Ljetovanje, Mačkica i ja, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Ljetovanje, Mačkica i ja, I deo

Kada sam se ujutru probudio, prvo što sam ugledao bilo je Lenino lice. Duboko je disala, izgledala je spokojno. Pogledam na drugu stranu kreveta i nasmijem se. Mačkica i Jovan su spavali licem u lice, kao pravi zaljubljeni par. Okrenuo sam se na leđa, protegnuo i tiho ustao. U sobi je bilo vruće, jedva sam čekao da stanem pod prohladan tuš.

Posle kupanja smo leškarili na sitnom pijesku, slušali šum mora i glasove oko nas. Osjećali smo se rasterećeno, laki kao perca. I srećni. Poželio sam kavu i nešto hladno pa sam predložio Mačkici da odemo nazad u naselje, tamo je bio i bar. Zapravo, terasa natkrivena nekim prirodnim materijalom i šank. Sa Jocom i Lenom smo imali dogovor za veče.

Na terasi je bilo zauzeto nekoliko stolova, uglavnom srednjovječni parovi. Sjeli smo na visoke stolice za šankom. Poručismo kavu i sok. Mačkica je raširila nogice a moj vršnjak je bio opušten. Zapalim cigaretu, srknem kavu. Mačkica je otpila gutljaj soka. „Koliko često imamo priliku da sjedimo goli za šankom?”, rekoh joj, „zamisli ovakvu scenu u našem gradu.” „Da”, reče, i još da ovako ’slikam’ goste”, nasmija se i još malo se okrenu prema stolovima. Njena predivna pica bez dlačice je bila vidljiva svim gostima. A ni oni nisu ništa krili.

Ćaskali smo tako neko vrijeme kad na šanku primjetih neki reklamni materijal, nešto što srećemo u poštama, prodavnicama. Na šarenom papiru pažnju mi privuče riječ MASER. Uzmem primjerak, pročitam. Tip je u kampu radio preko čitavog ljeta, usluživao je dame. Popodne je počinjao u četiri. Na usluzi do osam. Bungalov 17, istočni dio kampa. Pogledam na sat iznad šanka – pola tri. Bez riječi odgurnem papir do Mačkice. Uze ga, pročita i pogleda na isti sat. Onda nam se pogledi sretoše. „Za sat i po”, rekoh joj. Nasmija se i lupi me po koljenu. „Svašta ti pada na pamet”, reče dok su joj okice sijale. „Do tad možemo provjeriti još jednom koliko je more slano.” „’Ajde, vidjećemo”, reče ustajući i skrivajući pogled. Izvadih novčanik iz torbice, platih barmenu koji je od odjeće imao leptir mašnu oko vrata i krenusmo nazad ka plaži. Uze me za ruku i reče: „Ali da budeš tu!” „Ne bih to propustio ni za nov zimski kaput”, odogovorih joj. Nasmija se i čvršće me stegnu.

„Maser”

Nešto prije pola pet bili smo ispred sedamnaestice. Bio je to bungalov duplo veći od našeg. Na prozoru zalijepljen reklamni plakat, ispisano radno vrijeme. Ispred, za plastičnim stolom, pod suncobranom, sjedio je tip u ranim tridesetim, crna kosa, neka moderna frizura. Preplanuo, listao je časopis. Limenka negaziranog soka. „Zdravo”, rekoh, prilazeći. Podiže glavu, široko se nasmija i ustade. „Zdravo”, reče i pruži ruku. Predstavih nas. „Mačkica?”, reče, „lijepo i neobično ime”. Primjetio sam blag bosanski naglasak. „Pa, valjda što sam slatka!”, reče ona i savi nogu u koljenu. Te ženstvene, nesvjesne, pokrete sam obožavao kod nje. Zagrlih je i rekoh: „Za ‘slatkoću’ garantujem. Svi se nasmijasmo a tip nas ponudi da sjednemo. Primjetio sam da je osrednje obdaren, primjetila je i ona, vidjeh. I bez dlaka. Izgleda da sam bio jedini iz kamenog doba u čitavom kampu. Samo sam bradu brijao.

Ponudio nas je pićem. Zamolio sam ga za pepeljaru i izvadio cigarete. Odmah je počeo sa pričom o vrsti masaža, pominjao je mišiće, povoljni uticaj na raspoloženje i slično. Nisam se trudio da ga pratim. Vidio sam onaj sjaj u njenim očima dok ga je pomno slušala. Svo vrijeme se njoj i obraćao. Spustim ruku na njenu butinu. Krenem sa laganim maženjem dok sam ga, kao, slušao. Bradavice su joj odmah reagovale, bilo je vidljivo. Povukoh ruku naviše, zaustavih je blizu pice. Uzdahnu neprimjetno i promeškolji se.

Veljko, tako se zvao, ustade, pruži joj ruku i reče: „Da uđemo?” „Aa, ovaj, je l’ može i moj muž da bude tu?”, procvrkuta Mačkica ustajući i prihvatajući ispruženu ruku. „Naravno, naravno!”, reče ljubazno i svo troje uđosmo.

Unutra je radio klima uređaj, bila je prijatna hladovina. Veljko zaključa i okrenu natpis „zatvoreno”. Na sredini je stajao sto za masažu, na zidnim policama uredno složeni peškiri, posteljina i bočice ulja. Na stočiću u uglu muzički uređaj iz čijeg zvučnika je dopirala prijatna instrumentalna muzika. Zavjesa na prozoru. Polumrak. „Hajde, lezi na stomak, tako. Ruke spusti ovako, dobro.” Mačkica se udobno namjesti, a ja zauzeh stolicu do zida. „A je l’ mogu ja…” pokazah mu cigarete. „Da, da, naravno! Ode u kupatilo i otuda donese pepeljaru. Prekrstih noge, zapalih jednu, duboko povukoh dim.

Sipao je ulje na lijevi dlan i razmazao ga od ramena pa niz leđa. Polako je prelazio objema rukama od pasa pa gore i natrag. Opet ramena, niz ruke. Mačkica samo što nije počela da prede. Posebno je obratio pažnju na ruke. Djelovao je stručno, a ona da se potpuno opušta. A ja, razmišljao sam, je l’ bih umio ovako da masiram? Hm, možda, valjda. Ko zna?

Ugasih cigaretu. Sad joj je namazao guzu, prelazio preko butina do stopala. Činilo se da poznaje svaki mišić na nogama, da tačno zna koliko koji da dodirne. Pomislio sam da je Mačkica zaspala. Ubrzo sam se uvjerio u suprotno…

Kad sam zapalio drugu, opet joj je masirao guzu. Najljepšu guzu na svijetu! Tako je to vješto radio da sam mu zavidio. Polako je razdvajao guzove, opet ih vraćao. Prsti su mu lagano skliznuli dolje, pa nazad. Čitavom šakom skroz do pice, pa vrati ruku. Mačkica je počela da tiho uzdiše.

Svršio sam od gledanja…

Dao joj je znak da se okrene na leđa. Učinila je to, ne otvarajući okice. Izraz zadovoljstva na licu. Rukice uz tijelo. Potpuno se prepustila. Sad su na red došle grudi. Kružno ih je mazio, bradavice su štrčale. Onda niz stomačić, isto kružno, bez žurbe. Do pice, ali je nije dodirnuo.

Mrdala je stopalima i glasnije disala, vjerovatno nesvjesno. Ovaj moj se uspravio. Nastavio je niz butine, do kraja nogu. Pa nazad, do kukova. Nigdje nije žurio. Znao je svoj posao, vidjelo se. Unutrašnjost butina, objema rukama istovremeno. Mačkica je malo raširila nogice, pica se otvorila. Vrijeme u sobi je stalo. Razmakao joj je noge i sve više mazio oko njene vršnjakinje. Sa strana, gore, dolje. Podigao mu se do pola i kako je bio nagnut nad njom, kao slučajno je dodirivao ruku.

Zatim se vrati iznad glave, opet joj je mazio sise, a njime joj dodirivao kosu. Nagnuo se malo više da bi mazio stomak. Sad joj je bio na čelu. Brzo me pogleda. Kratko klimnuh. Smješnu se i nastavi.

Mačkica je stisnula ivice stola. Duboko je disala. Pređe sa strane. Sad joj je jednom rukom mazio sise a drugu spustio na picu. Prstom je nježno prelazio preko otvora. Ona ne izdrža, uze mu ga u ruku. Krenu lagano da ga nadrkava. Podigao mu se skroz. Mazili su se tako neko vrijeme kad se Veljko sagnu i poljubi je. Poljubac dug, jezici im se dodirnuše. Mazio joj je picu i dalje, Mačkica je sad glasno uzdisala i uvijala se.

Pomjeri se naviše, prinese joj ga do lica. Uze ga u usta, do pola. Poče da ga sisa. Pokušao je da joj ga da do kraja, ali nije uspio. Pomislio sam da će joj svršiti u usta. Umjesto toga, izvadi ga, pope se na nju. Zadigao joj je nogice i skliznuo unutra.

Mačkica glasno uzdahnu. Krenuo je lagano pa sve brže. Čulo se kako kako udara u nju. Sad već nije kontrolisala uzdahe, opustila se potpuno, nogama ga je stezala. Ljubio ju je i ubadao jako. I meni se digao, nisam izdržao pa sam drkao.

Promjenili su pozu, sad je ona bila gore. Namjestila ga je i krenula bržim ritmom. Stiskao joj je bradavice dok ga je jahala. Gledao sam njenu savršenu guzu kako poskakuje na njemu, ustao i svršio po podu. Stajao sam tako dok su poslednje kapi sperme kapale po podu, gledao ih i imao utisak da će se istopiti od uživanja.

Vratio sam se na stolicu. Mijenjali su poze, prodirao je u nju nesmanjenom žestinom. Opet je legao na nju, ljubio je i žestoko ubadao. Kad je osjetila da je blizu, još jače ga je stisla rukama i nogama i viknula: „Nemoj da vadiš!” Ubrzo je počeo da se grči, usporio je i zaurlao. Svršavao je u nju. Još nekoliko puta ju je ubo, cijedeći sve iz sebe…

Ležali su jedno na drugom duboko dišući. Bili su mokri od znoja. Sad se u prostoriji čula samo muzika. Posle nekog vremena tiho sa sam im zapljeskao. „Bravo, ovo vam je bilo za peticu”, rekoh. Mačkica se glasno nasmijala, smijehom zadovoljne ženke. Veljko se polako odvojio od nje, djelovao je iscrpljeno i srećno. Pružio joj je ruku, ustala je i ona. Bila je nasmijana. Poljubiše se. Gledala ga je u oči, spustila ruku na picu i mazno rekla: „Al’ si me napunio!” Pogledao sam dolje, bijela tečnost je curila. „’Ej, ovo je bilo…”. nije završio, zaustavila ga je dugim poljupcem.

Stajali su tako zagrljeni i znojavi kad rekoh: „’Ej, ne bih da vas prekidam ali imamo neki dogovor za večeras, noć nam se prikrada, valjalo bi da krenemo…” Oni se nasmijaše i razdvojiše…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Konstantin


Živimo slobodno! Odbacimo stege društva!

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x