Stvarno jako prljava drolja, II dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Stvarno jako prljava drolja, I dio

Poredali su se u redovima po tri ispred nje i naprčili se. Odvratan prizor: sve te pristave bolesne zasrane duparde obrađivane njenim preslatkim licem. Neki već očišćeni komentirali su kako im se pripišalo i krenuli prema wc-u. Činilo se da je vrijeme za kratku pauzu, ali ona je viknula: „Čekajte me!” Bojala se da će propustiti nešto što će ju napraviti još bolesnijom i prljavijom. “Hocu gledati”, rekla je.

Pratila ih je do zahoda, koji je, naravno, bio užasno prljav. Voda u pisoaru bila je žuta i gusta od pišaćke. Očito ga nitko nije isprao već neko vrijeme. Školjke su bile zakenjane, a pod poplavljen razvodnjenom pišalinom. Korina je kao kobac pratila tipa koji se približavao pisoaru. Bio je jako velik, zatvorskog lica, i obučen samo u gaće. To je bio onaj sa gnojnim ožiljkom na licu.

„Jako ti se piški?”, pitala ga je. Pogledao ju je: „Da, piša mi se.” „I meni”, dodala je. Zatim je prešla rukom preko njegovih sivkastih gaća. „Daš mi ih?” „Molim? Moje gaće?”, zbunjeno je pitao. „Da… molim te. Hoću ti mirisat guzicu s njih. Tako sam prljava zbog tebe.” Brzo je izašao iz gaća i predao joj ih. Vidjela ja koliko su prljave, pune fleka od govna, pišaline i zakorene sperme, ali ipak ih je primakla nosu. „Jednostavno obožavam prljave guzice”, duboko je udahnula vonj.

„Voliš me gledati dok to radim?” „Jebem ti lutko, ti si najljepša drolja koju sam vidio. Jebao sam i druge kurve, al ni jedna ne radi ove stvari kao ti.” „Htjela bih svima vama, dečkima… biti dobra prljava kurvica”, odgovorila mu je. Zatim je bacila gaće od tipa na mokar pod i počela pišati po njima. U sekundi su bile skroz mokre, tako da su se, kada ih je podigla s poda, počele cijediti. „Mislila sam se malo poprati prije nego što me nastavite ševiti.” Onda ih je primakla licu i počela se prati. „Mmmmm, volim miris pišaline.”

U isti čas svi su muškarci povikali: „Prljava kurva!” „Koja napaljena kučka!” Kada je završila sa svojom predstavom, pogledala je tipa s ožiljkom koji se upravo spremao isprazniti mjehur. Kara mu je bila @velika i spuštena, niz nogu mu je visilo gotovo 17 centimetara. „Dušo, kad se vratimo nutra pojebat ću te u dupe”, obećao joj je raspaljen demonstracijom nepostojanja njenih granica. „Čemu čekati?”, Korina je podigla obrvu, „Pojebi me ovdje.” „Prvo moram pišati”, odgovorio joj je.

Brzo je kleknula odgurnuvši ga od pisoara. „Pišaj po meni. Pokaži mi što stvarno želiš raditi ovako lijepim curama. Popišaj mi se u usta.” S tim riječima sjela je na mokar pod, raširila noge, tako da on može stati među njih i naslonila glavu na rub pisoara. Nevjerojatan prizor: ona savršena kosa upijala je gustu pišalinu iz pisoara. Tip se frajerski primio za kitu i stao ispred nje. Pogledao je njeno lijepo lice s razjapljenim ustima. „O jebem ti!… Pogle’ kuju kako je savršena!”

I mlaz je potekao…

„O da, daj mi ga!”, brzo se postavio u drugi položaj i naciljao ravno u Korinina usta. Napunio ih je začas stvarajući zapjenušanu žutu mlaku koja joj se prelijevala preko usana. Zatim joj je zasprejao i ostatak tijela, posebno obraćajući pažnju na grudi, pa sve do mokre pičke. Čitavu priču završio je vraćajući se natrag do lica. Pazila je da su joj usta cijelo vrijeme širom otvorena kako bi on mogao dobro vidjeti svoju pišalinu, i dok ju je pozorno motrio, sklopila je usne i – progutala.

„Pičku… ti odvratna drljo”, doslovno je viknuo. „Čak si i popila, jebem ti mater nastranu, @mala pišačka kurvo!” Korina je bila oduševljena jer je znala koliko ga je ovo što je učinila dodatno napalilo. „Hoću još, ‘ajde dečki, dajte mi!” Ostala dvojica iz vecea, vidjevši što se upravo dogodilo, bili su više nego voljni da joj udovolje. „Ti si najljepša i najbolesnija stvarčica koju sam vidio”, obojica su se složili. Zatim su naciljali svoje topove i počeli je zapišavati. Tuširali su je gotovo minutu, isto kao i prethodnik, po cijelom tijelu, sve dok nije progutala i napunila želudac pun sperme i pišaline još jednom dozom. „Mmm, kako je dobro”, počela je moljakati. „Volim vašu pišalinu. Još… hoću JOŠ!!!!” I opet su je natankali.

Kada je sve bilo gotovo Korina je ustala. Kosa joj je bila natopljena pišalinom sve do vrhova. Cijelo tijelo sjajilo joj se od urina kada je ušetala natrag u sobu gdje ju je čekao lik s ožiljkom. „A da te sad oderem u dupe, mala, ha?” Bilo je očito da od pauze neće biti ništa. Trošit će ju cijelu noć. Odveo ju je do sofe i gurnuo je, no, prije no što joj se centrirao iza šupka stao joj se pred facu tako da može dobro pogledati taj izobličeni ožiljak i njegov slomljeni nos. Sasvim sigurno ovaj nije bio muškarac snova ni jedne žene.

„E u ovome ću zbilja uživati, kujo. Tako si lijepa… ali jebeš ga kad si bolesna drolja.” Onda joj je oblizao facu. „Uuuuu kurac! Pišalina! Imaš okus po pišaćki!” Hračnuo je ogavan okus pomiješan s gustom slinom koja joj se sada slijevala preko obraza u usta, a ona nije mogla odoljeti a da je ne obliže. Protrnula je od užitka pomislivši da ni najgora drolja to ne bi napravila.

Tip se malo odmaknuo i počeo drkati. Ona @ogromna spuštena kita iz zahoda sada se razvukla barem do 25 centimetara. Stao je iza Korine. „Ovo će možda malo boliti, ali vi drolje volite velike kurčine, zar ne?” Zatim joj se pozicionirao na šupak i počeo gurati. “Oooohhh, božeee!!!!”, urlala je kada joj je kurčina počela razdirati kenjaru.

Uzak supčić brzo se prilagodio da prihvati batinu, tako da je sada već osjećala kako se cijelom dužinom uvlači u crijevo. Žestoko ju je tucao, što mu zbog zamaha kojeg je ta tjelesina stvarala nije bilo teško. No, nije dugo izdržao, svega za par trenutaka zajecao je: „U kurac…evo ga!”, i počeo je gađati u dupe natežući joj sa svakim metkom zapišanu kosu. Sada mu se prljava kurčina našla pred njenim licem: „Liži ga, kujo, da vidim kako ždereš svoje govno s moje kite!” „@Da, gospodine”, odgovorila je voljna da napravi sve što bi joj tražio, pa ga je usisala u grlo najdublje što je išlo.

Taman kada ga je očistila, drugi je već bio spreman za đir u njenom čmaru. Položaj u kome se nalazila, nagnuta preko naslona fotelje, bio je jebeno izazovan.

Njeno prekrasno dupe stršalo je u zraku moleći za novi kurac

Na kraju se našla na sve 4, jer su se dečki jedan za drugim praznili u njenu guzu i pizdu. Tu je bio i muškarac koji je očito prije nekoliko godina dozivio nesreću – nije imao desnu ruku. Korina je pogledala preko ramena dok se on namještao klečeći iza nje i naciljao tim patrljkom ulaz u njenu pičku. Toliko su je ševili da joj se sperma iz pice slijevala niz nogu. Naravno da je sklužila šta planira, tako da je samo zaskvičala: „Ahhh… da… nabij mi to, ‘ajde daj… samo daj!”, a lik je ostatak ruke uvalio među njene noge sve do lakta. „Aaaahhh!, vrištala je, ne vjerujući da može biti još raširenija no što ju je ruka od bogalja parala.

Zavrtao ju je, gurao, nabijao sve dublje u njeno tijelo. „Jebote, nemoj prestati! Nemoj prestati!”, vriskala je jer joj se taman bližio orgazam; nikada još nije doživila ništa slično. Zatim je osjetila nešto jako čudno i vidjela kako se ovaj prebacio na šupak i opet je, ali sada u drugu rupu, orao do lakta. U nevjerici je dahtala, ali i to je bilo dobro. „’Ajde droljo, hoćemo te vidjeti kako svršavaš”, naredio joj je okrenuvši patrljak duboko u šupku što ju je natjeralo da počne moliti i psovati kao najgora droljetina u svemiru: „Kurrraccc!!!!! Jebbbbotte!!! Jebbi meee!!!!” Nabijao je sve jače i jače: „Sviđa ti se to kurvo? Hoćeš još?”, urlao je. „daaa!!!:::jebbbiii!!!!”, nije imala apsolutno nimalo poštovanja. „jačeee!! Razjebi me; čuješ!? Dublje!!!”

Orgazam je brzo stizao. Znala je da će biti žestok, i kada joj je invalid zavaljao još par udara u utrobu, to je bilo to. Izgubila je kontrolu. „To je to… to je to… jebote!!! Svršavammmm!!!…”

Svršila je tako jako da se za samo vrijeme klimaksa nabijala na njegovu obogaljenu ruku, nabijala si je pičku na taj komad kosti pokušavajući produžiti vrhunski osjećaj u raspaljenoj pički kojoj više ništa nije bilo dovoljno dobro, a najbolesnije stvari ostavljale je hladnom. „Isuse!!! Kakva sam ja drolja!!!! Jebite me! Trpajte kurvu!!!!”

Čak i nakon tog svršavanja nije bilo mira; deračina na šupku se nastavila. Trošili su je dok joj čmar nije odrvenio, a tijelo joj visilo preko naslona sofe kao komad mesa. Povremeno bi pogledala preko ramena da vidi ko je u tom času kara; koliko je ružan, star, ili se radi samo o onom sedamdesetogodišnjaku koji nije mogao kontrolirati mokrenje. Šupak joj više nije uopće držao, tako da je jednim za drugim primala i @najkuratije klošare.

Kada ju je zadnji rasturao sperma joj se cijedila u mlazu formirajuću mlaku među njenim raširenim nogama. Nekom Ciganu palo je na pamet da uzme čašu i prisloni je na sam čmar kako bi ulovio taj potočić. „Tiskaj!”, zapovijedio joj je. Nešto sjemenja iscurilo je u času. „’Ajmo, gdje je ta sperma, kujo, da je vidimo!” Korina je bila izmorena, ali ipak se napinjala pokušavajući isprditi svaku kap iz crijeva, i baš tada, nošena žestokim vjetrom, izletila je kompletna količina iz njenog dupeta. Uspjela je času napuniti gotovo do samog vrha, pa polumrtva sjela i pogledala što je to učinila. Primila je čašu, i ne bez velikog osmijeha i značajnog pogleda svima koji su je guzili otpila: „Mmmmm, ovo ima okus po jebenoj prljavštini!” Uživala je.

Noć je završila, ili bolje reći, jutro je došlo, s Korinom razvaljenom na stolici. Svi su još jednom došli na red, što je mnogima bila treća, četvrta ševa te večeri, i isto toliko svršavanja u moju djevojku. Uglavnom je bila u stereu; jedan bi joj derao šupak ili pičku dok je drugome obavezno pljugala.

Nije se čak ni oprala. Samo je navukla majicu i suknju preko tankog filma pišaline i sperme koji joj je prekrivao tijelo. Tek kada smo izašli na svježi zrak, zapazio sam koliko smrdi po seksu. Odšetali smo do stajališta taksija, a negdje uz put nježno mi se privila uz ruku i rekla: „Jebi me kad dođemo doma… molim te.”

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x