Bila sam odlična tajnica svome direktoru

Registrovani korisnici ne vide reklame

Radim kao tajnica glavnog direktora u jednoj većoj firmi. Moj odnos sa direktorom bio je strogo poslovan do ljeta kada sam upoznala Z-a, čovjeka koji me je u potpusnosti promijenio.

Moj je direktor čovjek u kasnim 40-tim, izvrsno građen, vrlo šarmantan, te predivnih manira. Zove se Bogdan, a kod njega radim nešto više od šest godina. Uvijek sam nastojala biti ažurna u svom poslu, te kao svaka prava tajnica biti mu na raspolaganju, no uvijek se točno znalo gdje je granica koju smije prijeći.

Tako sam, do tog ljeta, izbjegavala odlaske na poslovne večere sa poslovnim partnerima ili službene puteve. Njegove pokušaje nabacivanja, a koji su bili vrlo očiti, hladno sam odbijala dajući mu do znanja da nemam apsolutno nikakve ambicije s njim. Bila sam baš onako strogo poslovno zakopčana tajnica, te sam ga uvijek držala na zadanoj distanci.

Kako je Z. onog ljeta uspio razbiti sve moje predrasude i barijere u mojoj glavi, odlučila sam se i na tom planu promijeniti. Već prvog radnog dana nakon dopusta odlučila sam se za posao obući potpuno drugačije nego do tada, pa svom direktoru pokazati malo zornije neke od svojih atributa.

Kako je ljeto još uvijek bilo u punom zamahu, a zagrebački asfalt je doslovno gorio, svoju sam odjeću prilagodila upravo tom vremenu, te svojim potpuno izmijenjenim stavovima. Vrlo lagana svijetla lanena bluzica, onako lijepo dekoltirana i suknja sa onako iznad koljena, bez grudnjaka i lagane gotovo prozirne gaćice, činilo mi se kao prikladna kombinacija.

Na poslu sam bila već nešto prije 8, rasproredila poštu, skuhala kavu, te pripremila novine za direktora. Kao i svakog jutra bio je točan, onako s vrata me pozdravio, te više onako reda radi rekao: „Dobro jutro Sanjo, nadam se da ste se odmorili na dopustu.“ Kada se raspremio uzela sam već pripremljenu kavu, novine i poštu te mu odnijela u njegovu kancelariju.

Već je bio zadubljen u neke papire na stolu, te je, ne dižući pogled, zahvalio. Nagnula sam se preko stola kako bih stavila kavu ispred njega. Konačno je pogao pogled i jednostavno bilo je nemoguće za neprimjetiti njegovo iznenađenje prizorom koji se mu je upravo bljesnuo pred očima. Onako nagnuta, a bluzica dekoltirana, preplanula od sunca, a moje cice potpuno slobodne i razotkrivene. Uspio je jedva nekako promucati: „Hvala vam puno Sanjo.“ Ispravila sam se i nasmiješila mu se: „Nema na čemu direktore.“

Netremice me gledao ne vejrujući da je pred njim ona ista žena od prije nekoliko tjedana i očito mu se prizor jako sviđao. „Pa Sanjo, vi naprosto blistate“,  ekao je. „Hvala vam direktore, nadam se da vam ne smeta što sam malo promijenila poslovnu garderobu“, sa smiješkom sam odgovorila. „Ma ne, dapače, oduševljen sam onime što vidim.“ Zahvalila sam mu na komplimentu i vratila se u svoju sobu za stol.

Nakon što sam poriješavala sve dopise na koje je trebalo odgovoriti, te isprintala tablice, otišla sam ponovno u njegov ured sa potpisnom mapom. Stavila sam mapu pred njega i čekala da potpiše dokumente koje sam mu donijela. Dok je potpisivao pričao mi je što se sve događalo dok me nije bilo i da smo pred potpisivanjem ugovora sa jednim njemačkim poduzećem, te da se nada da će idući tjedan do Berlina na potpis ugovora sa novim poslovnim partnerima. Kada je sve konačno ispotpisivao zaklopio je mapu i pitao me da li sam za  piće da proslavimo moj dolazak sa godišnjeg.  Do sada sam njegove ponude i pića odbijala, no danas sam prihvatila sa oduševljenjem. Sjela sam na kožnati trosjed, a on je otišao do komode, te izvadio Martel i dvije čaše.

Sjeo je do mene i natočio nam, kucnuli smo se čašama te ispili, a on je odmah ponovno natočio. Pričao mi je kako su tekli pregovori sa nijemcima, kako još samo malo nedostaje pa da se sve finalizira, da je to ugovor koji će nam donijeti enorman profit, a ja sam sa zanimanjem slušala. Nakon treće čaše Martela primjetila sam da smo si nekako sve bliži, te da je njegova noga sve češće dodirivala moju. Nisam apsolutno ništa poduzimala, pustila sam njega da učini taj prvi korak. Samo sam povremeno prošla prstima kroz kosu ili onako kao slučajno dotaknula ga rukom po koljenu. On je i dalje prepričavao događaje, a onda u jednom trenutku stavio ruku na moju butinu. Malo je bio zastao, očekujući moju reakciju, no kako nisam učinila baš ništa da mu maknem ruku, nastavio je sa pričom.

Postepeno je ruku počeo pomicati, tako da je to sve više izgledalo kao maženje moje gole noge. Primila sam ga za ruku, naslonila se na peterosjed, lagano rašrila noge i vratila njegovu ruku na svoju nogu. Pogledala sam ga u oči i rekla: „Izvolite direktore, poslužite se“.

Na te moje riječi u trenu se bacio me mene, počeo me ljubiti, a rukama potpuno podigao bluzicu. Uzvratila sam mu poljubac, te njegovu ruku stavila na moju cicu. Čvrsto me stisnuo i još jače stao ljubiti, osjećala sam kako mi postaje sve toplije, uživala sam dok me ljubio a rukama prelazio preko cica.

Počela sam se migoljiti osječajući kako mi pičkica postaje sve vlažnija. Krenula sam rukom i skinula gaćice, on je u isti tren ruku stavio na moju pičkicu i počeo je maziti. Prstima mi je razmicao usmine, šireći ih, te je lagano uveo jedan prst u mene. Prmila sam ga za ruku i pomogla mu da uđe i drugim prstom. Sve jače ih je gurao u mene, a ja sam se migoljila, vrtila guzom podižući je sve više u zrak. Počela sam svršavati glasno stenjući dok su njegovi prsti neumorno istraživali dubinu moje pičkice. Svršila sam u nekoliko naleta, vrlo glasno stenjući, a onda sam kleknula između njegovih nogu, raskopčala mu hlače i izvadila kurac.

Lagano sam ga počela lickati jezikom, temeljito sam oblizala glavić, a onda se lagano spustila do jaja, koja su bila puna. Ponovno sam se popela do vrha obuhvativši ga usnama, poljubila sam ga nekoliko puta te ga stala uvoditi u usta. Polako je nestajao u mojim ustima, dok ga nisam konačno i cijelog uspjela staviti. Držala sam ga tako neko vrijeme osječajući kako pulsira. On je stenjao, duboko disao, rukama me držao za kosu ne dozvoljavajući mi da ga izvadim.

Počeo je sve glasnije stenjati, te mi je njegova sperma ubrzo napunila usta. I dalje ga nisam vadila, gutala sam njegovu spermu, ne dozvolivši niti jednoj kapi da mi pobjegne. Izvadila sam ga iz usta, još ga malo oblizala, vratila mu ga u hlače i sjela kraj njega. „Uh Sanjo ovo je bilo fenomenalno. Hvala vam“, sav uspuhan nekako je izgovorio. „Direktore, hvala vama. Bilo mi je zadovoljstvo.“

Ustala sam pokupila gaćice s poda, na što je on rekao: „’Ajde da ih danas više ne oblačite.“. Uzvratila sam mu smiješkom: „Kako vi kažete direktore“, i izašla iz kancelarije.

Pred kraj radnog vremena me pozvao da dođem do njega. „Danas ste me nevjerojatno ugodno iznenadili Sanjo. Oduševljen sam promjenom, ali želim vas pojebati“, rekao mi je. „Direktore, drago mi je da vam se svidjelo, a što se svega ostaloga tiće, molim vas samo kažite što god želite.“

Na te moje riječi, ustao je i nagnuo me preko stola, podigao mi suknju i počeo lizati pičkicu. Ponovno me doveo do orgazma, a onda je ustao izvadio kurac i sjurio se u mene.

Nabijao ga je iz sve snage u mene držeći me za bokove i povlačeći me na sebe.

Nakon nekog vremena me okrenuo prema sebi i polegao na stol. Raširila sam noge, koje on stavio na svoja ramena i ponovno ga zabio u mene. Sada je nešto usporio ritam, te me nastavio jebati u jednoličnim ali vrlo snažnim naletima. Ja sam svršila već nekoliko puta, dok on nije posustajao. Unatoč klimi koja je radila u njegovom je uredu bilo vrlo vruće, te sam bila potpuno mokra.  On je bio jako crven u licu, a sa lica mu je kapao znoj po mojem tijelu.

Kada je konačno bio pri svršetku, pitao me je: „Sanjo mogu li u tebe?“ „Možete direktore“, jedva sam nekako prostenjala.  Ispraznio se u dubini moje utrobe te se stropoštao na mene gurnuvši mi jezik u usta.

Ljubili smo se potpuno mokri i iscrpljeni na njegovom stolu, dok mi je iz pičkice izlazila njegova sperma. Pomogao mi je da ustanem, još me jednom poljubio, i ponovno zahvalio.

Ja sam otišla do wc-a srediti se koliko je to bilo moguće. Nakon tog ponedjeljka naš odnos se u potpunosti promijenio. Zadovoljavala sam ga kako god i gdje je on želio, nisam propuštala poslvne večere i službene puteve. A prvi koji je slijedio bio je put u Berlin…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x