Karanje velike Berte

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nevinost sa ženama sam izgubio sa 19. U ženskom društvu sam uvijek bio stidljiv. Nisam imao nikakvog uspjeha. Vrhunac mog iskustva je bio na ekskurziji u srednjoj školi kada mi je jedna Amra pokazala sise i trljala mi kurac preko pantalona dok nisam svršio. Ni prije ni poslije ništa. Svi moji neubjedljivi pokušaji su završavali neuspješno po mene.

Sad ruge strane, već skoro godinu dana sam imao iskustvo sa muškarcima i uživao sam u tome, ali želio sam i sex sa ženama. Mamilo me je da osjetim osjećaj ženskog poljupca, toplinu tijela, mekoću usana, čvrstinu grudi i osjećaj kurca u pički. Nisam mogao ni sanjati na koji ću način izgubiti nevinost. A bilo je to sa Velikom Bertom.

Berta je bila mamina prijateljica sa posla. Imala je 55 godina, udovica sa dvije kćerke koje su se poudale i živjele sa svojim porodicama. Berta je bila simpatična, duhovita i sa njom je bilo lako razgovarati. Berta je bila velika žena. Visoka oko 185 cm, viša od mene za 5 centimetara. Imala je oko 100 kilograma. U mladosti se bavila košarkom i rukometom. Nije bila debela, nego više bi se moglo reći, jako krupna žena. O Berti na seksualni način nisam uopće razmišljao do tog vrućeg avgustovskog dana.

Mama je sa Bertom razmjenjivala knjige i jedan dan me zamolila da odnesem neke knjige do Berte koja nije stanovala daleko od nas. Navukao sam šorts, majicu i tene i bezbrižno odšetao do Berte. Ušao sam u haustor i popeo se na treći sprat. Pozvonio sam i Berta je otvorila. Imala je na sebi laganu žutu kućnu haljinu koja joj se pripijala uz tijelo. Bilo je očito da je gola ispod. Velike grudi su napele material, a bradavice štrčale iz tamnih kolobara koji su se jasno vidjeli. Spustio sam pogled i video tamnoću dlaka u njezinom međunožju. Uzdrhato sam. Glas mi se izgubio.

sisata MILF

Gledao sam u Bertu, a ona u mene. „Mmmmama je poslala knjige. Izvolite”, promucao sam, predao knjige i bez pozdrava se okrenuo i strčao niz stepenice. Kurac mi je bio ukrućen kao nikada. Kao vihor sam uletio u kuću i ušao u wc. Skinuo sam šorts i za par minuta sam svršio dva puta. Onda sam polako počeo dolaziti do daha.

Mama me pitala jesam li dobro jer je Berta nazvala i rekla da sam bio jako crven i otrčao niz stubište. Rekao sam da me stomak bolio, ali da sam bio u wc i da je sada sve dobro. Te noći sam još tri puta drkao zamišljajući sliku Berte u providnoj uskoj žutoj haljini. Naredne dane sam provodio drkajući na Bertu. Svaki dan sam svršio po 5-6 puta. Nisam mogao prestati razmišljati o tom divnom velikom tijelu, glomaznim grudima i tami njenog međunožja.

Bertina providna haljina

Nakon desetak dana mama me je opet zamolila da odnesem neke knjige kod Berte. Obukao sam se i izašao. Plašio sam se da se prošli put nisam osramotio i naljutio Bertu. Istovremeno sam zamišljao da li će Berta otvoriti vrata u istoj žutoj haljini ili nečemu drugome. Popeo sam se do njenog stana i pozvonio. Nervozno sam čekao da se otvore vrata. Međutim, ništa. Vrata se nisu otvarala. Pozvonio sam lagano još jednom.

Nakon nekih minut-dva vrata su se otvorila i Berta se pojavila. Bila je skoro gola. Na sebi je imala labavo vezani roze kućni mantil. Na sve načine sam pokušavao da se smirim i spustim kurac, ali bez uspjeha. Kurac mi se ocrtavao kroz šorts i nije bilo nikakve šanse da Berta ne vidi.

sisata

Kada je ušla noseći poslužavnik sa čašama limunade široko se osmjehnula. „Drago mi je što si se raskomotio”, veselo je rekla i sjela na fotelju nasuprot mene. Dodala mi je čašu sa limunadom a bade-mantil je jedva zadržao njene grudi da ne ispadnu. Ja sam blenuo kao tele, a kad sam pogledao Bertu ona se lagano smiješila. „Zabrinula sam se kako si otrčao niz stepenice prošli put. Mislila sam da nešto nije u redu, ali sada sam uvjerena da je sve kako treba da bude”, reče i lagano raširi noge ispred mene.

Njene bijele butine su se pokazale u punom sjaju, a nagađao sam da li je ono što se tamni njena pička ili mi se samo čini. Pili smo limunadu i pričali. Sa Bertom nije bio problem razgovarati. Ona je voljela pričati o svemu. Dok smo razgovarali meni je kurac cijelo vrijeme stajao ukrućen. Berta se pomalo meškoljila na fotelji i sa vremena na vrijeme prekrstila nogu preko noge, a ja sam upijao dijeliće pogleda na njenu pičku ili trenutak kada se ispod tkanine pojavio tamni kolobar na grudima. „Znaš, odavno sam sama. Marin je umro prije desetak godina. Kćerke otišle za svojom srećom. Baš mi je drago da mogu popričati sa jednim slatkim mladićem. Ni sama ne znam kada sam nasamo razgovarala sa muškarcem”, govorila je smješeći se.

Berta se dugo nije jebala, a ja nikad

Poslije toga me počela ispitivati o djevojkama, a ja sam se počeo vrpoljiti na kauču. Rekao sam kako nemam djevojku, u stvari da nikada nisam curu. Ona se samo široko smješila i onda više utvrdila nego pitala. „Znači još si nevin”. Ja sam pocrvenio kao nikada u životu. „Tako si sladak kad se crveniš. Da li si nekada vidio nagu ženu”, pitala je, a ja sam odmahnuo glavom. Pljuvačka je nestala, počeo sam da drhtim. Berta je razvezala pojas od bade mantila i sjedeći onako razmaknula tkaninu. Njene goleme dojke su se pokazale u punoj raskoši. Imala je velike kolobare i bradavice su joj bile ukrućene i dugačke. Imala je stomačić koji je meni bio jako sexy i završavao se u gustim tamnim dlakama.

milfica pokazuje pičku

Kako sam spustio pogled Berta je raširila noge i lijepo sam vidio ružičaste usmine kako štrče između dlaka. „Evo sad vidiš nagu ženu. Nadam se da ti se sviđa”, upitala je, a ja sam promucao kako je predivna i prelijepa. Gutao sam pljuvačku i razgoračenih očiju gledao Bertinu golu ljepotu. Uzela je jednu sisu u ruku i počela uvrtati bradavicu. Gledala me ravno u oči i prošaputala da se skinem.

Ustao sam i skinuo majicu, pa čarape. Zatim sam skinuo šorts i stao. „Skini i gaće i dođi”, skoro je otpjevala Berta.

Skinuo sam gaće i moj kurac je iskočio. Dugačak mi je 16 cm, deblji i ima veliki glavić. Berta je oblizala usne kada me vidjela. „Tako si meden”, rekla i nagela se naprijed. Uhvatila me za bokove i privukla k sebi. Dodirnula me po stomaku, a ja sam zadrhtao. „Prva sam žena koja te ovako dodiruje”, rekla je pomilovala me po grudima i štipnula svaku bradavicu. Ja sam uzdahnuo. Kurac mi je bio poput rakete.

Onda je spustila ruke pomilovala mi butine i uhvatila za jaja. Odvagala mi je obja jajeta u rukama i rekla: „Velika su”. Jednom rukom mi je mazila jaja, a drugom me uhvatila za kurac. „Debeo je”, kratko je prokomentarisala i povukla kožicu preko glavića. „Svršit ću”, zastenjao sam i svršio.

drkanje i svršavanje

Prvi mlaz je pogodio Bertu posred lica. Uzela je kurac u usta i počela sa sisa. Ispalio sam još 5 većih mlazova i nekoliko manjih. Noge su mi drhtale dok mi je Berta sisala kurac i gutala moju spermu.

Kad ga je pustila iz usta kurac je još bio tvrd. Prstima je pokupila spermu sa lica i namazala moj kurac i uzela ga ponovo u usta. Pušila mi je do jaja. Gutala je cijeli i držala ga u ustima dugo dišući na nos.

Pustila je moj kurac i ustala. Stala je ispred mene i poljubila me. Osjetio sam plamen na njenim usnama. Ta mekoća poljupca me preuzela. Instinktivno sam gurnuo jezik u njena usta, a ona se prepustila da je ljubim. Uhvatio sam je za veliko dupe i počeo da ga mijesim. Ljubio sam je ludački strasno i stiskao dupe. Berta se približila skroz i jasno sam čuo da stenje.

Prekinuo sam poljubac i odmakao se. Berta je legla na kauč, raširila noge i pokazala mi prstom da dođem. Namjestio sam se između njenih nogu, ona me uzela za kurac i stavila na otvor svoje vagine. Osjetio sam veliku vlagu i toplotu. Gurnuo sam i ušao je lako do jaja. Berta je ciknula: „Debeo ti je. Lakše malo. Nisam imala sex otkako mi je muž umro”, rekla je stavila moje ruke na svoje grudi.

„Jebi me sad”, tiho je rekla. Počeo sam da jebem nespretno, ali brzo sam uhvatio ritam. Rukama sam joj milovao grudi i lagano čupkao bradavice. Povremeno sam je ljubio. „Brže, brže”, tiho je cvilila kroz zube. „Blizu sam”, rekao sam nakon 5-6 minuta. Rekla mi je da svršim i ne brinem jer ne može više imati djece.

Počeo sam da jebem žešće. Uzeo sam noge, skupio ih i stavio ispred sebe. Počeo sam da joj ližem debela i široka stopala. Cuclao sam joj nožne prste, a Berta je počela da svršava. Bio je to tektonski poremećaj. Vrištala je, tresla se, bacala na sve strane, a ja nisam prestajao da jebem. I onda sam i ja svršio. Ispraznio sam se u tu divnu, toplu i vlažnu rupu.

Osjetio sam kako mi je još tvrd i nastavio sam da jebem Znao sam da mogu još. Ubrzo je Berta počela da svršava još jednom. Ponovo je to bio zemljotres. Grebala me po leđima i grudima. Ljubila me. Vrištala moje ime. Tresla je glavom. Ja sam je ljubio i dirao joj grudi.

sperma po dlakavoj pički

Jebati nisam prestao. Kada se malo smirila rekla je da legnem na leđa. Ispružio sam se na podu, a Berta je klekla iznad mene. Rukom je pridržala kurac i sjela na njega. Odmah se nabila cijelom dužinom kurca i počela da me jaše.

Potpuno novi osjećaj me ispunio. Intenzivnost našeg kontakta je bila veličanstvena. Uhvatio sam je za grudi i mazio je dok je ona mene jednom rukom draškala za jaja. Znao sam da neću moći još dugo. Taman kad sam htio da joj kažem da ću da svršim Berta se jako nabila dva puta i eksplodirao sam. „Svršššššššššš”, jedva sam rekao i stisnuo je jako za grudi.

Počeo sam da pumpam odozdo i nabio joj duboko svoju spermu. Opružio sam se po podu, a Berta je legla na mene. Ljubili smo se kao stari ljubavnici. Bilo je toliko nježno da nisam mogao vjerovati.

svršavanje unutra

Bila je gladna mlade sperme

Nakon par minuta Berta mi je počela drkati kurac koji je ubrzo bio opet tvrd poput kamena. „Ne mogu vjerovati da se tako brzo digao. Mladosti moja”, nasmijala se i namjestila se klečeći iznad mene u pozi 69. Njena tamna velika pička je bila taman iznad mojih usta. Berta je počela da mi liže jaja i miluje kurac, a ja sam prstima raširio njene usmine i potekla je moja sperma.

Počeo sam da ližem kao lud. Osjećao sam se tako uzbuđeno. Lizao sam joj usmine, cuclao klitoris. Ponekad ubacio 2 prsta u njenu vaginu. Dok sam joj cuclao klitoris pomazio sam joj dupe prstom. Berta se promeškoljila, ali se nije izmakla. Prst je bio vlažan od sokova njene vagine i moje sperme i lako je ušao u dupe.

Počeo sam da je tucam, a Berta je nakon desetak sekundi počela da se trese i doživljava novi orgazam.

poza 69

Kada se smirila legla je nepomično na pod. Okrenuo sam je na leđa i podigao joj noge. Kurac mi je bio spreman, a ona me kroz poluzatvorene oči gledala. Stavio sam joj noge na ramena, savio prema njenoj glavi i kurac mi je bez problema uletio u nju.

Počeo sam da jebem mahnito. Po iskustvima iz drkanja znao sam da ću sada moći duže da izdržim da ne svršim. Jebao sam je tako na podu ne znam koliko. Berta je samo tiho stenjala i povremeno se tresla i grčila.

„Hoću da mi svršiš po grudima”, tiho je rekla. Ja sam ga izvadio i nadnio se nad njene grudi i za desetak sekundi drkajući svršio. Prvi mlaz je zalio lijevu sisu, a iza njega je nekoliko kapi palo po desnoj.

svršavanje po sisama

Berta je počela da mi cucla glavić i razmazuje spermu po svojim sisama. Ja sam nemoćno legao na nju i poljubili smo se.

Nakon par minuta je rekla da se idemo tuširati. Prali smo jedno drugo, ja sam istraživao njeno tijelo. Lizao je, ljubio i sisajući njen klitoris doveo je do još jednog orgazma. Ona je meni pušila kurac i lizala jaja sve dok nije iz njih istresla nekoliko kapljica sperme u svoja usta.

Poslije smo se obukli i šutjeli. Rekao sam da trebam ići, a Berta je rekla da će ubrzo reći mami da me pošalje po neke knjige koje je nabavila.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x