Kako se to tako jebeš, kao žena?

Registrovani korisnici ne vide reklame

Uh, ne znam odakle da počnem… Zovem se Ivan. Sada imam 20 godina ali događaj koji ću vam opisati desio se pre nepune 2 godine… dakle sa mojih 18. Neću reći iz kog sam grada, to nije važno, ali evo malo detalja o meni. Potičem iz jako ugledne, bogate porodice i to, kao i uvek, povlači da morate imati odabrano društvo i slične buržujske gluposti. Meni to nije bilo od nekog velikog značaja, imao sam stvarno raznih drugova i drugarica, ali sa nekih 15-16 godina moj krug bliskih prijatelja počeo je da se sužava i na kraju ostalo je njih 6-7, meni najbližih…

U 17-oj počela su neka druga interesovanja, druge stvari postale su bitne, nije više bilo kao pre, znate o čemu pričam: besna kola, lepe devojke, mnogo alkohola, ekskluzivni klubovi, itd… Moje društvo i ja tada smo znali da se provodimo, radili smo najluđe stvari, zezali se maksimalno… E sad, ja sam uvek bio napredniji od drugih, i fizički a i mentalno dosta pre sam sazreo od mojih drugara, pa sam samim tim bio neka vrsta vođe te naše ekipe…

Bilo kako bilo, fino sam građen, ali ono zbog čega su me svi zezali je činjenica da sam imao žensku guzu… Zaista je bila ženska, onako jebozovna, i sâm sam to primećivao… Jako često sam drkao dok sam gledao sopstveno dupe u ogledalu. Kako me je to ložilo, voleo sam da se naguzim pred ogledalom i da mazim svoju guzu, obožavao sam to…

gej se ogleda

Recimo, kada gledam pornić i vidim dobru ribu kako se jebe, tako se napalim i poželim da i mene neko tako izjebe. Naravno, nisam se usuđivao da o tome pričam sa nekim, već se sve završavalo sa krastavcem u mom uskom anusu.

Kako je vreme odmicalo, počeo sam sebi da priznajem da jako želim kurac u sebi, po mogućstvu malo veći. Želeo sam da me neko jebe kao one devojke u pornićima, da mi rasturi analni otvor. Nisam mogao da naslutim da će se moje najžešće fantazije uskoro i ostvariti…

Pošto su mi keva i ćale bili u Švici na nekom poslovnom putu, meni je ostao prazan trosoban stan na raspolaganju. Bili su to dani u kojima sam dosta pio i rasturao se od sex-a sa prelepim dildom koji sam kupio nekoliko nedelja pre. Kako sam se tada jebao, bolje nego u bilo kojem porniću, i danas imam te klipove i rado ih gledam. U njima moje celo izbrijano telo u dupe prima dildo od 16 cm u raznim pozama.

gej masturbacija krastavcem

Osim toga sve je bio statično: sex, alkohol, dok se na vratima nije pojavio moj najbolji drug Nemanja. Pitao je što me nema u gradu zašto ne izlazim, i slično… Kratko sam odgovorio da sam bio bolestan i pozvao ga da uđe. Kao za inat, iz predsoblja pružao se pogled na spavaću sobu u kojoj je na krevetu uspravno stajao moj dildo.

On je ostao u šoku, brzo sam zatvorio vrata i uputio ga u dnevnu sobu. Seli smo, sipao sam piće i počeli smo lagani razgovor. Vreme je prolazilo, sve više smo pili, atmosfera je postala opuštena i ja sam se ponadao da je Nemanja zaboravio onaj dildo. Otišao sam do kuhinje po novu flašu pića, a on je upalio TV da pronađe neku muzičku televiziju. Tada se automatski uključio DVD i na velikoj plazmi je zablještao gay pornić u hardcore varijanti.

Kada sam čuo ton, uleteo sa u dnevnu sobu. On je bio šokiran, iščupao sam kabl iz zida i seo na fotelju sa glavom spuštenom ka podu. Nisam se usuđivao da ga pogledam. Ćutali smo nekih 10 minuta a činilo se kao večnost.

Prišao mi je sa leđa, stavio ruku na donji deo mojih leđa i rekao mi: „Neću nikome reći, ako mi daš“… „Šta da ti dam?“, pitao sam, bio sam zatečen… „Pa malo te tvoje guze, da mi daš da te karam“, odgovorio mi je.

Mmmmm, nisam mogao da poverujem…

Međutim, nije bilo vremena da se misli, čekao me je kurac, da me jebe. On se zavalio na dvosed, raširio je noge, skinuo pantalone i, a mene je postavio na kolena na pod sa glavom blizu njegove kite. Ja sam ostao samo u tangama. Skinuo sam mu bokserice i iz njih je sevnula debela kara od nekih 18 cm. Oduševio sam se.

gej pušenje

„Jel’ ti se sviđa moj kurac, a kučko?“, pitao me je. Nisam mu odgovorio, samo sam ga stavio u svoja usta i počeo da ga sisam. Gutao sam ga skroz do krajnika, a pljuvačke je bilo svuda, celog sam ga izbalavio. Uzeo sam ga u ruku i drkao ga, a u usta sam stavio njegova muda, lizao sam ih, čak sam jezikom dohvatao i njegov čmar, što mu se dopalo.

Ubrzo mi je ponovo nasadio usta na njegov kurac i počeo bukvalno da me jebe u usta. Gušio sam se na njegovom kurcu, ali sam se prelepo osećao. Mmmmm, bio je odličan jebac i mene je tako dobro trošio. Izvadio je kurac i počeo njime da me udara po čelu, po obrazima, da mi ga gura u nos koliko je bio napaljen. Kako mi je bilo lepo, tretirao me je kao pravu drolju, lupao mi šamare, gurao jezik u uho, stavljao je mi je prste do krajnika, uništavao me…

Kada ga je to zasitilo digao me je na trosed i svukao tange, uh kako me je to napalilo. Zabio je svoju glavu među moje guzove i počeo da gura jezik u moje dupe. Bio je odličan, kako me je samo dobro lizao. Pohvalio me je rekavši mi da moje dupe ima odličan ukus. Ustao je počeo da mi mesi guzove, da ih povremeno i šamara, a u njegovim ustima našla su se moja prelepa negovana stopala. Počeo je cela da ih liže, a zatim da mi sisa prst po prst. Dovodio me je do ludila, to je bio neki moj fetiš, a izgleda i njegov. Odlično ih je sisao, lizao, pljuvao po njima, a za svo to vreme snažno mi je šamarao dupe.

Ovlažio je svoje prste i počeo je da mi gura 2 prsta u guzu

Osećao sam koliko mi u stvari širi anus, počeo je brzo da ih cima napred-nazad, a zatim je naglo ubacio treći, pa ubrzo i četvrti prst i to je bio moj limit. Bio sam na sedmom nebu.

gej fingering

Pljuvao je u moje dupe onu najgušću šlajmaru, a moja guzica je sve to slasno prihvatala. Neočekivano je sjurio svoj kurac u moje poluotvoreno dupe, mislim da sam ga u tom trenutku osetio u stomaku. Bio je ogroman, od samog početka zakucavao me je celom dužinom, a tečnosti iz moje guzice bilo je svida.

Snažno me je uhvatio ga guzove i počeo da me nasađuje. Auh, kako me je dobro jebao, stvarno je znao šta radi. Odlučili smo da promenimo pozu, on je seo, ja na njega, stavio je kitu u mene i pljesnuo me po dupetu, što je bio znak da počnem da ga jašem. Inače, to je moja omiljena poza. Jahao sam ga i pritom mešao dupetom što ga je izluđivalo. Mazio mi je čas stopala, čas mi je širio guzove, čas jako udarao po njima, pa bi me posle ljubio u usta. „Kako se to tako jebeš, kao žena, neverovatan si!“, rekao je. To me je dodatno motivisalo pa sam ga uzjahao celom dužinom i mislim da mi je ulazio u želudac, takav osećaj sam imao.

Brzo ga je izvadio i nabio ga u moja medena usta, da osetim ukus svog dupeta, tako je bar rekao. Oduševio sam se, a ukus je bio prelep. „Moram opet da uđem u tebe“, rekao je, a ja sam odgovorio: „Slobodno, željan sam kurca, jedva čekam“. Otišli smo u spavaću sobu, ja sam legao na krevet, on je legao preko mene, tj. bio je među mojim nogama i ugurao mi ga u dupe. Mmmm, bilo je prelepo. Ležao je na meni, jebao me držeći me za levo stopalo i još me je ljubio po vratu i lizao po čelu. Bio je jako perverzan, a to me je ložilo.

gej karanje u dupe

Ubrzo me je postavio „na sve 4″ i opet počeo da mi ga nabija otpozadi. Kad bi izvadio kurac anus mi je ostajao otvoren i on je u njega gurao svoj jezik. U jednom momentu legao je na krevet i zatražio mi da mu drkam stopalima i to sam prihvatio. Stavio sam njegov kurac između moja 2 stopala i počeo da ga drkam. To ga je baš palilo. To je trajalo 10-ak minuta, a onda sam se ja popeo na njega i opet uzjahao njegov kurac, dok mi je on razdvajao guzove.

Bio je blizu svršavanja, i pa sam ja sišao sa kreveta, klekao i pitao ga gde želi da mi svrši. „Jel’ mogu na licu i u usta?“, pitao je. „Pa naravno da možeš“, rekao sam. Povukao je šakom preko glavića 2-3 puta i sperma je počela da štrca po mom licu i unutar mojih usta. Obilno je svšio, a ja sam spermu u ustima sa zadovoljstvom progutao.

Kada sam mu i zadnju kap posisao iz kurca legao je na krevet, a ja sam se umio i nakon minut-dva legao sa njim prebacivši moju butinu preko njegovog struka. Tako smo se ujutru probudili i nakon iscrpnog razgovora, uz jak espreso, odlučili da to ostane naša tajna koju ćemo i dalje upražnjavati.

gay foot fetish

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x