Imam perverzan plan za moju ženicu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Prikazujem Mirku moju jebozovnu ženicu

Odneo sam moju ženicu do kupatila. Tuširamo se zajedno. Tek je četiri sata. Ima vremena do sedam sati da se ponovo sredi i namontira. Ima u lobiju i frizer. Da joj lepo sredi kosu. Hoću da bude lepa i otmena večeras. Prvo… uživam kad je lepa. A za večerašnji plan tako mora da bude. Mora da bude mnogo otmene dama. Mirko i ja ćemo biti gospoda u odelima. Ništa ona to naravno ne zna. Ne zna ni da Mirko dolazi. Ni ne treba. Neće ni Mirko znati detalje. Biće lepše uživanje kad se iznenade… i on… a tek ona.

Sedimo na terasi. Donosim joj piće. Mnogo volim da je služim posle lepe avanture. Naročito ako je bila nevaljala. A bogami danas jeste. Biće još više nevaljala večeras… ali ni ovo do sada nije malo. Voli i ona kad je služim. Uživa lutkica što je bila hrabra i nevaljala. I prija joj što je posle tog još više volim… i što sam pažljiv.

„Kako ti se sviđa moj mali kostimić?“, pita me moja ženica. Pita onako bez veze… neutralno. Kao da taj kostimić nije bio povod za dve lepe avanturice. „Mnogo je sladak“, odgovaram joj uz osmeh. „I mnogo ti lepo stoji.” „Znam da mi lepo stoji“, smeje se Bilja veselo. „Videla sam da si bio zadovoljan kad sam ga obukla.“ Koristi lutkica posle avanture umeren rečnik za moju burnu reakciju na njen seksi kostimić. „Kupila sam ga da se tebi sviđa. Smem li da ga nosim i napolje?“ To je za nju važno pitanje, vidim joj po tonu u glasu. „Ili će da bude samo za naše nevaljale avanturice?” „Za avanturice sigurno“, odgovaram joj. „Ali smeš… i treba da ga nosiš i napolje.“ Ustajem da je poljubim. „Lepo ti stoji. Seksi si i otmena. Vidi se da je skupo i kvalitetno.” „Joj što sam srećna što tako misliš“, raduje se moja ženica. „Baš ću lepo da ga nosim.” „Ali…“, prekidam je ja. „Šta sad ali?“ … ljuti se mala. „Rekao si da smem.” „Ali“… nastavljam ja… „Štiklice 6 do 7 santimetara… i skupa košuljica ispod. Tako može. Tako si seksi… ali dama.” „Hvala ti… hvala ti ljubavi.“ Srećna je što volim kad je seksi… i još više što sam ponosan kad ima ukusa da odabere pravu stvar.

„One druge varijante tog kostimića“, nastavljam… „one varijante kad skratiš tu malu suknjicu… Kao kad si nosla ključeve… to je samo za nas dvoje.” „Samo za nas dvoje?“, reaguje odmah. Pravi se nevaljalica razočarana. „Zašto samo za nas dvoje? Onim frajerima u lobiju se mnogo sviđalo kako mi stoji. Rekli su mi da sam seksi… i jebozovna.” „Mamicu ti nevaljalu“, smejem se na njen argument. „Znam da su ti rekli da si jebozovna… I znam da bi te mangupi rado pojebali.” „To drugo mi nisu rekli“, smeje navaljalica. „Ali, mislim da si u pravu.“ Nastavlja da se smeje. „Mislim da se mangupi i tome nadali. „Mamicu ti tvoju…“ ponavljam. „Ne može… Taj model je samo za mene.“

„Baš si ljubomoran“, smeje se moja ženica. „Što si bre takav? Neka malo i drugi mangupi uživaju u tvojoj ženici“. „Mmmmm dušo…“ Pokazujem joj da mi se sviđa što je bezobrazna. „Pa šta bi ti još devojčice? Za koga još hoćeš da nosiš slobodne varijante? Ko još hoćeš da uživa i da te merka u tome osim mene?“ Volim kad tako počne da se pravi nevaljala. „Paaaaa neee znaaam“… oteže bezobrazno… „Samo ti da me gledaš… Nije fer…“ Glumi da je mnogo razočarana. „Toliko sam ga platila.” „Hajde dobro“, smejem se ja. „Kad si već toliko platila. Hajde… možeš… obuci neku slobodniju varijantu… po tvom izboru… kad pozovem Mirka kod nas.“ Smejemo se oboje. Uživamo u priči i u ovom lascivnom nadmudrivanju. Bilja naravno uvek odnese pobedu. I treba… ona je uvek i glavna akterka u svim našim avanturicama.

napaljena žena

Menjam plan… Ovo je mnogo bolje

Ova naša kratka diskusijica o Biljinom seksi kostimiću mi nekako ne izlazi iz glave. Kao da mi se u glavi rađa novi plan za večeras. Nije da mi onaj orginalni plan nije interesantan. Mislim na onaj film kad lepotica kleči na sve četiri u negližeu na krevetu vezanih očiju. A muž dovodi još jednog dasu… Možda je malo rano za to. Možda mi ženica još nije spremna za tu avanturu. Ta avanture je bomba. Mora mala da bude skroz spremna. Moramo biti spremni oboje… da sve ispadne kako treba. Nisam još ništa nikom pričao. Sve je još uvek u mojoj mašti. Mogu da promenim… niko se neće ljutiti. Mirko dolazi u skupom odelu. To odgovara i za ovu drugu varijantu koja dobija obrise u mojoj glavi. Hajde da danas ovaj kostimić nastavlja da se amortizuje. Kad je već toliko skup.

Šta to ja pričam. Pa evo šta mislim. Moja zgodna ženica bi mogla da nam bude plaćena pratnja većeras. Otmena elitna kurvica. Sastanak u nekom restoranu. Pogađanje za lovu. Pogađanje šta dobijamo za našu lovu Mirko i ja. Seksi kostimić. Nije loše… čak mi se i sviđa. Da moja ženica bude plaćena kurvica… Meni i Mirku… Radi za lovu. Uh jebote. Baš je perverzno… Opasno perverzno. Mogu da joj kažem za Mirka… Ali je bolje da ne zna. Kazaću joj da sam samo ja. Ni Mirku ništa ne govorim. Neka bude skroz iznenađenje. Čekaj da smislim detalje. Perverzija je u detaljima. Treba mi malo vremena da razradim i organizujem. Ima nekoliko interesantnih varijanti. Svaka me već dok smišljam mnogo pali. Uh jebote… ovo je bre mnogo teško. Kako izabrati najbolju? Ako se savetujem sa ženicom pokvariću iznenađenje. Ne… niko ne sme da zna šta se sprema. Odnosno Bilja ipak mora makar nešto da zna.

Mogla bi da bude ovakva varijanta. Da se Bilja maskira. Zgodna mlada žena izašla u provod… U svom gradu… ali inkognito. Ne želi da je niko prepozna. Ali želi provod. Crna perika i sve što treba. Sedi sama u restoranu. Ili mi sedimo. Ona je svratila da kupi cigarete. Mirko ja smo poslovni ljudi. Završili sastanke. Hoćemo provod. Treba nam otmena dama da nas animira. Videli smo zgodnu damu u restoranu. Udvaramo se… Nudimo joj lovu. Lepotica se snebiva… vređa se… cenjka se. Vadimo koverte na sto… Puno love… Sve evrići. Plaćanje… Akcija. Nije loše. Pravimo se da nije moja. Možemo da budemo slobodni u zahtevima… I Mirko i ja. Ovo je u stvari mnogo dobro. Razmišljam… Ipak ne… Ova avantura je bolja kad sam sâm. Sve isto samo sam ja sâm. Čuvam ovo samo za nas dvoje. Poludeće moja nevaljalica kad počnem da je muvam na ulici i da joj nudim lovu.

Ima i druga varijanta. Na primer da Mirku treba pratnja na poslovnom sastanku. Kod nas je u Beogradu. Nije još našao pratnju. Traži pomoć od nas. Neće profesionalku. Pita Bilju ima li zgodnu prijateljicu koja hoće da zaradi lovu. Opisuje šta želi. Crta moju Bilju… svaki detalj. Mala se smeje. U zajebanciji ponudi sebe… kad već takvu traži. Počinjemo da se palimo. Ja se pravim ljubomoran. Cenkanje za lovu. Zahtevam da budem i ja. Inače je ne puštam. Moram i ja da platim, zahteva nevaljalica. Plaćamo oboje. I ovo je dobro. Perverzija je što znamo da plaćamo moju kurvicu. I još više što se sama ponudila da nam bude kurvica… za lovu.

mmf trojka

Treća opcija. Ja je angažujem kao moju pratnju za sastanak sa poslovnim partnerom. Ne mora da se maskira… Partner ne zna ko je ona. Ili je još bolje da zna da mi je supruga. Perverzija je veća. Ja sam je nagovorio da bude pratnja. Plaćam da mi bude kurvica na poslovnom sastanku. Posao je važan… Partner je zahtevan. Mala mora da služi. I sve što partner traži. Ona ne zna ko je partner. Pravim se kao da je pravi posao. Da se plaši i da se pali. Da ne zna šta će morati da radi… I sa kim. Sve dok ne dođemo na sastanak… sa Mirkom. Ali ne znamo se. Ništa se ne zna… a svi se znamo. Perverzno… baš je perverzno… mnogo perverzno.

Mislim da ću da idem na drugu varijantu. To gde Mirko traži od Bilje da mu nađe neku prijateljicu. Liči malo na pretstavu koje je pravila i Mirkova Ljilja. Sviđa mi se što moja nevaljala ženica sama prihvata da nam bude pratnja. Upada u zamku da nam bude kurvica za lovu. Kao što nam je bila i Mirkova jebozovna ženica. Rasturili smo Mirkovu lepoticu. A rasturićemo i moju ženicu. Zaslužila je moja nevaljalica da uživa. I uživače lutkica… Siguran sam.

Odabrao sam scenario… Mnogo je perverzno

Znači odabrao sam scenario za avanturicu. Krećem u organizaciju. Bilji ću da kažem da Mirko dolazi. Naravno da neću da kažam odmah sad sve detalje. Neću da joj kažem da Mirko ima poslovni sastanak u Beogradu. I da sa nama može samo na kratko. To tek kad sednemo u restoran da čekamo Mirka. Da ne gubi entuzijazam dok se sprema. Baš da vidim kako će ženica da mi reaguje kad makar samo na kratko čuje da Mirko ne dolazi zbog nje. Biće lutkica malo razočarana… i siguran sam dosta ljuta. Ima da se duri. Sigurno ću ja nešto biti kriv. Mirka ipak moram malo da spremim. Samo ću da mu kažem da ima poslovni sastanak. Zato je u odelu. Posle ima da prati moju incijativu. Neće mu to biti teško. Kad vidi moju Bilju u kostimiću… ništa mu neće biti teško.

Napravio sam plan… uspostavio sam organizaciju… odredio sam uloge. Vraćam se na terasu apartmana. Mislim, vraćam priču na tereasu. Nisam ni mrdao odavde. Gledam moju ženicu kako opušteno uživa na terasi. Misli lutkica da su avanture završene… makar za danas. Sad ću da je protresem. Joj, što će da se ljuti na mene. Čim čuje ovo što se spremam da joj kažem.

Mirko dolazi u posetu… Uželeo se moje Bilje

„Slušaj lutkice“… krećem da govorim. „Mmmmm“, proteže se lutkica na ležaljci. „Kaži ljubavi… šta si smislio.” „Nisam ništa smislio“, odgovaram joj. „Nego zaboravih nešto da ti kažem“. Pravim se kao da je to skroz nevažno. „Šta si zaboravio dušo?“ Ni ona ne pridaje previše pažnje tome što sam zaboravio da joj kažem. Nema baš puno važnih stvari posle onakve avanture. Sigurno da nije ni važno. „Ne rekoh ti da Mirko dolazi večeras u Beograd“, ispaljujem ja bombu. „Treba da se vidimo oko sedam sati sa njim.“

zavođenje, skidanje

Moja ženica spušta naočare za sunce sa očiju. Gleda me u neverici. „Šta kažeš? Mirko dolazi večeras? To si zaboravio da kažeš.” „Zamisli“… snebivam se. „Jeste… skroz sam zaboravio. Eto zaboravio sam.“ Ustaje mala sa ležaljke. „Pa ti se stvarno bezobrazan. Trebala bi da te istučem. Zaboravio si da Mirko dolazi kod nas“, ponavlja moje reči… „večeras.“ Ćutim pokunjeno. Mnogo sam kvaran… kad spremam mojoj maloj uživanje. Sad će još malo da se ljuti… pa će krenuti da se sprema. „I šta ja sad da radim?“, ljuti se Bilja. „Već je četiri sata. Nemam vremena da se spremim za gosta. Vidi mi kosu. Nemam ni garderobu. Tebe ću mangupe da prebijem. Uvek nešto prećutiš. Nikad mi sve ne govoriš.“

Skroz je u pravu… Nikad joj sve ne govorim. Lepše je kad se iznenadi. Više uživamo oboje. „Nemoj da se ljutiš“, umiljavam se oko nje. „Ćuti nevaljalče“, odbrusuje mi ljutito. „Da te nisam čula.“ Ćutim par trenutaka. Ako krenem da je ljubim… može stvarno da se naljuti. „Ima salon u lobiju“, govorim joj sa sigurne distance. „Idi da ti srede frizuru.” „Šta ako nemaju mesta?“, odgovara mi ljutito. „Imaju dušo“, umiljavam se i dalje. „Ja sam rezervisao za pola pet… čim sam video da kvasiš kosu pod tušem.” „Ti si jedan bezobraznik“, odgovara mi. Malo je ljutnja popustila. „Stalno neke zavrzlame sa tobom“, nastavlja da me grdi. „I šta da obučem? Nemam ovde ništa… I gde ćemo da idemo sa Mirkom?“ Sad već možemo da pričamo. Prešla je iz ljutnje u rešavanje problema. „Pa rekli smo da ćeš da obučeš taj kostimić za Mirka.” „Uh bre… imaš pravo.“ Kostimić joj skroz vraća raspoloženje. „Imam ovde taj novi kostimić.“ Vidim da već zamišlja kako će Mirko da je gleda u kostimiću.

Hoće da obuče jebozovni minić za Mirka

Krećem u ofanzivu. Imam ja svoju taktiku za nju. Kad hoću da je uzbuđujem. „Samo nemoj molim te da skraćuješ suknjicu“, prvociram je da čujem reakciju. „Da te nisam čula bezobrazniče“, odgovara mi. „Ko tebe pita? Baš ću da skratim. Lepše mi stoji kraće. Šta hoćeš? Rekao si mi da smem da skratim za Mirka.” „Jesam dušo… jesam ljubavi rekao sam. Skrati koliko misliš lepotice.” „I da znaš da hoću“, duri se simpatično lepa devojčica. Mnogo je lepa kad se prenemaže. „Koje cipele da obučem?“ Ne pita mene… govori sebi. „Imam samo ove sa ekstra visokom štiklom. E pa njih ću i da obučem“, odlučuje. „Možeš lepotice“… smejem se zadovoljno. „Mnogo si zgodna u tome. Ali možda da te čuvaš za posle… kad odemo gde nam se hoće. Možda dok čekamo u restoranu da obučeš neke sa malo manjom štiklom.” „Pa nemam… gde su mi te?” „Ti nemaš… ali tvoj muž misli na tebe. Imam u torbi u kolima jedne koje će da ti pasuju.“ Uvek nosim malo njene opreme kad krenemo u seksi avanture. Nikad se ne zna šta sve ustreba. „Ti si neverovatan“, smeje se moja ženica. Povratila raspoloženje. Počinje da se uzbuđuje oko događaja koji je pred nama. „Ti bre stalno nešto muvaš.“

„A ispod kostima… šta ću ispod? Imam samo… ili ništa ili onu seksi majičicu. Onu u kojoj mi se provide sisice.” „Mmmmm dušo… to… to… Obuci tu seksi majičicu“, ohrabrujem je. „Ali se zakopčaj dok smo u restoranu. Posle… već će neko da te otkopča. Ili ja… ili Mirko. Već kome budeš bliža.” „E pa neće niko da me otkopčava“, smeje se zadovoljno. „Samo sanjaj. Ali hoću… obućiću to majicu. I da znaš neću skroz da se zakopčavam. Rekao si da je za Mirka OK i ta majičica.” „Jesam dušo… rekao sam da je za Mirka OK. Nego za okolinu…” „Šta me briga za okolinu“, odgovara mi veselo. „Neka uživaju frajeri. Tu ste ti i Mirko da me branite od mangupa. Da se pravite važni… i da uživate što šetate ovakvu ribu“. „Imaš pravo ljubavi. Tu smo obojica… Za tebe i zbog tebe.“ Naginjem joj se na uvo. „I nećemo samo da te šetamo.” „Samo sanjaj“, smeje se moja nevaljala ženica. „I ti i tvoj bezobrazni drug. Ovakva riba mnogo košta.“ Kao da ja ne znam koliko košta… I to mislim ovako svakodnevno. Za bezobrazluke koje planiram… za to će nam reći cenu kad dođe vreme.

pokazuje guzu

Dok pričam sa Biljom usput razrađujem konkretne detalje plana. „Gde ćemo se naći sa Mirkom?“, pita me Bilja. „Dolazi li on ovde kod nas?” „Nisam još siguran“, odgovaram joj. Znam da neće biti ovde. Samo još ne govorim. Zbog cele kombinacije mora da bude u gradu. „Naćićemo se u jednom kafiću“, govorim Bilji. Imam ja nekoliko malih tajni za koje moja ženica ne zna. Konkretno jedan iznamljeni apartman. Nekad sam ga koristio. Sad više ne. Ali dobro će doći u ovom mom nevaljalom planu.

„Pola pet je“, govorim Bilji. „Idi dole u salon kod frizera. Neka ti lepo srede tu tvoju kosicu. I vraćaj se. Čekam te. Da spremiš da budeš lepa.” „Samo lepa?“ smeje se Bilja. „Lepa i izazovna“, odgovaram i ja uz osmeh. „Samo izazovna?“… nastavlja moja ženica da me dira. „Zar ne treba da zadovoljim i onaj treći kriterijum?” „Mmmm lutkice“, odgovaram joj. „Naravno da treba. Taj treći je mnogo važan. Bez njega nema nam provoda. A i Mirko bi bio mnogo razočaran. Samo je taj termin u ovom momentu opasno izgovarati. Zaludeću se ja ako počneš da izgovaraš tu reč. Tanki smo sa vremenom lepotice moja.” „Samo pitam“, smeje se moja nevaljalica. „Ja sam poslušna supruga. Hoću da znam šta moj suprug očekuje od mene.” „I šta voli njegov prijatelj?“, dodajem ja. „Ti si nevaljao mangup“, odgovara Bilja. „Nemam komentar. Idem kod frizera.“

Želi Mirko da zna plan

Vreme je da okrenem Mirka. Da se palimo uzajamno sa Biljinom prezentacijom kojoj je prisustvovao pre nekih sat vremena. I da mu kažem nešto malo o večerašnjem događaju. Najmanje što je moguće. Prvo, hoću ja da budem glavni… a drugo, lepše ja kad se i on Bilja iznenade. Javlja mi se Mirko. „Šta radiš druže?“, pitam ga. „Jesi li krenuo?” „Za deset minuta“, odgovara Mirko. „Super… odličan tajming. Odelo?” „Najelegantnije“, smeje se Mirko. „Super“, ponavljam, „trebaće ti.” „Mnogo si tajanstvan prijatelju“, smeje se Mirko sa druge strane. „Lepše je tako“, odgovaram i ja smejući se. „Siguran sam“, potvrđuje Mirko. „Verujem i tvom ukusu… i tvojoj organizaciji.” „Bogami i ja tvojoj. Baš je bio provod u tvojoj režiji.” „Ništa ne bi bilo bez Ljlje“, smeje se Mirko. „Boga mi ne bi“, odgovaram mu. „Ništa ne bi bilo bez tvoje ženice. Ljilja ti je avion prijatelju. Ne izlazi mi avanturica sa tvojom malom iz glave. Navadio sam se prijatelju.” „I treba“… smeje se Mirko. „Moraćeš često da nam dolaziš“.

„Jeste bilo nam je super kod nas“, potvrđuje i Mirko moje reči. I njemu se sviđa kad pričamo kako mu je jebozovna ženica. I kako je uživala dok smo je nas dvojica opsluživali. „Drago mi da si uživao u mojoj slatkoj ženici. A veruj mi i moja nevaljalica je mnogo uživala. Veći je problem što smo nju naučili na bezobrazluke nego što si se ti navadio na moju malu. Hoće moja nevaljalica opet da te ugosti. Svaki dan mi govori da te zovem. Tebi mogu da nađem i klinke. Za lovu koju smo dali mojoj maloj mogu da ti nađem nekoliko zgodnih klinki.“ Provocira me Mirko. Hoće da vidi koliko me pali njegova ženica. „Dao bih druže duplo više da je tvoja Ljilja tražila“, odgovaram mu. Kad se setim kako je izgledala, bogami bih dao i duplo više. „Nemoj da joj kažeš“, smejem se. „Odraće nas sledeći put.” „Ha, ha, ha… neće prijatelju“, smeje se Mirko. „I njoj se dopada.” „Pozovi me kad kreneš“, završavam razgovor. „Da ti dam upustva. I da mi pričaš da li ti se sviđa moja ženica.” „Uh, uh, uh“, škrguće Mirko. „Imam puno da ti pričam druže. Mnogo me tvoja domaćica napalila.“

seksi konobarica

Idem do kola po odelo. Uvek u kolima imam odelo i čistu košulju. Nosim naravno i odgovarajuće cipele. Zbog posla… ali i zbog ovakvih situacija. Nikad ne znaš gde će da ti zatreba. Imamo dovoljno vremena. Mirku treba oko oko dva sata do nas. Toliko će trebati i Bilji da se sredi. Idem časkom do grada da organizujem taj moj iznajmljeni stan u koji ćemo da vodimo Bilju. Sve je u stvari tamo sređeno. Samo da donesem piće. I da unesem malo njene seksi garderobe. Ako odlučimo da bude nekoliko rundi provoda. Mora mala da menja uloge za ova dva lovana kojima će biti večeras pratnja.

Šaljem Bilji tekst da se popne i sprema kad završi u salonu. „Ja se vraćam za manje od sat“, napisao sam u poruci. Odneo sam joj u apartman cipelice i moje odelo. U aprtmanu je sve u redu. Namešten je bio za poslovne sastanke. Zato ga i koristim večeras. Odgovara našem programu sa Biljom. Mirku treba pratnja za poslovni sastanak. Koristio sam ga i za druge svrhe… ali otkad sam postao veran suprug, više mi ne služi za to.

Spremio sam enterijer

Gledam po apartmanu. Jeste dobar za poslovnjake. I za sastanke. Uh jebote… pa stvarno sam perverzan. Moram da kažem Mirku. Pa evo scenarija za još jednu avanturu. Na primer ovako… Mirko dođe sa svojom pratnjom. Pratnja mu je naravno njegova jebozovna ženica. Ili mu ni nije pratnja… nego stvarno supruga. Ovo drugo je još perverznije. Ja sam neki opasni tip. Duguje mi Mirko lovu. Ili treba da mi vrati uslugu. Ja ga ucenjujem… „Ženica ti je mnogo zgodna…“, govorim mu. „Sviđa mi se tvoja jebozovna ženica… “ Uh jebote… palim se. Mnogo sam bre perverzan. Dopašće se i Mirku perverzija. Siguran sam. Dosta bre… vraćam se u realnost. Biljin je danas red.

Stavljam pića u bar. Biljina seksi oprema ide u plakar. Šta sam poneo? Svašta… za svaki ukus. Izgleda da i Mirko i ja volimo najviše seksi konobarice. Odnosno kad nas naše ženice služe kao seksi konobarice. Naka opreme u plakaru. Ne verujem da ćemo dati mojoj maloj vremena da se presvlači. Ali za svaki slučaj. Lepo je kad nas moja kurvica golišava služi. Kad opslužuje dva zahtevna i razvratna poslovna mangupa.

mmf trojka, predigra

Vraćam se do kluba. Vreme je da se i ja presvučem. Hajde da vidim gde je Mirko. „Dokle si stigao?“, pišem mu poruku. Evo zove me. „Manje od sata“, govori mi na telefon. „Super… šaljem ti adresu. To je kafić u centru. Mi te čekamo u kafiću. Ako prvi stigneš sedi i sačekaj.” „OK druže“, odgovara mi Mirko. Sve će da sluša… kao što sam i ja kad sam išao kod njih. „Nego… reci mi makar nešto“, moli me… „da se spremim.” „Spremi se da uživaš u mojoj devojčici. To ti je zaduženje večeras.” „To sam odavno spreman druže. Valjda si video kad sam bio prošli put.” „Video sam“… smejem se. „Videla je i Bilja koliko si spreman. To joj se mnogo sviđa. Da ima dva ‘spremna’ frajera da je služe i opslužuju.“

Mirku se sviđa plan… Bilja će da nam bude kurvica

Evo ovako… Nešto ipak moram da kažem. „Imaš važan poslovni sastanak. Sa velikim lovanima. Puno ti zavisi od tog sastanka. Mangupi vole zgodne pičkice. Očekuju usluge od tebe. Moraš da nađeš zgodnu pratnju. Da im činiš sve što traže.” „Aaaaauuuuu“, zavija Mirko. Ne može da stane. „Aaaauuuu jebote… Pa ti si stvarno perverzan. Pa ti se mnogo perverzan druže moj. Uh jebote što si dobro smislio. Moram da te kopiram.” „Hvala druže“, odgovaram… „trudim se. A ako si spreman imam i za tvoju Ljilju sličnu perverzijicu. Pričaću ti ako želiš.” „Aaauuuuu“, nastavlja Mirko istu melodiju. „Hoću… hoću druže. Mora i moja kurvica da se ogleda kao pratnja. Što da samo tvoja kurvica uživa? Zna li Bilja svoju ulogu?“, pita me Mirko mnogo značajnu stvar. „Naravno da ne“, odgovaram. „Ona misli da dolaziš kod nas. Onako kao prošli put. Zbog nje… i za nju.” „Pa zbog nje i dolazim“, smeje se Mirko. „Naravno da je zbog nje“…smejem se i ja… „Samo je drukčiji aranžman ovog puta.“

Ulazim u naš apartman u klubu. Mnogo lepih usponema imamo moja mala i ja u ovom ambijentu. „Gde si lutkice!“, vičem sa ulaza. „Spremam se“, odgovara Bilja. „Jesi li sam?” „Za sada dušo“, smejem se. „Mirko stiže za oko sat. Videćemo se sa njim u gradu.” „Što u gradu?“, pita me lutkica. „Zar ne dolazi direktno ovde?” „Ne dušo… da malo budemo među svetom. Posle… ko zna… Ako mu se dopadne moja ženica… Možda mangup poželi i malo više nego samo da gleda.” „Ha, ha, ha“, smeje se Bilja. Zna mala da će mangup da poželi mnogo više kad je vidi. „Nemoj slučajno da ulaziš ovamo“, opominje me. „Spremam se.” „Dobro dušo… Polako… ne žuri. Važno je da budeš lepa i zadovoljna.“

Čekam lutkicu… Ispijam piće. Ne mogu da mirujem. Mnogo sam uzbuđen. Perverzija koju sam smislio za večeras je mnogo dobra. Jeste večeras kritičan trenutak. Večeras po prvi put delim moju ženicu sa drugim muškarcem. Jeste nam lutkica pušila obojici prošli put. I jesmo joj i Mirko i ja jezicima navlažili pičkicu i guzu. Ali danas će prvi put da bude stvarno. Daću većeras Mirku moju malu da je pojebe. I biće lutkica u sendviču između nas dvojice. Dobiće dva velika moja ženica… Istovremeno. Uh jebote… uzbuđujem se. Ne, ne nemam nikakve sumnje. Želi i ona avanturu. I Mirko je pravi dasa za to. Sluša me… poštuje moju ženicu… I mnogo mu se moja lepotica sviđa. Sve je u redu. Biće nam super.

spit roast

Ne smem da vidim šta je obukla

„Izlazim dušo“, govori mi lutkica iz druge prostorije. „Spremna sam. Zatvori oči“, naređuje mi. „Nema gledanja.” „Kako bre nema gledanja?“, bunim se ja. „Za koga si se spremala?” „Rekao si dušo da se spremim za Mirka“, smeje se lutkica. „Ne izlazim dok ne obećaš da nećeš da gledaš“. „Neću lutko… obećavam… neću da gledam.” „Ne verujem ti ništa“, smeje se odande. „Moraš da vežeš maramu. Ne smeš da me gledaš.” „Dobro… ako moram… pristajem. Kako ću da vozim?” „Skinućeš maramu u kolima.” „Ok dušo… slušam sve što zahtevaš. Ti me vodiš do kola onda.“

Stižemo nekako do kola. Bilja me vodi. Stvarno nisam gledao. Sviđa mi se što mi je vezala oči. „Mmmmm kako lepo mirišeš“, šapućem joj na uvo. „Jesi li svuda tako mirišljava? Znaš da Mirko voli da te miriše i ljubi… Svuda po telu.” „Ne pričam sa bezobraznicima“, smeje se moja ženica. „Ali za mog supruga“… šapuće mi na uvo… „i za njegovog zgodnog druga… samo da znaju… svuda sam mirišljava. Baš onako kako ta dva mangupi vole.” „Mmmmm lukice lepa“, puštam ja zvuke zadovoljstva. „Sviđaš se ti toj dvojici. Mislim da su se obojica zaljubili u tebe.” „Znam da su se zaljubili“, ponosno mi odgovara lutkica. „Sviđaju se i meni ti frajeri. Iako su bezobrazni mangupi. Možeš da skineš povez“…  govori mi. „Ali ne smeš da gledaš. I nema pipkanja. Ima da me isporučiš do kafića u ovako neotpakovanu. U ispravnom stanju.” „Mmmmm dušo. Isporućiću te u ispravnom stanju. Mmmmm kad počnemo da te otpakujemo… Mmmm lepotice…” „Ćuti i vozi“, smeje se moja nevaljala ženica. „Mirko nas čeka.“

Šaljem Mirku tekst: „Jesi li stigao?” „Ovog momenta“, stiže mi odgovor. Zovem ga. „Budi ispred kafića“, govorim mu. „Imam pošiljku da ti isporučim. Pošiljka je za tebe. Pisalo je na pošiljci… ‘ne pipati’… i ne otvarati. Nisam smeo ništa da radim. Kad vidiš paketić… ti odluči da li potvrđuješ prijem druže.“ Pustio sam na spiker. „Čekam pošiljku već deset dana druže. Neću ni ja da je pipam… dok ti ne dođeš. Otvorićemo zajedno.” „Bezobraznici“, govori mu Bilja. „Nema ni pipanja ni otvaranja.“ Zaustavljam auto. Mirko joj otvara vrata. Nije lako izaći iz kola u takvom miniću. Mirko joj pomaže da izađe. „Vaaauuuu lapotice… Aaaaauuuuu mala.“ Toliko uspevam da čujem od Mirkovog oduševljenja. Idem da tražim parking. Snaći će se Mirko i sam. Ne sumnjam.

Isporučujem Mirku jebozovni paketić

Dok tražim parking radnja ispred kafića nesmetano teče. Kao što sam i mislio snalazi se Mirko dobro sa mojom ženicom. Odomaćio se mangup. Skoro koliko i ja sa njegovom Ljiljom. „Mnogo ste lepi Biljo“, govori joj oduševljeno. „Drago mi je da vam se sviđam Mirko“, odgovara moja lutkica našem prijatelju. „Auuu“, afektira Bilja… „pa i vi ste mnogo eleganti. Mmmm kakav dasa. Zar vas je ženica pustila tako zgodnog… i tako samog?” „Nisam sâm lepotice“, odgovara Mirko. „Sa vama sam i sa Dejanom. Za moju ženicu to je dovoljno sigurno.“

minić bez gaćica

Kreće Mirko da je poljubi. Lutkica samo naslanja obraz. „Ne smem da pokvarim karmin“, objašnjava mu da ne izbegava poljubac. Ne pušta joj Mirko ruku. Gleda je i procenjuje. Stvarno se mala namontirala. Ipak je malo skratila suknjicu. I presvukla je one visoke štikle. Malo je i otkopčala žaketić. Tak malo da pokaže sisice. „Mmmmm mala“, škrguće Mirko. Okreće je da je vidi dupence. „Šta to radite bezobrazniče?“… smeje se Bilja. „Merkate mi guzu…? Ovde na ulici?“ Namešta guzu da Mirko može lepše da je vidi… I više da uživa. „Mmmmm lepotice… Kakva guza…” „Mangupe jedan“, afektira Bilja. Okreće se oko Mirkove ruke. Ceo krug. Mirko joj prati pokrete tela. Odgovara joj mangup sa još jednim „mmmmm“. „Idemo u unutra lepotice. Suviše ste zgodni da ostanemo ovde. Napraviće se sudar.“ Hvata je oko struka. „Idemo unutra… Moram da vas grlim. Ne smem da vas pustim samu. Ima mnogo mangupa okolo.” „A zbog toga?“… smeje se Bilja. Namešta telo da Mirko može lepo da je oseti.

Nastavak: Moja ženica je Mirkova pratnja

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x