Vaćario sam svastiku dok je spavala, a žena bila drugoj sobi

Svi koji su za cyber sex preko skypa, ja sam Derim Boy, a sada da vam ispričam o čudnoj ostvarenoj želji.

U braku sam sedam godina i imam svastiku koja je tek napunila 20, često dolazi kod nas i bude po nekoliko dana. Prije nisam toliko zagledao u nju, ali u skorije vrijeme, tačnije zadnje dvije godine, primjetio sam da je dobra riba. Nižeg je rasta, ali s lijepo oblikovanom guzom i većim sisama. Često sam pokušavao špijunirati je i posmatrat dok se kupa oblači ili tako šta. Ulazio sam poslije njenog tuširanja mirisao gaće i jako drkao. Pokušavao sam vidjeti je golu, ali teško; niti tuš niti školjka nisu naspram vrata mi. Pokušavao sam kriti tel. u wc-u i snimati, ali nikako da potrefim pravo vrijeme.

Smišljao sam planove i planove, i do te te divne noći, supruga je otišla da legne a ja sam ostao gledati tv, kad vidim svastika dolazi. Izgleda malo prehlađeno, pa sam se ponudio napravit joj čaj. I ustao sam, nisam ni čekao odgovor, a ona je otišla na tuširanje.

devojka se kupa

Odmah sam krenuo za njom i čučnuo pred vratima i pokušavao šta vidjeti. Imao sam par sekundi dok se svlači i onda nestaje, ugledao sam crvene bokrerice i divnu bijelu guzu. Kurac mi je odmah skočio. Vratio sam se u kuhinju, napravio čaj i misli mi prođoše kroz glavu. Nakon par minuta ulazi ona u ogrtaču i sjeda na fotelju i diže noge. Predao sam joj čaj i ponudio joj malo ruma. Pristala je. Sjeo sam na kauč i nastavio gledat tv, mada sam kradom bacao pogled na te gole noge.

Pokušavao sam sakriti kurac ali mislim da ga je već primjetila

Ponudio sam joj da pređe na kauč jer se slomila na maloj fotelji. Smjestila se na drugi kauč i sada sam čekao samo da krene u san. Nakon nekih pola sata ili sat pogledao sam u nju i lagano je zvao. Nije reagovala. Onda sam je dirao za stopala. Nije opet reagovala. Krenuo sam po licu, kao malo joj glavu tresti, ali opet ništa. Stišao sam se i lagano prešao preko sisa i tako otvorio mantil i… koji pogled je to bio! Dvije velike sise sa malim bradavicama. Nisam dugo čekao, odmah sam krenuo ih ljubiti lagano u strahu da se ne probudi. Spuštao sam se niže na obrijanu pičkicu, crvena i natekla od želje. Izgleda da nije dugo vidjela kurac.

I onda se ona okrenula, u tom trenutku kada nisam umro od straha! Mislio sam da se probudila. Ali nije, nego se samo okrenula i to na stranu, tako da joj je ovamo ispala guza i to gola. Nisam znao šta da radim. Htjeo sam ga staviti ali me bilo strah da se neće probuditi i kako će reagovati. Samo sam je malo ljubio i otišao u sobu i ženi onako dok je spavala lagano zavukao ga. Ona se probudi i samo me upita šta mi je. Ali ja nastavim i ona se razbudi pa smo odradili posao do kraja.

lizanje pičke posle tuširanja

I nakon sat, uđem u sobu i imam šta i vidjeti: mala sada na leđima i mantil skroz otvoren. Prišao sam i kurac onako od sperme stavio joj na usne. Opet je bio u punoj snazi, nije spao.

Okrenem se i krenem na tuširanje, kad čuh neko mrmljanje. Okrenem se i priđem bliže, kad ona u snu spominje ime neko i priča. Mislim da se tako zvao njezin momak i da sanja kako je mazi i odmah po njenim riječima sam i krenuo.

Dirao sam joj grudi i spuštao se dole…

Mazim picu i ubacujem jedan prst. Sa dva ona u snu uživa i lagano stenje i opet se okrene na drugu stranu, ali ovaj put nisam čekao. Počeo sam joj lizati guzu, kad u tom trenu osjetih njezinu ruku na svojoj glavi. Digao sam pogled i imam šta i da vidim: gledala je ravno u mene i kaže mi: „Pa zete, dugo ti je trebalo. Ja sat vremena čekam, a ti ništa!” Kad sam to čuo i saznao da je i ona dugo sanjala moj kurac, odmah sam se bacio na posao i od tada nije bilo praznog vremena; jebavali smo se na svakom koraku kada nam se ukaže prilika.

jebanj eod pozadi

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o