Volim kad mi kažeš: „Duvaj ga!!!”

Registrovani korisnici ne vide reklame

Volim kad mi kažeš: „Duvaj ga!!!” Onda ga uzimam u šaku, ližem mu mazan glavić. Mhmm.  Već stenješ, razrogačio si okice, dok ti stavljam noge na ramena. Zabijaš mi ga do jaja. Onda se okrećem, da mi ga strpaš u guzu. Aoj. Opet boli, ali ljubav uvek boli, i guziš me do besvesti. Ajoj. Aaah. Svršavas vadeći ga iz mene i svršavaš po stopalima mojih čarapa od najlona.

Volim kad mi kažes „tako si jebozovna!” To mi je zadovoljstvo, više konstatujem. Nudio si mi keš, za sex, kada sam došla na intervju u tvoj ofis. Bio je to povod, znala sam. Dok si mi mahao novčanicama, oči su mi poprimile jebački sjaj. Ja sam te mamila bokovima, bila sam u mini suknji. I nisam nosila gaćice.
– Zaljuljaj mi! – rekao si u dahu. Iskapio si času viskija, liznula sam ti uvce, i sela na njega. Oslanjajuci se na radni sto zanjihala sam ti u jebačkom ritmu. Moja pička bila je vlažna od sokova.

Brzo si mi ga sjurio efektno svršio uz gromoglasno: „Aaaah!” Onda se na tvojim vratima pojavila sekretarica, sa nekim papirima. Pušile smo ti kurac.
– Too! To mi radite lepotice! – Opet si grčevito svršio. Nestajali smo u ekstazi… jer si dole opet poprimio oblik tvrdog primerka. Nećeš nas valjda opet jebati, uh… – pomislila sam i izdahnula. Nije prošlo ni pet minuta, opet si mi ga zabio u vaginu. Drhtala sam kao prut i oslanjala se o tvoj radni sto.
– Brže! Brže! – dahtala sam, i više je to bila zapovest, nego li moljakanje, da zadovoljiš sve moje erogene zone, i rupice. Ovog puta si pljuvačkom podmazao moj čmar, i ušao u njega. Opet me je zabolelo kao na početku naše igrice… – Ooh. Oohh – stenjala sam i mjaukala kao mačka koja se pari u februaru. Kao jeftina kurvica, koju si pokupio negde na peronu izgubljenih iluzija. Ni tvoja sekretarica nije ostala ravnodužna nego ti je lizala jaja i đoku što je brže mogla, dok si mi punio analni otvor…

Volim kad mi kažeš: „Duvaj ga!!!”

Našoj igri kao da nije bilo ni kraja ni predaha, jer se na vratima pojavio tvoj šef, i on je bio jebač bundes liga, što se kaže. Onda je on mene sprčio uza zid, bila sam tako znojava i mokra od uzbuđenja, a onda sam se nabijala na đoku dok je on ležao na podu kancelarije. Ofis u kojem si boravio bio je pomešan od uzdaha, uzbuđenja i mirisa pički i kuraca, i pomešan sa mirisom ženskih parfema, i muških dezodoransa posle brijanja.

A onda se u našu igru, posve slučajno, uključila i vaša gazdarica. Ona je volela te sado-mazo fore, bičevanje, vrištao si od bola. Kao neka raspaljena udavača. A onda je i tvoj šef dobio po guzi… Šljas! Šljas! – odjekivalo je hodnicima ovog čudnog ofisa, ali se radno vreme odavno završilo i više nismo marili za susede, ionako nam je bio pun kurac pravila, naredbi i zapovesti. Cilj nam je bio da se samo predamo užitku, i da što pre, svršimo.

Ali, kao da našem svršavanju nije bio kraja. Iako si već dva put svršio, jaja su ti bila puna sperme, jer si se danima uzdržavao i trpeo zapovesti čudne gazdarice. A onda je došla na red i sekretarica. Kako je vaša gazdarica bila pomalo bi, ona je na kolenima već liznula prvo nju, a posle mene. Mora da se vašoj gazdarici osladilo, pa je jezikom vešto palacala i gubila se od naših klitorica, do usmina vagine, pa u krug, kao da su joj naše pičke lizalice sa vašara, a ne pičke koje su željne sexa i uzbuđenja. Na prvu loptu je sisala dojke, otvrdle bradavice, kao neka raspomamljena beba željna mleka i ono je iscurilo iz dojke tvoje sekretarice. Bila je puna mleka. A meni nije uspela da izvuče ni kap. Onda mi je nabila dildo u dupe, i ja sam krenula da mešam kao balerina na vašaru. Hali gali je sve brže i brže punio sladostrasno otvor moje guze…
– Mhmmm… – uzdisala sam i stenjala…

lezbo trojka

A onda je na red došla i nova tura sexa…

Kada smo se poskidali od svršavanja, onda smo sebi pristavlili kafu, ne bi li se malo opustili uz sentiš muziku sa kasetofona. Neka lagana talijanskia kancona, i bili smo vedri i nasmejani, sve dok nismo napustili ofis. A onda je svako od nas naišao na svoj deo priče o uzbuđenju i svršavanju i sexu. Pozvala sam žuti taxi… I nisam ni slutila da ću dobiti svoju porciju, „tamo gde ne treba“… Na napuštenom platou železničkog kolodvora, taksista me je usput iščikavao, jer je znao da sam po pokretima, svojih nogu, u mini suknji mamila njegove uzdahe, dok me je gledao u retrovizor svog taksi vozila.

– Mala, dokle idemo?
– Do prve stanice za uzbuđenje, veliki! – rekla sam mu to u revoltu, jer ono „mala” nije bilo na račun mojih godina. Em sam bila malo starija, em sam bila iskusnija. Onda sam se našla na zadnjem sedištu njegovog taksi vozila. Opet sam jebački i znalački prebacila moje nogice preko njegovih ramena, i predala se strasnoj i uzbudljivoj igri, sa mojim novim macanom, taksistom, nekim koga sam pokupila, odmah nakon izlaska iz ofisa, na koji sam došla zbog nekog jebenog intervjua.

I nije me štedeo… Znala sam da mu gricnem uvce, da mu prodžaram ono meso ispod rebara, da ga uštinem za dupe, ne bi li ga što pre, i što bolje, dovela do orgazama. A on nije žurio. Ševio me je natenane, i punio samo tako, dok sam se ja gubila, jer se sav taksi tresao, baš kao i ja, od uzbuđenja, i grejanja u vozilu, jer bio je prohladni mart…

I nisam ni slutila da ću naleteti na još jednog jebača, a sve tražeći neki intervju. Totalno sam se pogubila. Bila sam skliska, i već me je bolela pička, jer sam primila dosta kurčeva ovog dana, pa mi je trebao san. Ali meni san nije dolazio na oči, zbog sexa, koga sam manijački upraznila ovoga dan. Aaaahhh. Svršila sam ponovo u ekstazi, dok je moj novi dečko takstista, svršio na staklo, tresući se kao prut takođe.

Volim kad mi kažeš: „Duvaj ga!!!”

Onda sam bila mirna, dok sam se srela sa sekretaricom, mog sagovornika koji me je zvao na „intervju“… Malo smo se pomazile usput, preko kolena u najlon čarapama, a onda smo uz kratki espreso sa mlekom, ispovedile jedna drugoj svoja nova iskustva. Ona mi je priznala da je napuštajući čudan ofis, naletela na nekog manijaka, i to u liftu svoje zgrade, gde je živela u svojoj garsonjeri… Kaže da nije imala ništa protiv, da joj ga on spiči još sa vrata lifta. Zaglavio je lift na 12 spratu, a iznad je živela ona u svojoj skromnoj garsonjeri. Ona je bila tako jebozovna, mislim sekretarica, da me nije čudilo što sa vrata lifta pofatala, sa primerkom nekog tamo neznanca, manijaka u liftu.

– Do kog sprata želi mlada dama? – pitao me je više iz pristojnosti, ali znam da je to bio povod. Onda je klekuno i krenuo da mi liže klitoris, malo je razmaknuo tangice, i ja sam se pogubila u njegovoj veštoj igri prstima, dok mi je dražio klitoris.

Ja sam se sva cedila od uzbuđenja

Samo po koji smešak je sledio uz ispovesti moje drugarice sa jahanja kurčeva u ofisu.
– Onda sam ja kleknula i uzela mu mali primerak kurčića, koji je u mojim ustima dobio ozbijne razmere – tako mi je rekla. – Aaah… Mhmmm. Mhhmm – dudlala sam mu kurac, a da mu oči nisam vidla. Pogubljena od strasti, i uzdaha, da je ječala zgrada. Došla sam jako kasno, i morala sam ovog jebača što pre neopaženo da odvedem do svoje garsonjere. Samo sam skinula cilepele, skinula kaput, i od vrata smo skočili u krevet. Onda je usledila duga ševa… Mislim, on me je razbijao da sam se opet tresla kao prut. Dlanove sam mu stavila na maljave grudi, i jahala sam ga i jahala, stenjala kao kobila. „Daj suseda, ne njištite kao kobila…”, čuo se neki glas. „Jesi čuo…?”, zastala sam malo… pitala ga… ‘Ne! Mora da ti se pričinjava’. I onda sam nastavila da ga ga ševim da mu dam sitan vez svojom pičkom po kurcu, koji mi je brkao usmine moje otekle pičke. „Mhmmm…”, stenjala sam tiho, prigušeno, ne bi li ga dovela do orgazma…

jahanje na kurcu, orgazam

Orgazam nije došao tako lako i brzo. Prvo sam mu opet stala da duvam đokucu, koji je spalsnuo od mnogo uboda, pa sam morala da ga dovedem do transorgazmičkog transa… Padala sam kao klada na njegovu batinu, i to mi je tako prijalo i uzbuđivalo me, da nemam reči. Volim to, volim kurac, i neka budem najveća kurva na svetu”, jadala mi se poznanica sa čudnog ofisa, u kojoj smo imali najluđi sex na radnom mestu, o kojem sve pičke ovog sveta moguj samo da maštaju, i da pričaju kao ja i ti uz kafu.

– I šta se na kraju desilo?
– Ništa, jadiničak… Mislim manijak, je prespavao kod mene, ja sam mu donela doručak u krevet… i đus, Probudila sam ga tamo dole… pušenjem… Volim da pušim na šte srca, da mu prvo popušim pa da popijem njegove muške sokove. A pušila sam kao najbolja i najveća kurva na svetu. I ovaj je imao glavić mazan, kao pliš, nije imao kožicu preko glavića, tako da je dobio obiljne razmere kad sam krenula da mu ga duvam. Onda me je uzeo u naručje i krenuo da šeta po stanu. Ševio me je u toj pozi, zamisli!

Kao lutku me je bacao na sebe, a ja sam sve stenjala: „Uh. Ah. Uh”. Kao da tim uzdasima nema ni kraja, ni reda. I onda me je opet bacio na krevet da me za kraj naguzi, i da doživim i taj analni orgazam. Čekala sam, natrtila se, kao da će da puca u go, a fuknuo mi ga je do jaja. Nije mi bilo spasa. Ševio me pravo u bulju, da sam prosto izludela… Kao lutku me je prebacio preko kreveta, uzeo u naručje i stao da mi puca đoku u bulju, sa kondomom na svom ogromnom penisu. Kaže da se plašio zaraze, pa je zato stavio kondom, ne bi li me doveo do analnog orgazma.

anal, kondom

Kada je svršio, skinuo je kondom, ali ja nisam mogla da mu poližem spermu… i on je svršio u svoju maramicu. Otpratila sam ga do lifta i on je napustio zgradu, i moju garsonjeru.

Dok smo tako pričale, konobar je došao da nam naplati kafe espreso. I stavio mi svoj dlan preko mog. Nisam ni slutila da to mogu… Da naočigled mnoštva sveta, u kafeu, u WC-u, u kabini, zadovoljim konobara. Otišao je on, pa ja, da ne primete kako napuštamo sto… i piće. Ostavile smo stvari i tašnice u kafeu.

Sela sam na WC šolju, a on je kroz šlic izvadio penis, i gurnuo mi ga u usta, kao kusur. Dala sam mu tips. Moje pušenje je bila najlepša napojnica za konobara neznanca, koga sam eto pokupila usput, čavrljajući sa svojom poznanicom iz ofisa. „Mhhhm. Blju.” Dudlala sam mu kurac. Coktala ustima, sve dok i njegov penis nije postao tvrd, a naša igra poprimila dimenzije oralnog sexa, i pušenja.

Neko je hteo u kabinu.
– Zauzeto – rekla sam to tako uzbuđeno, kao napaljena mačka pred prcanje u februaru. On se nije dao ometati, nego mi ga je sjurio do grla… Duvala sam mu ga, duvala, jer ja to voolim.

„Duvaj ga, pičko!”

– Mhhh.
– Gde voliš da ti svšim? – više je to bilo pitanje nego želja.
– Na trepavice, na trepavice. – Trepavice, ukoravljene od maskare su bile dobro tle za tekućinu koja se nakupila od njegovog uzbuđenja, dok sam mu pušila u WC-u kafea.
– Aaaah. Ahhh – grčevito je svršio. I ova naša seansa od pet minuta je trajala kao pola sata jer je bilo tako šokantno i uzbudljivo. Svršio je na mojim trepavicama, rumenilu na obrazima… i po pločicama, WC-a u kafeu. Onda sam navukla suknju, najlon čarape. U ogledalu se umila, oprala ruke, i otišla za sto.

svršavanje po licu

Onda se pojavio on, dok smo još sedele.
– Želi i tebe – rekla sam to svojoj drugarici iz ofisa, sekretarici koju je ševio šef. Malo se nećkala dok je ispijala đus, ali šta je tu je. Kretala se još kao jebana do WC-a, sve dok nisu pogodili koju će kabinu. Onda mu je „školski“, stavila kondom preko glavića, i on je hteo da je ševi zguza.

I uspeo je u tome, posle mi je priznala, kad smo već napuštale kafe, da je dobro natrtio, i da je samo stenjala, kao kučkica kada se pari.
– Aaaah. – Prigušeno… Jednu nogu je digla na dasku WC šolje, dok se jednom rukom pridržavala o pločice kabine WC-a u kafeu. On ju je svojski guzio, a ona je tresla svoje telo u strasnoj požudi.

Na kraju su se oboje izgubili iz kafea, ona mu je ostavila trag karmina na obrazu, uzela pritom i broj telefona, kako bi i gazdaricu obradovala ovim don žuanom iz kafea. I naravno nije prošlo mnogo, on se našao u velelepnoj vili, kada je gazdarica ofisa bila sama u svoj svoj raskoši, koja bi raspametila i Evnuha. Drolja, ali skupa. Koja nije na prvu loptu, pristala da je ševi tamo neki konobar nekog kafea u koji ne zalazi, zato je njen plen bio siguran tek kada mu je došao na njenu pičku.

jebanje u javnom toaletu

Imala je na sebi bundu od nerca… Pila je šampanjac, a njega je služila šampanjcem. Gledali su se dugo u oči, a onda je usledio nežan poljubac. Onda ga je kao psetance odvela u spavaću sobu, i seli su na francuski ležaj. Onda mu je mrsila nešto oko dugmića na crnim pantalonama, jer on je crnu i belu boju nosio i kao konobar, i privatno samo se kravata izdvajala od njegovog odela. Vau! Grabnula mu je kitu, ustima, i stala da sisa, kao dete cuclu.

– Mhhh. Pa ti voliš da ti ga gazdarica poduva! A?
– Volim. Aaaah. Volim – krenuo je sa uzbuđenjem i nije trebalo dugo da mu skine pantalone, i da krene da mu liže muda, a potom čmar, i depilirane grudi. Bio je sav u pločicama, razvijen, i obdaren što se tiče penisa. Na kraju oralne predigre, uzela je malo lubrikanta da podmaže svoj analni otvor.
– Hoćeš li da me jebeš u bulju!
– Da! – rekao je kratko, kako ne bi razljutio svoju gospodaricu.

Na sebi je imala sve seksi čipkast veš crne boje, kao da žali svoju situaciju, koja se našla sa nekim ko nije njenog nivoa, ali sa kime mora da zadovolji svoju glad. Glad za sexom. I uspela je u tome. On je ševio pravo u bulju. I tresla se tako natrćena do stomaka, na francuskom ležaju, dok je on pucao pucao, kurcem, pravo u bulju.

Onda je usledila uobičajena poza, da se nađe iznad njega, dok se oslanjala na gležnjeve svojih stopala u čarapama, ona mu se nabijala na kurac.
– Aaaah… Aaaah – uzdisala je i stenjala, dok je nije dobro izjebao. Uzela je da mu opet puši u krug, da mu sisa ogroman penis. Jer konobar je bio obdaren, i nije čudno da je stala da mu sisa kurac ko luda. Na kraju seanse sa gospodaricom, uzeo je da joj liže stopala u svilenim crnim čarapama na haltere. Volela je te sado-mazo fore, a njegov fetiš je bio lizanje stopala. Onda bi joj i penis stavio na stopala, i drkao preko stopala. Sve dok sladostrasno nije svršio uz gromoglasno:
– Aaaah! – u sobi gazdarice.

drkanje stopalima

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Bravo za nas!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x