Volio sam gledati kako mi sin ševi ženu, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ne znam kako bih počeo da opisujem da vam ispričam riječima ono što duboko u sebi nosim, ono što znamo samo nas troje. Moje ime je Emil, srednjih sam godina, živim i radim u Njemačkoj, oženjen imam jednog sina, 22 godine starog. Moja žena Dunja mlađa je od mene 9 godina. Živimo u trosobnom stanu, zaposleni oboje. Sin nam još studira.

Dunja je raskošna žena, žena koja ima sve, od egzistencije do preljepog tjela, zgodna i ljepa žena u zrelim godinama. Naš seksualni život nije na nekom nivou pošto sam ja staromodan tip, ne znam zašto ali nikada mi seks nije bio na prvom mjestu kao mojoj Dunji. Ona je odgajala našeg sina, posvetila mu pažnju u svemu, ponekad je i preterivala, ali mislio sam da je to moderno pošto živimo na zapadu.

Inače, ja sam inženjer građevine, radim i vodim posao oko izgradnje stambenih objekata. Veoma sam zauzet poslom, tako da sam zanemario porodicu, posebno ženu Dunju. A Dunja se posvetila sebi, svom poslu i našem sinu Viktoru, koji više nije bio djete, ali Dunja se ponašala kao da je još uvijek djete. Ulazila je u njegovu sobu sasvim slobodno, pa čak ponekad i u kupaonu, smatrala je to savremenim, govorila mi je kako je Viktor pravi dečko, ljep, visok i jako obdaren, bio sam na to iznenađen, ali prešutio sam to, misleći da je to dio njenog ponašanja.

Jedno veče legli smo da spavamo, Dunja je željela seks ali ja sam bio jako umoran. Dirala mi je kurac koji se jedva napola digao, bilo me je stid u tom trenutku. Dunja se skinula gola i počela da mi sisa kurac, ne znam zašto, ali nije se dizao, sve je pokušavala ali nije išlo. Naposljetku je odustala, obukla se i izašla iz sobe.

skidanje gaća

Obukao sam se i ja i krenuo za njom, bila je nervozna i pomalo ljuta, rekla mi je da idem da spavam, da ćemo razgovarati sutra. Vratio sam se u krevet i legao, i nedugo zatim sam zaspao. Probudio sam se nakon nekog vremena, Dunja nije bila u krevetu. Ustao sam se, vrata su bila zatvorena, polako sam otvorio vrata misleći da spava u dnevnoj sobi. Nikoga nije bilo u dnevnoj sobi, čuli su se uzdasi iz Viktorove sobe. Pomalo zbunjen, pogledao sam na sat – bilo je malo posle dva ujutro. Obišao sam stan ali Dunje nije bilo nigdje, onako utihnulo, ali i dalje se čulo izdisanje iz Viktorove sobe, nisam ni mislio ništa, postao sam malo kasnije radoznao, svašta mi se motalo po glavi.

Nabijala se na kurac rođenog sina

Polako sam uzeo za bravu Viktorovih vrata, bila su zaključana. Uzdisanje je prestalo, udaljio sam se u sobu iz koje sam provirivao. Viktor je izašao iz sobe gol, otišao je u kuhinju, iz koje je nosio bocu kisele vode. Ušao je u svoju sobu, ali je zaboravio zaključati vrata. Nakon nekoliko minuta uzdisanje je počelo sada malo glasnije, totalna tama u dnevnom boravku. Polako sam prišao vratima sobe, neprimjetno sam polako uzeo za kvaku i polako za nekoliko centimetara otvorio vrata. Prizor je bio užasan!

Dunja se nabijala na sinovljev kurac, okrenuta meni leđima, uz malo prigušeno svjetlo lampe, tjelom je zaklanjla Viktorovo lice, tako da me nisu mogli viditi. Nisam mogao da vjerujem svojim očima, Dunja je mješala i stenjala dok se nabijala na kurac rođenog sina. Držao ju je za bedra, stenjala je sve jače, pa se stišavala. Viktor joj je ponekad šapnuo malo jačim tonom: „Baš se dobro jebeš Dunjo moja”. Gledao sam još nekoliko minuta, privukao sam vrata skroz, promjenili su pozu. Viktor je jebavao majku Dunju odozada, nabijao ju je na kurac kao da mu je žena ili djevojka, a Dunja ga je primala u zanosu. Uživala je stenjući, nisam mogao da vjerujem očima šta gledam, bojao sam se reagovati, ne znam, nisam želio haos, ne sada.

jebanje od pozadi

Zatvorio sam polako vrata i otišao da spavam, nikako nisam mogao da zaspim, ne znam zašto ali neki su me trnci prolazili, jako mi se kurac digao, osjećao sam se drukčije, osjećao sam se kao životinja.

Nakon nekog vremena Dunja je ušla u sobu, pravio sam se da spavam. Legla je polako kraj mene, namjerno sam se polako približio njenom tjelu koje je još bilo toplo i znojno. Kurac mi se digao, namjerno sam ga privukao uz njenu guzu, s nekoliko malih trzaja dodirivao sam joj guzu kurcem kao kroz san. Osjetila ga je i počela da se malo kao mrda. Polako je ruku uvukla ispod jorgana i počela da ga miluje.

Nisam se mrdao, pravio sam se da spavam. Skinula je spavaćicu, gačice nije ni imala ili je ostavila u Viktorovoj sobi, uzela je kurac i nježno si ugurala u vlažnu ili, bolje reći, mokru pičku. Nisam se mogao kontrolisati, uzdahnuo sam kad je ušao u njenu vruću pičku, promješala je polako. „Emile”, dozvala me tiho, „Emile, daj me jebi, Emile”. Počeo sam da ju jebem sve brže, zabijao sam ga do kraja unutra, začuđena stenjala je sve jače, želio sam da se nabije na njega kao na Viktorov kurac, što je i uradila malo kasnije.

Bilo mi je kao nikada do sada, nisam mogao dugo da svršim, jebavao sam Dunju sat i više vremena, bila je iznemogla, sigurno se jebavala sa Viktorom dugo te noći. Uzdisala je jako, okrenula se na leđa, legao sam na nju i nastavio da ju jebem, a zatim sam duboko u nju svršio. Zaspao sam kao jagnje, sve sam bio zaboravio.

nabija se na kurac

Sutra kad sam se probudio, Dunja nije bila u krevetu. Ustao sam se, obavio higijenski dio potreba i krenuo van iz kupatila. Dunja je pravila doručak svima nama, pravio sam se kao da je sve u najboljem redu, nisam znao šta da uradim, šta da kažem, a nisam ni neki agresivan tip. Nekako sam to ostavio u sebi, čekajući neki trenutak za to, nisam želio da srušim porodicu. Subotnje jutro, ma bio je već dan uveliko, ali mi smo doručkovali u tišini. Gledao sam pomalo Viktora, ponašao se sasvim normalno, čak me je pitao kako sam spavao. Dunja se nasmijala: „Kao djete je spavao sine”. „I ja sam mama spavao kao beba.” Nježno ga pogledala i nasmješila se.

Duboki dekolte na kućnoj haljini pokazivao je skoro otkrivene Dunjine grudi, prekrižila je noge tako da se haljina malo prebacila otkrivajući ih, uživala je u svom izgledu. Joj! „Viktore sine, nešto me ramena stežu, ako možeš malo da me protrljaš?” Ja sam listao novine i pravio se da uopšte ništa ne primjećujem. Viktor se ustao i po običaju počeo da masira majci ramena. Sasvim sporo i skoro nježno masirao je njena ramena, svaki pokret prema gore širio je dekolte haljine i mogao je odozgo sigurno da gleda njene gole grudi i bradavice.
Sve je izgledalo kao u nekom Holivudskom životu; Dunja je uživala zatvorenih očiju, a Viktor je i dalje masirao njena ramena. Ustao sam se i krenuo u kupatilo, vrata su taman bila nasuprot stola, tako da se kroz ključaonicu moglo toga dosta vidjeti. Ušao sam unutra i otvorio jače vodu, ali sam kleknuo i gledao kroz ključaonicu. Dunja je počela da mu ljubi ruke, a on je polako ruku turao unutra milujući joj sisu i bradavicu. Voda je curila, pa su mislili da unutra nešto duže radim. Izvadila mu je kurac iza kućnog ogrtača, stvarno je bio obdaren, velik kurac je imao, uzela ga je u usta i počela cuclati.

lizanje glavića

Zatvorio sam vodu, pogledao sam još jednom kroz ključaonicu: sjedjela je normalno, a Viktor ju je masirao, samo što se priljubio više uz njena leđa kako mu se ne bi vidio jako uzdignut kurac. Izašao sam van, smislio sam kako me stomak boli. „Trebao bih otići ljekaru”, rekao sam. Niti jedno se nije ponudilo da me odveze, vidno uzbuđeni oboje, naprosto sam im smetao. Dunja se ustala i otišla u svoju sobu, Viktor je nešto nabrzinu smuljao i nestao. A ja sam odlučio izaći pa se brzo vratiti, da ih uhvatim opet na djelu, ali pomislio sam – i šta onda?

Ušao sam u sobu, Dunja me je pitala da li idem ljekaru, rekao sam da ne, rekla mi je vidno nervozna: „Moraš, možda je nešto ozbiljno”. „Ma nije ništa Dunja”, pravio sam se lud, insistirala je da idem. „Hoću”, rekao sam, „ali ne mogu da vozim, da li bi me htjela odvesti?” „Počela se izmotavati kako ne može, kako ima neki stvari za uraditi i tako to. Obukao sam se i otišao. (Ovde vrata od stana kad zaključaš, iznutra nema ključa nego se ključem samo izvana otvaraju vrata.) Sačekao sam vani desetak minuta i vratio se na vrata. Tiho sam otključao vrata i nečujno ušao u stan. Vrata moje sobe su bila otvorena na pola, pogledao sam unutra, nije bilo nikoga, a iz vrata Viktorove sobe čulo se stenjanje i zapomaganje. Probao sam bravu, ali je bilo zaključano.

Pošto nam je balkon za obe sobe, izašao sam kroz svoju sobu na balkon i provirio unutra u Viktorovu sobu. Već su se počeli jebavati: Dunja je bila ispod Viktora, ljubili su se strasno, stvarno ludo je to izgledalo. Želio sam sve da vidim…

Sin je hteo da mu kaže ko je bolje jebe: on ili otac?

Podigao se i počeo da joj liže pičku, jako je stenjala. Prozor je bio otvoren, samo providna zavjesa, jedino ona je skrivala taj mračni seks u kojem su uživali majka i sin. Ustala se i nekako se su naštimali naopako tako da je on mogao da joj liže pičku a ona njenu da sisa tu kurčinu. Stavljao joj je prst u pičku i lizao ulaz vagine, uzdisala je jako sisajući mu kurac. Trajalo je dugo, kao da su to radili godinama. Izgledali su iskusni u tim igrama.

poza 69

Ustala se i nabila na taj njegov dugi kurac, zajaukala je malo: „Joj Viktore koliki je”. „Jebi se jako Dunjo, jebi se jako hoću”, govorio je to tako zanesen, kao drogiran jebavao je svoju majku. Mjenjali su poze, nije imao kurton, svršavao je nekoliko puta u nju valjda, sigurno dva puta je svršio u nju. Derala se jako pred kraj: „To Viktore, to, joj, jebi me jako, jebi me jako”.

Kad su završili nisam mogao izaći jer bi me vidjeli, ostao sam na balkonu, razgovarali su. „Znaš Dunja, znaš, šta ako Emil sazna za ovo?” „Neće nikada saznati, a i da sazna, neće nikome reći. Pa kako bi nekom to mogao reći, ko bi mu povjerovao?” „Reci mi, molim te, ko bolje jebe, on ili ja Dunja?” Dok sam to slušao mrak mi je pao na oči, htjeo sam da uđem i da ga ošamarim ali nešto mi nije dalo. „Nemoj me tako nešto više nikada pitati”, odgovorila mu je kratko, „pa Viktore ti jebeš bolje!” „Jel’ Emil ima veći kurac od mene Dunja?” Samo ga je pogledala. Šutila je kratko: „Viktore prestani molim te.” „Reci mi Dunja čiji je kurac veći?” „Tvoj je puno veći Viktore”, rekla je to jako nervozno… „Pričaj mi malo kako to izgleda kad te Emil jebe?” „Viktore, šta je tebi!?” „Pričaj mi molim te, želio bih znati, pričaj mi!”

Počeo ju je milovati i ljubiti joj sise i bradavice, uzdahnula je: „Joj Viktore, ne mogu da ti odolim, hajde me jebi.” „Hoću ako mi ispričaš kako je kad te Emil jebe?” „Pa uh, joj ne znam, uh, jel’ baš moraš znati?” „Moram!”

Gledao sam to i slušao te bolesne rječi. Milovao joj je sise i lizao bradavice, Dunja je počela izdisajući pričati: „Jojjj, Viktore, pa znaššš, joj, uh, što je ljepo. Emil ima uh, puno manji kuracccc, joj, od tebe, uh, joj, Viktore daj mi ga u usta.” „Dalje, reci mi, dalje?” „Veoma je uh, joj uhhh, impotentan, ne može mu se dizati, joj daj mi ga u usta.” Podigao se i Dunja ga je uzela u obe ruke, obuhvatila mu je kurac i počela ga sisati mumlajući. Uh, joj cuclala ga strastveno. Viktor se izmakao: „Reci mi dalje, uh”, i on je tonuo u užitak u majčinim usnama. „Joj, Viktore šta mi radiššš, joj, uh, joj, daj me jebi, sve ću ti reći.”

incest

Sjeo je na kraj kreveta a Dunja ga je zakoracila i sjela na Viktorov kurac koji je nestao u sekundi duboko u Dunjinoj pički: „Jojjjjjjjjjjjj jooooooooojjjjjjjj, Viktore.” Polako se jebavala govoreći mu: „Emillll, uh joj”, nabijala se na kurac kao glumica. „Emilll ne može da jebeeeeeeee, ne može da jebeeeeeeee, joj uh”, stenjala je jako. „Koliko te puta jebao sedmično? Uh joj Dunja, nabij se, joj Dunja.” „Jednom uh, joj, Viktore, koliki je, joj, koliki ti je velik, sav je u meni uh joj… joj, jednom me jebao ili nijednom. Uh, jebi me ti, uh joj, što me dobro jebeš, što ti je kurac ljep i velik, uh, jako mi je uh, joj, ljepo, jebi me, jebi me sad jako, uh Viktore, joj, uh jojjjjjjj…” Jebavao ju je jako dobro, jako dobro. Bolesno, ali ipak su uživali. Istina je bilo što je rekla, nažalost kome je rekla i kako. Jebavao ju je neko vreme tako, odjednom je zastenjala jako: „Joj Viktore joj, svršavam, nabij me jako joj, uh joj Viktore, jebi me jakooooo.”

Svršavali su oboje, naprosto nevjerovatno, sisao joj je grudi zanesen, trag će ostati sigurno, uplašila se: „Joj Viktore joj, isisao si mi sisu, jako se crveni”. Izjurila je iz sobe vrata su se samo zalupila, uletila je kao furija u našu sobu i Viktor za njom. „Izađi van, molim te Viktore.” Poslušao ju je. Sama je sa sobom pričala: „Šta ako Emil ovo vidi?” Tusširala se, a ja sam polako izašao sa balkona kroz sobu u dnevnu, Viktor se također tuširao, i polako sam izašao van. Vratio sam se za pola sata. Slagao sam da sam morao dugo da čekam pa sam se odlučio otići kući. Djelovali su nervozno. Upitao sam: „Jel’ ovdje sve u redu?” „Je, u redu je”, rekla je Dunja i sagnula glavu, Viktor je rekao da mora ići van, tako smo nas dvoje ostali sami.

obrnuta kaubojka

„Dunja šta se dešava ovde?” „Ništa Emile, ništa!” „Reci mi imali kakvih problema?” „Pa ima ali nisu problemi, nego je u pitanju, u pitanju je…” „Šta je u pitanju Dunja?” „Pa Emile moram ti reći, u pitanju je krvna prevara.” „Kakva krvna prevara?”, pravio sam se lud. „Emile, uh, joj, ovo je bolesno Emile, a ja ne mogu protiv toga kad u tome uživam, ne mogu protiv toga.” „Protiv čega Dunja, reci mi! Kakva krvna prevara i ko s kim i šta uopšte pričaš? „Emile, ja se jebem sa Viktorom već 2 godine. Redovno se jebemo kad ti nisi tu pa ponekad noću i kad ti spavaš, ja i Viktor imamo seks, razumiješ li ti to? Ti ne možeš da jebeš”, zaplakala je, „a on je pomalo vremenom ušao u moj život, ispočetka sam se igrala sa njim, igrala se malo sa njegovim velikim kurcem. Ispočetka sam mu drkala, sisala, pa počela da ga primam, počela sam redovno da ga iskorištavam, što je on uzeo ka srcu. Uh, Emile, pa on me jebe jako ljepo i dugo, Emile znam šta ćeš reći. Rastaćemo se, u redu, ali nemoj da on osjeti, nemoj mu reći. Emile, sve je to moja greška, previše sam intimno s njim provodila vreme.

Jednom kad je imao 18 godina, zamolio me je da mu pokažem grudi, pokazala sam mu, tražio je i pičku da vidi, čak ju je i dodirnuo. Izvadio je kurac i brzo ga izdrkao, ostala sam zapanjena. Kad je izdrkao, kurac mu se nije spuštao već je tada bio povelik, uzela sam ga u ruku prvi put. Tako je počelo, a jebe me već dvije godine.”

Znam da laže – jebe on nju već od tada od 18-te. „Znam Dunja znam, vidio sam vas sinoć i danas isto.” Gledala me je zbunjeno. „Znam i nek to ostane naša tajna, da se ne sramotimo, posebno njega.” Nisam imao šta drugo da kažem. „Emile, izvini.” „Šta ćemo sad Dunja?” „Ništa pokušaću ga odgovoriti od toga, ali ne mogu prestati sa tim tek tako. Pokušaću Emile.” Ma osjetio sam da laže da ne može, ali šta sam mogao…?

keva drka sinu

Viktor se vratio kasno, Dunja i ja smo gledali TV. Bio je malo popio, koje pivo više. Sjeo je kraj Dunje i gledao sa nama TV. Zagrlio ju je: „Dunjo moja Dunjice ljepa”. Htjela se ustati, osjetila je da bi Viktor mogao pijan preterati. Ja sam reagovao: „Viktore ponašaj se kulturno pema majci”. Šutio je neko vreme, zatim se ustao i pošao u svoju sobu. Dunja me je pogledala. „Idem ja spavati”, rekao sam glasnije malo.

Lud čovjek koji krije tajnu porodične krvne prevare. Legao sam i zatvorio oči. Nakon nekoliko minuta ušla je u sobu Dunja, skinula se i legla pored mene. „Emile izvini”, zaplakala je. „Jel’ Viktor spava Dunja?” „Ne spava Emile, čeka me! Ali neću otići, moram s tim prekinuti.” Počeli smo se milovati onako samo radi reda.

Vrata su se otvorila, Viktor je stajao na vratima, ništa nije govorio. Dunja se ustala i obukla spavaćicu. Viktor je otišao u svoju sobu, a Dunja za njim.

Bilo je to zadnji put da spavam u tom stanu u kojem su oni ostali. Ta krvna prevara me i dan danas boli a prošlo je 2 godine. Ne viđam ni Dunju ni Viktora, živim sam sa svojim grehom koji nosim radi njih. Oni, ne znam sigurno, uživaju onako kako su i počeli, u krvnoj, sada već seksualnoj ulozi, u kojoj više ne glume nego to rade normalno.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x