Imao sam seks na plaži sa oženjenim čovekom

Ovog leta navršio sam punoletstvo i srednju školu. Sledi mi faks. Kako sam po prirodi veoma tih i uglavnom bio posvećen učenju, nisam imao vremena za izlaske. Nisam imao devojku, a s nekoliko se prijatelja družio. Nisu bili gej, a ja sam preko interneta pogledao nekoliko gej filmova i mnogo slika lepih momaka. Kada bih to gledao silno sam se uzbuđivao i masturbirao.

Kao što sam ranije rekao, završio sam srednju školu i roditelji su mi platili godišnji odmor. Od svih destinacija ja sam izabrao baš Bugarsku jer sam na nekim sajtovimao video zgodne gej modele. Roditelji su mi uplatili letovanje u Varni, a ja sam želedo da sam putujem.

Imao sam lep smeštaj u Hotelu. More mi nije bilo daleko. Od roditelja sam dobio izdašan džeparac, nisam imao brige sa parama. Obilazio sam plažu, ali tu nije bilo baš puno mladih. Oni su uglavnom boravili u omladinskim kampovima, dosta udaljenim od hotela. Našao sam neko polusenovito mesto ispod škrtog drveća i tu se utaborio. Sa strane bili su neki stariji stranici, do mene prazno mesto, pa opet neka gospoda. Pomalo sam već bio razočaran. No, sutradan se kraj mene utaborio se jedan mladi spotista, ali nažalost, imao je ženu i kćerkicu. Bio je užasno zgodan, ali džaba, iako sam ja bacao diskretne poglede na njegovo isklesano telo.

zgodan frajer izlazi iz vode

Sledeći dan ja sam otišao po sladoled i doneo ga na plažu, njegova supruga i ćerkica brčkali su se u plićaku, a on je ostao u poluseni da se sunča. Vraćajući se sa sladoledom, malo sam namerno zakačio mu stopalo i trgnuo ga iz misli. Izvinio sam se, ok. Seo sam na svoj perškir i lagano počeo da izazovno ližem sladoled, celo vreme malo sramežljivo, a potom i otvoreno gledajući u njega, njegovo lepo telo i gaćice.

On je pocrvenio, a i ja. Video sam da mu se kita u gaćicama polako počela dizati, što me je posebno ohrabilo i uzbudilo. Posle sam ga potajno pogledao što je on primetio i postajao pomalo nervozan. Posle podne nešto sam ranije otišao sa plaže, legao i odmorio se. Naveče sam izašao na plažu, u veoma modernom šortsu, i počeo šetetati uz plažu. On, me je sa prozora svog apartmana snimio i sišao dole u sportskim gaćicama i počeo da trči uz plažu. Ja sam produžio skroz do jedne kućice gde su smeštali ležaljke preko noći. Smračilo se. On je rutu trčanja produžavao sve dulje i video me gde ja sedim iza kućice van pogleda svih.

Na plaži više nije bilo nikoga sem nas dvojice

Dotrčao je do mene sav zadihan i seo uz mene. Pitao me zašto ga tako gledam. Samo sam se nasmešio. I meni i njemu je srce htelo da iskoči iz grudi. Približio sam mu se i počeo da mu milujem bradavice i da ga ljubim. Nije se opirao.

gej pušenje u prirodi

U trenu pomislih – e, sad ima da bude nešto. I jeste. Rukom sam mu počeo da milujem noge, pa gaćice, i spustim svoju glavu među njegove snažne poludlakave noge. Skinuo mi je gaćice, a njegov ukrućeni dika uleteo je u moja usta.

Jezik i usta otpočeli su slasnu igru. Samo je uzdisao a ja sam ubrzavao ritam i sve dublje ga uvlačio u grlo. Zatim sam se okrenuo na leđa i molio ga:
– Jebi me.

On leže na mene, osetim veliki i debeli kurac među mojim guzovima.
– Hajde, molim te lagano ga uteraj, pa posle jebi me kako umeš, nastoj da me razneseš.

Nije u početku lako išlo; uska guza, a đoko obilat. Setih se da u šorcu imam kremu za lice. Dohvatim je i podmažem guzu, i njegovog đoku. Sad ga je gurnuo, išlo je teže, ali ja sam se maksimalno i sam nabijao.

gej seks na plaži

Kada mi je uterao i počeo da me rastura, bilo je veoma bolno ali slasno. Želeo sam ga što dublje i snažnije. Mislio sam da traje večno, ali odjednom je rekao:

– Svršit ću.
– Ne vadi ga, svrši u meni.

Posle smo strasno grlili i ljubili. Otišli u more, okupali se da se ne oseti seks, pa svako na svoju stranu u hotel. Ovu noć nemo nikada zaboraviti.

gej svršavanje u guzu

Vuk.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments