Maki guzi svoju kevu

Sjedili smo u kafiću; muzika, zezancije, djevojke, ugodno ćaskanje ili, bolje reći, ubijanje vremena. Primjetio sam da moj prijatelj Maki samo pije i šuti. Inače, poznajem ga dobro, odrastao je do svoje sedme godine sa mnom, ali je morao ići u Njemačku jer su tako htjeli njegovi roditelji. Maki je iz mješanog braka između Bosanca i Njemice. Dolazio je ljeti, tako da smo ostali jako dobri drugari, on govori i naš i Njemački jezik. Sada smo tinejdžeri, 19 godina.

Njegova šutnja me zaineresirala pa sam ga pitao šta je problema. „Ništa”, ništa rekao je to nekim teškim glasom. Nagnuo je čašu piva i iskapio ju do dna, ma znao sam da nešto ne štima. Prošle godine mu poginuo otac na građevini u nekom gradu u Njemačkoj, pa sam mislio da ga to još uvijek muči. A kako i ne bi, pa ga nisam više zapitkivao.

Njegova majka, gospođa Helga, uvijek je bila malo otkačena za naš stil života ovdje kod nas; živjela je raspušteno, nosila je garderobu uvijek šik, ponekad i više od toga. Otac mu je bio, opet, suprotnost, tih i miran, vema drag čovjek.

izazovna plavuša

Gledao sam Makija (Michaell) kako gleda u jednu tačku i ponekd potegne svoje piće. Znam da ga muči sve to i želio sam mu pomoći i saslušati ga, ma bilo šta da kaže. Bio je jedinac sin, majka mu je dala sve. Nedavno je položio vozački pa čeka i auto, ali još nešto tu ima… Čekao sam da mi on to kaže.

Oko 12 sati krenuli smo kući, pomalo pijani, Maki je do duše već bio pijan. Pozvao sam ga kod mene na spavanje. Majka mu je trebala doći za koji dan, pa bi se zajedno vratili u Njemačku. Došli smo kod mene, uvukli se nečujno u sobu. Previše smo pili, mislim da će biti i povraćanja. Maki je izgledao jako pijan, pa popio je 6-7 piva. Legao je na krevet, ja sam sjeo u fotelju, očekivao sam da mi ispriča šta ga muči. „Pa Maki druže moj, šta te muči?” „Ne znam kako da ti kažem, kako da počnem, neugodno mi je.” Govorio je sporo, posve polako, ali slušao sam ga sa pozornošću. „Kad je moj otac poginuo, znaš, majka i ja sami u Njemačkoj, žalili smo jedno drugo, tješili koliko smo mogli, kroz tu nesreću došla je još veća nesreća, uh.” Osjetio sam da je nešto važno.

„Majka je bila pod tabletama i uzimala je i alkohol, kao drogirana, ponašala se čudno, skidala se i presvlačila preda mnom, ulazila u moju sobu skoro gola, noseći bocu vina, ponekad i legla kraj mene, počela je van sebe i da me pipa…”

Slušao sam ga bez daha, izgubljen kao i on sam što je bio. „Tražila je seks od mene, onako pod tabletama za živce i vinom, skinula se i ušla u moju sobu gola. Bilo mi je žao, primio sam je u postelju. Počela je da me ljubi jako, ruku je stavila u moju pidžamu i dirnula mi kurac. Otimao sam se, govorio joj da to nije u redu i da treba da prestane sa tabletama i vinom, ali nije.”

drkanje i svršavanje

Pričaj, druže, reci sve, nek izađe iz tebe…

„Otimao sam se i žalio je, ali nastavila je da me dira. Ne znam zašto, ali pustio sam se. Ljubila me je svuda, uzela je moj kurac u usta i sisala ga jako. Iako uplašen, počeo sam da uživam u tome.

Gubio sam se u transu, opipao sam joj guzove, uh, te počeo da ju diram po pički, bila je jako mokra. Stavio sam joj prst u pičku, dok je ona sisala moj kurac. Izgubljen totalno, van kontrole, i ona i ja. Sve je izmaklo, popela se na mene i sjela na kurac. Bio sam totalno uzbuđen, nisam više ništa znao.

Dirao sam joj grudi, a ona se jebavala sama. Nije dugo trajalo, svršio sam u nju, to je bio vrhunac ludosti: dok sam ja svršavao ona je mješala i jakukala na meni.”

Ostao sam bez teksta. To što sam čuo, kao da me je grom udario. Skoro sam se otreznio. „Šta je bilo dalje?” „Šokiran šta sam uradio, uplašen šta može da se desi, zgurao sam je sa sebe.

jahanje na kurcu

Ležala je i zaplakala se, bilo mi je žao, pa sam ju zagrlio, odmah je počela u transu da me ljubi. ‘Dosta’, rekao sam joj, ‘vidiš šta se dogodilo’. Molila me za još, gledao sam ju sa žaljenjem, znao sam da to nije ona, to je neka druga osoba u njoj.

Sjedio sam mirno na krevetu, počela me je ljubiti, milovala me je tako nježno, i ponovo je uzela kurac, onako sluzav i mlitav i stavila ga u usta i počela sisati. Prepušten ludosti, govorio sam joj ‘nemoj, nemoj’, a kako sam joj to govorio, kurac je rastao u njenim ustima. Nisam se više branio, naprosto bilo mi je lijepo.

Počeo sam i ja nju da milujem, oči su mi bile suzne, srce mi je jako lupalo. Dirao sam ju po mokroj pički iz koje je izlazila sluz pomješana sa mojom spermom. Sav sam se uzbudio. Sve brže sam joj turao prst u pičku, čulo se kako stenje.

Ustala se i legla na krevet. Legao sam na nju, počeli smo se ljubiti, gurnuo sam kurac u nju, jako je bila vruća i mokra, i nastavio sam da ju jebem. Ljubila me je svuda po licu i usnama, mješala je polako a ja sam tonuo u ludost i zanesen, zaboravio na sve. Jednostavno, nagon je komandovao mojom pameću koje nije ni bilo trenutno tu. Poslije desetak minuta, uzdihala se jako, grizla me po vratu, valjda je svršavala… Tražila je da ju jebem jako i brže, što sam i učinio, vrištala je za kraj.”

grubo karanje

„Uh”, disao sam duboko, slušajući njegovu priču. Šta je bilo dalje?” „Ne znam, uživao sam jebavajući ju, nisam mogao da svršim, valjda od svega toga, a kurac mi se nije spuštao. Jebavao sam je više od sat vremena u nekoliko poza; vrištala je, smijala se, izgledala je kao luda, a i ja isto, uživao sam dok ju jebem. Ne znam, ali poza odozada, to je bilo najljepše. Bože, šta ja to pričam?

Uživao sam i ja u tom incestuoznom seksu

Kad sam se umorio legao sam na krevet. Ona je sjela na kurac, željela je da svršim, mješala je sporo. Žmirila je i mješala nataknuta na kurac. Ljubio sam joj grudi, sisao ih, radio sam šta sam htio, sve je dozvoljavala. Osjetio sam da ću svršiti, htio sam je zgurnuti, ali nije se dala. ‘Svrši unutra’, rekla je.

Nisam se mogao više zaustaviti jer je mješala sve brže i opet sam svršio duboko u nju. Tako smo i zaspali.” „Jel’ se ujutro šta desilo, jel’ ste došli sebi, šta je bilo?”

jahanje kurca, creampie

„Probudio sam se kraj nje, vidio sam da je gola, znao sam da to sve nisam sanjao. Polako sam se ustao, iz njenih usta se osjetio alkohol. Otišao sam na kupanje. Kad sam se vratio ona je još spavala. Gledao sam je, bilo mi je jako žao, bio sam potišten i nesretan, bio sam sâm.

Tiho sam zaplakao. To ju je valjda probudilo, uzela je čaršaf i pokrila svoje golo tjelo. Gledala me je čudno. ‘Michaell, oprosti mi’, rekla je. Prišao sam joj, pomilovao je po licu: ‘Opraštam ti sve, oprosti i ti meni’. Zagrila me je jako, počela je opet da me ljubi ali ne više za seks i te radnje, nego onako kako treba.”

„Dobro, oprostili ste jedno drugome. I šta je bilo kasnije, jel’ prestalo sa tim?” Šutio je kratko. „Nije, nije prestalo, uh, nastavila je sa tabletama i pićem, nastavila je da ulazi u moju sobu, uh, nastavili smo da se jebemo skoro svaku noć poslije toga.” „Izvini Maki, to je počelo prošle godine jel’?” „Je.” „I traje još uvijek?” „Traje.” „Pa kad ste ovde, kako to radite, tu ti je rodbina?” „U didovoj vikendici, odemo tamo na dva-tri sata.” „U vikendici? Ma lažeš ti meni sve!” „Ona dolazi za par dana, javiću ti, pa se sam uvjeri.”

Nisam mogao da vjerujem, dugo nisam mogao da zaspim, malo sam se i ja napalio na tu priču. Dogovorili smo sve, ja sam ranije otišao gore i sakrio se u blizini. Vidio sam kad je njihov auto došao do vikendice. Izašli su iz auta, Helga je izgledala kao bomba, pomislih – i ja bih te jebao.

Nakon nekoliko minuta prišao sam malom prozoru vikendice. Bili su goli na krevetu, Helga mu je sisala kurac, kasnije ju je jebavao dva puta u sat vremena. Nisam mogao rođenim očima da vjerujem: Maki guzi svoju kevu.

guženje keve

Našli smo se kasnije u kafiću. „Uh”, rekao sam mu. „Sve sam vidio, ludi ste, ali stara ti je super, izgleda, dobro se drži a i i radi ono super”, nasmijao sam se a Maki je samo šutio. Ništa nije rekao.

Nikome nisam nikada ovo rekao, nisu to tačna imena, ali Maki i Helga i dalje uživaju u seksu. Čudno, ali život ide dalje. Eto, to bi bila ta priča, incest.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o