Svršavanje pod uličnom svetiljkom

Upoznali smo se preko oglasa. Dopisivanje je počelo lagano i postepeno je dobijalo na erotičnosti, tako da smo mnogo puta doživljavali ekstaze. Nije htjela da se opiše… samo je rekla da je oženjeni pale i da ću vidjeti šta zna ako se sretnemo.

Ukazala mi se prilika da odem u njen grad, a da ne bude sumnje zašto idem. Našli smo se na kafi. Kad sam je vidio da ulazi u dogovoreni kafić za susret, dvoumio sam se da li da uđem za njom ili odustanem! Ušao sam, iako mi punije djevojke ne djeluju privlačno. Djelovala je zbunjeno, jer je ipak prvi susret bio u pitanju…

Rekla je da joj se dlanovi znoje… i zaista sam to osjetio kad sam je uzeo za ruku. Ni ja nisam bio puno aktivniji da se nešto desi, jer me nije nešto posebo privlačila… Napravila je prvi korak sa pitanjem da li može da me poljubi… Prihvatio sam i nisam se pokajao… Te male usne su bile nekako neodoljive i osjećao sam da zna šta hoće u odnosu na moju ženu, koja je uvjek bila ravnodušna u sexu…

ljubljenje sa jezikom

Nakon par poljubaca, predložih joj da idemo, jer nemamo više šta tražiti u kafiću… Nasmijala se i prihvatila. Kad smo izašli pitao sam je imamo li neki mirniji kutak da nas ne ometaju prolaznici. U blizini je proticala rijeka, a njene blago strme obale pružale su idealno mjesto ispod mosta da se sklonimo.

Kad smo stigli, istog trenutka nastavili smo gdje smo stali… Ljubljenje – kao da to nikad nismo do tad radili. Moj jezik je rovario po njenim malim usnama i dostizao do grla… Ruke su mi lutale njenim zamamnim oblinama… Počeo sam da mjenjam mišljenje o punijim djevojkama.

Po njenoj reakciji i uzdasima vidio sam da joj odgovara moj tempo…

Uhvatio sam je za ruku i poveo do mog nabreklog međunožja… Uzdahnula je duboko i počela divljački da mjesi nabrekli kurac preko pantalona, a na što sam joj ja sve jače gnječio guzove… Sise sam već odavno oslobodio brusa i onako jedre, iako ne velike za njenih 30 godina, bile su prava poslastica za 15 godina starijeg muškarca koji godinama ima monotoniju u krevetu.

fingering u javnosti

Zavukao sam ruku u farmerice na lastiku, a onda u čipkane brazilke, ali samo okolo. Kad sam došao do pice, gaćice su bili potpuno mokre… Uzdahnula je duboko i rekla: „Joj”, a na moj blagi stisak kroz onako mokre gaćice… Uvukao sam ruku… uh… Dlačice koje su tek počele da rastu, svojim blagim bockanjem su budile „bika” u meni.

Spustio sam se niže… prsti su mi upali u pravu baricu… Zastenjala je… Gurnuo sam joj srednji prst duboko, na što je ona skupila noge, a nakon što je popustila, iskoristio sam priliku da joj gurnem i kažiprst. Sa dva prsta u mokroj pički sam uveliko došao do čuvene „tačke-G”! Nju je to izluđivalo, jer sam osjetio po ugrizima za moj jezik, koji je u isto vrijemo rovario po njenom nepcu, dok su mi prsti intenzivno stimulisali njenu pičku… Osjetio sam da je blizu i ubrzao… Kad je jako skuila noge i zaustavila ljubljenje, znao sam da je to to.

Masiranje mog nabreklog kurca nije prestajalo u vrijeme dok sam je zadovoljavao, a kad je svršila, čučnula je i otkopčala mi pantalone. Čim ga je dohvatila rukom, znao sam da ću doživiti nešto nedoživljeno.

closeup pušenje

Sumanuto ga je napala jezikom, ližući ga od korijena do glavića, da bi se vratila, i jedno po jedno jaje usisavala u svoja mala usta, a onda bi nasrnula na glavić. Već uveliko dignut, a i prirodno velik u obimu, moj kurac je nestajao u njenim ustima.

Ne znam gdje je stao, obzirom na onako malu usnu duplju

Svjetlost jedne od uličnih svjetiljki je padala na predio korijena mog kurca… Kad sam vidio da je tu njena gornja usna, izludio sam. I žena se trudila da mi puši, ali nikad nije moj obim kurca mogla uvući više od 3-4 cm. Pušenje to i ovo se nije moglo porediti. Počela je da mi šašolji jaja. Podigla je glavu i zamolila me da ne svršim po njoj jer ima osjećaj gađenja na spermu iako nenormalno voli kurac u svim rupama.

Pridigla se i počela me ljubiti, a nastavila drkati. Jačina stiska kojim je drkala je bila preciznija i od jačine moje ruke kad sam drkam… bila je fenomenalna. Nije mi dugo trebalo, a pogotovo kad je uzela da mi gricka ušnu školjku… Tad je krenula lavina vrele sperme iz mojih jaja. Rekao sam joj da pazi, a moje stenjanje joj je govorilo da svršavam. Mlaz sperme je otišao daleko u mrak, a ona ga joj znalački izmuzala dok je bilo išta u njemu.

pušenje u javnosti

Znao sam da to moram ponoviti, a što se desilo nakon par mjeseci. Povremeno se čujemo, a uskoro imam u planu ponovo ići u njen grad, i njena, a i moja želja, je da se pojebemo! Nadam se da će i to biti nezaboravno.

Priča je zaista stvarnost, a pišem je jer nemam kome da opišem ovaj, za mene nezaboravan doživljaj, pod mostom… Ako neko hoće nek mi da svoje mišljenje, pohvalu ili kritiku, biće mi zadovoljstvo čuti!

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments