Jebao sam je u dupe u jednom novosadskom hotelu

Kao i prije, opet doživlj sa osobom koju sam upoznao preko FB-a.

Bio je to profil para. Ne sjećam se kako se zvao. Uglavnom, poslao sam im zahtjev i poruku i prihvatili su moje prijateljstvo. Krenuli smo sa dopisivanjem uopšteno… To je trajalo par dana, dok nismo prešli na konkretne teme.

Galantnost i dsikrecija su mi omiljene vrline i osobine!!!

Skontao sam da dopisujem sa damom iz para, što mi je bilo mnogo drago. Samo saznanje da je sa druge strane „žice” dama, meni je uzbudljivo. Pričali smo već ko šta voli u seksu, kakav seks itd, ali slika nije bilo, jer ja sam mnogo oprezan, jer sam oženjen, radim ovo bez znanja supruge i diskrecija je za mene najvažnija. Molio sam je da pošalje sliku, ali ni ona nije htjela, pa smo odlučili da se vidimo preko FB kamere. Pošto je slika bila užasno loša, vidio sam da je riječ o zgodnoj plavuši, ali ništa više, i čuo sam njen seksi glas.

Dogovorili smo sastanak u hotelu kod stanice u Novom Sadu i da će doći bez muža. Meni je bilo sve jedno, sa mužem ili bez, ali ona je sama to predložila.

Čekao sam je u apartmanu u odjelu i pripremljen za ovakav sastanak, dotjeran, čist, mirišljav, uredno potšišan, obrijan gore i dolje.

Dogovorili smo se da je čekam sa flašom šampanjca i dvije čaše

Pustio sam muziku, instrumental, gitara, Santana… Iščekivanje dok ona dođe me mnogo uzbuđuje. Nisam htio da načinjem šampanjac, ali sam popio 2-3 čaše Balantajna dok sam čekao.

Odjednom sam začuo brz ženski korak hodnikom hotela i ubrzo kucanje na moja vrata. Otvorio sam, a preda mnom je stajala prelijepa vitka plavuša duge kose i crnih očiju, punih usana. Bila je u kaputu do koljena. Poljubili smo se čim je ušla u sobu, onako strasno, francuski, uvukla mi je jezik u grlo…

Odmakla se od mene i skinula kaput. Bila je u nekoj lila haljinici pripijenoj uz tijelo. Izula je čizme i iz torbe, izvukla neke seksi sandale sa štiklom 12 i obula ih. Rekla je:
– Sada sedi i uživaj – prošetala se po sobi i počela da pleše – znam da voliš ovo – govorila je, dok je naslonjena rukama na mojim koljenima zavodljivo mješala bokovima.

devojka na sofi u seksi vešu

Okrenula su i otkopčala haljinu sa leđa. Kada se skinula ostala je u štiklama, samodržećim mrežastim čarapama, ljubičastim čipkastim tangama i istom takvom korsetu. Ja sam se zavalio u fotelju i uživao. Već uveliko se mogla primjetiti velika izbočina na mojim pantalonama.

Ona je njihala kukovima i zavodljivo se smijala. Sada je već mazila sise preko korseta i spuštala ruku između nogu, lagano prelazeći preko pice… Došla je do mene, zagrlila me je i ubacila mi glavu među njene prelijepe sike. Nisam mogao da izdržim; ljubio sam je po sisama, izmedju sisa, svuda… Okrenula se i guzom mi sjela na kurac preko pantalona i počela da meša. Htio sam poludjeti, moj već nabrekli kurac je počeo da balavi.

Čim je ustala, iskoristio sam priliku da se skinem

Tako go sam sjeo u fotelju i opet je gledao, navlačeći kožicu preko crvenog nabreklog glavića. Ona se samo smeškala i oblizivala. Došla je do mene. Popela se na fotelju i prinijela mi svoju picu glavi. Tačno sam mogao da osjetim mirise pohotne pice koja jedva čeka da je pocijepam…

lizanje od dole

Pošto je u štiklama, bila je previsoko da je dohvatim jezikom, a ona se spuštala do mojih usta i ustajala. Spisti mi picu na usta, malo promješa i ustane, sve dok je nisam zgrabio za bokove i povukao njenu picu i guzu na svoju glavu. Glatko depiliranu, lizao sam je ludački. Čas po pici, čas po guzi. U obe njene rupice sam zavlačio jezik koliko sam mogao. Uzdisala je glasno, sve glasnije…

– Polako, svršiću… – rekla je – hoću da me jebeš, hoću kurac! – Sišla je sa mene i direktno se nabila na moj tvrdi kurac. – Aaaaaaaaahhhhhhhhhhh – oteo joj se uzdah iz usta

Zgrlila me ja rukama oko vrata i počela divljački da meša guzom na mom kurcu. bila je sve glasnija. Ja sam mislio da ću poludjeti, zamalo da odmah svršim.

img class=”aligncenter size-full wp-image-44307″ src=”http://tomiradi.com/wp-content/uploads/2020/01/tumblr_omtl9810Lr1v8tzuro1_500.gif” alt=”obrnuta kaubojka,” width=”500″ height=”348″ />

Morao sam prekinuti. Odvukao sam je do velikog bračnog kreveta i postavio je četvoronoške.

– Jebi me u dupe – rekla je isturajući svoju prelijepu guzu prema meni.

Glatko sam kliznuo u njeno dupe, koje je bilo podmazano mojim lizanjem i sokovima pice koji su išli niz nju. Nabijao sam joj jako. Vriskala je i stenjala:
– To, to je dobro! Nabij ga! Jebi moju guzu!!!

Jebao sam je iz sve snage, koliko god sam jako i brže mogao. Na kraju sam joj napunio guzu spermom uz obostrani snažni orgazam.

jebanje u guzu, fishnet

Ja sam se strovalio na krevet, a ona je uhvatila moj još poludignuti kurac balav od sperme i rekla:

– Grehota je da propadne bilo koja kap – i pokupila jezikom i ustima svu preostalu spermu sa mog kurca! Legla je pored mene i zagrlila me.

Posle par minuta konačno sam otvorio šampanjac i donio dvije čaše u krevet. Pričali smo o nekim neobaveznim stvarima. U toku priče ona se opet počela igrati sa mojom altakom. Uzela ga je i umočila u čašu sa šampanjcem i sisala ga. Tako nekoliko puta dok se opet nije digao i opet ludački seks…

svršavanje u dupe

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments