Iznenadni seks u novogodišnjoj noći, II dio

Nastavak priče: Iznenadni seks u novogodišnjoj noći, I dio

Pozdrav svima! Da nastavim ja sa ovom iznenadnim seksom u novogodišnjoj noći.

Počnem ja da je mazim, ona se uvija i dthti sva. Pitam je jel’ dobro, ona kaže da se oseća prekrasno i da ovo neće nikad zaboravit, kad čujemo kako iz sobe izlaze njih dvoje, prilaze nam. Mica grli mene, on grli nju i strasno se ljube. Mica me pogleda i šapatom pita kako bi. Ja se nasmija i rek’o:
– Super, odlična je i opuštena. Super je dva put svršila. – Ona reče:
– Šta mo’š, mlada je, i on je dvaput. Brz je k’o zec. Ja sam jedva uspjela na lizanje, jako mu je mali, a meni velika, pa fali, al’ dobro liže, tu je dobar.

Pogledam ja njih, a oni još uvek zagrljeni i ljube se. Ja natočih piće i ponudih im. Oni ustadoše, on priđe, zagrli mene i reče:
– Hvala ti brate za ovo. Ovo oduvek želim, al’ nikako da nađemo nekog. Al’ evo, hvala bogu – ja ga potapšah po ramenu i rek’o:
– Opusti se samo, tek smo počeli.

Nazdravimo, Mica zagrli nju i strasno je poljubi, na šta ona prihvati poljubac, vidno sretna. Mica je lagano udari po guzi i reče:
– Aj’mo nas dve da postavimo sto da se nešto pojede.

Odoše nih dve, postavise sto, nas dvojica popismo piće. On malo sramežljiv i kao da ima tremu. Ja ga zagrlih i povedoh do stola. Sjedemo i počnemo priču. Jes’ da se teško sporazumemo, al’ ide nekako. Tu smo, boga mi, dobrih sat vremena sedeli i ćaskali, kad odjednom Mica i mlada dama ustadoše i počeše da se maze, idući prema sobi. Mica reče šta nas dvojica čekamo, jel’ mi mislimo pit i pričat, il’ jebavat.

Mi krenemo odma’ za njima. Njih dve legoše u krevet i Mica odma’ poče obrađivat sike mladoj dami. Ja se spustih i lagano krenuh da ližem picu, pa me on pogleda: šta se dešava – zbunjen, ne zna jadan šta bi. Mica se nasmeja i reče:
– Nećeš valjda stajat, ‘ajde, moja pica čeka tvoj jezik – on nako zbunjen kleknu i poče lizat Micu.

Ona se prepusti, podiže glavu i poče se žvalit sa damom, a ja ispod oka gledam kako to rade, super!

dve ribe puše kurac

Podignem se, priđem sa druge strane kreveta i ponudim im na pola dignut kurac, što one prihvatiše. Lepo ih je gledat kako se jezicima otimaju koja će ga prije progutat. Napalio sam se kao lud. Pogledah Micu, a ona se nasmeja i reče:
– Aj ljubavi, stavi joj od pozadi, mlada je, voli ona starije koji mogu dugo cjepat.

Ja je pomazih po guzi, ona se na brzinu postavi. Mica se zavuče ispod nje i poče da je liže. Ja ga ubaci, a dama se sva strese i kriknu od uzbuđenja.

Počeo je svako svakog da obrađuje

On se diže, raširi Mici noge, naštima se i uđe u Micu, što i ona proprati uzdahom. Njih dvoje počeše da se ljube, na šta ona upita njega jel’ mu super, a on reče da uživa, da joj ne može opisat kako se super oseća, da ga jako pali što može gledat kako ona prima drugi kurac, i uz to poče stenjat i reče da će brzo svršit jer ga jako pali.

svingersko karanje

Ona ga poljubi i reče:
– A jel’ imaš kod sebe tablete za dan posle? – On joj potvrdi da ima, ona sage glavu na dolje i upita Micu jel’ može pit tablete za dan posle i da li bi dozvolila da on svrši u Mici. Mica potvrdi da nema problema, samo nek se isprazni, voli ona kad je napune. Na to ona upita njega da li on ima šta protiv da ja napunim nju, na šta on reče da on to želi i da će je on polizat kad se ja izpraznim u nju.

Kaže kako to želi videt kako iz nje izlazi tuđa sperma…

Mene je to jako napalilo jer sam shvatio da stvarno uživaju u ovakvim perverzijama. Nedugo zatim on se poče nabijat jače i dahtat. Ona pruži ruku i poče Mici trljat kliću, što Micu popali i baš se poče stezat i svršavat. On se zabi još par puta i ukoči se, samo je izustio:
– Ooo ljuubavi… Jest’ dobro, sva je vrela, gorim sav – i ostade tako možda i minut.

ffm trojka, misionar

Mogu reć’ da sam i ja počeo da se bližim kraju i ubrzavam. Mica se izvuče ispod dame, ja je onda savi još malo dolje i krenem žestoko da se nabijam, što ona proprati trzanjem i vriskom:
– Ttto… svrršššavammm… Ljubavi, kako mi je dobro, zamoli ga da me razvali i napuni, ja ne mogu više!

Ja se počeh još više nabijat u nju, on me pogleda i reče:
– Molim te, razvali je i isprazni svoja jaja u moju dragu da je vidim izjebanu!

Ja se zakucah još koji put, uhvatim je za guzove i zabijem do kraja i krenem da praznim jaja u njenu usku picu, na šta se ona samo trese, kao da stoji na minusu i daje kratke vriske:
– To, to, tooo, ljubavi! Napunio me je…!

od pozadi, ffm

– Uuu jebote, pa ovi su pravi perverznjaci – reče Mica gledajući u mene i poče da se smeje. Ja je pustih, ona leže na krevet sva izmorena i rasturena. On je pomazi po guzi i reče:
– Možeš li se ljubavi okrenut na leđa da ti oližem picu? Znaš da to volim!

Ona se prevrnu, on odma’ nabi glavu među njene noge i poče da je liže. Mica ustade i reče meni:
– Aj’mo pod tuš – i još reče – vas dvoje kad završite dođite da se tuširamo zajedno.

Ja zagrlih Micu i odosmo pod tuš. Mazimo se, voda lije po nama. Kaže Mica:
– Ljubavi, prošli smo svašta, al’ ovi su baš perverzni i sve ‘oće da probaju, gori su od nas – na šta se mi poljubismo i počesmo se smejati. Kad, otvoriše se vrata, stižu i njih dvoje. Mica otvara tuš-kabinu, sreća pa je velika, možemo svi stat! On kleknu u kadu, poljubi Micu u picu, a rukom uze mene za kurac…

gay pušenje u kupatilu

Nastavak: Iznenadni seks u novogodišnjoj noći, III dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments