Fishing and Pissing

Registrovani korisnici ne vide reklame

To jutro je baš rano došao po mene, morali smo da krenemo već oko šest da bi čamcem njegovog prijatelja otišli na neko zgodno mesto na reci. Prethodno veče sam pripremila guzu i oblikovala žbun u pravilan trougao. Obukla sam plitak šorts od teksasa i široku majicu na bretele sa dubokim dekolteom. Ubacila sam i par velikih peškira u ranac.

Odvezli smo se do Makiša gde je njegov prijatelj imao čamac. Obojica su već bili tu, popeli smo se na čamac i Zoran me je upoznao s njima. Dragan je bio nizak i debeljuškast, sa širokim ramenima i povećimali čvrstim stomakom preko kratkih pantalona, veoma dlakavih ruku i nogu.

Mile je bio malo višlji od Zorana, mršav s malim stomačićem koji se nazirao ispod široke majice. Dugu proređenu kosu je vezao u rep, imao je zulufe i oblikovanu bradicu, minđušu u uhu. Dragan je bio kapetan, a Mile slikar.

Zaplovili smo u pravcu Obrenovca. Zavalila sam se na ležaljku na palubi i raširila noge. Nogavice šortsa su bile visoko izrezane neporubljene pa su između resica od konca provirivale moje crne dlačice. Dragan je upravljao, Zoran je kuvao kafu, a Mile je sedeo naspram mene i skicirao me u svom bloku. Stavila sam ruke pod glavu i kroz polutvorene kapke gledala u Mileta koji se ozbiljno udubio u moje međunožje. „Vidim da ste se već sprijateljili”, rekao je Zoran spuštajući kafu između nas. Stao je iznad mene, podigao mi majicu otkrivajući sise i pomilovao bradavice da se ukrute. „Jel’ bolje ovako?”, pitao je Mileta koji je samo nešto promrljao i nastavio da crta brzim pokretima. Pička mi je balavila od uzbuđenja.

Uskoro smo stigli do ostrva Sprud za koje je Dragan dobacio da ga dok mu prilazi podseća na pičku, onako trouglasto i obraslo, gledajući preko ramena u crtež jer sam mu ja bila zaklonjena Miletovim leđima. Ubrzo smo se zaustavili uz obalu ostrva uz jednu zaklonjenu divlju plažicu. Izašli smo s čamca, oni su postavljali štapove, a ja sam iznosila neke laganije stvari. Dragan je postavio kotlić, a ja sam pomagala da skupimo neke suve grančice za potpalu. Sagla sam se ispred njega da ih poređam ispod kotlića. Spale su mi bretele i sise su mi ispale iz majice, a on je duboko uzdahnuo gledajući u moje nabrekle bradavice. Nasmešila sam mu se i prišla da mu pomognem da stavi iseckano povrće u kotlić, dodirujući golom sisom njegovu dlakavu mišicu dok sam podizala bretele. „Uhhhh, baš je vruće”, rekao je i skinuo majicu. Grudi i stomak su mu bili prekriveni kratkim crnim dlakama koje su se zgušnjavale ka rubu pantalona.

Pička mi je pulsirala. Mile i Zoran su širili ogroman dušek i priključili ga na pumpu. Nasmejala sam se, to mi nije pominjao. Dobacio je da mu se nevaljalica ne žulja dok se sunča. Skinula sam majicu i legla. Zoran mi je raširio noge i uvukao se između njih. Nežno je klizio jezikom uz ivicu šortsa duž prepone dok ga je raskočavao. Vukao ga je na dole ljubeći mi brežuljak. Podigla sam noge dok ga je skinuo, a on mi ih je rukama zadržao gore i raširio. Klizio je jezikom od čmara ka klitorisu, ljubio brežuljak, pa ga gurao u pičku.

Stenjala sam uzbuđeno, a klitoris mi je pulsirao. Mile se primakao skidajući majicu, grudi su mu bile glatke, a ispod pupka se spuštala tanka pruga svetlih dlačica. Raskopčao je bermude i počeo da miluje opušteni kurac koji je izranjao iz dugačkih svetlih dlaka. Ispod su visila velika opuštena jaja.

Kurac je počeo da mu se diže, bio je dugačak i tanak. S druge strane je prišao Dragan, kome je iz gusto obraslog međunožja izvirivao kratki debeli nabrekli kurac. Drkao je dahćući i oblizujući usne.

Pružila sam ruke i milovala im butine pozivajući ih da se primaknu. Klekli su pored mene i drkajući kurčeve počeli da mi miluju sise. Milovala sam im jaja obojici i mrdala kukovima napaljeno dok mi je Zoran sisao nabrekli klitoris i gurao jezik u vrelu mokru pičku. Sagli su se i počeli da mi ližu i sisaju nabubrele bradavice. Uvijala sam se celim telom stenjući uzbuđeno. Zoran je ustao i počeo da se skida, a na njegovo mesto je došao Dragan i počeo halapljivo da mi liže i sisa mokru pičku. Grčila se i curila, a onda se on uspravio i počeo lagano da gura svoj debeli kurac u nju.

Dobila sam dva kurca u pičku!

Uhvatila sam Mileta za kurac i podigla glavu privlačeći ga ka ustima. Pušila sam mu stvrdnuti kurac dok me je Dragan ubrzanim pokretima jebao. Osetila sam kako mi se pička širi i eksplodira prskajući ga po dlakavom kurcu. Svršavala sam snažno s Miletovim kurcem u ustima.

Dragan se stenjući izmakao, stiskao je rukom kurac iz kog je već počelo da curka. Legao je na leđa pored mene dahćući, a ja sam se podigla i uvukla mu se između nogu. Obuhvatila sam mu usnama zabalavljeni kurac. Zoran mi je prišao s leđa, raširio guzove i ugurao kurac u moju raspaljenu pičku. Jebao me je od pozadi žestoko, dok sam se ja nabijala na Draganov kurac gutajući ga celog.

Zaurlao je i odgurnuo me. Poskakivao je po dušeku dok mu je kurac nekontrolisano prskao u vis. Pička mi se grčila u novom orgazmu zalivajući Zoranova jaja i kurac. Izmakao se i lagano me pogurao ka Miletu koji je ležao s druge strane i drkao. Opkoračila sam ga i natakla se na njegov uspravan dugačak kurac. Uspravljenih leđa sam mu se nabijala, dok mi je Zoran, klečeći iza mene stiskao i uvrtao bradavice trljajući mokar kurac o moju guzu.

Napaljeno sam gledala u Draganov gusti žbun ulepljen spermom dok sam se tresla u novom orgazmu, grčeći se na Miletovom kurcu. Legla sam preko njega dok se on podignutih kukova zabijao ceo.

Zoran mi je raširio guzove i palacao jezikom po čmaru. Tresla sam se od užitka. A onda sam osetila njegov glavić na ulazu u čmar. Mile je zastao na trenutak dok je Zoran ugurao kurac u moj čmar, pa su nastavili da se kreću naizmenično mi zabadajući kurčeve u čmar i pičku.

Grčila sam se u orgazmima koji su se sustizali. A onda su stali obojica. Zoran je legao na leđa i obrisao kurac vlažnom maramicom koju mu je dodao Dragan. A onda me je povukao da legnem na njega okrenuta leđima. Raširio mi je noge i gurnuo mi kurac u pičku.

Ubrzao je dok mi pička nije ponovo procurila, a onda je zastao i izvukao ga do glavića. Mile je opkoračio njegove noge, primakao se i počeo da gura svoj kurac pored njegovog. Stenjala sam glasno, znoj me je okupao celu dok su njih dvojica zajedno lagano gurali kurčeve šireći mi pičku.

Dragan je klečao pored i ispruženim rukama mi gnječio sise i stiskao bradavice. Pička mi je curila i širila se primajući njihove kurčeve. Naizmenično su se kretali trljajući se kurčevima u mojoj rastegnutoj pički, glasno su stenjali. Dragan mi je štipao i uvrtao bradavice, napaljujućii bol me je raspomamio. Kad su ubrzali počela sam da vrištim nenormalno napaljena trenjem njihovih kurčeva, pička mi se usijala. Ludački sam svršavala trzajući se celim telom, vrištala sam u ekstazi dok mi je raširena vrela pička orgazmično pulsirala.

Gotovo istovremeno su izleteli, Mile mi je prskao stomak i sise dugačkim vrelim mlazom, a Zragan je trljao glavić o moj mokar brežuljak zalivajući ga spermom. Mile se prevrnuo na leđa pored nas, a ja sam se još uvek ekstatično trzala ležeći na Zoranu. Razvaljena pička mi se i dalje grčila i curila. Kad su se malo umirili, Zoran se izvukao ispod mene i zajedno su otišli da se operu u reci. Ja sam ostala da ležim potpuno iscrpljena.

Ribica ne sme da ostane suva

U jednom momentu sam se trgla, nesvesna da sam zaspala. Podigla sam se na laktove i videla nekoliko dlačica zalepljenih za ostatke sasušene sperme na sisama i stomaku. Dlake na brežuljku su bile raščupane i ulepljene. Telo mi je preplavio vreli talas uzbuđenja. Ustala sam i krenula ka reci da se operem. Natečeni klitors me je prijatno žuljao dok sam hodala ka vodi, a pička je još uvek bila raširena. Zaronila sam, voda mi je prijatno hladila usijano telo. Izašla sam i ogrnula se velikim peškirom.

Mile je go u dubokim čizmama vadio ulov iz reke. Zoran je go zavaljen u ležaljku pio pivo, raširila sam peškir i izvalila se na ležaljku pored njega, a on mi je dodao hladno pivo. Halapljivo sam progutala pola konzerve, nisam bila svesna koliko sam žedna.

Dragan je komentarisao da ribica ne sme da ostane suva. Nasmejali smo se svi. Natečena pička me je žuljala, raširila sam noge i naslonila hladnu konzervu na nju. Mile je izašao i velikim nožem čistio i sekao ribu dodajući Draganu koji je stajao pored kotlića ubacujući komade ribe s pivom u ruci, sav mokar od znoja, dlakavi žbun mu se presijavao na suncu a iz njega se nazirala debela zgužvana kita.

Kad je završio, jeli smo i izvnuti na ležaljke pili pivo i varili ručak. Dragan je bio veoma duhovit i smejali smo se kao ludaci na njegove priče. Popili smo svo pivo i Zoran je otišao po još jedan frižider na čamac. „Baš ste se dobro opremili”, rekla sam zadivljeno. „Opremljeni i naoružani”, rekao je Dragan i obuhvatio rukom kurac i jaja. Svi smo se smejali ludački, već pijani. Zoran i Mile su ustali i otišli do ivice šume da pišaju. Osećala sam kako me bešika pritiska, ali sam čekala da se dobro napuni jer je tad osećaj pišanja sličan orgazmu. Ova dvojica su se smejući raspravljali čiji mlaz je dobacio dalje. Dragan je već nekoliko puta išao, a kad sam ja krenula pošao je za mnom.

„Hoću da mi pišaš na kurac”, rekao je. Mislila sam da me zajebava, ali on je stao ispred mene. Raširila sam noge i i prstima razmakla usmine. Izbacila sam kukove unapred i pustila mlaz olakšanja.

On se nameštao dok sam mu natapala dlakavi žbun, prskalo je svuda po njemu dok mu je iz mokrih dlaka izranjao kurac postajući sve veći i deblji. Nenormalno sam se napalila gledajući ga kako raste i dok su mi se poslednje kapi cedile niz butine, čučnula sam ispred njega i uzela ga u usta.

Zaronila sam licem u njegove mokre guste dlake dok sam mu gutala kurac koji je u mojim ustima postao tvrd kao kamen. Nije mi smetao ni miris, nisam osećala gađenje na pišaćku koliko sam se naložila. Stenjao je glasno dok sam mu sisala nabrekli kurac. A onda me je podigao i okrenuo. Naslonila sam se rukama na drvo i izbacila guzu. Raširio mi je rukama guzove i počeo da gura svoj debeli kurac u moju mokru pičku.

Širila se i primala ga do kraja, a ja sam napaljeno mrdala kukovima trljajući se o njegove mokre dlake. Stegao mi je kukove i brzao, nabijao se žestoko dok su mi se njegove mokre dlake lepile za dupe. Noge su mi se zatresle i počela sam da se grčim, čvrsto me je držao i ostao zabijen do kraja dok sam se ja cimala svršavajući.

Pička mu je natapla jaja cureći oko njegove debele kite. A onda ga je izvukao i čučnuo iza mene šireći mi guzu. Lizao mi je čmar natapajući ga pljuvačkom i gurao jezik unutra. Guza mi se cimala napaljeno. Podigao se i počeo da mi gura kurac u čmar. Ušao je samo glavić kad sam osetila popaljujći bol. Bio je predebeo.

Ali ja sam bila toliko napaljena da sam počela da se napinjem, naginjući se napred da još izbacim guzu. Preznojila sam se dok je malo po malo uklizavao. Prstima mi je trljao nabrekli klitoris, bol i zadovoljstvo su me raspalili, svršila sam šireći se i on je naglo uleteo do kraja. Sva sam bila mokra od znoja koji mi je curio niz leđa i između sisa.

On je zastao, a ja sam počela da se krećem napred-nazad nabijajući mu se na kurac. Čmar mi se raširio i sad se lagano klizao u njemu. Vrištala sam napaljeno, a on je urlao zarivajući debeli kurac u moj raspaljeni čmar sve brže, stežući mi kukove.

Poskakivala sam se svršavajući, Iz pičke mi je curilo niz noge. On se zario do kraja i počeo da se cima urlajući dok mi je punio razvaljeni čmar spermom. Tresla sam se držeći se za drvo da ne padnem kad mu je kurac izkliznuo. Podigao me je u naručje i poneo do reke, osetila sam kako mi iz raščepljenog čmara curi sperma. Bukvalno me je ubacio u vodu i ja sam zaronila. Hladna voda mi je milovala prenapaljeno telo.

Doneo me je do ležaljke između Zorana i Mileta koji su zavaljeni u svoje gladili dignute kurčeve. Pružili su ruke i milovali moje mokro telo, a Dragan mi je dodao limenku hladnog piva. Grlo mi je bilo suvo i popila sam halapljivo više od pola. Osetila sam da mi lagano muti u glavi, a telom su mi prolazili trnci uzbuđenja na dodir njihovih ruku. Tvrde bradavice su mi uspaljeno pulsirale. Popila sam do kraja i malo se podigla pružajući ruke da im mazim dignute kite. Ustali su i ja sam im naizmenično drkala i pušila kurčeve. Uhvatila sam ih rukama i primakla oba do usta. Trljala sam im glaviće jedan o drugi i lizala ih, pa sam ih oba obuhvatila usnama i sisala.

A onda smo pišali jedni po drugima

Stenjali su uzbuđeno. Dragan je klekao između mojih nogu, šireći ih kolenima. Lizao mi je naduveni klitoris, gurao jezik naizmenično u razvaljenu pičku i čmar koji su se uzbuđeno širili. Mumlala sam uspaljeno pušeći naizmenično tvrde kurčeve. Bila sam na ivici orgazma kad je prestao da me liže. A onda sam osetila topao mlaz na brežuljku, curilo mi je s dlaka na pičku. Podigla sam glavu i videla kako držeći kitu ispod glavića piša šarajući mlazom od klitorisa do čmara i nazad.

To me je popalilo nenormalno, pička i čmar su počeli orgazmično da se grče. Zoran me je podigao s ležaljke i odneo na dušek. Spustio me na bok, podigao mi jednu nogu visoko i počeo da gura svoj nabrekli kurac u moju mokru pičku. Mile je legao iza mene, raširio mi guzove i skliznuo tvrdom kitom u moj već rašireni mokri čmar. Dragan je klekao ispred mene i drkao. Podigla sam se na lakat i on mi je gurnuo mokar kurac u usta. Gutala sam njegovu debelu kitu dok su mi pička i čmar stiskali tvrde kurčeve koji su se sad brže kretali.

Stenjao je sve glasnije, počeo je da se izmačinje, ali sam ga ja uhvatila rukom i drkala sisajući mu vreli glavić. Eksplodirao je mlazom sperme koja mi j ispunila usta. Cimao se i urlao dok sam mu sisala kurac cedeći ostatke. Zoran je izvukao kitu iz mene i primakao mi se do glave, drkao je i prskao spermu po mom ispruženom jeziku, stenjući glasno. Olizala sam usne i njegov glavić.

Mile se izvrnuo na leđa vukući me za sobom. Uhvatio me za butine i podigao mi savijene noge, nabijajući kurac duboko u moj čmar. Iz raširene pičke su se slivali potoci na njegovu kitu. Zarivao je kurac u moj raspaljeni čmar sve brže, a onda ga je duboko zabio podižući kukove u vis, urlao je i svršavao u trzajima.

Skliznula sam niz njegovo mokro oznojeno telo. Ležala sam na leđima oblivena znojem. Iz čmara mi se cedila topla sperma. Dragan mi je klekao izneđu nogu i gurnuo dva prsta u pičku. Trljao je brzo dok mi je drugom rukom pritiskao stomak iznad brežuljka. Pritiskao mi je bešiku i brzo drkao pičku. Nisam mogla da izdržim, podigla sam kukove visoko i počela da svršavam i pišam istovremeno.

Cela sam se tresla od uzbuđenja dok sam gledala kako otvorenih usta hvata moj mlaz. Oblizivao se i mrmljao uzbuđeno dok mu se s brade cedilo na dlakave grudi. Prizor me je izludeo, žestoki orgazam me je bacao po dušeku, dugo sam se cimala dok se nisam potpuno smirila.

 

Dugo sam posle plutala u plićaku dok mi se telo opuštalo u hladnoj vodi koja je prijatno zapljuskivala raširenu pičku i čmar. Oni su za to vreme sve spakovali u čamac. Izašla sam iz vode i onako mokra se popela na čamac i legla na pramac. Uživala sam u pogledima s čamaca koje smo susretali.

Lagani trnci su mi prolazili kroz iscrpljeno telo. Pička mi je bila još uvek raširena i vrela, a bradavice crvene i natečene.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Extra priča

Bravo sestro, to je to! Uživaj!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x