovorio da hoću nešto da mu pokažem. Raširio sam i podigao mu noge, a on ih je odmah skupio i rekao da neće da ga jebem. Nasmejao sam se i rekao mu da neću i da se opusti. Bio je nesiguran, ali pustio me je.

Raširio sam ih opet skroz i spustio se ka njegovom čmaru. Kako sam prešao jezikom, tako se stresao sav i duboko uzdahnuo. Nastavio sam da ga ližem i da se igram rupicom, ulazio sam jezikom u njega, a on je sve glasnije stenjao. Lizao sam mu jaja, a prstom masirao čmar.gej pušenje kurca

Prešao sam na kitu, pa jezikom do pupka, onda bradavice, on je samo stenjao. Išao sam uz vrat. Ležao sam preko njega, uhvatio ga za glavu i krenuo da ga poljubim. E, stvar je u tome da se ja nikad nisam poljubio sa muškarcem i nisam znao šta da očekujem, ali sa njim sam baš imao želju. On je okrenuo glavu i rekao da neće to. Ja sam mu rekao da se ni ja nikad nisam ljubio sa muškarcem. Gledali smo se par sekundi i onda sam ga uhvatio čvrsto za glavu i gurnuo mu jezik. Ubrzo mi je uzvratio i krenuli smo žestoko da se ljubimo. Suguran sam da nikad u životu nisam bio ovako napaljen.

Kako sam ležao na njemu, raširio sam noge, malo se podigao tako da mi je njegova kita bila na čmaru. Pljunuo sam u ruku i namazao čmar, i dok smo se ljubili, uhvatio sam ga za kitu i namestio je na moj čmar. On je rekao da ne radimo to, jer je previše. Opet sam mu rekao da, kad smo već ovo radili do sad, idemo do kraja. Onda je rekao da nemamo kondom. Stvarno nisam imao ni jedan kod sebe. Rekao sam mu da sam zdrav a znao sam da je i on.

Lagano sam se nabijao na njegov kurac. Ušao mi je glavić, odmah sam se setio zbog čega mi se nije svidelo to jednom kad sam probao, ali ovaj put sam hteo da istripim bol jer je ovo prvi put da sam želeo nekoga. Polako sam se nabio do kraja. Obojica smo se tresli, verovatno od uzbuđenja. Uspravio sam se i krenuo lagano da mu jašem kurac. Žastoko je stenjao. Uhvatio me je za glavu, spustio ka sebi i ugurao mi ceo jezik u usta. Više nije bilo kočnica, obojica smo se prepustili i uživali.

gej karanje na leđima

Stegao me je jako i okrenuo me na leđa. Raširio mi je noge i prineo kurac čmaru. Sjurio ga je do kraja. Zabolelo me je, pa sam ispustio krik. Raširio mi je noge i krenuo ozbiljno da me cepa. Tek sad mi je bilo jasno kako sex sa muškarcima može da bude dobar. Uživao sam u svakom nabijanju. Spustio se i opet smo se ljubili.

Brzim i kratkim potezima me je karao

Kako se pomerao, tako mi je trljao kitu. Odjednom sam počeo da svršavam. Siguran sam da nikad tako nisam svršio. Bio mi je mrak pred očima, celo telo mi je trnulo od zadovoljstva. Sve žešće me je ljubio, a onda ga je odjednom divljački nabio i počeo sav da se trese. Jako mi je stiskao ruke. Svršio je i on, i to u mene. Samo se opustio i celom težinom ležao na meni.

Glava mu je bila pored moje. Bili smo mokri od znoja, umazani mojoj smermom. Samo smo disali i nismo se pomerali. Nisam imao snage oči da otvorim. Samo mi je rekao da mu je ovo najbolji sex koji je imao, rekao sam da je i meni.gej svršavanje u guzu

Ne sećam se ni kad, ali zaspali smo u sekundi. Ujutru smo se probudili, isprepletani. Ja sam se probudio malo pre njega, ali nisam se pomerao jer mi je bilo jako glupo i neprijatno. Šta će sad biti, kako da se ponašamo ubuduće? Žmureo sam i čekao da se probudi i on. Posle par minuta sam osetio da je budan. Njegova ruka je bila preko mene, moja noga preko njegove. Nije se pomerao. Otvorio sam oči i video da me gleda. Neko vreme smo samo tako ležali a onda sam se iskezio i rekao mu:
– Jebiga brate.

On se isto nasmejao. Meni je kurac krenuo da se diže, što je on osetio na stomaku. Osetio sam i ja njegov. Primkao je glavu i poljubio me. Inače se nikad čim ustanem nisam ljubio ni sa jednom ribom dok ne operemo zube jer mi je to gadno, ali sad mi nije smetalo. Izmakao sam se i ustao sa kreveta, nije mu bilo jasno pa me je gledao. Rekao sam mu:
– ‘Aj da se kupamo.

Ustao je i krenuo. Pokvasili smo se, ali onda me je uhvatio, nabio na zid kabine i krenuo da me ljubi. Mesio sam mu guzove i napipao čmar prstom, masirao sam ga. Izmakao se i rekao mi da mu opet ližem bulju. Spustio sam se raširio mu guzove i sjurio jezik u njegov čmar. Stisnuo ga je a ja sam kružio okolo, gurao sam jezik koliko god je mogao da uđe. Okrenuo se i opet sam mu pušio. Baš sam uživao, bilo mi je ok ovo što sam do sad probao sa muškarcima, ali nikad nije bilo ovako dobro.gej jebanje jezikom

Ustao sam i rekao mu da proba i on meni da puši. Nećkao se, ali na kraju se spustio. Rekao je da ne zna šta da radi, a ja sam mu rekao samo da pazi na zube. Prvo je lagano lizao, njje mu bilo prijato, ali onda se opustio i krenuo ozbiljno da mi dudla. Rekao mi je da hoće i on meni da liže guzu. Okrenuo sam se i naguzio. Sav sam se stresao kad mi je stavio jezik na čmar. Ovo mu je išlo mnogo bolje nego pušenje.

Uzeo je kupku, nasapunjao mi je čmar i prineo kurac. Polako je ušao. Kad sam se privikao, krenuo je jako da me kara. Baš sam uživao. Jebao me je od pozadi, a rukama me mazio po celom telu. Sise i bradavice najviše. Pitao sam ga hoće li da mi svrši u usta. Nije mi odgovorio, samo se izmakao i spustio me dole. Ne znam zašto sam to želeo, nikad ni svoju spermu nisam probao, ali sa njim sam želeo. Pušio sam i drkao mu u isto vreme.

Ubrzo je počeo da prska, a ja sam ga namestio na usta. Prvi put sam probao spermu, mislio sam da je mnogo gore, pa sam se iznenadio ukusom. Malo sam pljuvao, malo gutao. Ustao sam i rekao mu da on meni izdrka. Ljubili smo se, a on mi ga je žestoko drkao. Nisam puno izdržao i počeo sam da svršavam. Ruka mu je bila umazana mojoj spermom. Prineo mi je ustima da poližem, ali nisam hteo. Onda je on isplezio jezik i liznuo malo, pa onda još malo, dok nije polizao sve i rekao:
– Brate, ovo nije loše uopšte.ga ysvršavanje u usta

Vratili smo se za Bg, usput smo pričali o svemu i dogovorli se da ovo ne promeni ništa među nama.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Lepo je to ,jer ko drugi da pomogne sestri ako neće brat?Vi ste bili približnih godina i bilo je lako odlučiti se na tako nešto što je u narodu poznato kao ekstremna perverzija.MENI SE NEŠTO SLIĆNO DIGODILO KAO KLINCU,MADA SAM VEĆ U DVANAESTOJ ZNALA DA NISAM ISTA KAO MOJI DRUGARI IZ ŠKOLE I KOMŠILUKA.Tada sam već znala da me više interesuju muškarci nego curice.Ali mene su već tada privlačili stariji,zreliji likovi.U to vreme počela sam oblačiti stvari moje tetke koja je živela kod nas i imala 23 godine.Ona se oblačila za to vreme vrlo slobodno sa minićima i izrezima ili… Čitaj dalje »

Priča je extra,neumorno se vraćam svaki put na nju i čitam je iznova ,uzbuđujuće kao prvi put❤

2
0
Would love your thoughts, please comment.x