Probao sam spermu najboljeg druga, sa devojkom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ja sam Nenad, imam 24 godine, i sa mojom devojkom Ivom sam 3 godine. Sa njom imam sve: savršenog prijatelja, savršenu vezu, savršen sex. Ona je veoma atraktivna devojka. Skladno grđena, guza na svom mestu, lepe, malo veće i čvrste grudi, jednostavno devojka koja me veoma pali iako sam sa njom u vezi 3 godine, i stvarno nikada nisam imao potrebu da je prevarim. U sexu smo probali mnogo toga; od raznih poza, preko raznih mesta, parkovi, šume, tuš kabina, kuhinja, wc-i u kafićima, ma baš dosta toga… Čak i dosta blagih perverzija. Stvarno smo dosta otvoreni jedan prema drugome, i nemamo predrasude.

Nikada nismo razmišljali o tome da nekog ubacimo u naš seksualni život. Jednostavno, nije ni bilo potrebe za tim. A i kada bi se kao nešto slozili, ona bi htela nekog lika, a ja naravno, dripac bih da spavam sa dve devojke. Iva i ja živimo sami i često nam uveče dolazi neko društvo da se ispričamo. Skoro svako veče nam je kuća puna ljudi, ali tog vrelog petka kod nas je bio samo moj drug iz detinjstva i iz kraja, Nikola.

Dosta se tu pilo. Kada sam primetio da alkohol počinje da me obuzima, odlučio sam da odem pod tuš, da malo ohladim glavu. Ustao sam i pitao onako iz šale:
– Hoće li neko na tuširanje? – na šta sam dobio odgovor da idem samo ja, pa će oni posle mene na hlađenje.

Hladan tuš mi je baš prijao, i pored dosta popijenog alkohola, osetio sam pritisak u kurcu. Moj mali je počeo da raste. Malo sam ga izdrkao, ali nisam svršio, vezao peškir oko struka i izašao iz kupatila. Otišao sam do spavaće sobe, obukao bokserice, zapalio cigaru i krenuo prema dnevnoj sobi. Malo mi je bilo čudno jer se iz dnevne sobe ništa nije čulo. Iva i Nikola nisu ništa pričali, ili ja ništa nisam čuo. Kada sam zastao na vratima sobe, nisam mogao da verujem svojim očima: Iva i Nikola su bili jedan na drugome, ljubili se, on samo u boksericama, a ona u tanga gaćicama i sandalama.

predigra, maženje

Nisam mogao da verujem, ljubili su se, on je njoj lizao sise, ona ga je grebala po kosi, počeo je da se spušta niže, da je liže po celom telu. Ona je bila u grču, videlo se da uživa. Nisam mogao da verujem, moja verna devojčica i moj verni drug su bili veoma napaljeni i već uveliko u predigri iz koje se moglo videti da je u najavi divlji sex. Stajao sam zapanjen, nisu me primetili, cigara u mojim rukama je gorela, a ja kao skamenjen…

Odjednom, Iva se okrenula prema meni, ja sam mislio – jebote, šta sad, šta da kažem? Ali, ona se samo nasmejala, stavila prst preko usta, kao da mi kaže da ćutim, i opet slatkim prstićem me pozvala da priđem. Nikola je bio zauzet Ivinim grudima, stomakom, nogama, tako da me nije ni primetio. Nisam znao šta da radim, stojim kao budala, kita mi se nazire ispod bokserica, bio sam vidno napaljen, ali ipak, moja Ivica, sa mojim drugarom, nije mi se to baš uklapalo…

S obzirom da znam koliko me Iva voli, i da me nikada ne bi prevarila, a ovo ipak nije prevara — pomislio sam u tom trenutku – jer se to dešava u mojoj kući, pred mojim očima, sa mojim drugom, i sve mi je odjednom izgledalo poštenije i perverznije.

Prišao sam lagano njima, Iva se samo slatko nasmejala sa njenim savršenim zubićima, a Nidža je podigao glavu u tom trenutku, pogledao me je zabrinuto, a ja, da bih ga oslobodio „krivice” samo sam mu namignuo, i nasmejao onako drugarski. Kada je to video, shvatio je da je to to, i nastavio sa obrađivanjem Ivinog tela. Polako je prelazio na stopala, ja sam ga posmatrao, jer sam znao da mu je to bio fetish. A Iva ima prelepa stopala i znao sam da će se samo tako napaliti. U tom trenutku skinuo je Ivi sandalu, strpao je celo Ivino stopalo u usta, naglo je spustio bokserice, i iz njih je izletela njegova kurčina (oko 24 cm) i počeo je da je drka.

lizanje stopala

Ja sam se samo blago nasmejao, i počeo da ljubim Ivu, divlje, kao da mi je prvi put. Skinuo sam bokserice i iz njih je izletela moja kita, koja je veoma debela, i dugačka oko 19 cm. Iva se uhvatila za njene gaćice da ih skine ali ih je dočekao Nikola, i svukao ih, polako prelazeći sa njima preko njenih stopala. Iva me je uhvatila za kitu, par puta prodrkala, i strpala ga u njena usta.

Ona baš zna da „odradi” lika oralno

Lizala ga je, polako uvlačila i izvlačila; i što je najbolje, balila je po njemu. Bio mi je skroz ukrućen i izbalavljen. Jednostavno, obožavam taj osećaj. Pušila ga je dugo. Baš sam uživao. Na trenutak sam se osećao kao da sam sâm sa njom u sobi. Ali, onda sam se naglo trgao, izvukao ga iz Ivinih usta, okrenuo se da vidim šta radi Nikola.

Nikola je baš bio zauzet. S obzirom da je Iva ležala na leđima, izdigla je stomak, i Nikola joj je obrađivao ribicu. Posmatrao sam ga. Nikada nisam imao priliku da tako nešto gledam uživo. Pogotovo sa mojom devojkom. Baš je uživao, lizao je od pupka do klita, zadržavao se na klitu, grickao ga je, i videlo se da je ona baš ovlažila. Iva se grčila od zadovoljstva.

Počeo sam da se igram sa njenim prelepim velikim grudima, i u tom trenutku se Nikola prvi put oglasio:
– Da li bi ti smetalo da je probam? – na šta sam mu ja odgovorio:
– Naravno da ne bi, ipak smo mi prijatelji. – Jedva je dočekao, ja sam se malo odmaknuo, drkao ga, a ona onako na leđima leži i čeka. Onda joj je on samo podigao noge na gore, približio joj se i polako je prodirao u nju. Ona je skroz bila ovlažila, tako da mu to i nije bio neki problem.

Video sam da uživa. Ubrzao je tempo, baš je divljački jebao, a onda bi zastao, izvadio ga celog, pa ga ponovo ubacivao. Znao sam da Iva to voli.

spit roast

Prišao sam i pitao je da li je sve ok, na šta mi je ona odgovorila da uživa i da bi volela da se i ja malo opustim. Ubrzo sam je poslušao. Stao sam iznad nje. Njena stopala su bila blizu moje glave, jer su joj noge bile visoko podignute, kako je Nikola baš duboko prodirao u nju. Skinuo sam joj i drugu sandalu, i počeo strastveno da joj ližem stopala. Osetio sam miris alkohola na njenom levom stopalu, i osetio sam da je izbalavljeno. Čudno, kada sam se setio da je to ostalo od Nikole, njegove bale na njenom stopalu, neverovatno sam se naložio. To mi je u tom trenutku delovalo baš perverzno.

Polako sam joj obrađivao stopala. Kada sam polizao levo, koje je bilo skroz mokro, sada od moje pljuvačke, bacio sam se i na njeno drugo stopalo. Pogledao sam u Nikolu: grčio se, ubrzavao je tempo i video sam da je blizu vrhunca. Počeo je da stenje, Iva je vrištala, a ja sam se od cele te situacije baš napalio. Osetio sam da sam i ja blizu. Nikola je pitao gde da svrši, meni je sve jedno bilo jer znam da Iva koristi tablete. Iva je rekla da ga želi u njenim ustima.

On je ustao sa kreveta, stao iznad nje, i svoje seme je ispraznio u njena usta. Iva je gutala, ali joj je curelo sa strane i baš je bila ulepljena po licu. Pušila mu ga je onako balavog od njegove sperme, a on je dahtao kao konj. Bila je musava kao kada se dete umaže čokoladom.

Meni je pritisak udario u glavu, prišao sam i počeo da prskam po Ivinoj faci, kosi, grudima… Nikada u životu nisam tako obilato svršio, a čak ga nisam ni umočio. Svršavao sam, činilo mi se da je trajalo godinama. Nikola je baš bio uzbuđen, još uvek mu je jedna noga pulsirala, prišao je Ivi i poljubio je. Ivu je to baš naložilo, jer nikada nije doživela da su joj usta pune sperme i da se ljubi sa nekim. Iskreno, uvek mi je to bilo gadno, ali tada mi je to delovalo tako nestvarno. S obzirom da znam koliko je Nikola homofobičan, mislio sam da on to nikada ne bi uradio.

bisex trojka

Baš mi je prijalo da posmatram moju devojku koja je bila toliko srećna, da se ljubila sa njim baš dugo, video sam da se sperma razvlači po njihovim ustima, a ipak sa mnom to nikada nije doživela. Onda je Nikola „pokupio” moju spermu sa njenih grudi i „grudvu” je ubacio u njena usta. Ja sam sam stajao kao skamenjen i posmatrao ovaj prizor, koji sam mogao da vidim samo u nekom dosta perverznom porniću. Iva je progutala „grudvicu”, pogledala u mene i pitala me:
– Zar ne želiš da poljubiš svoju devojku? – U sekundi sam joj prišao, kao da sam jedva čekao, i počeo se žvaliti sa njom.

Osetio sam slankast neobičan ukus sperme. Nisam znao ni čija je, ali mi je prijalo

Baš neobičan osećaj. Ljubili smo se dugo, sperma mi je prolazila kroz zube, mogao sam da je osetim. Napalio sam se kao bik. Kao da to nisam ja. Polizao sam sve sa njenog lica, delova koji su cureli iz njenih usta, njene kose. „Grudvao” sam je, a ona je sve progutala. Oduvek je to radila sa spermom. Voli da je guta. Kaže da je to dobro za ten. Doduše, do tada samo moju, i to se završavalo njenim tuširanjem. Nikada je nisam poljubio u tom trenutku. Izgleda da nisam znao šta moja devojka želi sve ove godine.

Probao sam spermu najboljeg druga, sa devojkom

Iva je ustala, otisla do kupatila da se umije, a ja i Nikola smo sedeli jedan do drugog onako znojavi, i ni reč nismo rekli jedan drugome. Onda sam ja ustao, da malo opustim situaciju, otišao do kuhinje doneo viski s ledom, Ivi gorki list, nasmejao se i rekao Nikoli:
– Hajde da speremo ovaj slani ukus iz usta. – Nikola se nasmejao, kucnuli smo se i popili viski na ex. Prijao je. Baš je imao šta da spere.

Moja kita još nije spala. Jeste bila olabavljena, ali još uvek pod pritiskom. Pogledao sam u Nikolu, njegova ogromna kita kao da nije već svršila. Još uvek je bio pod potpunom erekcijom. Nikola me je pogledao, i počeo da mi priča kako je savršena, da ovo nikada neće zaboraviti. Onda je okrenuo priču. Pričao je da će razumeti ako ne poželim da ga više ikada vidim. Video sam da mu je neprijatno, sigurno bi i meni bilo da sam u njegovoj poziciji. Ipak se mi družimo već 15 godina. Ja sam mu rekao da je sve ok, da znam da mu je neprijatno, ali da smo svi uživali, i da ne bih želeo da se veče završi na tome. Pogledao me je, nasmejao se i videlo se da se polako opušta. Ja sam mu onda rekao da Iva voli analni sex, znao sam da ga do tada nikada nije probao a želeo je. On se oduševio.

Rekao sam mu da bih voleo da probamo duplu penetraciju, i da sam se uvek ložio na pornićima na to, a da do sada nisam imao priliku to da probam. On se pogubio. Zamolio me je da mu sipam još jedno piće. Sipao sam nam po još jedan viski. U međuvremenu Iva se vratila iz kupatila, sela je na krevet pored nas, zapalila cigaru, pila gorki, i počeli smo da pričamo onako neobavezno, kao da se ništa nije ni dešavalo. Sedimo onako goli i čavrljamo, nastavljamo priču koja je i bila pre nego što se sve desilo.

Vidno je bilo da smo svi napaljeni još uvek i da je pred nama duga noć

Pričali smo dugo, pili i pravili se da se ništa nije desilo. A desilo se mnogo toga. I dalje sam bio veoma napaljen. Zamislite situaciju gde vi, sa svojom devojkom i drugarom, posle dobrog sexa pijete piće goli, i ponašate se kao da je sve ok. Onda sam pogledao u Ivu. Na njenoj „zlatnoj” kosi video sam ulepljene pramenove. Prokomentarisao sam to, i priča se okrenula u drugom pravcu. U tom trenutku, bili smo mnogo opušteni. Onda sam rekao Ivi da Nikola nikada nije probao analni sex, a da ima želju, a i da bismo mogli da ispunimo moj san o duploj penetraciji, gde bi je jedan tucao u anus, dok bi joj drugi „usrećio” ribicu. Ivi se dopala ta ideja, rekla je:
– Idem da se klistiram – jer uvek je to radila pre analnog sexa, jer je to higijenski i prijatniji je sex.

Probao sam spermu najboljeg druga, sa devojkom

Predložio sam da i ja i Nikola odemo do kupatila i istuširamo se, jer smo već bili skroz mokri od znoja. Sex i alkohol odavno su nam pomutili mozak. Iva je ušla u tuš kabinu, za njom ja, a onda je ušao i Nikola. Sada smo svi bili pod tušem, Iva je pustila skoro ledenu vodu, i baš nam je prijalo. Malo je bila gužva pod tušem, ali je baš prijalo.

Iva je uzela sapun, ja sam joj prišao i počeo da je sapunjam. Ubrzo mi se i Nikola pridružio i zajedno smo je kupali. Iva je uživala. Ubrzo naše kite bile su u punom sjaju, i ja sam osetio da me Nikolina kita povremeno „bode” u moju butinu. Onda je Iva prišla meni, i počeli smo strastveno da se ljubimo. Nikola nas je posmatrao i mazio svog džina. Onda je Iva prišla Nikoli i počela da se bali sa njim. Kada je završila sa njim, stala je pod tuš i počela skidati sapunicu sa nje. Onda je ona rekla nešto sasvim neočekivano:
– Nije fer da se samo sa mnom ljubite, volela bih da vidim vas dvojicu. – Ja sam to momentalno odbio, a ni Nikola nije bio odševljen.

Nastavili smo sa tuširanjem, a Iva je onda rekla da ako ne želimo da se poljubimo, da barem popušimo jedan drugome. Nikola i ja smo se pogledali, video sam da mu je neprijatno, ali odjednom, na moje iznenađenje, sagnuo se i počeo obrađivati moju kitu. Osećaj je bio stvarno čudan. Gutao ga je kao da mu nije prvi put. Balavio je i gledao je Ivu pravo u oči. Osećao sam kako me njegova brada grebe po stomaku. Iva je sve to posmatrala, i nije skidala osmeh sa lica.

Pušio mi ga je iskusno…

Baš sam bio naložen. Valjda sâm taj osećaj da ti ortak puši kitu, te naloži. Nikada se nisam ložio na likove.

Probao sam spermu najboljeg druga, sa devojkom

Iva nas je posmatrala neko vreme, a onda je skinula tuš sa držača, odvrnula tuš od creva, podmazala guzu, i nabila crevo u njen anus. Počela je da se klistira, punila se i praznila, Nikola ju je posmatrao i ubrzavao ritam. Video sam da ga to pali. Ubrzo, doveo me je do vrhunca, i ja sam počeo da svršavam u mlazovima po njemu. Pokušavao je da ga ne vadi iz usta, ali nije uspevao jer sam obilato svršavao, tako da je prskalo i po njegovoj faci.

Iva je baš tada završila sa „čišćenjem” i tuširanjem, prišla je Nikoli i poljubila ga. Sada je ona skupljala spermu sa njegovog lica, uloge su bile zamenjene. Prišla je meni, poljubila me, i opet sam osetio spermu u svojim ustima. Pomislio sam da ludim. Kita me je mnogo bolela. Žvalio sam se sa Ivom, usta su mi bila puna sperme, gutao sam, curelo je i uživao sam. Pogledao sam u Nikolu. Njegova kita je bila u punoj erekciji, izgledao je kao da će pući. Pomislio sam da bi bio fer da sada ja njega „odradim”.

Sagnuo sam se i onako izbalavljen strpao njegovu kitu u usta. Zagrcnuo sam se, jer sam pokušao da ga celog strpam u usta, a mnogo je veliki, pa sam ga izvadio, sačekao da se malo saberem, i nastavio sa dudlanjem. Bio je to čudan osećaj. Osetio sam kitu u ustima, i usresredio se na to što sam radio. Trudio sam se da budem što bolji. Grickao sam mu ga, lizao i trpao u usta što sam više mogao. Pogledao sam u njega, uživao je, a Iva mu je prišla, natrćila svoj mirišljavi čmar i on ga je odrađivao jezikom.

Mislio sam da će umreti. Osetio sam da mu kita pulsira, i da je blizu vrhunca, ubrzao sam tempo, radio sam to kao da sam pušio kite ceo život. Odjednom, Iva se pomerila od Nikolinog jezika, stala je iza mene, i širila mi guzove najjače što je mogla…

bisex pušenje

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Daj brate nastavak,extra priča

1
0
Would love your thoughts, please comment.x