Šta bi radili muškarci da nema ovako jebozovnih žena?, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Šta bi radili muškarci da nema ovako jebozovnih žena?, I deo

Mislio sam da je u redu da žena bez muža ima veze, pa i povremeni seks ali ono što sledi ipak se pod to nemože podvesti. Naime, ja sam prešao raditi sa Vedranom zajedno, jer mi je smetalo da pokrivam njene izlete i da kada to odbijem budem vređan. Došao je novi kolega koji je bio sretan što je dobio posao, a i zgodnu koleginicu. Meni je sve izgledalo idilično. Kada je taj kolega posle godinu dana bio raspoređen na drugo radno mesto ispričao mi je sve šta se dešavalo. Starije kolege umeju da zagorčaju mlađima život. Vodeći se time, kolega je bio popustljiv prema Vedrani i činio sve što mu je ona zatražila. Ponešto sam i sâm znao.

Jednog jesenjeg dana nakon posla sam otišao na košarku. Pri povratku sam svratio u jednu samoposlugu da kupim neke stvari. Kada sam izašao spazio sam novog kolegu i Vedranu kao izlaze iz pijace. On je mene spazio, ali nije reagovao. Sutradan mi je, kao pravdajući se, rekao da me je vidio i da je išao u grad sa Vedranom da kupe voće i kolače. Još nekoliko puta sam ih viđao i jednoga dana sam mu rekao da obrati pažnju. Misleći da sam ja ljubomoran, bio je ljut i rekao da je to njegov problem, možda čak rekao i Vedrani jer je njen odnos bio sve gori prema meni, do granice konflikta.

Kada je nakon godinu dana Vedrana saopštila njemu da je trudna i to sa njim on je shvatio, ali kasno. Nakon toga mi je ispričao kao su veoma često izlazili za vreme večere kako bi ona nešto kupovala, otišla po neke stvari, a budući da je prodala auto, imala je razlog više. Prvi pokušaj da imaju seks bio je neuspešan. Ali su se šanse povećavale sve dok jednog dana i nije došlo do toga. Od tada je seks postao razlog izlazaka, a i način držanja pod svojim.

stojeći seks

Sve ono štosam vidio presudilo je da mu poverujem. Pošto su ta seksualna druženja izazvala ljubomoru drugih Vedraninih jebača, novi kolega je bio žrtva. Koliko je to otišlo daleko, pokazala je i priča da su oni odlazili u Novi Sad u stan neke njene prijateljice gde bi ceo dan proveli u seksualnim aktivnostima. Vedrana se uvek ponašala kao da se ništa nije dešavalo između njih. Uvek su drugi bili protiv nje i pričali ružno o njoj.

Jednog dana na posao je došla Vedrana i saopštila da će možda dobiti novo radno mesto, sa konstatacijom da je to i zaslužila. Starija koleginica je u nju gledala ćuteći, jer je odradila mnogo više i mnogo poštenije, pa nikada nije nagrađena novim radnim mestom. Posao koji je trebala dobiti je bio u administraciji direktora, a ustvari su se iza toga krile neke zamke. Vedrana ih je otkrila, uverila se na sopstvenoj koži. U tom momentu bi reći ih bilo kao da pokazuješ zavist, što niko nije želeo. Čak su neki ljudi želeli da ja učestvujem u ubeđivanju, ali sam ja video šta je suština i nisam želeo. Sva ozarena srećom, Vedrana je sva sijala.

Jednoga dana sam otišao da uzmem neke papire. Bilo je popodne i ja sam očekivao da nema nikoga osim možda čistačice. Žurno sam požurio da uzmem, što sam trebao, i da se vratim. U jednom momentu mi se učinilo da sam čuo neke glasove. Mislio sam da mi se učinilo i krenuo sam nazad. Zvuk, tj. glasovi su dopirali iz kancelarije šefa personala. Prošao sam pored vrata i ušao u jedan prostor iz koga se kroz jedan prorez kao špijunku, a koji je ostao zbog prethodne namene, držač za policu. Bio sam iznenađen kada sam video Vedranu koja je počela da se skida, a to je činila veoma brzo, jer je na sebi mala suknjicu i blejzer, pa je ubrzo ostala bez toga a i bez grudnjaka i gaćica, i njen partner je već bio spreman i raskomoćen i ona je prionula na posao, kao profesionalka mu je pušila kurac.

puši svome šefu

Takvom munjevitom brzinom je postigla da mu je kurac stajao kao strela. Navukla mu je kondom i ubrzo je bila njegovom kurcu. Nisu previše marili za to da ne budu otkriveni, za nekoliko trenutaka Vedrana je bila naslonjena na stolu, a personalac ju je ubadao i jebao, da je ona posle nekoliko uboda legla na sto a on je nastavio.

Vedrana je bila neumorna jebulja

Okrenuo ju je i legao na nju preko stola i ubadao je tako da sam pomislio da će sto pući. Gledanje kroz otvor je imalo mane što se ne može videti sve. Ako se nije videlo, ono se bar čulo. Personalac je skočio, strgao kondom i svu spermu je isprskao Vedrani u lice, što kod svake žene izazove bes, ali kod nje je izazvao smeh na licu. Brzo su se obukli i ona je otišla do toaleta da se umije i našminka. Sačekao sam da napuste prostorije da se vratim na posao.

Jednog dana me je sreo jedan poslovni partner firme i rekao da je nova administrativka super, ja sam mislio iz prva da je mislio na njen izgled. On mi je rekao da se fino proveo sa njom, počeo je da mi priča detalje, ali sam ja mislio da je to samo priča ili hvalisanje.

šef jebe sekretaricu

Svratim u bife hotela, na periferiji, čekajući neke drugare, kada mi poznanik kelner, priđe i u šali me zapita da smo dobili novu zabavljačicu. Ja sam ga gledao belo. Onda mi je on objasnio i opisao dosadašnju praksu firme i dolaske sa značajnim poslovnim partnerima. Iz opisa sam shvatio ko su te osobe, pa sam bio i začuđen budući na obrazovanje jedne od njih. Opisao mi je osobu tj. ženu koja je bila nova. Svaka bi jedno vreme to odrađivala i odustajala, ali je uvek pronalažena nova osoba. Iz opisa sam pretpostavio da je to Vedrana.

Došlo je društvo u vezi dogovora o proslavi 10 godina mature. Na odlasku poznanik kelner mi je rekao da će mi javiti kada ta dama sa poslovnim partnerom bude dolazila. Zanimalo me je ko je to. Posle nekoliko dana sam dobio sms da su ovi u hotelu. Otišao sam tamo i iz jedne pomoćne prostorije sam video na bazenu Vedranu i jednog tipa koji je bio poslovni partner i veliki kupac. Vedrana je idealno obavljala svoj posao: vrckala oko njega, utegnuta u dva-tri broja manji kupaći kostim. Pijuckali su viski i vermut. Kelner mi je rekao da će uskoro otići u sobu. Pre odlaska i posle, spremačica sprema sobu.

milfica u liftu

Kelner mi je rekao da možemo srediti da nam pomogne da postavimo kameru u sobu i da ih snimimo. Nekoliko dana pre toga sam kupio kameru, ali zbog putovanja na more. Otišao sam do kola i doneo kameru. Kelner je pozvao sobaricu, bila je to žena koju sam poznavao, jer je ona izbegla i stanovala privatno u zgradi gde stanuje moja rođaka. Ja sam joj sâm opisao o čemu se radi i ona je želela da nam pomogne, ogorčena na šta sve žene mogu da pristanu i učine.

Postavili smo kameru na jedno skrovito mesto. Uključili je par minuta pre njihovog dolaska u sobu. Postojala je bojazan da je otkriju ali prihvatio sam cenu rizika jer sam hteo da imam dokaz o njenom ponašanju, jer ono što samo vidiš nije dokaz.
Sedeli smo sa zebnjom i čekali da golupčići završe i da Živka ode u sobu, da je spremi i uzme kameru. Tako je i bilo posle 3 sata, oni su otišli. Ja sam uzeo kameru i pošao kući.

Nisam mogao dočekati i premotao sam kasetu i u ključio da pogledam sadržaj, bez obzira što sam znao da je baterija pri kraju. Uključio sam i kaseta je krenula. Posle 15 minuta su se pojavili i akteri: Vedrana i Mile (čuo sam iz razgovora). Bili su u bade-mantilima kojih su se oslobodili i ostali u kupaćim kostimima. Vedrana je skidala njega, a on nju. Kada mu je skinula kupaće iskočio je polupodignuti kurac dugačak oko 20 cm. I to sam saznao pošto ga je ona kostatujući da mu je velik pitala koliki mu je na šta joj je on odgovorio. I on je nju skinuo.

Snimio sam je u akciji

Legao je na krevet a ona je počela da mu puši kurac. Tu se kamera ugasila; baterija se ispraznila. Požurio sam kući i priključio kameru na punjač. Jedva sam dočekao, da se ona napuni, i da nastavim sa gledanjem. Uključio sam i premotao unazad, pa unapred, taman do mesta gde sam prekinuo. Vedrana je pušila kurac svom partneru, ali pošto je bio i debeo i dugačak, bilo je to tako da je ona razvalila usta koliko je mogla, da bi mogla pušiti njegov kurac.

duboko grlo

Pošto je dupetom bila okrenuta prema njemu, on je to koristio i rukom nadražio njenu pičku. Nakon nekog vremena počeo je i glavni deo; Vedrana je sela na njegov kurac, ali je bilo čudno da on nije navukao kondom na kurac. Vedrana je bila pijana i verovatno to nije ni primetila. Nabila se na njegov tvrd kurac, kao na kolac, a takva je bila i njena reakcija, u toj pozi je žonglirala.

Posle toga je ona promenila pozu: okrenula se licem prema njemu i nastavila nabadanje, uz krike i uzdahe. Mile je ustao i tada ju je naguzio, nabio joj je kurac, što je izazvalo bolnu reakciju na njenom licu. Po njegovom disanju mogao sam videti da je vrhunac blizu. Tako se i desilo, izvadio je kurac iz nje i isprskao joj spermu po dupetu i leđima. Iscedio je i poslednju kap sperme. Počeli su se ljubiti, njegov kurac je počeo ponovo da se diže i uskoro je bio u punoj veličini.

svršavanje po guzi

Vedrana je ponovo počela da mu obrađuje kurac drkajući ga, a onda je prešla na pušenje. Nakon 10 minuta je legla, a on na nju, nabio joj je kurac u pičku, na što je ona vrisnula, a oči su joj bile iskolačene kao da joj je neko zabio nož u leđa. Bol koji je trpila je bio sličan ali je to bilo dobrovoljno.

Posle 15 minuta ubadanja promenili su položaj: on joj je nabio svoju batinu do kraja kao da je kažnjava za nešto. Ona je to vešto trpela. Promenili su položaj; ona je njega zajahala, prvo okrenuta licem prema njemu, a potom se okrenula gledajući prema zidu. Dalje se videlo da je bez kondoma, čudilo me je ili je govorilo da je Vedrana van sebe, i da je od uzbuđenja zaboravila bitan detalj. Nakon nekog vremena došao je i drugi vrhunac i Vedranin partner je skočio i sadržaj sperme istresao u njeno lice i po telu, grudima i stomaku. Sperma se slivala niz nju, bila je sva umazana, a sperma na leđima se okorela, to se dobro videlo budući da je pošla skoro do same kamere, i skoro je primetila.

svršavanje po sisama

Otišli su u kupaonicu, tuširali se i verovatno po glasovima i zvucima još jednom pojebali. Posle nekog vremena su izašli su napolje i obukli kupaće, a onda i odelo koje su doneli u ruci. Poljubili su se i počeli oblačiti. Vedrana je obukla, svoju suknjicu, sakovčić i obula najlonke i sandale. Bade-mantile su stavili u jednu tašnu i poneli sa sobom. U tom momentu je prestalo snimanje, kaseta se završila. Kasetu sam presnimio na kompjuter pa narezao na CD. Dogovorio sam se da i još neki put snimimo Vedranine avanture.

Od jednog kolege koji je bio privatni detektiv, pratio bračne prevare, pa je imao opremu kojom se može snimati, a da je samo mini kamera u sobi. Postavljanje je bilo jednostavno. Pre bilo čega bi postavili kameru koja se aktivirala čim neko uđe sobu, a bila je neprimetna. Ostali deo opreme je bio u autu, i snimanje je išlo dosta dobro. Gedajući materijal, bio sam zgranut onime što sam video. Partneri su se menjali, a Vedrana je nekako bila sve umornija i iscrpljenija. Bilo je i istih. Posle nekog vremena sam čuo da je tražila premeštaj na staro radno mesto. Budući da sam se uverio u gadosti koje je radila, a i priče koje su kolale po firmi o avanturama u samoj firmi, nisam se čudio.

karanje otpozadi

Trebala se vratiti na staro mesto, a kolega koji je radio na njenom mestu je dobio rešenje o premeštaju. Ona nije počela raditi odmah. Na njeno mesto je došla druga osoba sa istim zadacima. Vedranu sam sreo u gradu, i bez obzira na njeno neprijateljsko ponašanje, ona mi se javila, ali je bila nekako poteštena. Primetio sam, a što je bilo vidljivo i na jednom snimku, da joj se stomačić počeo ocrtvati na haljini koju je imala na sebi. Otišli smo na kafu i ona mi je rekla da ima problem jer je trudna. Pitao sam je šta planira, a ona je rekla da mora da brzo nešto učini inače će morati roditi dete. Nije tačno znala ko je otac, a osoba koju je smatrala je odbila da bude otac i tražila da bude premeštena na staro radno mesto.

Nisam joj ništa rekao. Problem joj je bio veći jer je već imala unuče i bez muža, što bi bio skandal, u sredini u kojoj živi. Ja sam se setio snimaka i setio se onog seksa sa Miletom, poslovnim partnerom firme. Ona je odradila šta je morala i nakon nekog vremena se vratila na posao, bila je sva čila.

Ja sam mislio da se ona opametila, ali nije. Ponašala se po starom. Vuk dlaku menja ali ćud nikada. O tome drugi put.

handjob, cumshot

Nastavak: Šta bi radili muškarci da nema ovako jebozovnih žena?, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x