Stanija zna da je gledamo

Iako možda naivno zvuči ova konstatacija, mnoge zvezde rijalitija tvrde da ubrzo po ulasku u isti, zaborave na kamere koje su svugde oko njih. Budući da nas je jedna od najzgodnijih Srpkinja mnogim prilikama proteklih meseci obradovala, baš koristeći kamere rijalitija, možemo da diskutujemo da li je Stanija bila svesna da je snimana ili ne, mada je verovatno to potpuno izlišno.

Stanija se ubrzo, nakon čuvenog skidanja u garderoberu, skinula još više, a dok se tuširala, potpuno gola (jer, kako drugačije?), posmatrali su je napaljeni momci iz režije, uz višemilionski auditorijum. U ovom ekskluzivnom videu, možete čuti i sugerišući dirty talk snimateljske ekipe, uz prelepo Stanijino telo niz koje klizi voda iz creva.

Svim hejterima Stanija ovde poručuje da je normalno pokazati javnosti svoje golo telo, ako si toliko truda, vremena i energije uložio u to da ga oblikuješ i na kraju, brendiraš. U to ime, pogledajte sažeti razvojni put naše najpoznatije starlete u istom crvenom sexy bikiniju, a mi ćemo se potruditi da budemo u toku sa njenim golišavim izletima u javnost:

PS. Stanija ima svoju temu na tomiradi forumu – Stanija Dobrojević, crnogorsko-američka starleta, manekenka i pevačica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments