Konačno sam osetio prelepi ukus mamine pičke

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moje ime je Petar i imam 27 godina. Kao i svi moji vršnjaci, oko neke 12-13. godine ušao sam u pubertet. U to vreme meni i drugarima se nije dizao samo na vršnjakinje, već je dosta nas kući drkalo na nastavnice, koje su u nama budile pravu požudu i u mislima ostvarivale sve ono dokle nam je išla mašta. Nakon završene osnovne skole nastavile su da me zanimaju sredovečne žene, pa čak i one preko 40 godina. Pošto nisam imao devojku, samim tim nisam imao mogućnosti da svoje nagone i želje sprovedem u delo, često sam odlazeći kod drugara odlazio do WC-a i kopao po korpi za veš, ne bih li našao neke prljave gaćice ili čarape od njihovih majki. To me je izluđivalo, uzeo bih nošene gaćice, mirisao opojan miris pičke, a onda ih obmotao oko kurca i drkao u njih, a onda bih ih vratio tačno otprilike gde sam ih našao, da ne bi neko primetio.

I tome je došao kraj, pošao sam u srednju školu, još uvek bez devojke, a samim tim nisam imao pičku u koju bih nabio svoj kurac. Želja za drkanjem mi je bila najveća noću, kada bi zaspali moja majka i moj očuh, prosto sam goreo od želje za sexom. Inače, u to vreme sam živeo u Opovu, mestu kraj Pančeva, sa majkom i očuhom. Majka je tada imala, ja mislim, 36 ili 37god, prirodna crnka, oko 70 kg, lepo građena, uvek doterana, namirisana. Radila je kao menadžer u jednom od boljih restorana u Pančevu. A očuh je bio električar, ali za njega nikad nije bilo posla, jednostavno je bio lenj za posao, a barem tog posla ima uvek. Prema meni nije bio loš, ali je veoma često ulazio u svađe sa mojom majkom, naročito kada popije, jer ga je majka terala da radi, da donese neki dinar kući. Tada bi on poludeo i počeo da joj prebacuje kako je ona kurva koja se jebe sa gazdom tog restorana u kojem je radila i da je gazda samo zato drži tamo. Spominjao je da kao ima nekog drugara Miću koji odlazi u taj restoran i čuo je priče na tu temu, pa mu je preneo. To nisam verovao, jer mislio sam da to ljubomora izbija iz njega.

Nakon nekih mecec dana, kada sam već završio srednju školu, majka je stigla nešto kasnije kući nego što obično dolazi, ali čudno je bilo i to što ni mog očuha u to vreme nije bilo kući, a otišao je predveče kao kod tog svog drugara Miće. Negde oko jedan iza ponoći ušao je sa vrata sav usplahiren, besan, a u isto vreme sa očima punim suza. Mama je ustala iz kreveta i pitala ga šta mu je, na šta je on pozvao mene da izađem iz svoje sobe da mi pokaže nešto. Na vrata se na tren pojavio i njegov drug Mića i rekao mu da ne pravi gluposti, nakon čega mu je moj očuh rekao da izađe i u vrata bacio flašu koka kole, nakon čega je Mića kao oparen izašao napolje. Mama ga je pitala šta mu je, što je pio, kad zna kakav je kad popije. Pogledao je mene i oslovio me prvi put sa „sine”:
– Pogledaj sine ove slike da znaš kakva ti je majka i da shvatiš zašto sam ovakav.

jebanje sa pocepanim mrežastim čarapama

Stavio je slike na sto, u prvi mah je mama htela da ih pogleda, ali je nju odgurnuo i uhvatio me za ruku bliže stolu, da mogu da vidim o čemu se radi. Na slikama je bila moja majka u zagrljaju sa nekim ispred nekih crnih kola, a na drugoj se ljubila sa jasno vidljivim, svojim gazdom Brankom, da bi na ostalim slikama bili njih dvoje u tim crnim, njegovim kolima, a ostalo se nije videlo najjasnije, ali se da pretpostaviti. Prosto nisam mogao da verujem, mogao sam u život da se kladim da moja majka nije takva osoba. Tada mi je očuh rekao:
– Eto mali, to su dokazi, večeras sam slikao tvoju majku, nisam pio, a ni jebao kao tvoja majka.

Tad se majka branila kako on samo pije, ne radi, ona celu kuću vuče na grbači… U tom trenutku mi je bilo žao očuha, naročito njegovih suza, koje su padale jedna za drugom. Otišao je u sobu, uzeo neku plavu torbu, spakovao nekolicinu stvari, mene poljubio u glavu, okrenuo se, zalupio vratima i otišao. Majka je pokušavala da mi se pravda, da ona nije kriva, da jednostavno ovako nije išlo dalje.

Međutim, ja sam te noći majku video drugim očima; bez obzira bila u pravu ili ne, ispala je drolja

Očuh je odmah sutra kada je mama bila na poslu došao po ostatak stvari, opet me poljubio, namignuo mi i rekao:
– Sve će biti OK, ne sekiraj se – i napustio kuću.

Tih dana je majka bila vidno uznemirena, ali je nakon par dana s posla dovezao gazda Branko. Iako je bilo kasno, ušao je unutra da se pozdravi sa mnom, do taga sam ga video možda 10-ak puta i to kod mame u restoranu. Seo je, mama mu je sipala piće i rekla mi da je kasno jer ujutro ipak treba da idem u fakultet. Rekao sam laku noć i otišao u sobu. Prislonio sam uvo na vrata i slušao šta pričaju. Branko je rekao da je kasno, da treba da pođe kući, ali ga mama nije puštala. Nastao je muk, tišina, niko nije izgovarao ni reč, čuli su se samo koraci koji su vodili do mamine sobe.

Pošto su vrata od te sobe bila tik do vrata od moje, otvorio sam polako vrata da vidim, čujem šta se dešava. Valjda u brzini ili od prevelike strasti, mama nije skroz zatvorila vrata, već su ostala samo priklonjena. Srce mi je lupalo, a telo drhtalo, ali sam morao da čujem ili čak i da provirim da vidim šta se dešava. Čuo sam dahtanje i kako Branko govori:
– Nemoj, Petar će da nas čuje – na šta mu je mama odgovorila da ja spavam, a i da je sad baš briga, da hoće da mu popuši.

jaše mu kurac sa sklonjenim gaćicama u stranu

Zgrozio sam se, a u isto vreme napalio, kurac mi se već uveliko digao. Čulo se njegovo dahtanje:
– Ah, ah, ah, to! Puši ga lutko, ti to najbolje radiš.

Posle minut-dva, čuo sam mamino stenjanje i morao sam malo da virnem. Sad je ona bila na krevetu, a on gore na njoj, ali nešto mi nije bilo jasno; nije bila gola, već obučena, imala je još uvek crni brus na sebi, neku tamnu suknjicu, koja je bila zadignuta i otkrivala je njene noge, ali začudo, ne bose, već u crnim čarapama, tj. hulahopkama. To mi nije bilo logično, dok nisam čuo majku da kaže Branku:
– Znam ja šta ti voliš, je l’ ti se sviđa brus? – Tad je izvadila sisu, koju je on ludački sisao. Onda je rekla: – Je l’ ti se sviđaju moje tangice? – Njih nisam uspeo da vidim, jer ju je on jebao, a onda je rekla: – Znam da najviše voliš moje čarapice.

Uzeo je njene noge, stavio na svoja ramena i jebao je žestoko, a u isto vreme ljubio joj prste na nogama. Ja sam uveliko drkao i bio pri kraju, vratio se u svoju sobu i izdrkao svoj kurac. Sutra sam ceo dan vraćao slike od prošle noći u glavi, stalno mi je majka bila u mislima. Došao sam kući popodne, majka je bila na poslu. Ušao sam u WC i na ormariću video mamine gaćice sklupčane u crne hulahopke. Bile su to crne čipkaste tangice uvijene u saten crne hulahopkice.

Iz čista mira mi se digao kurac i slika mame kako se jebe. Uzeo sam gaćice sa sve čarapama i pomirisao ih. Ummmmm, verujte nikada nisam doživeo tako nešto, mirisao sam i ranije gaćice od mama mojih drugara, ali ove su bile prava esencija, miris nekog parfema pomešan sa blagim mirisom pičke. Tad sam video da su hulahopke pocepane skroz na sredini, a kako i ne bi, kad se sinoć onako jebala. Stavio sam kurac u njene crne gaćice iako su iznutra bile muzgavo bele, da li od sekreta njene pičke ili od Brankove sperme. Nije mi bilo bitno, navlačio sam kurac na mamine gaćice i zamišljao kako je jebem. Pošto su već bile bele iznutra, išao sam do kraja, pa sam i svršio u njih. Nakon toga sam se zapitao da li sam normalan, šta to radim, šta ako je to belo bila i njegova sperma? Odmah sam oprao kurac, papirom malo obrisao spermu sa gaćica i ostavio sve kao što je bilo na ormariću.

najlonke pocepane na pički

Mama se to veče sama vratila kući, bila je skockanija nego ikad: zeleni blejzer, ispod neka čipkana crna bluza, zelena mini suknjica, crne čarape i naravno, lakovane cpele i dosta šminke, više nego obično. I ranije je bila skockana, ali ovako ne. Spremila mi je večeru i kao da ništa nije bilo, ćutala je. Pitao sam je je l’ Branko odma’ otišao sinoć, jer sam čuo neke glasove iz sobe, na šta je ona odgovorila da su ušli u sobu na kratko da malo popričaju o poslu i rekla da je umorna, da ide da se istušira i da legne.

Nakon njenog izlaska iz kupatila čula su se i vrata od njene sobe. Pomislio sam – znači legla je. To sam iskoristio i otišao u kupatilo, ne bih li našao opet njen veš, jer opet mi se javila želja za jebanjem, i u glavi niko drugi nego moja majka. Ovoga puta ničega nije bilo na ormariću, pa sam otvorio korpu za veš i video opet crne, ali ne tange, već obične gaćice sa čipkom okolo, i nije bilo hulahopki, već crne svilene samodržeće čarape sa čipkom gore.

Opet sam isto uradio, ali ovora puta sam gaćice lizao i mirisao sokove od mamine pičke, a čarapu sam navukao na kurac, sve do kraja, gde su joj bila stopala i prsti. Imao sam takvu želju da uletim u maminu sobu, obujem joj ove čarape, obučem joj ove iste gaćice i pojebem je celu. Valjda je još dozu tog fetiša kod mene je izazvala ona noć kada je Branko jebao mamu obučenu. Ali za sada je to ostalo samo na drkanju u čarapu i mirisanju maminih gaćica.

Svanuo je i novi dan, nedelja, dan kada smo i ja i majka kući. Imala je na sebi neku belu trenerku. Izazovna, ali u tom momentu, tako obučena, i nije mi predstavljala neki seksi objekat ili želju za jebanjem. Tad sam pomislio, kao da mi je Branko otac, jer i on se izgleda loži na nju kada je doterana. Spremila je rucak, već je prošlo podne, mislio sam da pošto ne radi, da će ostati kući, ali mi je rekla da neki klijenti dolaze u restoran na ručak i da mora tamo da se pojavi. Znao sam da laže, jer njen restoran nikada nedeljom nije radio. Odlučio sam da je pratim, obukao sam se i bio spreman da kad i ona, izađem i ja iz kuće, kao da idem kod druga.

Pošto je padala kiša, a i malo je bilo zahladnelo, obukla je sivi komplet, crne čarape ili hulahopke, ne znam, jer nisam video, i obula je crne, sa većom štiklicom čizme. Izašli smo u isto vreme, ja kao do stanice sa njom pa posle dalje do druga. Čekala je bus, a ja se sakrio iza jedne zgrade. Kad je ušla, ušao sam i ja na zadnja vrata, tako da od gužve nije imala šanse da me primeti, a i da jeste, izmislio bih nešto.

Sišla je odmah na drugoj stanici, i znao sam da nešto nije u redu, jer do restorana u Pančevu ima bar 12-13 stanica. Brzo sam i ja sišao i pošao u drugom pravcu, nakon čega sam je pratio krišom, jedno 50 m, dok nije stigla pred jednu crvenu zgradu gde ju je čekao niko drugi nego Branko, nakon čega su ušli u tu zgradu, verovatno je tu Branku bio stan, a ja sam se peške, da bih istresao bes iz sebe, vratio kući.

gola ženska stopala sa nalakiranim noktima

Vratila se kasno noću, a ja sam je pitao:
– Pa zar su gosti toliko kasno ostali? – Ona se samo nasmejala i nekako jedva ušla unutra. Pitala me je da li mogu da joj pomognem da se izuje, nakon čega je sela na stolicu, a ja se sagao i počeo da joj izuvam čizmice. U tom trenutku sam primetio da joj je na desnoj nozi skroz pocepana čarapa i u glavi mi je prošao film da se žestoko jebala i da je Branko glavni krivac za to. Izuvši joj tu desnu čizmu, uzbudila su me i njena stopala, kao i bordo lak na prstima. A onda je savila glavu da me poljubi, da mi zahvali, pri čemu sam osetio alkohol iz njenih usta i bilo mi jasno zašto se sama nije izula.

Rekla mi je da joj pomognem da ode do kupatila, jer joj se ide u WC. Nije ni sela na WC šolju, već se skinula i to preda mnom, što nikad nije. Ispod suknje koju je zadigla, imala je crne hulahop-čarape i bordo gaćice i lepo uređenu pičku. Stao sam zapanjen videvši je, a ona je na šolji sedela pognute glave. Podigla je pogled ka meni i rekla da izađem. Kurac mi je nabrekao, hteo je da eksplodira.

Posle par minuta me je zvala da dođem, da joj pomognem do sobe, što sam i uradio. Ostala je bila u gaćicama, preko kojih nije skroz ni navukla čarape, a zamalo se nije saplela jer joj se suknja splela oko nogu, a kada smo ušli u sobu, sela je na krevet i opet me zamolila da joj pomognem da skine sivi sako i crnu košulju kao od svile, što sam i uradio, i onda je, ostavši samo u bordo brusu, bordo gaćicama i crnim čarapama, legla, bolje rečeno, rasprostrala se na krevet. To je prvi put da kada dođe, da se ne istušira i ne svuče stvari koje je nosila tog dana. Tek sam tada video koliko joj piće udarilo u glavu.

Izašao sam iz sobe, ali mi đavo nije dao mira, pa sam opet ušao u sobu. Gledao sam svoju majku kako polugola leži, a to mi je bila prilika da nešto uradim, po bilo koju cenu. Dok sam je gledao kurac mi se digao, morao sam da ga izvadim. Opet sam se tresao ko prut, ali morao sam da ga drkam. Primakao sam se na oko pola metra i gledajući je drkao ga. Sagao sam se i pomirisao njena topla stopala, koja su se osećala ne na znoj, već na miris kože, verovatno od čizmi u kojima je bila. Prislonio sam kurac na njeno stopalo i prstiće i nežno glavić trljao o njih. Zatim sam stao na 20-ak cm od njenih usta i drkao ga zamišljajući svoj kurac u njima. Taman sam bio pri kraju, kad zazvoni telefon, mama onako bunovna otvori oči, a ja na brzinu izleteh iz sobe. Čuo sam da priča sa nekim, da kaže da je stigla kući i da je dobro i da je već legla. Pretpostavio sam da je to bio Branko. I proklinjao sam jebeni telefon u njenoj sobi.

stavio kurac na njeno stopalo

Ta noć mi je presela, jer od straha nisam posle ni svršio. Ustao sam i otišao na faks, vratio se kući i video majku za stolom. Iznenadio sam se i pitao je, kako to da nije na poslu, na šta je odgovorila da joj nije dobro i da neće ići danas da radi. A taman sam na izlasku sa faksa razmišljao da ću kad dođem kući, da joj izdrkam u bordo gaćice, i sve propade. Seo sam i ja za sto i pitao je ironično kako je Branko, nema ga, na šta je ona odmahnula glavom i rekla:
– Bolje da ga nema. – Pitao sam je a zasto, šta se desilo. Rekla je da joj je najbolje kad je sama i da joj sad niko ne treba.

Zazvonio je telefon, od koga sam dobio fobiju. Ja sam se javio, ali nije bio Branko, već mamina prijateljica Jovanka, i rekla da pitam majku da li hoće da njih dve odu na kafu negde. Verovatno je bila upućena u neke stvari bolje nego ja. Preneo sam to majci, koja ju je okrenula i rekla da se nađu za pola sata dok se obuče, i kao da je jedva dočekala, jer joj očigledno nije bilo do sedenja u kući. Tek tada je skinula one gaćice od sinoć, jer sam ih video opet na ormariću kad sam ušao u WC…

Još nije izašla, pa sam čekao, a kad sam je video sređenu, kad nisam svršio u sekundi! Obukla je od satena krem košulju, znate one sa špic kragnom, braon od pliša suknju, a preko struka široki braon kaiš, kao steznik. Na nogama boja kože čarape sa puno likre, one što imaju sjaj, i dole braon cipele, a odozgo kraći braon kaput. Izašla je i rekla da neće dugo, a ja sam pojurio ka kupatilu, našao njene gaćice i opet samo izdrkao.

Već mi je to nekako dosadilo, trebalo mi je nešto više, prava mamina pička, a ne samo ovakav način zadovoljavanja…

Pošto se Branko nije javljao, a majka je izašla sa drugaricom, a ne sa njm, znao sam da se nešto između njih dvoje desilo. Pomislio sam – eto prilike za mene, da je ja izjebem. I verovali ili ne, odlučio sam da kad se vrati, bez obzira šta se kasnije desilo i kakva god da bude njena reakcija, da moram da je jebem, to je bilo jače od mene.

Bio je jedan sat popodne, rekla je da neće dugo, a već je proslo deset naveče. Čulo se zvono na vratima i neki glasovi. Otvorio sam vrata i video Jovanku kako ispod miške tegli moju majku, koja nit se smejala, nit je plakala. Jovanka mi je rekla, da joj pomognem da je unese, što sam i uradio. Odneli smo je do sobe i onako obučenu smestili u krevet. Jovanka je počela da melje, da mojoj majci nije lako, da ima probleme i da budem dobar prema njoj, i da ona mora da ide svojoj kući. Pomislio sam – šta me snašlo! Prvo se očuh napijao, a sada i majka! Otisšao sam u sobu da vidim kako joj je, a ona je buncala nešto kao:
– Da, to hoću, da mili, to volim, znaš ti šta tvoja lutka voli. – Onda sam skontao da u glavi mašta, sanja da se jebe, verovatno sa Brankom. Dok sam to slušao, opet mi se kurac digao, a naročito na nju onako obučenu, i to sa sve cipelama na krevetu. Znao sam da ću da je te noći pojebem.

jebe je kroz rupu u najlonkama

Ugasio sam svetlo u sobi i upalio malu lampu koja je stajala na komodi, tek toliko da mogu da je vidim. Skinuo sam se skroz go, stao ispred kreveta i počeo da drkam. Izuo sam joj cipele, i počeo da joj jezikom dodirujem vlažna stopala i sisam prste na prelepo izvajanim nogama. Nije se pomerala, samo je glasno uzdisala i nepovezano pričala.

Popeo sam se na krevet, zakoračio preko nje, podigao joj suknju, i kroz čarape video crne tangice, iste one u koje sam prvi put drkao. Kurac je hteo da eksplodira, sagao sam se i mirisao joj preslatko međunožje. Bio je to onaj meni dobro poznat miris, samo što ću sad i da ga okusim. Počeo sam kroz čarape i gaćice jezikom da joj ližem pičku. Već sam je osećao, a onda sam prstima i zubima pocepao čarape, da bih joj ceo svoj jezk ugurao u meni dugo željenu rupu. Lizao sam je toliko žestoko da je počela da skuplja noge, a nisam smeo više da drkam jer bih istog trena svršio. Opčinjavale su me njene noge u tim čarapama.

Raskopčao sam joj košulju i na dole povukao crni brus. Kad sam ugledao njene sise, k’o dve veće jabuke, a bradavice dignute i tvrde…! Polako sam ceo bio iznad nje, pomerio joj noge u stranu i polako ga stavljao u njenu pičku. Ne možete da zamislite koliko sam bio srećan, nisam mogao da verujem. Polako sam ga ugurao i počeo nežno da je jebem, a u isto vreme sam joj jezikom kružio oko bradavica i uvlačio ih u usta. Počela je opet da govori neke perverzije, ali su joj oči i dalje bile zatvorene. Govorila je slično što i ono veče Branku, a ja sam je polako jebao.

Podigao sam se i stavio kurac pred njena usta i rekao joj da ih otvori, i taman kad sam hteo da joj stavim, ona otvori oči i ne progovara ni reč. Ja sam se ukopao sa kurcem ispred njenih usta. Nakon par sekundi počela je da se oblizuje, opet zatvorila oči, nakon čega sam joj kurcem dodirivao usne, a ona se i dalje oblizivala. Polako sam joj deo glavića stavio u usta, a ona je počela, valjda nesvesno, da ga oblizuje. Samo što nisam svršio! Ipak sam se uplašio da se ne probudi i sišao sa nje i istog časa ga izdrkao, otišao u sobu i zaspao.

sedi na njoj i jebe je u usta

Već je svanulo, majka je već, začudo, ustala i ušla da me budi za faks. Čim sam ustao, k’o da me nešto ubolo u grudi, setio sam se da sam mamu te noći ostavio sa pocepanim čarapama, a i sa napola spuštenim brusom, ali sad je već bilo kasno. Ustao sam, doručak me je čekao na stolu. Izbegavao sam majčin pogled, jer sam sumnjao da nešto zna, jer, ma koliko bila pijana, zna da se ni sa kim nije te noći jebala, a opet se probudila sa iscepanim čarapama i otkrivenim sisama.

Sela je za sto već obučena, skockana i pitala kako sam spavao i da zna da ju je Jovanka dovela, ali se daljeg ne seća. Rekao sam da smo je doneli do kreveta i to je to, da sam posle otišao u sobu i zaspao. Ona se samo onako kao zaluđeno nasmejala i rekla da požurim, da ću da zakasnim.

Vratio sam se sa faksa, ušao u kuću, a ubrzo nakon mene i mama, što je bilo čudno, jer obično dolazi uveče. Pitao sam je otkud ona tako rano, a ona odgovori da je bila do firme na kratko i da je od danas na odmoru narednih 14 dana. Nekako se drugačije ponašala, a i atmosfera u kući je bila pozitivnija. Motala se čas po kuhinji, čas po sobi, i kao da me je za svo to vreme krišom posmatrala.

Sedeo sam na fotelji i pravio se da gledam TV, a u stvari je i moj pogled bio uperen ka njoj. Sela je na dvosed nasuprot mene, a ja se tek onda izgubio, jer nisam mogao da skinem pogled sa njenih nogu, koje su virile ispod neke jarko žute suknjice, koja je, kako bi se mama pomerala u dvosedu, sve više i više otkrivala čari njenih listova, a i prelepih butina. A totalno sam otkačio kada je prekrstila nogu preko noge i tek onda video da na sebi ima i čarape, čija se čipka jasno videla na vrhu njenih butina. Svašta mi se tad motalo po glavi; da li da nasrnem na nju ili ne, jer bio sam siguran da, ma koliko prethodne noći bila pijana, sigurno je bar neki deo ostao u njenoj glavi.

Ustao sam i otišao u WC, i našao njene gaćice od prethodne noći, kradom ih uneo u sobu i počeo u njih da drkam. Bio sam toliko napaljen da nisam ni primetio da me majka kroz odškrinuta vrata posmatra. Trgao me je uzdah koji se začuo, okrenuo sam se i video nju koja je širom otvorila vrata i pitala šta to imam u rukama. Na brzinu sam preko kurca, koji je bio uvijen u njene gaćice, prebacio jorgan i zanemeo od stida.

Rekla je da joj dam to što krijem

Nisam progovarao ni reč, dok se nije razdrala, došla do kreveta, demonstrativno podigla jorgan i videla moj sad već totalno spušten kurac prekriven njenim crnim gaćicama. Samo je rekla:
– Au jebote, pa da li je moguće? – i počela ironično da se smeje. U sekundi sam joj gaćice bacio na sred sobe i rekao joj da izađe, da je dosta bila u kući i da ode da se podsmeva Branku, a ne meni, na šta je ljutito odgovorila: – Jeb’o te Branko, idiote jedan! – a ja njoj da Branko jebe nju, kao što je to radio i u ovoj kući pre par večeri, a i kod njega u stanu, i okrenuo sam se ka zidu.

plavuša navlači najlonke na golo telo

Mislio sam da će da izađe, ali sam osetio kako seda na moj krevet i svojom rukom prolazi preko moje kose. Samo sam ćutao, bilo mi je dosta svega, pa i nje. Ustala je na par sekundi, a onda podigla jorgan i legla kraj mene. Privila se selim telom uz moja leđa i rukom klizila niz moju ruku. Osetio sam da mi kurac raste, pa sam drugu ruku stavio preko njega, jer nisam znao da li je legla kraj mene kao majka da me teši, ili kao kurva kojoj treba moj kurac.

Zavukla je ruku ispod moje majice i nežno počela da dodiruje moje grudi i go stomak, koji se sav tresao od uzbuđenja i nekog straha. Zatim je došla do ispod pupka i ruba mojih gaćica, ali je naišla na moju ruku koja je skrivala moj dignuti kurac. Pitala me je:
– Šta je bilo Petre, šta si ukrutio tu ruku? Nisi takav bio prošle noći.

Moja očekivanja su se obistinila, jer tada sam znao da je sve vrema znala šta se dogodilo prethodne noći. Pustio sam ruku sa svog kurca i istog trena umesto svoje osetio njenu ruku na njemu. Uvukla je ruku u gaćice i polako ga milovala, ljubeći me pozadi svojim vrelim, vlažnim usnama u vrat. Nisam mogao da izdržim, okrenuo sam se ka njoj i video da je bila samo u crnom brusu, i svoj jezik zavukao u njena napućena usta. Ruka mi je pošla ka njenom međunožju, hteo sam da joj strgnem gaćice i da je poližem, ali na moje iznenađenje, ni suknje, a ni gaćica nije bilo, jer ih je skinula pre nego što je ušla u krevet.

Osetio sam pod rukom njenu vrelu, sad već vlažnu pičku i dole niz nogu njene svilene čarape, koje nije namerno, ili nije imala vremena da izuje. Skinuo sam joj brus i video dve prelepe sise sa lepim sočnim ukrućenim bradavicama. Pitala me je:
– Da li si to hteo, da li ti se sviđaju? – ništa nisam odgovorio, samo sam ih lizao, prvo jednu pa drugu.

Zatim sam je celu otkrio i nastavio svojim jezikom da prelazim preko njenog vrelog, glatkog stomaka, a onda sam napokon došao i do fino uređene dlakave mamine pičke. Raširio sam joj noge i počeo prvo da joj jezikom dodirujem i ljubim prepone, a onda i da joj polako, vrhom jezika, dodirujem klitoris. Bila je toliko uzbuđena, da se odizala guzom o krevet, pokušavajući da se što jače nabije na moj jezik. Sad sam joj, što sam dublje mogao, zavukao svoju jezičinu i osetio prelep ukus mamine pičke.

liže joj pičku, ona je u samodržećim najlonkama

Nisam znao da li to iz njene pičke curi moja pljuvačka ili njen božanstveni sok, koji mi se slivao niz bradu. Podigla je moju glavu i rekla da je sad na nju red, spustila se dole i u momentu uvukla moj kurac u svoja usta. Jednom rukom ga je drkala, a u isto vreme pušila. Jednostavno sam hteo da eksplodiram.

Zatim je svoje dupe i pičku okrenula ka meni, valjda sam ja trebao da joj ližem dok mi ona puši. Glava mi je bila između njena dva prelepa bela guza, a između prelepa pička koja je čekala da nastavim da je ližem, što sam i uradio. Ali koliko sam bio napaljen, nisam se tu zaustavio, već sam počeo da jezikom šaram oko maminog čmara, pa sam joj čas lizao pičku, čas njen uski čmarić. Čak mi se svideo i miris, a i ukus njenog dupeta.

Odjednom se podigla i rekla da ne može više, da joj ga stavim. Kleknula je četvoronoške i rekla da joj ga zabijem od pozadi. Koliko sam bio uzbuđen, činilo mi se da mi je kurčina barem 50 cm. Kleknuo sam iza nje, obuhvatio joj rukama dupe i počeo da je trpam, prvo polako, a posle sve jače i jače, jednostavno sam se iživljavao nad njenom pičkom.

Onda sam je okrenuo na leđa, digao joj noge na ramena i opet joj ga nabijao bez milosti, bukvalno kao da jebem neku kurvu, a ne svoju majku. Jednu nogu je skinula sa mog ramena i nabijala mi je u bradu, pa u usta. Prihvatio sam to i u isto vreme sam je jebao i grizao njene prste. Bio sam na samom kraju, osetila je to, podigla se i uzela da ga drka. Rekla je:
– Samo tako, i svrši mami u usta. Hajde, mama to voli.

Osetio sam da svršavam i primakao njenu glavu svom kurcu, i iste sekunde gledao kako moja majka usisava spermu u svoja usta, kako ga oblizuje.

jebe je dok joj sisa nožne prste

Nakon svega toga, otišli smo zajedno u kupatilo i oprali se. Ona se nakon dve nedelje vratila na posao, ali više nije pominjala Branka. Ja sam sad već pet godina u braku, imam i sinčića od tri godine. Majka i dalje živi sama, a ja kad žena ode da prespava kod svojih, da ne bih ostao sam, odem do majke da joj „pravim društvo”.

xxtragac

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x