Heftao sam je dok je bila na vezi sa ćerkom

Počeli smo da se zezamo kranje spontano. Tada sam imao nepunih 19 a ona deset godina starija. Uvek, pa i danas, nosi osmeh na licu, što je njen zastitni znak, i uz one poveće sise ništa drugo je ne ističe. Plava, bucka, ipak još daleko od krmače, ali spada u gojazne žene, sve na njoj jako, kao i harizma.

Zezanje je preraslo u flert koji se po sledu stvari dešavao na njenom radnom mestu. Tih godina sam naučio od starijih jebača da prema ženama treba da budeš džentlmen, a u krevetu nemilosrdan jebač. Vremenom smo razmenili brojeve i sms-ovali se noćima dok joj je muž radio noćnu. Ni sam ne znam koliko sam onih greb greb dopuna potrošio na nju. Da Alkatel zna da priča. roman bi izdao.

Nisam dobio pičke iako sam bio direktan. Godine su prolazile, nju nisam više viđao u starom kraju, a na mesto gde je radila nisam odlazio. Jun 2019, laganim korakom preko lokalne štrafte u naselju, krenuo sam do bankomata. Ispred mene Golf 5 trubi, ne obazirem se, opet isto.

– ‘Ej dečko, nećeš da se javiš?

devojka u kolima

Sanja jebote. Vratih se par metara i uđoh u auto, dok ga je ona pomerila u hlad. Svašta mi je padalo na pamet. „Gde si?”, „kako si?” i ostala pitanja su navirala obostrano. Krenula je da vidi decu, razvela se.

– Pretpostavio sam – odgovorih – viđam ti muža sa drugom ženom.

Pola jebenog sata sedeli smo u autu i pričali. Brojeve smo razmenili i rastali se. Nakon dva sata, verovatno odmah nakon rastanka sa decom, stiže viber poruka: „Hoćemo li na piće?” Prihvatio sam, naravno.

Otišli smo u jedan miran lokalni kafić.

– Znaš li Sanja koliko sam ja tebe želeo. ‘Ej, skoro 18 godina je prošlo.

Kada se nasmejala i dodirnula mi ruku, znao sam da ćemo se jebati

Repriza: viberovanje noćima, zajebancija, vruće poruke, gledanje viber pozivom dok smo se tuširali, ma sve je vuklo na seks. Dogovorili smo se da jedno prepodne i rano popodne odvojimo za nas dvoje. Ona je spremila teren kod svojih i tada nam ama baš ništa nije stajalo na putu.

web cam sex

Pokupila me je na dogovorenom mestu već oko 7 h i krenuli smo put jedne male varoši na 20-ak km od naše. Tamo smo se smestili u jednom hotelu: soba full, bračni krevet, đakuzi kada, klima. Otišli smo na doručak i tu lepo zaseli. Pričali smo o svemu, valjda su nam se tako otvorile karte, ni reči o seksu.

– Mislim da je vreme da iskoristimo onu sobu – rekoh…

Po ulasku zagrlili smo se kao dugogodišnji ljibavnici i počeli da se nežno ljubimo, dugo i kvalitetno. Mirisala je na neki jebački parfem koji je prijao mojim receptorima mirisa. Počeli smo da skidamo jedno drugo i za tren smo bili goli. Moj kurac je već prkosio gravitaciji i bio je kao kamen, jaja puna sperme, samo što ne puknu.

Uhvativši me za kurac, odvukla me je do đakuzija i pitala:
– Kako se ovo koristi?

drkanje i lizanje u kupatilu

Smejali smo se kao ludi. Dok sam punio kadu vodom, Sanja je već iskusno klekla na dva savijena peškira i svetski je počela da puši kurac, svaki delić je prošla usnama i jezikom.

– Volim da osetim kako raste u ustima, ali tebi je već dignut – rekla je.
– Ne brini, biće prilike da i to osetiš.

Đakuzi je bio pun, a mi u njemu uživali u svom njegovom kapacitetu.

– Gurni mi s guza, to volim – zapovedila je.

Okrenuvši se, kleknuo sam iza nje i počeo joj od pozadi lizati pičku, razmaknuvši joj guzove. Stresla se sva, dopalo joj se to. Meni je prijao osećaj da žena uživa a da me uzburkana voda masira po telu.

Ustao sam, šljapio je po dupetu i nežno joj ga uterao. Opet se stresla. Polako sam ulazio i izlazio, kontrolišući pritisak u mudima.

jebanje u kadi

Počeo sam da je brže karam i već je počela glasno da stenje…

– Opusti se srećo slobodno, hotel je, niko nas ne poznaje.

Tada sam i ja podivljao i počeo nemilosrdno da je tucam. Primetivši ogledalo bočno od nas, Sanju sam samo okrenuo da sebe gleda u ogledalu. Ta eksplozija kada je sebe videla u odrazu je bila neverovatna. U tom trenutku je zvonio njen telefon, ali se nismo obazirali.

Izašao sam iz kade, legao na pločice i tražio da me zajaše, što je i učinila. Mešala je vrhunski dok sam joj mesio sisetine, kasnije sam i ja počeo od dole da je heftam tako brzo da sam skoro bio na vrhuncu. Njen orgazam više nisam ni brojao, treći ili četvrti, iz pičke je samo curilo…

jahanje kurca u kupatilu

– Gotov sam, sad ću da svršim…

Ustao sam dok je ona ostala da kleči. Na iznenađenje, zinula je i ispružila jezik, i zalio sam je obilno po licu, i grudima.

– Jebotem svršavaš kao konj – smejući se rekla je.
– Nisi prva koja to kaže – i zaista nije.

Ušao sam u đakuzi, i gledao je dok se umivala. Tada mi se i ona pridružila, zagrlio sam je i nežno ljubio, kao u najlepšem ljubavnom filmu. Spustivši ruku između nogu, nasmejala se i rekla:
– Pa on je i dalje debeo… polu debeo.
– Dolazi k sebi – rekoh i poljubih je.

Drugo zvono telefona… Skočivši iz kade, onako mokra, otrčala je do torbe i odgovorila na poziv, bila je to njena ćerka. Ja sam izašao, obrisao se i prišao njoj dok je pričala i, obrisavši nju, bacio se na krevet nadrkavavši kurac koji je već opet bio spreman za novu turu.

jahanje kurca

Razgovor je i dalje trajao…

– Evo mama radi, ima posla…

Tada sam joj samo pokazao da sedne. I dok je još pričala sa ćerkom, natakla se na već tvrdu kurčinu i počela je lagano da meša. Jebote, koja scena! Duboko sam udahnuo i stavio ruke iza glave, ipak tražila je da je diram po sisama. Nakon prekda veze, u sekundi sam je okrenuo, nabivši joj u misionarskoj pozi i počevši da jebem kao da sutra ne postoji.

Orgazam, grebanje, reči koje opisuju želju, „jebi me”, „izjebi me” i slično. Tada sam stao, izvadio ga i počeo da je bijem naduvanom batinom do pičkici, trljajući povremeno od ulaza do klitorisa. Prskala je kao bušno crevo, uživala je.

Vratio sam ga i počeo opet jebati iz sve snage, kao da je mrzim. Tada me je posle još jednog orgazma tako ugrizla između ramena i vrata da sam do pre neki dan imao otiske zuba.

– Napuni me slobodno, slobodno me napuni, koristim pilule redovno.

grubo karanje

Kao da sam tek poludeo tada. Počeo sam da se zakucavam u nju praznivši jaja koja sam već jednom ispraznio. Ostali smo tako spojeni narednih nekoliko minuta. Kada sam se bacio sa nje, dolazivši do vazduha, uzela mi je kurac i počela onako mlohavog ga sisati:
– Pa ovde ima još koja kap sperme, ti bi ‘ladno minimum trojke pravio koliko je imaš.

Smejali smo se kao ludi. Tada je opet zazvonio telefon i ovog puta je bio njen muž… čovek na njivi pravi pauzu dok nije ni svestan da mu drugi ore ženu.

Nakon toga smo se istuširali i spustili se do reke…

Nastaviće se.

sperma na pički

Tonysrb

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments