Traže se akteri za erotsku scenu u filmu!

Pažnja, pažnja!

U toku su pripreme za snimanje scene seksa za jedan umetnički film francuske produkcije. Tražimo dvoje aktera, odnosno dublera: muškarca 30-45 godina i ženu 29-35.

Ona treba da bude crnka, vitka, da ima izražajne grudi (trojka-četvorka); On treba da bude zgodan muškarac, bez viška kilograma, muževan, ali da ne bude sportski tip sa pločicama i sl.

Po knjizi snimanja, u pitanju je erotska „sekvenca sećanja” glavne protagonistkinje filma koja se priseća svojih seksualnih odnosa sa svojim voljenim muškarcem. U ovoj sekvenci filmski akteri/dubleri se neće identifikovati, tj. ni u jednom trenutku se ne otkriva njihov lik na platnu-ekranu (što će biti detaljno navedeno u ugovoru). Snimanje se održava u eneterijeru, u adekvatnoj intimnoj atmosferi, na dve lokacije. Na snimanju bi prisustvovale samo dve osobe iz filmske ekipe (reditelj i kamerman). Više detalja oko snimanja ovih scena poslaćemo naknadno akterima/dublerima, kao i video-reference.

Navedena sekvenca sećanja snima se u 3 scene:

  1. Ona i On: seksualni odnos
  2. Ona i On: romatnični odnos (grljenje, ljubljenje, maženje)
  3. Ona: masturbacija

Snimanje erotske sekvence bi trajalo dva snimajuća dana plus jedan dan (3-4 sata) za pripreme uoči snimanja. Dan snimanja se plaća 400€.

Ako ste oduvek želeli da budete akteri erotske scene na filmu i ako ste dovoljno hrabri za tako nešto, ovo je prava šansa za vas da to i probate! Ovo je možda jedinstvena prilika da zakoračite u svet u koji ste oduvek želeli da zavirite.

Ako ste zainteresovani da učestvujete u ovom uzbudljivom projektu, javite nam se na mejl office@tomiradi.com – napišite par rečenica o sebi i pošaljite nekoliko svojih fotografija bez odeće.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments