Rodica nije htjela da mi se skine s kurca

Živio sam te godine sa mamom i sa svojom sekom, bila je 2001. Mama nam je rekla da nam u posjetu dolazi tetka iz U.S.A. Sa svojom djecom. Ima ih dvoje: jedan je sin, a drugo kćerka, moja rodica. Rodicu nisam vidio od 1990, kada su njeni roditelji otisli da žive u Njemačku, a posle otišli za U.S.A. Nisam znao kako ta moja rodica izgleda. I konačno, taj dan je došao kada sam išao da ih dočekam na aerodrom.

Izgrlio sam se sa svojom tetkom, svojim rođakom i rodicom. Rodica je bila moje visine, 173, imala je savršeno tijelo i nenormalno lijepe sise. Na putu kući bili su veoma radosni što su došli nakon toliko godina da nas vide. Došli smo kući, raspakovali se i tako naveče smo izašli malo da prošetamo. Moja rodica nije puno pričala, zaboravila je naš jezik. Tetka me je pitala da li znam nekog dobrog trenera tenisa jer je moja rodica teniserka, time se bavi, pa ne bi da sada kada je ovdje prestane s treninzima. Rekao sam da ću provjeriti. I našao sam jednog.

Mojoj rodici je bilo 18 godina, a meni 20. I naredni dan sam rekao tetki da imam trenera i da ona treba da ode s njim da se dogovori koliko puta na dan će da trenira i za cijenu. Tetka, moja mama, seka i rođak otišli su da se nađu s tim čovjekom, a ja sam ostao sâm sa rodicom.

zgodna devojka leži

Bila je u veoma kratkom bijelom šortsu i nekoj majičici. Njene veoma duge noge su me bacile u maštanje kako joj ih ližem i idem do njenih predivnih sisa. Nikada u životu nisam vidio tako lijepo oblikovane sise. Tako sam ja maštao o njoj dok me nije pogledala i rekla: „Zašto gledaš u mene kao orao”. A ja sam rekao: „Pa ne mogu da vjerujem da si se tako promjenila, sjećam te se kada si bila beba, a vidi te sad, i prelijepa si”. I ništa, samo smo nastavili da pričamo.

Narednih par dana sam samo mislio na rodicu, drkao sam svaki dan 3-4 puta misleći na nju. Jedno jutro me je tetka pitala mogu li ja da odvedem rodicu na trening i rekao sam – što da ne.

Krenuli smo ja i rodica. Uvijek sam je puštao da ide ispred mene jedan korak da joj mogu gledati guzove. Imala je prelijep struk i guzove… Kako i ne kada je teniserka. Dok je trenirala gledao sam je u toj kratkoj suknjici kako njeni guzovi vire i zovu me i kako njene sise skaču dok trči. Ustao sam, morao sam da odem da drkam.

zgodna devojka

Vratili smo se kući. Uveče je tetka rekla da za par dana ona, moja mama, seka i rođak idu u Crnu Goru na 10-ak dana na odmor i rekla je da ću ja ostati sa rodicom jer neko mora. Malo sam se kao protivio tome, ali rekli su da će da mi plate to što ću ostat. Pristao sam. Nakon par dana naveče su otišli za Crnu Goru.

Ja i moja slatka rodica sami

Prva 2 dana sve je bilo normalno; treninzi, izlazci i tako. Kao i treći dan uveče, kada smo trebali spavati. Moja rodica je spavala u sobi moje seke, a ja u spavaćoj sobi. Prije toga gledali smo neke filmove i tako malo šale i na kraju sam joj rekao da je vrijeme za spavanje, kasno je, a i ona treba da ustane rano zbog treninga. Ugasili smo svijetla, ona je otišla na spavanje i ja sam, samo što nisam mogao zaspati – mislio sam na rodicu i kako je jebem. Drkao sam u krevetu.

U jednom trenutku čuo sam kako je rodica ustala, došla do vrata gdje sam ja spavao, malo otvorila i stajala par sekundi i onda zatvorila vrata i otišla u wc. Pomislio sam da nije ustala u snu pa je malo izgubljena. Ustao sam i otišao do wc-a, otvorio vrata u trenutku kada je moja rodica ustajala sa wc šolje. Pogledala je u mene zaprepašteno, nije znala šta da kaže.

Njena pičkica je bila obrijana i ja sam samo gledao u pičku, nisam progovarao ništa. Nakon 2 minuta rekao sam: „Izvini, mislio sam da nema nikoga u wc-u”, i izašao i zatvorio vrata. Vratio sam se u krevet, napaljen. Drkao sam i mislio na nju i govorio njeno ime. Čuo sam kada se vratila u sobu i zatvorila vrata.

pohotna sestrica

Ležao sam otvorenih očiju, nisam mogao da spavam. Razmišljao sam da li da odem u njenu sobu ili šta? Oko 3 ujutro čuo sam da moja rodica ponovo ustaje i izlazi iz sobe. Došla je do mojih vrata, otvorila ih, a ja sam zatvorio oči kao da spavam.

Ušla je u sobu, došla je do mog kreveta. Kratko je stajala, podigla je pokrivač, zavukla se ispod pokrivača, i priljubila se uz mene. Uzela je moju ruku i stavila je sebi na sisu. Bila je gola, ništa nije imala na sebi. Moja kurčina automatski se probudila i počela da raste uz njenu guzu. Osjetila ga je. Rekla je moje ime i pitala: „Jesi li ikada za ovih par dana pomislio na to da ću ti doći u krevet?” Odgovrio sam joj da od kako je došla, da samo mislim na nju i ni na koga više.

Gricnuo sam je za uho, nasmijala se, ljubio sam joj vrat, sise ljubio sam joj čitavo tijelo. Bilo je okusa meda. Došao sam do pupka i onda sam je jezikom lizao do pičke.

Raširila je noge

Lizao sam joj klit, gurao jezik što je bilo moguće dublje. Počela je da svršava meni u usta, stenjala je, drhtala, govorila: „Ne prestaj”.

brat i sestra

Izvukao sam glavu između njenih nogu i stavio glavić na ulaz u njen raj. Pogledala me je i rekla: „Volim te”. Stavio sam ga njenu rupicu, koja je bila tako uska da sam mislio da jebem neku djevicu.

Zagrila me je, pritisnula moje tjelo uz svoje i grebala moja leđa noktima. Onda je me obrglila i nogama, imala je predivne duge noge i govorila: “Fuck me, fuck me, don’t stop, harder faster”. Miješala je pičkom, stisnula moj kurac pičkinim mišićim i počela da se nabija. Nakon nekog vremena rekla je: „Jebi me u guzu”.

Okrenula se, raširila svoje guzove i sama uzela moj kurac i stavila ga. Jebao sam je kao luđak, a ona je bila još vatrenija, još luđa od mene. Nije htjela da siđe s mog kurca. Trebao sam da svršim i rekao sam joj, a ona je odgovorila: „Ne vadi ga, ne, molim te, u mene svrši, molim te”

prima ga u guzu

Gurno sam joj ga što sam dublje mogao u njen čmar i onda pustio svoj mlaz u nju. Ona je jecala, svršavala je i ona. Nakon toga, legli smo jedno pored drugog, ona me je poljubila u usta i rekla da se zaljubila u mene. Milovala je moj kurac i jaja, ja sam je prislono uz sebe i rekao joj da je volim.

Da, istina je, zaljubio sam se u svoju rodicu. Zaspali smo jedno pored drugog goli. Ujutro, ona se probudila prije mene, istuširala se i onda je probudila i mene i rekla da se odem tuširat, a ona će da pravi doručak i kafu. Bila je gola, rekla da je se tako osjeća komotno bez odjeće.

Jebavali smo se kad god i gdje god smo mogli

Istuširao sam se i ja i navukao neki šorts na sebe. Otišao sam u kuhinju, a ona je i dalje bila gola. Prišao sam joj s leđa, poljubio je u vrat. Ona se nasmilaja i lijevom rukom me uhvatila za kurac i rekla: „Sviđa mi se tvoja alatka, da li bi me opet mogo da jebeš kao sinoć?” Rekao sam da bih mogao.

Sjela je na stolicu, raširila noge i počela da miluje svoju picu. Trljala je i gurala prstiće u nju. Došao sam do nje, okrenuo njena leđa prema sebi i rekao joj da se nagne na sto.

od pozadi, sperma u pički

I opet sam je jebao… Ona je bila sve presretna: smijala se, jecala, svršavala i ponovo mi je rekla da svršim u nju.

Bilo nam je ljepo tih 7 dana dok smo shvatili da se volimo. Nigdje nismo izlazili, samo smo se jebevali po čitav dan i noć, drkali jedno drugome. Vratitili su se naši s godišnjeg. Poslije par dana tetka je rekla da se vraćaju nazad u U.S.A. Moja rodica i ja bili smo tužni zbog toga. Rodica je nagovarala svoju mamu da me povede sa sobom na bilo koji način. Tetka je rekla da ne može sad, ali da će nastojat da me dovede.

Došao je i dan kada sam ih vozio na aerodrom. Rodica je plakala čitavu noć, a ni meni ije bilo lako. Na aerodromu rodica se odvojila od svojih, rekla im da mora u wc i povukla mene za ruku, kao da joj čuvam torbicu dok je ona u wc-u. Stajala je pred ulazom u wc, plakala i govorila da neće da se vratin nazad sa mamom, da hoće da je sa mnom. Nisam znao šta da joj kažem, ni ja nisam hteo da ide ali… Poljubila me je u usta i rekla da i ja nju poljubim. Počeli smo da se ljubimo i ona je počela da trlja svoju pičku o moju nogu.

žvalave se

Prestali smo, dala mi je kovertu i rekla da ne otvaram dok ne odem i da je ne zaboravim nikada, jer ona mene neće. Kada su otišli, otvorio sam kovertu, našao pismo i par slika. Njene slike. Slikala se gola u svim mogućim pozama. U pismu je napisala da kada budem drkao, da se sjetim nje i da drkam na nju. I još mnogo drugih stvari.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments