Fina devojka grubo izjebana

Registrovani korisnici ne vide reklame

Podeliću sa vama jedno iskustvo koje mi se skoro desilo.

Oduvek sam bila povučena devojka. Nisam imala mnogo drugarica, drugove tek nikako. Sa par devojaka sam se družila, ali to se svodilo na čisto opšte teme; kakvo je vreme, malo o šopingu i to je to. Prosto sam takva po prirodi, što bi neki smorovi rekli osobenjak 🙂

Što se tiče izgleda, lepa sam, crnka, imam 19 godina. Extra guza, grudi solidne. Imam dobru građu. To su momci još od puberteta primećivali, ali kako sam povučena retko sam davala bilo kakvog povoda za nešto. Pa čak ni u osnovnoj skoli kada je krenulo ono smaranje devojaka, ’vatanje u ćošku itd, kad su krenula i prva „skidanja mraka”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moje drugarice iz odeljenja su se odmah na to naložile, ne sve naravno, uvek je bilo onih koje momci nisu nikako želeli. Skoro pa nije prolazio dan da neka ne šapuće u ćošku negde šta je radila i sa kim. Od toga mi se prosto dizala kosa na glavi, zvala sam ih kurveštine.

Meni je sve to bilo tako daleko, nisam imala uopšte tih nekih fantazija. Bila sam zaljubljena u nekog dečka, bilo je prosto nemoguće doći do njega i nisam ni pokušavala niti sam želela da budem povređena, jer sam se ionako osećala čudno kada je ta ljubav u pitanju. Nisam bila ni štreber btw, više sam onako radila neke druge stvari.

Kako je prolazilo vreme i posle osnovne i srednja, smuvala sam se sa nekim momcima. Imala sam taj prvi put, mislia sam biće to nesto spektakularno, mada ništa posebno. Lepo jeste bilo ali nisam uživala.

Ta prva tri puta sa bivšim momcima, bilo je jako kratko, uglavnom 10-ak minuta najviše, čak nisam stigla ni da se skinem – već su završili. Inače svi su bili moji vršnjaci. Tako da me to nije ispunjavalo niti sam nešto mnogo uživala. Svaki put bih osećala da hoću još, a oni izgore brzo.

Jedna drugarica je pravila 18-ti rođendan i bila sam pozvana. Sredila sam se brzo, nije mi se nikako išlo na to. Bila sam nešto smorena taj dan, ali morala sam, ne mogu doživotno da izbegavam društvo i drugarice.

l_d7df0147c293883e5f97306ae8fc358bObukla sam jednu lepu bluzu, minić i naravno štiklice, izgledala sam kao prava mačka. 🙂 Volim kad lepo izgledam, to mi diže samopouzdanje. Išla sam taksijem do lokala gde je pravila rođendan, lokal je baš cool, nisam često bila u njemu, možda samo dva puta.

Bilo je dosta ljudi, i kad sam ušla pitali su me ko je slavljenik, jer je izgleda bilo više rođendana to veče pa smo svi raspoređeni u delove velikog lokala. Muzika je bila cool, a društvo ništa specijalno…

Pošto mi je bilo dosadno, rešila sam da popijem nešto. Oko mene su svi već uveliko bili pijani, spanđali se ko je sa kim stigao, ja sam onako stajala sama i rešila da se eliminišem te koka-kole i krenula sam sa jegerom.

U početku mi je bilo odvratno, ali već posle druge čaše sam se osećala baš opušteno. Prišao mi je jedan smeđ dečko. Nije bio sad wow, ali je imao nešto sexy u sebi, i malo uz uticaj alkohola sam krenula da ćaskam sa njim. Smejali smo se kao ludi koliko smo mogli da čujemo uopšte jedno drugo od buke.

Nije bio napadan, niti su sad nešto bili provokativni pogledi i to mi je prijalo, da ne budem samo meso.

Bilo je već negde oko 1 sat posle ponoći, mi se tako zezali i onda je predložio da odemo kod njega gde je mirnije, da se bolje čujemo. Pristala sam, da sam treznija bila verovatno ne bih. Živeo je malo dalje, taksijem nam je trebalo 15-ak minuta.

Nismo mnogo pričali u kolima, ušli smo u zgradu, živeo je na 5-om spratu. Bio je baš prijatan sve vreme. Ušli smo u stan, seli na krevet i nastavili da se smejemo i zezamo.

tumblr_nkyggmatKY1tnazz8o4_400Sela sam za komp dok je on otišao po vino u kuhinju, ali kada sam se okrenula prema njemu stajao je skinutih panatlona i nabrekle kurčine u vazduhu. Nisam stigla ni da kažem nešto već me je dočekala kurčina u grlu, nabio mi ga je do kraja da sam odmah počela da grcam. Zamalo da povratim.

Krenuo je odmah sa rečima: „Uh kako imaš dobro grlo, odmah si mi se svidela na prvi pogled i prosto sam morao da probam da ti ga gurnem. Jesi kurvica, razvaliću te nocas.” Počela sam da se malo branim, ali nisam imala baš snage jer sam i popila i bio je jači od mene.

Kada ga je konačno malo izvadio, počeo je da me blago šamara i pljuje odozgo, sve mi je to malo bilo odvratno. Onda mi je nabio facu na jaja i trljao ih o moje lice. Osetila sam takav miris muškog međunožja, bilo je toplo vreme i malo se oznojio, iskreno napalilo me je to. Onda me je opet uhvatio za kosu i gurao duboko. Jebao me tako dosta dugo, rasklimao mi je vilicu.

Taman sam mislila da je gotovo kada me je grubo uhvtaio za ruku i odveo u sobu gde me je bacio na krevet na leđa, ruke stavio iznad glave i svojim kolenima došao oko mojih ramena tako da mi je njegov kurac bio ispred nosa.

tumblr_nmikasGMj51twdj1wo1_400Okrenula sam glavu na stranu i htela da izbegnem ali mi je gurnuo rukom kurac tako da nisam ni mogla da iskrenem glavu, ruke mi je držao svojim iznad glave i tako se nabijao i stenjao govoreći: „Ah kako ga dobro primaš kučkice, voliš kurac u grlu, jaoj šta te sve čeka noćas, nećeš sedeti posle mene”.

Pola nisam mogla ni da čujem od naleta njegovog kurca. Počela sam i pomalo da uživam u toj beznadežnoj poziciji, nisam mogla ništa da uradim.

Kad je završio hteo je da me pusti da se obrišem i bacio mi maramice jer mi je sve curilo niz lice. Sedeo je pored mene i grickao mi uho, s vremena na vreme me je jače ugrizao od čega sam se ježila.

Držao me je rukom tako da nisam ni mogla da se izmaknem. Kada sam se obrisala, legao je i rekao mi da sednem sama da me ne povredi, pre toga me je skinuo polako.

Kurac mu je bio prosečan, ali za mene veliki, moji bivši do sada nisu imali toliki. Ni sama ne znam zašto sam krenula na krevet, i stala iznad njega na vrh da se polako nabijem i odmeravam ulaz.

Polako sam se spustila da uđe glavić, bila sam dosta uska dole. Ali su me podilazili žmarci kada je ušao samo nabrekli crvenkasti glavić. Samo sam se milimetar gore-dole pomerala i tako uživala i već bila na sedmom nebu.

tumblr_n60xklZBBp1tnz9bbo1_500Dok sam tako se polako njihala, odjednom sam osetila neki vrlo oštar bol i iznenađenje. Uhvatio me je za kukove i nabio do kraja iz sve snage. Ja sam samo prebledela, on me pogledao i rekao: „Šta je mala? Nisi nikad bila nabijena na kurac?”

Osećala sam dole kao da ću se raspasti, ali me nekako to i palilo. Tada me je malo pridržavao u vazduhu i onda je krenuo da se nabija odzodo dok sam osećala kao da će dopreti do stomaka. Sa svakim naletom mi otme uzdah.

Kad se malo umorio, okrenuo me na kolena i stao otpozadi, postavio na ulaz i opet se zabio iz sve snage, opet me je bolelo, bio je preveliki. Krenuo je sad zaista brzo i jako da me nabija da nisam znala gde sam, osećala sam ga duboko, čini mi se da je ulazio do materice.

Sve vreme je bilo jako i grubo, držao me čas za kosu, čas za vilicu, dok me razdirao otpozadi. Guza mi je pucala od naleta. S vremena na vreme se zabije do kraja i tako ostane i onda pokuša da ga gura još više iako nema gde.

Suze su mi odvano curile, nisam smela da pisnem, ali mi je to sve prijalo. „Šta je kučko, nisi imala pastuva nikad? Sviđa ti se kurčina do kraja?”

Jecala sam od udara kad je skinuo i nabio mi čarapu u usta dok je ulazio i držao me za ruke. One su se malo osećale, palilo me sve; i taj miris, i miris njegovih jaja, bila sam njegova drolja, razvaljivao me tako s leđa dosta dugo.

Nisam baš videla da ne može ovoliko dugo da svrši, kaže da je u toku dana već dva puta i da će mu trebati vreme. Osećala sam da je ipak blizu jer je ubrzavao.

tumblr_mvodhprSno1rkfo3lo8_500Izvadio ga je i nabio mi ga u grlo. Počeo je da lije spermu duboko u grlo da sam se zagrcnula, naterao me je da sve progutam.

Seo je na krevet dok sam ležala pored nepomična, sve me je bolelo od tako dobrog seksa. Kad je završio legao je preko mene, raširio noge i krenuo opet. Ovoga puta mi je opet ušao duboko i nabijao se odozgo što je jače mogao, bio je težak. Ponovio je tako više puta.

Okrenuo se i naredio da mu ližem noge. Nosio je čarape koje su se osećale pomalo, bio je inače sav znojav, palilo me to, bila sam ponižena, i morala sam da radim sta želi.

Onda je podigao ruku iznad glave i terao me da ližem pazuh. Posle me je opet jebao od pozadi pa svršio. Bilo je to dugih dva i po sata non-stop jebanja bez prekida.

Rekao mi da se obučem, pogledao me je kada sam izašla iz kupatila jer sam išla kao da imam panj među nogama, i nasmejao se: „Šta je mala, boli pičkica? Dobra si kurvica za iživljavanje i deranje”.

Uživala sam u tom ponižavanju, volela sam da me tako jebe, da kad vidi suze, da još jače navali da me razdere.

Nismo se vise čuli od te večeri, ja sam izgubila broj, a nisam se baš usudila da idem kod njega na vrata.

Eto to je moja pričica, očekujem neki komentar.

Autor erotske priče: Maja93

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Mala, ako želiš tako nešto ponovo, javi se:)

Kome? 🙂

javi se meni ako hoces da dozivis nesto sto do sad nikad nisi ;),arnelbiberkic.com

meni da se javis,garantujem da ces da dodjes opet po jos:-)
jovicabosnic.com

sory malo sam permutovao bosnic.jovica.com

javi se sa drugog maila d…

ili meni ako hoces

Javi se meni ako zelis tako nesto da ponovis

javi se meni ako hoces da dozivis nesto sto do sad nikad nisi ;),arnelbiberkic.com

Lepa prica… 😀 Majo javi se… 😉

lepa prica

12
0
Would love your thoughts, please comment.x