Tražila je da je jebem baš grubo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bio sam za vikend u Nišu. Otišao iz BG da se vidim sa drugarima nekim, uveče smo izašli u neki klub, cirkali itd, i vidim neku super cicu i uđemo u neku opuštenu priču. Nisam je startovao već samo pričica opuštena, pa smo malo igrali itd. Pa malo ruka na struku pa malo niže, i kažem joj: „’Ajmo ispred”.

Kad sam krenuo da je poljubim kaže da ima dečka, okrenula mi obraz, ali se ne izmiče mnogo. Ja krenuo da je ljubim od obraza prema uvetu, da joj šapućem svašta, da joj dišem lagano u uvo, da joj dok joj šapućem, jezikom dodirnem uvo pomalo itd, i vidim da sve teže priča, i kaže mi da je ne mučim više, da ne može ništa jer ima dečka. Ja joj kazem kako je to baš šteta jer mi se strašno sviđa, a ja znam da nisam iz Niša i da se nikad više nećemo videti.

Privlačim je prema sebi i ona sve vreme oseća preko odeće moj dignuti kurac. I počinje da se meškolji i da se trlja stomakom o moje pantalone. Pomerimo se još malo u mrak i nastavimo da pričamo tako zagrljeni, ja joj šapućem na uvo i ljubim je po vratu, stiskam je za guzu, a onda počinje da stenje i da se još više trlja o mene. Ja uzmem njenu ruku i spustim je na svoj kurac, i kažem joj kako je želim, kako je lepa… Ona mi stiska kurac preko farmerki i govori mi kako je velik i počinje da mi ljubi vrat.

Ja se okrenem prema njoj i počnemo odmah da se ljubimo strastveno, ona mi još jače stegne kurac, a moja ruka je već među njenim nogama. Bila je košulji nekoj i tankim šalvarama, odmah je malo raširila noge, a ja sam počeo da joj trljam pičku dok smo se ljubili. Ona je počela da stenje i govori: „Joj bre šta mi to radiš!”, i da diše sve teže, ja sam je pogledao u oči i pitao je da odmah odemo do smeštaja u kom sam uzeo sobu. Ona je samo rekla: „Vodi me gde god hoćeš”. Krenuli smo i ušli u taksi koji je bio parkiran na uglu, stigli smo tamo za par minuta, bilo je bliže nego što sam mislio. Čim  smo ušli na vrata pribio sam je uza zid i sa još otvorenim vratima odvezao joj šalvare i svukao ih sa gaćicama do pola butina.

Znao sam da želi da je odvalim od kurca

Nastavili smo da se ljubimo, levom rukom sam joj podigao obe ruke visoko iznad glave i držao ih tako, a desnom sam počeo da joj drkam obrijanu pičkicu, bila je potpuno mokra. Nismo se više ljubili, nego joj ja liznem usne pa se odmaknem malo pa ona krene da me poljubi pa ja krenem ka njoj, pa se izmaknem, igrali smo se tako dok sam joj drkao pičku i on je počela baš glasno da stenje i uvija se.

U tom trenutku su na stepenicama u smeštaju, to je kao neki hostel, naišle dve devojke i videle šta radimo, pošto su vrata bila otvorena. Ona ih nije videla jer joj je glava bila sa leve strane moje glave a vrata su bila desno. Zastale su i ja sam im namignuo, mislim da su bile strankinje, i počeo sam joj jače da je drkam, a ona je vrisnula i počela da se trese. Zagrlila me je i baš glasno svršavala u mojim rukama.

Njih dve su nas gledale i jedna mi je pokazala ruku sa podignutim palcem, kao „samo napred” i onda su otišle. Ja sam tada zatvorio vrata, i upalio neko malo svetlo u sobi, ona se momentalno skinula gola, i bila je strašno zgodna. Ja sam se isto odmah skinuo, kurac mi je bio dignut do maksimuma, i samo sam je stavio da sedne na sto i navukao je na kurac do korena.

Stajao sam sa strane i jebao je baš jako, ne mnogo brzo, ali baš baš jako i desnom rukom sam joj drkao klit sve vreme. Svršila je sigurno jednom tako, znam pošto sam osetio kako joj se grči pička dok svršava.

Osetio sam da sam i ja blizu pa sam je pitao da li hoće da proba svoju pičku sa mog kurca, ona je sišla sa stola i odmah klekla i počela da mi ga drka i puši. Ja sam joj sklonio ruke sa kurca i rekao joj da mi puši samo ustima a da mi rukom masira muda i to je i radila. Kad sam osetio da sam blizu počeo sam da joj ga nabijam u usta ona je mumlala i onda sam počeo da joj punim usta u mlazevima. Držao sam je za glavu da ne može da se pomeri i sve je gutala.

Onda smo legli na krevet i odmah sam počeo da je ližem, igrao sam se sa njenom pičkom, sisao je, oblizivao skroz od guze do klitorisa, ali joj nisam davao da svrši. Kad osetim da je blizu prestanem. Počela je da govori: „Jebi me, jebi me!” Pitao sam je čija je, a ona je rekla: „Tvoja, tvoja, radi mi šta god hoćeš”.

Ja sam onda nastavio da je ližem dok nije strašno jako svršila. Bila je baš glasna i orgazam joj je baš dugo trajao. Okrenuo sam je u doggy na ivici kreveta, kolena su joj malo klecala, ali ja sam je povukao još ka ivici kreveta. Jedna noga mi je bila na podu a druga savijena u kolenu na krevetu i navukao sam je u jednom potezu do kraja, ona je vrisnula.

Zgrabio sam je jednom rukom za bok a drugom za kosu i počeo baš jako da je jebem, bio sam malo cirke a i svršio sam već jednom, tako da sam je sigurno jebao 15-20 minuta ludačkim ritmom, a ona je cvilela i tresla se.

Počeo sam da joj obrađujem guzu, da kružim palcemo oko nje i da ga stavljam lagano, video sam da joj se to sviđa, tako da sam joj rekao da se ne pomera, uzeo iz torbe malu bočicu sa maslinovim uljem koje koristim za te prilike i podmazao kurac. Sipao sam malo ulja na ruke i počeo da joj masiram celo dupe i donja leđa, a onda sam počeo da joj podmazujem guzu, i kad je bila spremna, počeo sam jako da je spenkujem po oba guza. Nije to očekivala, ali sam je čvrsto držao i spenkovao dok joj se nisu užarili guzovi a ona je cvilala i govorila: „Šta mi to radiš, aaaa!”

I onda sam joj ga stavio u dupe lagano i počeo da je jebem sve brže i žešće, jednu ruku sam joj od napred zavukao među noge i drkao joj klit dok sam je karao u dupe. Sad je bukvalno vrištala i svršila nekoliko puta sa mojim kurcem u dupetu.

Kad sam osetio da ću svršiti nisam ga vadio, samo sam je još žešće navlačio, rasturao sam joj dupe i počeo da svršavam duboko u njoj. Kad sam svršio, pustio sam je, a ona je samo skliznula, pala na krevet i ostala tako da leži.

Legao sam pored nje i rekao joj da ako hoće može da prespava tu, a ona me je zamolila da joj dodam telefon i poslala je poruku drugarici da ako neko pita, spavala je kod nje. Kad je poslala poruku namestila se pored mene i zaspali smo goli i zagrljeni. Probudili smo se u toku noći par sati kasnije i počeli da se ljubimo. Ljubili smo se u mraku prvo lagano, bunovno, a onda sve jače i strasnije, uhvatio sam je za dupe i pribio uz sebe, a ona mi je rekla da svaki put kad oseti moje usne na svojima prođu joj žmarci kroz celo telo a posebno kroz pičku.

Rekao sam da kad god budem putovao na jug, bilo do Niša ili Makedonije, Grčke, da ću joj se javiti da je jebem. A ona mi je govorila da se obavezno javim i da kad bude u Bg-u, da će me zvati. Povukao sam je na sebe, i dalje smo se ljubili, a ona je počela da trlja svoju glatko obrijanu i ponovo mokru pičku o moj kurac koji je postajao sve tvrđi.

Tražila je mnogo grublji tretman…

Spustila je ruku dole, namestila me na ulaz u pičku i pustila kurac da sklizne u nju. Zastenjala je i počela da meša, da se nabija. Trljala je klit o koren mog kurca, cvilela, ubrzo je svršila. Ja sam joj rekao da ne staje nego da nastavi da se nabija. Ona mi je rekla da je udarim. Ja sam je lupio po dupetu, a ona je rekla: „Ne tu, lupi mi šamar, pljuni me u usta”.

Ja sam je tu prevrnuo i pritisao je celim svojim telom, nabio sam joj kurac do kraja i počeo da ga zabijam još dublje bez vađenja, jebao sam je bukvalno na elastičnost njene pičke, pritom sam je jednom rukom davio a drugom šamarao. Kad god bih je pustio ona otvarala usta da udahne duboko a ja bih je pljunuo u usta. Vrištala je dok sam je jebao, govorila mi da je rasturim da je samo moja i svršavala za redom nekoliko puta.

Nastavio sam da je jebem, i kad sam osetio da će ponovo svršiti izašao sam iz nje i počeo da joj šamaram pičku, ona je posle četvrtog ili petog jakog šamara počela glasno da cvili i da se trese. To je trajalo neko vreme a onda je ostala samo a leži i duboko diše. Nije puštala glasa od sebe sigurno minut dva, a onda je rekla da joj se tokom svršavanja zamaglilo pred očima i da misli da je izgubila svest.

Ostali smo da se mazimo u mraku, ona mi je lagano drkala kurac. Ja sam je ponovo povukao na sebe i opet je bila na meni, kurac mi je bio dignut to maksimuma, ali je ona bila tako mokra da ga je samo progutala. Ležala je na meni i lagano mešala, ja sam se samo prepustio a onda se izdigla i počela da se nabija. U tišini se čulo samo naše disanje i kako nam se tela sudaraju. Pička joj je šljapkala, muda su mi bila potpuno mokra.

Spustila je ruke na moje grudi i samo radila dupetom na mom kurcu, zatvorila je oči i samo tiho cvilela. Ja sam joj rekao da se skloni sa mene jer ću uskoro svršiti, a ona je rekla: „Nemoj da izlaziš još”. Rekao sam joj da sam baš blizu a onda je svojim rukama uhvatila moje ruke, nastavila da se nabija i krenula da mi šapuće kako želi da je napunim, hoće da oseti moju spermu u sebi. „Napuni mi pičkicu, napuni me celu”, tako je govorila dok mi se nabijala na kurac u ludačkom ritmu.

Ja sam na te reči samo pukao, ceo sam se grčio, kurac mi je eksplodirao i osetio sam kako je punim u mlazevima, a ona kad je osetila kako mi se grči kurac u njoj i kako je punim spermom, počela je odmah da svršava. Zgrabio sam je i ona se stegla uz mene, svršavali smo zajedno desetak sekundi i onda smo ostali da ležimo tako. Kurac mi se nije spuštao, ona se nije pomerala.

Pitao sam je da li pije pilule za kontracepciju, rekla je da ne pije. Ja sam joj rekao da se nadam da joj nisu plodni dani, a ona je rekla da je baš briga i da će ako ostane trudna reći momku da je njegovo dete, i da taman mogu da se uzmu. Ja na to nisam ništa rekao, samo smo ležali tako i posle minut-dva primetio sam da je zaspala. Njeno sočno znojavo telo i dalje nabijeno na moj kurac je disalo poptuno ujednačeno. Samo sam povukao pokrivač preko nas i ubrzo sam i ja zaspao.

Ponovo smo se probudili negde pred zoru oko 5, ona je rekla da bi morala da ide. Ustala je i krenula da prikuplja razbacanu odeću i iz pičke je krenula da joj se sliva sperma niz prepone. Rekla mi je: „Jebote koliko si svršio, još nije iscurelo, sve puna sam serme!” Stavila je svoje stvari na stolicu i rekla da mora da se istušira.

Dok se tuširala razmišljao sam o svemu što se desilo te večeri, osećao sam njen miris, njen ukus i dalje u ustima, pomirisao sam desnu ruku koja je cela mirisala na njemu pičku i kurac mi se opet digao, tvrd kao kamen. Bez razmišljanja sam ustao, namazao ga maslinovim uljem i ušao u kupatilo.

Tu nije bilo kadice za tuš nego odvod na podu tako da nisam morao da ulazim pod tuš. Čim sam ušao u kupatilo stavio sam joj ruku preko usta, savio je u napred, mojom nogom joj raširio noge i nabio joj kurac u nateklu pičku.

Savio sam joj jednom rukom obe ruke iza leđa, drugom sam je držao preko usta da ne može da pusti ni glas i jebao sam je iz sve snage. Govorio sam joj da ću je jebati kad god hoću, kako god hoću. Da ću doći za dve nedelje ponovo u Niš i da hoću da provede sa mnom ceo dan. Da će biti moja drolja, moje meso za jebanje.

Osetio sam da ću svršiti i počeo da je jebem još jače i ubrzo sam ponovo svršio u nju. Kako sam joj ga zabio pribio sam je uza zid, kurac mi se grčio u njoj, a ona se tresla. Kad sam svršio pustio sam je, a ona se naslonila uza zid i samo lagano skliznula na pod. Čulo se samo šuštanje vode i njeno cvilenje.

Izašao sam iz kupatila i ponovo legao. Ona je izašla desetak minuta kasnije, legla gola pored mene, stavila glavu na moje rame i rekla mi: „Jebote, ladno si me silovao pod tušem”. Ja sam rekao: „Mhm”, a ona me je pitala kako sam naučio da jebem tako dobro. Ja sam slegao ramenima i rekao da imam dosta iskustva. Ona je malo ćutala i rekla mi da će se organizovati da za dve nedelje dođe sama u Beograd i da će mi javiti tačan dan i tačno vreme. Ubrzo se obukla, pozvala taksi i otišla.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Max


Ja živim život koji nisam birao sam…

Ako želiš direktan kontakt sa Maxom javi se na mejl [email protected]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x