Šta bi radili muškarci da nema ovako jebozovnih žena?, III deo

Nastavak priče: Šta bi radili muškarci da nema ovako jebozovnih žena?, II deo

Prošlo je neko vreme, nekoliko meseci, stalno sam slušao priče o Vedrani i njenim vulgarnoistima, i na poslu i van toga…. Tog dana sam menjao kolegu i bio prinuđen da se uverim u neke stvari. Bio je to 8. mart, praznik žena. Parada cinizmma i kiča. Mislim da nekoga ili ceniš ili ne, a ako ga ceniš 1 dan, a ostalih 364, ne, onda je to cinizam. Možda se moj odnos prema Vedrani promenio zbog njenih nemoralnosti, a u isto vreme pokušaja da se ponaša prema meni visoko moralno – dakle njene DVOLIČNOSTI. Tog 8. marta je bilo kao i uvek, radnice su radile mnogo manje, latentno nezadovoljne platom su radile par sati, niskim intezitetom. Očekivale su da će se moći otići kući ako ne pre, a ono oko pola smene oko 18 časova. Odobreno je da se radi do 18, a slavi do 20 časova. Radnice su radile i „slavlje” je počelo mnogo ranije.

Društvo u kome ja nisam bio rado viđen se odvojilo u Perinu kancelariju i uz kafu je slavilo i cugalo. Čekali su da zaposleni počnu da slave pa i da oni budu komotni. Vedrana je bila standardni član tog društva. Tu je bio Pera, Marko, Vedrana, Milovan, Dara i Jana. Zorana nije bila dobra sa njima. Ja sam se družio sa radnicama, pričao sa njima i trudio se da prekratim vreme. Otišao sam u kancelariju da uzmem telefon koji sam ostavio na punjaču. Tada je po nešto došla i Vedrana i pozvala me je, iako smo bili službeno dobri, da im se priključim. Bila je rumena u licu a i po smeškanju i alkoholu na koji se osetila, video sam da je malo popila. Znao sam stav koji o meni vlada među njima i nisam otišao tamo. Iz njihove vesele prostorije je dopirao smeh, a inače su se smejali na sve i svašta, uglavnom gluposti. Sada je i alkohol bio tu. Znao sam da Vedrana u poslenje vreme voli da popije, a budući da joj puno ne treba, par čašica je bilo dovoljno da bude pijana.

mesi sise

Jednom prilikom sam morao da je bukvalno vučem do automobila, pomenute Zorane da je odveze kući. Iako ima 57 kg (po njenoj informaciji) imao sam utisak da ima 100 kg, jer se sva ocmoljila. U neko vreme je došao jedan njen prijatelj da je poveze kući. Pričalo se da su oni više od toga. On joj je uvek pomagao i mislim da ju je iskreno voleo, ona je to zloupotrebljavala.

Pozvao ju je da izađu u predvorje u garderobu i pitao je dali će sa njim kući. Ona je rekla da neće. Videvši da je pijana rekao joj je da razmisli i da on ide za 10 minuta. Usput joj je prigovorio što je pila, što ju je razbesnilo i rekla mu je „da ona odlučuje i da radi šta hoće”, on se okrenuo i otišao veoma ljut. Žena koja je to čula je bila dobra sa mnom pa mi je u prolazu to ispričala. Meni to nije bilo ništa čudno. Sve je išlo nekako, ritualno.

Posle 18 časova, neki radnici su izašli otišli kući, neki ostali. U celoj euforiji, društvo je počelo da jedno po jedno odlazi. Na samoj periferiji firme bila je jedna prostorija koju su čistači kruga koristili za ostavu alata, a u drugom delu su imali prostoriju u kojoj su boravili kada je hladnije. U nju se ulazilo spolja. Pored nje je bila jedna druga prostorija koja je imala dva ulaza, ali su unjoj stajale razne stare mašine koje su čekale svoj kraj.

I Vedrana ponovo jaše…

Meni je stigao sms od jedne radnice da ovi odlaze jedno po jedno, ali se nevraćaju, i da ih je ona pratila pogledom pošto se vraćala iz restorana. Prema opisu sam znao da su sigurno otišli u prostoruju koju sam opisao u kojoj je bilo toplo jer je imala peć na gas. O ovome je morao znati bar još portir ili neko ko je obilazio firmu. Ja sam pošao da malo prošetam i primetio sam jednog čoveka koji je stajao i čuvao stražu. Sve mi je bilo jasno. Tih dana smo kao komišije za otpis sredstava boravili u prostoriji pored, a jedan ključ je do kraja rada ostao kod mene.

Uzeo sam ključ i krenuo ka toj prostoriji. Ušao sam polako u prostoriju koju je samo zid delio od prostorije u kojoj je bilo drušvo. Prišao sam zidu koji je delio te prostorije. Na samom zidu su bili teki otvori koji su bušeni za pričvšćivanje polica ormana. Nisu imali posebnu funkciju. Sada su mogli da posluže da se kroz nji vidi skoro cela prostorija. Pogledao sam kroz otvor i vidio da je društvo već bilo pristiglo, svlačenje je skoro počelo.

duplo pušenje

Odevni predmeti su sevali. Čini mise da se Jana najbrže oslobodila odeće i oslobađala je odeće svog partnera Marka. I jedno i drugo su bili atletski grašeni, iako je ona imala 4 banke, izgledala je dobro, imala je solidno zaokruženo dupence i male čvrste sisice. U uglu se svlaćila Dara, za nju i za njenog partnera Milovana ne bi se moglo reći što i za prethodni par: Milovan je imao pivski stomak, a i Dara je imala malo vidljiviji stomačić, a i dupe je počelo da se zaokružuje i povećava.

Milovanova alatka je već bila u pripravnom stanju 20-21 cm veličine. Darine sise su bile podignute kao odlikovanja. Pored njih su bili Pera i Vedrana. Bili su već svučeni. Pera je imao pivski stomak, ali je utisak popravljao debeli kurac 25-27 cm. Vedranine sise su bile male ali nakočoperene, sada ni traga od sala, a dupe se zaokružilo i bilo je kao gumeni odbojnik. Videlo se da je, iako su svi bili pod uticajem alkohola, ona bila najviše pijana jer se klatila. Jana i Dara su već obrađivale alatke svojih partena, a to je počela i Vedrana.

orgije

Posle nekoliko minuta, na altke su navučeni kondomi i počela je žestoka jebačina. Sreća je bila da je prostorija udaljena prilično, a budući da se od svakud čula glasna muzika, ona je amortizovala krike i uzdahe. Jebanje je bilo takvo da se mogao steći utisak kao da je po sredi mučenje a ne čin uživanja u seksu.

Jana i Dara su bile tiše od Vedrane koja je jaukala kao da je kolju, ali nije odustajala. To se videlo po njenom crvenom licu, iskolačenim očima, i znoju koji je lio niz njeno telo. Poze su se menjale, partnerke su primale ubode svojih obdarenih partnera.

nagužene

Posle nekih pola sata jebači su poskidali kondome i počeli bukvalno tuširanje svojih partnerki. Bile su kao okupane. Ja sam mislio da je tome kraj. Vidio sam po njima da su popadali na stolice iscrpljeni.

Samo časak posle toga, Jana je ustala. Ja sam mislio da se obuče, ali ona je prišla Peri i uhvatila ga za veliki kurac je trajala više od pola sata, ako ne i duže. Videlo se da je Jana iskusnija od Vedrane i da je iste udarce amortizovala bolje, nije bila toliko glasna, kao Vedrana, koja je to isto činila i sada sa Milovanom.

Približavao se kraj, videlo se to po licima jebača, a i položaju seksualnih partnerki. Stragali su kondome. Bili su svi mokri, a mlazevi sperme koji su bili još jači, čini mi se, nego prvi put, tekli su kao potoci po telima jebačica: Jane, Dare i Vedrane.

svršavanje orgije

Pronašli su neke peškire, pa su se obrisali. Obukli su se, pa su muškarci krenuli u izvidnicu i obećali da će im sms-om javiti. Ja sam brzo napustio prostoriju i otišao do kancelarije. Pva trojica su došla, pošto su videli da su skoro svi otišli, poslali su sms ovima trima. Na stolu sam primetio Vedranin mobilni i video da je stigla poruka, verovatno da su poruke dobile i Jana ili Dara, a za nekoliko minuta su sve tri bile tu.

Jana je rekla da su sve sredili i da je sve OK. Vedrana je ušla u kancelariju da uzme stvari, a ja sam se pravio da ne znam ništa. Pomešani parfem, sperma i alkohol su ostavljali čudan miris (vonjali). Ja sam izašao i seo u auto, a malo zatim izašli su i akteri i svaki je svoju jebaljku povezao kući.

Sutradan su čistači pričali da, kada su ušli u prostoriju, osetio se smrad alkohola, znoja i sperme. Navodno su našli i jedan kondom. Niko im nije verovao mnogo, ili su to bili likovi koji su to isto radili na istom mestu, pa nisu želeli da se odaju. Eto i to se dešavalo u našim društvenim firmama…

orgijanje

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments