Celog sebe predao sam na milost mome gospodaru

Registrovani korisnici ne vide reklame

Dolazim. Srce lupa, ali nema nazad. Već sam pred vratima i znam da me unutra čeka ON, moj gospodar, onaj koji može da me ima celog. Već smo se pre sesije dogovorili kako će da izgleda naših dva sata. Iskustva sa BDSM-om imam od ranije, ali mi je ovo prvi put sa novim gospodarom. Uzbudljivo je menjati gospodare s vremena na vreme. Svaki ima da pokaže nešto svoje.

Pokucao sam na vrata, ali mi nije on otvorio, nego neka gospođica koja tu radi kao hostesa. Predstavio sam se, ali ona je već znala i kome idem i šta treba da učinim. Dovela me je na prvi sprat i ostavila ispred kožom tapaciranih vrata. Sačekao sam trenutak, a onda je ižao Nikolas, moj današnji gospodar. Nosio je kožnu uniformu koja je tako lepo mirisala i pomalo škripala. Dočekao me je sa osmehom i odmah mi dao upute šta treba da radim. Poslao me je u toalet i rekao da me tamo čekaju uputsva.

Na polici pored lavaboa stajalo je latex odelo koje je trebalo da obučem. Pre toga sam se očistio i ispraznio bešiku. Mislim da ću češće dolaziti u ovaj studio. Mokraća u bideu nije odlazila direktno u kanalizaciju, nego pravo u usta jednog „piss-roba“. Verovatno je kažnjen od strane neke domine ili dominusa. Pored glave mu je stajala štoperica. Nije mu još dugo ostalo. Pošto sam završio sa toaletom, obučen sav u latex, uputio sam se ka sobi. Pošto se odelo kopčalo na leđima, hostesa mi je pomogla da ga zakopčam. Onda me je povela prema glavnoj sobi. Vrata su bila otvorena, a unutra me je čekao Nikolas. Pohvalio je da dobro izgledam i zapovedio da kleknem. Prošetao se oko mene i zatvorio vrata koja su mi bila iza leđa. Kazao je:
– Sada smo samo nas dvojica – Master i njegov rob. Da li si spreman da mi se potčiniš? – Odgovorih:
– Jesam.
– Netačan odgovor. Od sada svaku rečenicu završavaš sa „gospodaru“.
– Jasno, gospodaru.
– Tako je. – Iz džepa je izvadio kožnu traku za vrat. Bila je nešto šira. Spustio se i stavio je oko mog vrata. Malo je više stegnuo, ali mi se dopalo. – Dokle god nosiš ovaj okovratnik, moj si i slušaš sve što ti ja naredim. Jasno?
– Jasno. – Snažno me je povukao za metalni krug na ovratniku i sasvim približio svom licu. – Sporo učiš, dečko.
– Oprostite, gospodaru. Neće se ponoviti, gospodaru.
– Sledeći put kada zaboraviš na protokol, kazna će biti strašna.
– Jasnoy, gospodaru.
– Dobro, dečko. Stavi ruke pozadi.

Stavio mi je kožne narukvice i pričvrstio ih. Više nisam mogao mrdati ruke. Onda mi je stavio kožne nanogice. Prišao mi je s preda i pričvrstio lanac za ovratnik i naredio da krenem za njim. Došli smo do velike kožne stolice sa predivnim detaljima od metala – njegov presto. Seo je i postavio me među svoje noge. Naredio mi je da ližem kožno odelo. Lizao sam kožu neko vreme, sve do čizama, a onda sam po njegovom naređenju krenuo kao gore. Kada sam došao do centralne tačke, rekao je:
– Sada ćeš malo da se pomučiš. Moraš bez ruku doći do gospodarovog penisa. – Pantalone su imale dva sloja. Zubima sam povukao šlic prvog sloja, a onda su me dočekali dugmići. Bili su čvrsti, pa mi je trebalo malo više snage da ih otkopčam. Dočekao me je fantastičan penis, sa puno vena i velikim ljubičastim glavićem. Pogledao sam ponizno u gospodara, koji me je upitao: – Šta čekaš sada!? Potrudi se da ostanem u erekciji.

gay rob na povocu puši kurac na kolenima

Prihvatio sam se posla. Malo je teže pušiti bez ruku, ali uspeo sam.

Bio je tvrd i veoma lepog ukusa i veliki sa punim i velikim jajima. Napušavao me je nekoliko puta, a onda me je odgurnuo i ustao. Poveo me je do velikog ogledala. Raskopčao mi je šlic na međunožju i izvukao moj poludignuti penis.
– Vidiš, dečko, ovo nema nikakvu svrhu dok si sa mnom. Dok ne naučiš da se kontrolišeš i da ti se ne diže, do tada ćeš biti u kavezu.

Stavio mi je kavez na penis. Sama pomisao na to da ne mogu dostići erekciju bila mi je napaljujuća, a penis mi se u kavezu počeo ukrućivati, što i nije bilo baš tako prijatno.
– Tako je, dečko. Od sada je tvoja erekcija u mojoj moći. Jasno?
– Jasno… gospodaru. (Skoro pa sam zaboravio na protokol.)
– Ovog puta si se izvukao, ali ćeš ipak dobiti kaznu.

Prednji deo tela mi je povukao napred i naslonio mi glavu na pod. Stavio mi je nogu na glavu koja je još uvek bila okrenuta ka ogledalu. Otkopčao je šlic na guzi i malo povukao latex sa strane. Sa police koja je stajala na dohvat ruke dohvatio je mlatilicu. Sagnuo se do mojih usta i rekao:
– Poljubi svoju kaznu. Nevaspitane dečake treba strože vaspitavati. Brojaćeš udarce. Brojimo do deset.

Počeo je.

– Jedan, gospodaru. Dva, gospodaru. Tri, gospodaru… – Svaki naredni je bio sve jači.
– Tako, dečko. Sada je red da mi se zahvališ.
– Hvala, gospodaru. – Bio je vidno zadovoljan, ali je zadežao strogoću. Skinuo je nogu sa mog lica i uzeo me je za lice. Duboko me je pogledao i osmehnuo se. Prihvatio je lanac i doveo me do benča. Pokušao sam da ustanem i postavim se, ali me je snažno povukao.
– Ne, robovi nikada ne hodaju na dve noge. Popni se čevtovronoške. – Poslušao sam. Pričvrstio me je. Ruke i noge nisam mogao micati, preko leđa mi je stavio tri kaiša i na butine po dva. I glava je bila čvrsto fiksirana. Nisam znao šta me čeka. Na benču je bila rupa u predelu genitalija. Penis u kavezu je tu visio.
– Pošto si više puta kršio protokol, kazniću te tamo gde si najslabiji. Odmah sam znao da će se poigrati mojim testisima, ali nisam znao kako. Spremio sam se na bol, ali… Doneo je vibrator i naslonio ga na moja jaja. Pomislih – kakva li je ovo kazna!? Sada ću da uživam. A onda je upalio vibrator. Penis u kavezu je istog momenta počeo da postaje krupniji i pokušvao je da dođe u stanje erekcije, ali uzaludno. Što je više rastao, postajalo je neugodnije. Master se sada naglas nasmejao: – Treniramo izdržljivost i poslušnost. Ne smeš da svršiš. Ako ipak svršiš, kazna neće biti ovako prijatna i neugodna u isto vreme, nego samo neugodna i bolna. Želiš li to, dečko? Želiš li da te napravim u pravog poslušnog roba?
– Želim, gospodaru.
– Dobro onda. Narednih 15 minuta će ovaj vibrator biti uključen. Ako ne bude kapi sperme, dobijaš nagradu.
– Jasno, gospodaru.

Celog sebe predao sam na milost mome gospodaru

Dok sam izgovarao poslednju rečenicu, stavljao mi je gag u usta, ali ne da mi ih zatvori, nego da bi ih držao otvorenima. Videlo se da zna koliko je potrebno da čeljusti budu otvorene. Opet je otvorio svoje pantalone i mahao mi alatom ispred usta.
– Ne, dečko. Ne još.

Prošao je iza mene. U ogledalu ispred sebe sam mogao videti šta radi. Uzeo je anal plug. Prineo mi da je ustima i naredio da oližem. Onda se vratio do moje guze i dobro je podmazao. (Prilično sam uzak.) Uz malo truda je uspeo da ga gurne. Pomislih – u redu. Lep osećaj. Kada malo stisnem anus, dodiruje mi prostatu. – Kao da je znao šta mi je u glavi. Odjednom sam čuo blagi pritisak na neko dugme. Anal plug je imao vibraciju. Dakle, stimulacija je bila dupla. Osećaj se intenzivirao i u tom trenutku sam se jedva suzdržao da ne svršim. Uspeo sam.
– Tako je, dečko. Bićeš ti lepo vaspitan.

Udario mi je blago po guzi, a onda je došao do glave koja nije mogla da se pomeri ni milimetar. Karao me je u usta. Znao je tačno kako to treba da radi, a ja nisam imao izbora.

Bio sam njegova igračka za samozadovoljenje…

Osećaj je bio fantastičan. S jedne strane sam bio jako stimuliran, a sa druge strane sam razmišljao o tome kako mogu na najbolji način da zadovoljim gospodara. Radio sam jezikom, pokušavao sam da obuhvatim njegov alat obrazima, stiskao grlo… BDSM zaista može da vaspita čoveka. Prestao sam da mislim na sebe i svoje potrebe. Bilo mi je važno da Master bude zadovoljan. Taman kada sam bio gotovo potpuno prestao da mislim o tome da ne smem da svršim, a dobijam jaku stimulaciju, izvadio je penis iz mojih usta i umesto njega gurno je prste. Na rukama je imao tanke kožne rukavice.
– Uživaš li, dečko? Izdrži još malo. Zapamti, ako budeš dobar, i nagrada će biti lepa.

Doneo je povez za oči. Sada više ništa nisam video. Osećaj ne postao još intenzivniji. Sada sam ponovo počeo da mislim o svom penisu i jajima. Jedino što mi je malo odvraćalo pažnju od toga bio je ukus Gospodarovog penisa i kožnih rukavica u mojim ustima. Sada sam se mogao osloniti na čulo zvuka, ali je zvuk vibracije bio izuzetno jak.

gospodar roba jebe u usta, gay bdsm

Bilo je vreme i da obustavi kaznu. Vibrator je ugasio, a vibrirajući anal plug je ostao da radi. Snažno me je uhvatio za testise:
– Uhhh… Bravo, dečko! Koliko dugo pre ovoga nisi praznio jaja? – Sa gagom u ustima sam promrmljao:
– Pet dana, gospodaru.
– Nadao si se da ćeš danas da svršiš? Videćemo, videćemo. Ako budeš dobar i dalje, možda ti i dopustim da se isprazniš.
– Bio bih Vam zahvalan, gospodaru.
– Rob treba uvek da bude zahvalan, i ako ga gospodar pusti da svrši i ako ga ne pusti. Misli ubuduće šta ćeš da kažeš. (Ovde me još više stisnuo za testise.)
– Izvinite, gospodaru. Neće se ponoviti, gospodaru.
– Barem si naučio pravilo. Svaka rečenica se završava sa „gospodaru“.

Bilo mi je malo lakše od kako je vibracija direktno na jajima prekinula. Sada mi je skinuo povez sa očiju, ali samo kratko. Izvadio mi je gag za otvaranje usta i stavio mi novi, koji ih je potpuno ispunio. Bio je to kožni gag koji sam morao zagristi i koji nije dozvoljavao ni najmanje pomeranje jezika i usta. Ponovo mi je zatvorio oči. Obišao je nekoliko krugova oko mene. Ne znam šta je tačno radio, ali je ostavilo jak utisak na mene. Nisam znao šta mu je sledeći korak. Odjednom sam osetio da primiče ruku analu. Povukao je anal plug. Sada više nije bilo ničega što bi direktno uticalo na moju erekciju. Opet sam očekivao da će povući štipaljke, ali je u tom trenutku rekao:
– Nijedna rupa ne sme ostati prazna.

Čuo sam da je nešto povukao. Ponovo mi je namazao čmar, ali je sada bilo više lubrikanta. Osetio sam pritisak na rupi koja je sada već bila pomalo i razrađena. Ovo nije bio anal plug. Sada je bilo nešto veće – dildo. Posle nekoliko pokušaja, ušao je. Nije me zabolelo (već sam primao i dosta velike prave komade), ali sam osetio da je veliki. Bio je nataknut na fuck-mašinu. Prvo ju je stavio na manju brzinu.
– Uživaj, dečko. – Pokušao sam da se zahvalim, ali nisam mogao od gaga, pa sam samo promumljao. Godilo mi je. Dildo je imao i velike vene, rekao bih. Pomilovao me po kosi, a onda malo i počupao, ali se glava nije pomaknula, jer je bila čvrsto fiksirana. Fuck-mašina je ubrzala. Refleksno sam šakama stisnuo kožne jastučiće na rukohvatima. Imao sam osećaj da mi glavić dolazi do pluća. Osetio sam da mi je prišao pored glave i osetio sam da mi su mu usta blizu mojih ušiju. Blago me je gricnuo. Štrecnuo sam se.
– Sada ćeš mi na pitanja odgovarati potvrdnim i odričnim mumlanjem. Jasno? – Potvrdno. – Pripadaš li mi? – Potvrdno. – Da li želiš da nastavimo sesiju? – Potvrdno. – Dobro, dečko. Da li možeš još da podneseš? – Potvrdno. – U redu. Dobar si, dečko. Da li si vaspitan? – Dvoumio sam se. Odrično. – Misliš? Ima tu još dosta da se radi, ali barem si izdržljiv. – Pokušao sam da promrmljam:
– Hvala, gospodaru.
– Dečko, nisam rekao da mi daješ duge odgovore. Isključivo potvrdno ili odrično. Ipak tu ima još puno posla.

Celog sebe predao sam na milost mome gospodaru

Odjednom je sve utihnulo, a onda sam čuo korake koji su mi se ponovo približavali. Flogerom je prešao preko moje glave.
– Znaš li šta je ovo? – Promumlao sam potvrdno. – Ovo je nešto što će te naučiti lekciji iz poslušnosti pred Gospodarom. – Počeo je me udara po guzi u kojoj se još uvek nalazio dildo koji je ulazio duboko. Udarao je i udarao. Jednom jače, pa slabije. Mislim da sam osetio svaku traku. – Tako. Lepo i crveno. – Sačekao je trenutak pa nastavio: – Tako, idemo dalje. Sada će ti taj gag u ustima biti od velike pomoći.

Pojačao je brzinu na fuck mašini. Jebala me je dosta brzo i jako. Sada sam shvatio šta je mislio sa gagom. Stisnuo sam ga najjače što sam mogao… Prišao je mojoj glavi i čučnuo u visinu ušiju. Pomilovao me je po kosi. Bio je i pomalo grub, ali mi je to godilo.
– Možeš li da izdržiš? – Mumlao sam potvrdno. – Na ovoj brzini će biti 5 minuta, bez prestanka. Ako izdržiš, biće i nagrada. – Uspravio se. Čuo sam ono lepo šuštanje kože. – Penis ti je dosta čvrst vidim. Ne smeš svršiti. Ako svršiš, kazna će biti tri puta gora nego ako prekinemo jebanje pre petog minuta. Jasno? – Mumlao sam potvrdno.

Udario me je nekoliko puta po jajima. Čuo sam kako se malo udaljio od mene i nešto pomerao po komodi koja je bila u studiju. Sigurno priprema idući korak. Guza mi je pomalo trnula, ali nije me bolelo. Volim da ga primim jako, brzo i duboko. Obratio mi se ubrzo:
– Još dva minuta. Dobar si za sada. – Ćutao sam. Koncentrisao sam se na to da što ugodnije primim dildo. Master je radio nešto pored, a onda mi je prišao. Ponovo mi je rukom prešao preko glave. Onda prešao prstima preko mog glavića: – Precum, ali nije sperma. Dobar si, dečko. – Onda je celim dlanom prešao preko mog precumom podmaznim glavićem. Mislio sam da ću istog momenta svršiti. Mumlao sam i pokušvao da mrdam noge i ruke, ali nije bilo moguće. – Hooo… Dobro je, dobro je. Umeš da se kontrolišeš. Sada će biti i nagrada.

Isključio je fuck-mašinu. Olakšanje. Onda ju je počeo izvlačiti iz guze.

Imao sam osećaj da je dildo dug čitav metar.
– Mhmmmmm… Pokušo sam da promumlam nešto.
– Dobro je, dečko. Ovo si dobro podneo. Ovo se zove lepo razrađena guza. – Odjednom sam osetio kako nešto ponovo prodire u mene, a onda je rekao:
– 4 prsta. Odlično. – Blago me je udario po guzi. – Ali nijedna rupa ne sme da ostane prazna. – Vratio je plug sa početka. Sada je bilo mnogo više prostora, pa ga gotovo nisam ni osećao. Onda je zakopčao šlic na latex odelu na guzi. Izvadio mi je gag. Počeo sam da dišem i na usta. – Jesi li dobro, dečko?
– Jesam, gospodaru. – Sada me je oslobodio svih poveza na rukama, nogama i telu. Jedino sam još uvek imao povez preko očiju. Povukao je za lanac na ovratniku i bio sam ponovo uspravljen. – Siđi sa benča na pod i zauzimi položaj na kolenima četvronoške. – Poslušao sam. Krenuli smo nekoliko koraka, a onda mi je zapovedio: – Lezi na stomak. – Legao sam. – Ruke na leđa.

Uradio sam kako je rekao. Pričvrstio je jednu ruku za drugu. Noge mi je raširio, a onda između njih umetnuo metalnu šipku. Pričvrstio je i noge. Onda mi je podigao i ruke, te i njih vezao za šipku. Bio sam potpuno sprečen da napravim bilo kakav korak. Skinuo mi je povez sa očiju. Bili smo pred velikim ogledalom u koje sam pravo gledao.
– Vidiš u kakvom položaju treba da budu dečkići koje treba vaspitati, kao što si ti.
– Da, gospodaru.
– Ali dečkići znaju nekada i da budu dobri, pa ih treba nagraditi.
– Hvala, gospodaru.
– Kasnije ćeš mi se zahvaliti. Do sada si upoznao svoga gospodara prilično dobro. Znaš kakvog je ukusa njegov alat, lizao si njegovu uniformu. Jesi li spreman da upoznaš još bolje?
– Da, gospodaru.
– Dobro onda. Glavu dole. – Legao je ispred mene pozadinom okrenutom ka mom licu. Kožne pantalone su još bile na njemu.
– Počni da ližeš. – Bacio sam se na posao. Sa takvom strašću sam lizao tu veliku, ali oblu površinu. Kako divna pozadina! – Uživaš li, dečko?
– Da, gospodaru. Hvala, gospodaru!
– I treba da budeš zahvalan. – Onda se malo izmakao i skinuo je pantalone. Opet sam vidio gospodarov penis. Kakav komad. Odmah sam poželeo barem još jednom u toku sesije da ga stavim u usta. Vratio se u pređašnji položaj. Sada sam pred sobom imao nagu, lepo oblikovanu masterovu guzu. – Kao nagradu dajem ti da ližeš gospodarev anus. Potrudi se.

Počeo sam. Bilo je lepo. Guza mu je bila mišićava kao i celo telo pa sam ponekad mogao osetiti kako mu se mišići grče. Rekao bih da je i on uživao. Ćutao je neko vreme.

Celog sebe predao sam na milost mome gospodaru

– Dopada li ti se masterova guza?
– Da, gospodaru!
– Da li ti se dopada nagrada?
– Da, gospodaru!
– Da li je sve u redu? Možeš li još da izdržiš u toj poziciji?
– Da, gospodaru!
– Onda nastavi da radiš. Koristi više jezik.
– Jasno, gospodaru. – Nastavio sam po zapovedi.
– Bravo, dečko. Tako nastavi. – Prošlo je nekoliko minuta. Ustao je. – Dobro, dečko. Dosta je bilo.

Odvezao mi je ruke sa šipke, ali su i dalje ostale pričvršćivene jedna za drugu. Šipka među nogama je ostala. Pomogao mi je da se uspravim i stanem na noge, pa smo sitnim koracima došli do kaveza koji je odozgo bio tapaciran kožom. Položio mi je trup na kavez i pošto sam bio nagužen, otkopčao mi je odelo na guzi.
– Rekao bih da je ovaj plug mali. Stavićemo veći.
– Da, gospodaru. – Izvadio je jedan, a stavio drugi plug.
– Znaš li šta te sada čeka, dečko?
– Ne, gospodaru.
– Saznaćeš. – Uspravio me je i ponovo smo se pomerioi nekoliko koraka i bili na sredini sobe. Sada mi je oslobodio ruke, ali ne zadugo. – Pruži ruke napred. – Pružio sam. Sada je još jedna šipka razdvajala moje udove. Podigao mi je ruke uvis i pričvrstio ih je za kuku na plafonu. – Znaš li sada šta te čeka?
– Možda, gospodaru. – Čvrsto me je uhvatio za vilicu i stao ih ispred mene. Lice mu je bilo tek nekoliko centimetara udaljeno od mog.
– Takve odgovore, dečko, ne prihvatam. Ovde važe samo pozitivni i negativni odgovori.
– Izvinjavam se, gospodaru.
– Ne moraš da se izvinjavaš. Bićeš kažnjen.
– Izvinjavam se, gospodaru.
– Opet. Da li ti slušaš šta ja tebi govorim?
– Da, gospodaru.
– Očigledno ne. Izvinjenja ne dolaze u obzir. Ako kažem da ćeš biti kažnjen, onda treba da kažeš da si spreman da primiš kaznu. Jasno?
– Jasno, gospodaru.
– Tako je, dečko. Sada će tvoja leđa osetiti šta znači kada si u posedu Master Nikolasa.
– Jasno, gospodaru. – Otkopčao mi je latex odelo na leđima i pričvstio ga spreda. Leđa su mi bila gola. Ispred mene je bilo ogledalo. Sve vreme sam se gledao. Prišao mi je i stavio novi gag – plastična šipka.
– Stavljam ti ovaj gag, jer hoću da te čujem kako te boli. Nećeš moći govoriti, ali će se svaki jauk dobro čuti. – Dohvatio je floger. Izgledao je teško, imao je puno traka koje su bile duge, na počecima tanke.- Pogledaj ovaj floger. Leđa će ti biti lepa i crvena posle njega. Pomiriši ga. Upamti taj miris. Stvari koje lepo mirišu ne donose uvek zadovoljstvo.

Odmakao se od mene, stao je iza mene i zauzeo pozu za bičevanje…

– Od sada pa do poslednjeg udarca ćeš da gledaš isključivo u ogledalo. Pogledaj se u bezizlaznoj situaciji. Jasno?
– Jasno, gospodaru.
– Biće ukupno 50 udaraca. Ti ćeš brojati. Ako pogrešiš, za svako pogrešno brojanje dobijaš dupli udarac. Jasno?
– Jasno, gospodaru.

Krenuo je lagano. Počeo sam da brojim. Osetio sam svaku tračicu. Mislio sam da su se lepile za leđa. Udarci su postajali sve jači. Međutim, kada smo došli do dvadesetog smanjio je intenzitet udarca, ali što je intenzitet bio manji to su se trake duže zadržavale na leđima i postajalo je sve neugodnije. Na trideset i petom udarcu je stao i prišao mi. Rukom mi je prešao preko leđa. Kožne rukavice izazivale su jako trenje. Glasno sam zacvileo.
– Tako je, dečko. Hoću da te čujem kako priznaješ da si mojoj moći.
– Hvala, gospodaru!

Celog sebe predao sam na milost mome gospodaru

Nastavio je. Bilo je napeto. Mislio sam da neću izdržati, ali sam čvrsto odlučio da želim da pređem preko svojih granica. BDSM ima primene u životu. Od kada sam u ovome svetu, postao sam mnogo izdržljiviji.
– Došli smo do 45, dečko. Poslednjih pet će biti neizdržljivi. Obećavam. – Uplašio sam se. Počeo sam glasno da dahćem preko gag-a u ustima. Čak sam pokušao i da bežim, iako sam znao da je to apsolutno nemoguće. Gospodar se blago nasmejao. Prišao mi je. Stao je ispred mene i duboko me pogledao u oči: – Dečko, izdrži. Znam da možeš. Jesi potčinjen, ali nisi slabić. Verujem u tebe. – Ohrabrio me je. Bio sam spreman da prihvatim situaciju.
– Jedan. Aaaah… – Dobro je. Boli, ali idemo dalje. – Dva. Aaaah… – Još samo tri. – Tri. Aaaaaaah… Četiri. Aaaaaaaah…
– Spremi se za poslednji udarac.
– Pet. Aaaaaaaaaah… – Odmah mi je prišao. Zagrlio me je s leđa i čvrsto stisnuo na prsima. Stajali smo tako neko sekundi. Smirio mi je disanje. Onda je stao ispred mene. Stavio mi je ruke na lice i opet me je onako duboko pogledao.
– Dobro je. Dobro je. – Malo se izmakao u stranu i stavio mi ruku na rame. – Pogledaj se u ogledalo. Uspeo si. Bilo je dugo i naporno, ali si uspeo. – Opet mi je blago položio obe ruke na lice. – Polako, polako. Sve je u redu. – Otkačio mi je ruke sa plafona i skinuo šipku. – Protresi rukama. – Oslobodio mi je i noge. – Naredio mi je da sednem uza zid. Tu je stajala i činijica sa vodom. Malo sam popio. Stao je ispred mene. Njegov veliki penis je stajao ispred mene. – Izvoli, dečko. Dovedi me do orgazma.
– Da, gospodaru.

Počeo sam. Prvo sam ga malo rukom obrađivao, a onda sam ga uzeo u usta. Sisao sam ga i drkao. Postajao je sve čvršći i bilo je sve više precuma.
– Svršavam, dečko. – Lice mi je bilo pokriveno spermom. – Bravo, dečko. – Pokupio je spermu sa lica svojim rukavicama i gurno mi je prste u usta. – Tako. Sve lepo poliži. Lezi na leđa.

spanking sa velikim dildom u dupetu

Doneo je fleshjack. Podmazao ga je lubrikantom, pa je onda podmazao i moj penis. Ubacio ga je u fleshjack i počeo da ga drka. Bio sam veoma napaljen, pa mi nije trebalo dugo.
– Svršiću, gospodaru. – Sklonio je fleshjack.
– Na kolena, dečko. – Poslušao sam. Stavio je svoju nogu ispod mog penisa. – Drkaj i svrši na čizmu. – Drkao sam.
– Aaaaaaah… – Svršio sam.
– Sada dobro očisti čizmu. Neću nigde da vidim niti jednu tačku. – Revnosno sam se bacio na posao. Sve sam dobro očistio jezikom. – Bravo, dečko.
– Hvala, gospodaru. – Na kraju mi je izvadio plug i skinuo ovratnik, što je označilo kraj sesije.
– Dečko, idi da se raspremiš. Sesija je gotova. Kada budeš gotov, čekam te u baru. Možeš i da se okupaš ako želiš.
– U redu, gospodaru. Brzo ću završiti.

Otišao sam u kupatilo. Bio sam zadovoljan. Kada sam ušao u kupatilo, pogledao sam se u ogledalo. Video sam jednu bolju verziju sebe, jer sam znao kroz šta sam prošao. Skinuo sam trake sa ruku i nogu, pa onda i odelo. Okupao sam se i ponovo obukao svoju odeću. Krenuo sam ka baru.

Tamo me je čekao gospodar. Imali smo vrlo lep i dubok razgovor. Dogovorili smo se da ćemo se sasvim sigurno još jednom sresti.

Celog sebe predao sam na milost mome gospodaru

submissive

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x