Nisam peder, ali ipak sam slab na transvestite

Registrovani korisnici ne vide reklame

Gordana je, baš kao i ja bila rastavljena, i naš slučajni susret urodio je obostranim simpatijama koja se ubrzo pretvorila i u nešto više. Iz svog malog stana kojeg sam dao u najam, preselio sam se u Gordaninu obiteljsku kuću. Sve je izgledalo super. Goga i ja odlično smo se slagali i imali razumijevanja jedno za drugo. To što je ona bila nešto starija od mene nije nam predstavljalo nikakav problem.

Znao sam da Gordana ima dva sina, Zorana i Brunu. Zoran je sa svojom zaručnicom živio u Njemačkoj kod svog oca gdje je i radio. O svom mlađem sinu Bruni Gordana baš i nije bila raspoložena govoriti a ja je nisam mnogo ni propitkivao, bez obzira što me donekle zanimalo zašto kod nje postoji određena nelagoda kada je on u pitanju. Kažem da nisam postavljao suvišna pitanja vezana uz odnos Goge i njezina sina, no ona sama našla je za shodno da mi ipak pojasni neke stvari. Najprije mi je rekla kako njezin sin Bruno živi sa svojim prijateljem. To što dečko živi sa svojim prijateljem jest a nije moralo biti čudno. Iako Gordana ništa nije rekla pretpostavio sam kako postoji mogućnost da je taj njezin sin homoseksualac. Meni osobno to nije predstavljalo problem jer po tom pitanju nisam imao, niti imam, nekih predrasuda. Spomenuo sam Gordani kako bi jedne nedjelje mogla pozvati sina na ručak. Volio bi ga upoznati, rekao sam. Tek tada Gordana je postala malo iskrenija. „Znaš, moram ti reći kako je taj prijatelj moga sina u stvari njegov dečko, odnosno ljubavnik, ako me razumiješ.“ Objasnio sam joj kako meni to ne predstavlja nikakav problem ili smetnju.

Od tog našeg razgovora prošla su možda dva ili tri mjeseca kada mi je Gordana rekla da je njezin sin prekinuo vezu sa tim svojim dečkom, odnosno ljubavnikom, te je izrazio želju da se vrati doma. Kuća je bila dovoljno velika i nisam u tome vidio nikakav problem. „Sutra ćeš konačno upoznati Brunu ali molim te, nemoj se iznenaditi.” Rekla je Gordana a ja nisam shvaćao razlog zbog kojeg bi trebao biti iznenađen. Objasnio sam joj kako ne mora brinuti a ona mi više ništa nije govorila.

shemale sa velikim kurcem

No, sutradan po povratku s posla, u dvorištu sam vidio parkiran tamno plavi Pasat karavan. Znao sam, jer Goga mi je to rekla, da njezin sin vozi takav automobil. E sad… Kada sam ušao u dnevnu sobu ostao sam u najmanju ruku frapiran. Za stolom nasuprot Gordane sjedila je jako zgodna i seksipilna djevojka crne kose za koju sam kasnije shvatio da je u stvari perika. Jedva sam se suzdržao da ne pitam – a gdje ti je sin? Sva sreća da me je Gordana preduhitrila. Ustala je od stola a odmah potom ustala je i ta jebozovna djevojka. „Da vas upoznam, ovo je moj sin Bruno”, rekla je Gordana s dosta nelagode u glasu. Bruno i ja, rukovali smo se i sada mi je postalo jasno zašto me Gordana molila da ne pokazujem iznenađenje. Sve u svemu, od tog dana Bruno je živio s nama u zajedničkom kućanstvu. Iskoristio sam priliku kada Gordane nije bilo kod kuće kako bi ga pitao čime se bavi, odnosno od čega živi. Odgovorio je kako se bavi masažom a uz to radi kao konobar, odnosno konobarica, u jednom noćnom klubu. Dodao je kako neće imati ništa protiv budem li ga oslovljavao u ženskom rodu jer, kako i sam vidim, on se više osjeća djevojkom nego muškarcem. Zanimalo me o kakvoj se vrsti masaže radi ali ipak sam se suzdržao to ga i pitati.

Inače, Gordana je bez obzira na razvod od bivšeg muža s njim zadržala jedan fer i korektan odnos. To je rezultiralo time da uzme desetak dana godišnjeg odmora i otputuje u Njemačku. Naime, njezin sin koji tamo živi pozvao ju je k sebi jer njegova zaručnica je zatrudnjela pa uskoro planiraju i vjenčanje. Moram spomenuti kako sam kroz sve vrijeme Bruninog boravka u kući osjećao da on, odnosno ona, spram mene gaji simpatije i to vrlo izražene simpatije. To bi posebno dolazilo do izražaja kada Gordane ne bi bilo kod kuće. Iskreno, i meni se Bruno sviđao i često puta bi pomislio kako je prava šteta što uistinu nije žensko.

Dakle, Gordana je otputovala put Njemačke te smo Bruno i ja ostali sami u kući. Došao sam s posla i nakon što sam se raskomotio i istuširao, Bruno i ja zajedno smo ručali. Primijetio je kako često istežem vrat s bolnom grimasom na licu. Pitao me u čemu je problem i rekao sam mu kako u posljednje vrijeme osjećam problem s bolovima u vratu i kralježnici. „Mislim da bi tebi dobro došla jedna masaža”, rekao je Bruno. Nasmijao se i dodao kako ide u automobil po stol za masažu a ja se neka raskomotim, odnosno razodjenem.

Gledao sam za njim, ili njom, dok je izlazio iz sobe. U kratkoj mini suknji, crnim čarapama i sa štiklama na nogama, uistinu je izgledao jebozovno. Sam sebi sam rekao – koji ti je kurac Valent… Pa to je ipak muško a ti nisi peder. Tako sam ja to sam sebi u mislima rekao, ali opet morao sam priznati da me taj transvestit jebeno privlači i pali.

transvestit

Bruno se vratio s masažnim stolom na rasklapanje i stavio ga na sred sobe. Donio je i neke mirišljava ulja te me malo čudno pogledao kada je vidio da se nisam skinuo do kraja nego sam ostao u gaćama. Zamolio me je da skinem i gaće jer nema razloga za nelagodu i neka legnem potrbuške na stol. A što sad… Učinio sam tako.

Masaža koju mi je Bruno pružao bila je uistinu vrhunska

U jednom trenutku nagnuo se bliže mojem uhu i tiho rekao: „Ako želiš, ja ti vrlo rado mogu pružiti masažu sa sretnim završetkom”. Malo sam se trgnuo na te njegove riječi jer vrlo dobro sam znao što znači to „sretni završetak“. Jest da me je iznenadio, ali ja nisam znao što reći pa sam šutio, što je on shvatio kao moj pristanak, pa me je zamolio da se okrenem i legnem na leđa.

Učinio sam tako. Krenuo je s masažom moga prsnog koša pa preko trbuha da bi se potom pozabavio mojim nogama. Tada je na red došla i masaža moga kurca koji se ionako već na pola dignuo. Lagano i nježno trljao ga je dlanovima ruku kao da mota cigaru. Zatvorio sam oči i pustio ga da radi što želi. Jednom rukom lagano je drkao moj kurac a drugom mi gladio jaja… A onda je moj nabrekli kurac završio u njegovim ustima.

shemale puši kurac

O majko mila… Kako je to bilo dobro, kako je taj transvestit dobro i znalački pušio kurac… To je bilo fenomenalno. Trenutak kada mi je svoj nauljeni srednji prst lagano gurnuo u šupak bio je vrh vrhova i sperma nakupljena u mojim jajima krenula je van. Iako sam mu spermom obilno punio usta, on nije prestajao s pušenjem moga kurca. Sad, koliko je sperme on progutao a koliko je iscurilo po mom kurcu i jajima, ne znam, ali to mi ionako nije bilo važno.

Bruno je završio s poslom pa uzeo rolu papirnatog ručnika i njime si najprije obrisao usta i lice da bi potom temeljito obrisao moj kurac i jaja. Uspravio sam se, spustio noge i ostao sjediti na stolu. Ispustio sam duboki uzdah zadovoljstva. „Da li je bilo dobro?”, pitao me Bruno. Umjesto da mu bilo što kažem primio sam ga za ruke i privukao k sebi. Prislonio sam svoje usne uz njegove i gurnuo mu jezik duboko u usta. Uzvratio mi je poljubac, a to što sam u njegovim, ili njenim, ustima još uvijek mogao osjetiti i okus svoje sperme, uopće mi nije smetalo.

Otišao je na tuširanje pa se potom spremio za odlazak na posao. Te noći radio je u spomenutom noćnom klubu. Pitao sam ga kada se vraća s tog noćnog posla. Nasmiješio se i rekao da ako želim on može izaći i nešto ranije. „Kada se vratiš, bez obzira na to koliko bude sati, dođi kod mene u sobu”, rekao sam mu a on se slatko nasmijao, poljubio me i otišao. Vratio se kući nešto iza tri sata nakon ponoći. Da, došao je u moju sobu i u moj i Gordanin krevet. Jebao sam ga u krevetu gdje sam do neki dan jebao i njegovu mamu, pa me je ta pomisao dodatno palila. Prvi puta u životu jebao sam muškarca u guzu i bilo je jako dobro. U stvari Bruno ionako baš i nije pravi muškarac, ali ipak umjesto pičke između nogu ima kurac i priznajem kako mi ga nije bio problem popušiti mu ga.

jebanje trandže

Do povratka Gordane iz Njemačke jebao sam Brunu u guzu gotovo svaki dan. Gordana ništa nije primijetila, niti je nešto sumnjala. To što se njezin sin transvestit i ja jako dobro slažemo njoj je izuzetno draga spoznaja i čak je sretna zbog toga. Ne zna, a nadam se da će tako i ostati, jer ja koristim svaku priliku dok nje nema kod kuće kako bi joj sina nataknuo na kurac… I vjerujte mi da to činim s posebnim užitkom.

Ja

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Cava Caca bi imala sanse kod tebe?!!!

ko je ta? link?

odlično, i tata bi …

3
0
Would love your thoughts, please comment.x