Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Probijanje njenog uskog čmarića

Vikendica je bila ogromna, a nas dvoje mladi i nezasiti, željni seksa. Oboje smo imali 23 godine, i oboje smo jako voleli seks. Tih nekolika dana u toj staroj i velikoj kući je bilo nezaboravno. Ona je bila sitnije građe sa kraćom crvenom kosom. Koža joj je bila divna, bela. Sise manje ali čvrste, i savršena guza.

Jebali smo se svuda – po hodnicima, u sobama, u kuhinji, u kadi… Volela je da me probudi pušenjem – sisala bi mi zornjak dok joj ne svršim u usta do poslednje kapi. Ponekad je volela romantiku, tipa; crno vino i vatra u kaminu, i nežno jebanje. Jednom se tako kupali i jedno drugo oralno zadovoljavali u ogromnoj mermernoj kadi pod svetlosti sveća, kada je počela seksi glasom da mi šapuće i da se uvija:

– Večeras ću da ti ispunim jednu želju posle večere, ako me budeš dobro jebao – rekla mi je dok je drkala moj kurac u toploj vodi.
– A šta to? – pitao sam, ne znajući šta da očekujem. Bila je pomalo perverzena i volela je baš svasta.
– Pa daću ti da me jebeš u guzu – šapnula mi je u uvo dok mi je stiskala kurac. Onda me ugrzila za resicu uveta, pa gurnula jezik unutra. Počeo sam da se grčim i da svršavam u vodi. Ona je to osetila i brzo se moj kurac, u sred orgazma našao u njenim znalačkim ustima. Oči su mi se ukrstile koliko sam bio napaljen.

Naime, za jebanje u guzu nije htela ni da čuje, jer nikad do tada to nije radila i plašila se… Najviše što mi je dozvoljavala, i to samo ponekad, je bilo da joj gurnem srednjak u čmar dok je jebem ili ližem joj pičku.

Nekako sam dočekao do posle večere, uz neki glupi film. Već smo se mazili i pomali vaćarili, pa smo polako počeli da se ljubimo i jače stiskamo, da bi počeli divlje da se ljubimo i skidamo odeću sa sebe. Volela je da me namesti na leđa i da preuzme kontrolu. Ja se nisam bunio… Namestio sam se na kauč i posmatrao njeno telo dok se polako glava spuštala ka mom kurcu, praveći jezikom liniju od mog vrata do međunožja. Uhvatila je moj već nabrekli kurac za koren i počela da ga lagano ljubi u glavić, da bi vrlo brzo počela jezikom da pravi krugove oko glavića.

Bio sam u bunilu, pridigao sam se i jednu ruku joj stavio na potiljak, da počne već jednom da mi puši, a drugom rukom sam joj mesio sise; prvo jednu, pa drugu, stiskajući joj bradavice. Volela je da ga puši, i znala je to jako dobro da radi. Jednom rukom je drkala po korenu kite, a drugom je mesila moja obrijana i otekla muda, dok je u usta uvlačila koliko je mogla. Napalio sam se k’o konj od pomisli da ću da je jebem u dupe i kurac mi je bio nikad veći i tvrđi.

Izjebao sam je u usta

Onda je izvadila kurac iz usta i počela polako jezikom da se spušta ka mudima. Ovo sam obožavao, i ona je to znala. Lizala mi je muda tako što je njen spretni jezik prelazio sa jednog na drugo, a rukom mi je sve vreme drkala kurac. Pa ih je onda uvlačila u usta, prvo jedno pa drugo. Na kraju se vratila pušenju… Uhvatio sam je obema rukama za glavu i počeo da joj nabijam kurac u usta, dižući kukove u kratkim ubodima. Osećao sam njene sitne zubiće po kiti, a kraj grla po glaviću. Ona se gušila i uvijala, ali nije imala kud jer sam je držao za glavu. Ipak, sve vreme je sebi drkala pičku.


Morali smo da stanemo sa tim i zamenimo poze, jer sam ja već bio blizu svršavanja. Sad se ona zavalila u kauč, a ja sam bio preko nje. Ljubili smo se strasno, da bih ja počeo da se spuštam ka njenoj pici, usput ližući i grickajući njene bradavice. Polako sam stigao do pičke. Njena pičkica je bila najmanja i najlepša koju sam ikada jebao, jako tesna, sa roze usnicama i potpuno obrijana. Divota…

Počeo sam lagano da prelazim vrhom jezika preko usnica. Pa isto tako lagano da joj lickam klitoris. Uzdisala je i uvijala se…

Onda sam odjednom usnama skroz obuhvatilo njenu pičku i zavukao jezik unutra koliko sam mogao, a ona je samo tiho uzdahnula. Bila je tako topla i mirišljava. Zamenio sam svoj jezik prstom, a onda joj lizao i sisao klitoris. Kad sam ubacio još jedan prst, počela je da jauče.

– Jebi me, molim te – tiho je rekla. Polakao sam počeo da se pridižem, a nju uhvatio za kukove i dovukao guzu do ivice kreveta. Obožavala je da joj prelazim glavićem preko usmina pre nego što joj ga sjurim. Nikad nisam mogao da joj odjednom uguram do kraja jer joj je pička bila jako tesna i mala, nego sam morao polako. Dok sam joj polako uvlačio kurac unutra, jednom rukom sam je držao za kuk, a drugom joj mesio sise i uvlačio prste u usta. U jednom trenutku sam se prebacio poreko nje, i počeo da joj grizem i ližem vrat, a kurac joj nabio do muda.

Ciknula je, i malo smo tako zastali. A onda sam se vratio, pa počeo da ga izvlačim skroz napolje, da bih ga onda opet zabio do kraja. Ona je počela prvo lagano, a onda sve glasnije, da jauče i dahće. Grčila se od orgazma, kojih je mogla dosta da doživi za vreme jebačine.

Zamenili smo poze, opet sam ja sedeo, a ona me opkoračila, okrenuta licem ka meni i namestila glavić na ulaz. Sad je ona vodila igru, mešala je po glaviću, da bi se onda toliko sjurila na njega da me zabolelo u mudima i kukovima. Mesio sam joj guzove i sisao bradavice… Onda sam malo pljunuo u šaku i namazao joj preko šupka.

Mešala je guzom po mom kurcu dok sam joj ja srednjakom draškao supak, pa počeo malo po malo da ga uvlačim. Kada sam joj ga zavukao do kraja zarežala je pa počela da me strasno ljubi. Pogledala me je jebozovno i pitala da li sam spreman da je jebem u guzu, grickajući donju usnu. Jok i nisam bio spreman!

Na red je došao i taj njen nevini čmarić

Okrenuo sam je u kučeći položaj, glave nabijene između sedišta i naslona kauča, sa guzom jako isturenom u vazduhu. Sva se tresla od iščekivanja. Njeni bledi guzovi, dve bele polulopte su stajale ispred mene, a između njih je bio ružičasti čmarić, koji niko do sada nije probio. Uhvatio sam je lagano za guzove obema šakama. Gnječio sam joj guzu, a onda srednjakom jednog prsta počeo da kružim preko čmara. Pa sam onda počeo lagano da trljam prst po njemu.

Dok sam to radio, spustio sam glavu među njene guzove i počeo ponovo da joj ližem pičku. Stenjala je tiho. Onda sam prestao da joj draškam šupak i ližem pičku, rasirio guzove rukama i malo se pridigao. Počeo sam da joj dahćem na šupak. A onda sam ga vrhom jezika, samo jednom, kratko dodirnuo, na šta je ona ispustila jedno duboko „aaaaa”.

Mešala je guzom koja se sva naježila, a ja sam joj gledao čmarić koji je pulsirao. Ponovo sam prešao jezikom po njemu, ali sada sporije i celim jezikom. Vrisnula je i zakikotala se… Onda sam, na kraju, obuhvatio čmarić usnama i počeo da ga sisam i guram jezik unutra. Pošto se malo pre seksa istuširala, a preko njega su curili sokovi iz pičke dok sam je jebao, mirisao je divno, i imao isto tako lep ukus. Morao sam jednom šakom da ostavim guz i počnem sebi da drkam. Ona je vriskala i stenjala i mumlala nešto nerazgovetno, dok je jednom rukom sebi drkala pičku. Ja sam onda počeo da joj guram prst u pičku, sve vreme joj ližući šupak.

Onda je skočila i otrčala do spavaće sobe. Brzo se vratila sa nečim što nisam znao da je ponela – lubrikantom! Ona je još pre svega ovoga planirala da ga primi u dupe! Nasmejao sam se, oduševljen.

Sela je na ivicu kauča i malo mi pušila kurac, koji je bio tvrd kao kamen, i već balavio… Onda je sipala malo lubrikanta u ruku i namazala mi kitu i vratila se u kučeći položaj. Ja sam joj se primakao i iscedio malo lubrikanta na njen šupak. Zatresla se. Namazao sam joj malo i pičku lubrikantom, jer je pružao jako lep osećaj mente, što me je dodatno napalilo, ako je to bilo moguće.

Pribio sam se uz nju i počeo glavićem da kružim oko supčića. Kada sam ga prislonio na ulaz, samo me zamolila da to uradim polako. A drugačije nije ni moglo. Bilo je jako usko. Prvo sam jedno minut neuspešno gurao glavić, pokušavajući da probijem njen čmar. Onda sam osetio kako se polako širi i laganim potezom sam joj gurnuo glavić i zastao.

– Stani, stani, stani… – nekoliko puta je prosiktala. Kratko i duboko je dahtala, a onda rekla da nastavim. Polako sam ga gurao, jednom rukom držeći nju za guzu, a drugom držeći svoj kurac za koren. Bilo je neverovatno usko i toplo. Bilo je tesno, kao da me je neko stezao rukom za vrh kurca. Ugurao sam do pola, pa polako počeo da ga izvlačim, do glavića. Pa nazad do pola. I tako nekoliko puta za redom. Kada sam malo ubrzao, zamolila me je da usporim. To sam i uradio, ali sam joj sada sve dublje ulazio. Na kraju sam ušao ceo, do muda, koja sam prislonio na njenu vrelu i vlažnu pičku. Nije ispustila ni glasa, ali je držala širom otvorena usta, a oči su joj bile zatvorene.

Onda sam ga malo vratio, pa opet zabio do kraja. Uvijala se dok je drkala sebi klitoris, a ja joj mesio sise i grizao vrat. Već su joj se guzni mišići opustili, pa sam mogao malo brže da je jebem. Počeo sam i da ga izvlačim potpuno, pa da zabijam do kraja, naravno, polako.

Onda sam se i ja pridigao nogama na krevet, prebacujući se svojim stomakom preko nje. Već je vrištala od zadovoljstva, dok je sebi ludački drkala pičku, sama se nabijajući guzom na kurac. Džao sam je za ramena i bukvalno pumpao, često menajući ritam i dubinu uboda.

Osetio sam da mi se bliži orgazam. Vratio sam se na patos, uhvatio je za kukove i rekao joj da ću da joj svršim u guzu… Ona je oduševljeno uzdahnula i istrtila se još više. Osećao sam žmarce od glave do pete kada je počelo. Nabio sam ga poslednjim trzajem do kraja i bum! Mislio sam da ću da se srušim od orgazma. Sasuo sam joj jedno litar sperme duboko u guzu, bar mi se tako činilo. Zagrlio sam je oko stomaka i legao preko nje, ne vadeći ga. Ona se meškoljila ispod mene.

Našu jebačinu sa novootkrivenim načinom jebanja smo produžili još nekoliko dana, jebući se non-stop.

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o