Gej vozić sa kuratim kurirom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Jednog jutra probudio me je uporan zvuk zvona, noć pre toga proveo sam u izlasku, i onako mamuran potpuno sam zaboravio da osim jockstrap-a na sebi nemam ništa. Otvorio sam vrata i ispred mene je stajao najjebozovniji kurir kog sam ikada video. Visok, crn, kratka brada i zelene oči koje su uprte u mene i poluotvorena usta koja su odavala utisak šoka. Kurac mi je pulsirao što od jutarnje erekcije, što od pogleda na njega i u tom momentu sam shvatio da sam mu otvorio vrata u jebenim gaćama. „Joj, izvini! Sjebao sam se sinoć, nisam ni razmišljao u čemu otvaram vrata”, rekao sam izgubljeno. On se nasmejao, pogledao me od glave do pete, razvukao svoje pune usne u osmeh i samo izustio: „Ma ništa, dešava se”. „Idem samo da nabacim nešto na sebe i dolazim, uđi slobodno”. „Ma ne moraš zbog mene, nije frka”, rekao je sa osmehom.

U tom momentu sam shvatio da mu je pogled stalno uprt na moju izbočinu, nije mi izgledao kao neko ko je gladan kurca, zapravo delovao mi je kao neko ko ni svoju devojku ne bi jebao u dupe a kamoli primio kurac, ali pogled mu je govorio nešto drugačije. Potpisao sam prijemnicu, a on me je zamolio za čašu vode. Dok sam mu donosio vodu kurac mi je splasnuo, vraćajući se u dnevnu sobu uhvatio sam ga kako se drži za svoj kurac ali sam se pravio da ništa ne primećujem.

izbočina u pantalonama

„Vidim situacije se smirila?”, rekao je pokazujući očima na moje međunožje. Na tren mi je bilo neprijatno ali sam odlučio da pokušam da se poigram. Nasmejao sam se, pogledao sam ga u oči i pitao: „A više ti se sviđalo onako?” Zagrcnuo se i potpuno pocrveneo, rekao je kako mora da ide jer ima puno posla, zahvalio se na vodi i izjurio iz stana. Krenuo sam za njim i dobacio sam mu: „Ako se predomisliš čekam te”.

Kada sam ostao sam počeo sam da razmišljam o tome šta sam uradio, šta mi sad treba da se recimo vrati sa nekim i da me isprebijaju ili nešto tako… Dan je polako odmicao, proverio sam i radno vreme kurirske službe, tog dana radili su do 1, što znači da je u 2 sata koliko je bilo prošla nada da će se vratiti na jebačinu. Prošao me je prvobitni strah zbog činjenice da sam potpuno nepoznatog lika pozvao da mi se vrati u stan, jedino o čemu sam mogao da razmišljam bilo je to koliko želim da se vrati, da se ludački izjebemo. Kurac mi je pulsirao i bio sam van sebe od želje za jebačinom, negde oko pola 3 odustao sam od čekanja i odlučio sam se da pozovem komšiju koji je voleo da ga jebem dok nosi ženin donji veš i najlonke, najlonke boje kože i crveni čipkasti grudnjak. Pustio sam pornić, seo sam na ugaonu i raširio sam noge, komšija je znao proceduru, dopuzao je do mene smaknuo mi gaće na stranu i počeo da balavi po mojoj kiti.

gej predigra

Zavukao sam mu ruku pod najlonke i nadraživao sam njegov čmar gaćicama njegove žene. Komšija nije bio vrsni pušač ali je umeo solidno da obavi posao, svakako sam i zamišljao kako mi izbezumljeni kurir nespretno sisa kurac. Uživao sam dok mi je lizao jaja i nadrkavao kitu, a u tom momentu moj debeli srednjak je već bio u njegovoj obloj guzici.

Dalji razvoj situacije prekinulo je zvono, komšija je pobegao u spavaću sobu a ja sam vratio kurac u gaće i pošao ka ulaznim vratima. Kurir je ipak došao, kurac mi je balavio od uzbuđenja ali nisam znao šta ćemo sa komšijom, kako da i komšiju da ubacimo a da ovoga ne prepadnemo. „Samo momenat!”, viknuo sam i otišao do spavaće sobe, u pola minute rekao sam komšiji šta se danas desilo i rekao sam mu da ostane u spavaćoj dok se ja ne vratim po njega. Ponovo se začulo zvono, kurir je bio nervozan, uplašio sam da će se predomisliti i brže-bolje sam stigao do vrata.

Sad nema nazad…

Jutarnja scena se ponovila, stajao sam na vratima sa dignutim kurcem trljao sam o njegovu izbočinu.

Onda sam se izmakao i krenuo ka dnevoj sobi, pošao je za mnom i skinuo je majicu. Kada je otkopčao pantalone zapanjio sam se, imao je poprilično mali kurac, znatno veću ali i tanju od njegove. Povukao sam ga na sebe i ljubio sam ga dok sam mu stiskao guzove, prekinuo me je i rekao mi je da ne želi da ga jebem. „Sad nema nazad”, rekao sam i povukao sam mu glavu ka mom kurcu, nespretno ga je primio u usta ali se snašao.

gej jebanje u usta

Pušio ga je lepo i lagano, a ja sam za to vreme drkao njegovu kitu. Onda sam ga odgurnuo od sebe, rekao mu da legne na garnituru, a kada me je poslušao, raširio sam mu noge, legao među njih i pažljivo sam mu lizao kurac i dlakava muda. Lagano sam spuštao jezik sve niže i niže, primetio sam da nas komšija posmatra kroz blago otvorena vrata i shvatio sam da drka kurac dok nas gleda. Čvrsto sam uhvatio kurisku kitu i zabio sam mu jezik u čmar. Izustio je jedno: „Aaaaahh!” i još više je raširio noge.

Drkao sam mu kurac dok sam mu obrađivao čmar a kada sam shvatio da mu kita balavi zaustavio sam se. „Imam jedan predlog za tebe.” „Možeš da me jebeš!”, jedva je dočekao da to izgovori dok mi je rukom prodrkavao kurac. „To sam znao i pre 5 minuta”, rekao sam kroz osmeh, „Nego, možda da pođemo u sobu da potražimo i nešto što ti možeš da pojebeš”, rekao sam i namignuo sam komšiji. „Molim, još neko je ovde? Pa ja, ja…” „Ne brini, momčino”, rekao sam i pružio sam mu ruku i poveo sam ga ka sobi.

Kada sam otvorio vrata zatekli smo komšiju kako kleči na krevetu sa najlonkama i tangama spuštenim ispod guze, primetio sam i da je lubrikant pored njega kao i da je već namazao svoj čmar. Kurir se femkao, nije bio siguran u svoj sledeći korak ali bih rekao da ga je palila ideja da jebe nekoga čije lice nije ni video. Pogurao sam ga ka krevetu i sledećeg trena njegov debeli kurac već je bio u komšijinoj bulji.

Opkoračio sam komšiju i stao sam ispred kurira, moj kurac bio je taman u visini njegovih usta, spremno ga je dočekao i uživao sam dok mi je pušio kitu i karao mog poslušnog komšiju.

gay spit roast

Gej vozić u punoj pari

Onda je komšija pokušao da se okrene ali mu je ovaj pruživši ruku kroz moje noge nabio glavu u krevet i ubrzao je svoj tempo. Shvatio sam da mu je teško da održava tempo dok jebe komšiju i puši moj kurac i zato sam ga zaustavio. Izvadio sam kurac iz njegovih usta i lupio sam ga kurcem po faci nekoliko puta, onda sam sišao sa kreveta i rekao sam komšiji da se pomeri malo u levo, a onda njemu da podigne jednu nogu na krevet.

Poslušali su me, a dok su se oni nameštali ja sam podmazivao kurirovu rasnu guzu. Polako sam ubacivao svoju kurčinu njegov vreo i pulsirajući čmar, on je na trenutak zastao, komšija se pobunio, ali ga je kurir uhvatio za ramena i toliko ga jako stisnuo da je ovaj vrsinuo. Shvatao sam da kurira boli njegov donedavno nevin čmar ali me je jako uzbuđivalo to što ne želi da reaguje. Kada sam ga celog nabio u njega zastali smo svi na nekoliko trenutaka, onda sam mu šapnuo na uvo: „Kada si spreman kreni da jebeš ovu kurvu dole i uživaj”. Krenuo je odmah i krenuo je jako ali je onda spoznao magiju sredine u voziću, jačina kojom je on jebao mog komšiju određivala je jačinu kojom moj kurac ulazi u njega, usporio je.

Onda sam pružio ruke oko njega i uhvatio sam komšiju za butine, primakao sam ga iz sve snage i kurir je konačno vrisnuo. Neko vreme nisam puštao komšijine najlonkama prekrivene butine i određivao sam tempo sa začela kolone, a onda su polako obojica počela da mešaju guzama i znao sam da i ako ih pustim nećemo usporiti.

gej vozić

Tako je i bilo, jebali smo se možda i još jačim intenzitetom a onda je komšija počeo da trlja svoj kurac o najlonke i znao sam šta sledi. Dahtao je sve brže i lagano je svojim stezanjem čmara i kurira vodio ka ekstazi. Svršio je po najlonkama u nekoliko mlazova, kurir je samo izustio: „Jebooote”, a komšija je već skliznuo sa njegovog kurca i spustio se ispred kreveta.

„Hoću da mi svršite obojica u usta”, rekao je. Primetio sam da se kurir nasmejao kada se komšija okrenuo, primetio sam i da ga je odmah poslušao, prišao mu je i krenuo da drka svoj kurac tik pred komšijinim otvorenim ustima. Ispratio sam ga i nije mi dugo trebalo, bio sam naložen od jutros, svršio sam preko cele komšijine face, a on je pohotno skupljao svaku kap sa mog kurca. Kurir je krenuo ubrzano da diše, gledao sam kako mu se mišići grče a onda sam stao iza njega preuzeo njegovu kitu u svoju ruku, dok sam ga drugom rukom držao za bradavicu. Komšija mu je mesio jaja, i šarao prstom oko kurirovog čmara sve vreme držeći usta otvorena i spremna. „Oooo jebooote, ovo je taaakooo aaah”, izustio je pre nego što je napunio komšijina usta vrelom spermom.

gay bukkake

Lupio sam ga po guzi i rekao sam: „Bravo mali. Inače, ja sam Nenad a ovo je moj komšija Saša”. Obojica su se smeškala a onda je kurir rekao: „Ja sam Dušan drago mi je”, smeškajući se i lupkajući Sašu kurcem po ustima. „A Saša je moj zet”.

Priča ima nastavak, ako želite da ga čujete slobodno komentaršite priču. Želeo bih da znam da li vas nastavak zanima.

Nastavak: Kurati kurir se vratio po još…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Nastavaaak ?

Obavezno

2
0
Would love your thoughts, please comment.x