Subica i njena očekivanja

Svaka žena na ovom svetu ima neka očekivanja, tako i subica u BDSM-u ima svoja očekivanja koja na neki način ostvari ili ne.

I always behave, just not necessarily well.

Ja kao subica… pa očekujem mnogo toga nekad, a nekada ništa. Sve zavisi od toga kako se moj Dom postavi prema meni. Kada mi dâ neki zadatak u mojim očima se pojavi sjaj i osmeh na licu jer tada znam da mogu da očekujem svašta; i vezivanje i bičevanje i šamaranje, kao i mnoge druge stvari koje volim i potajno nekad jako, jako želim.

Ali sve to što očekujem zavisi samo i isključivo od mene i mog ponašanja. Ako mi dâ neki zadatak a ja ga ne uradim dobro ili ga odlažem, onda sve to što očekujem pada u vodu, znam da to neću dobiti baš zbog toga što nisam nešto uradila dobro, ili što sam odlagala i smišljala izgovore, jer, kao što sam već rekla, u BDSM-u je sve na osnovu zasluge.

Kao što nekad očekujem vezivanje i bičevanje, isto tako nekad očekujem i nežnost bez imalo grubosti, bez imalo kanapa, bez imalo bičeva, ili bilo čega što bi imalo grubosti u sebi. Očekujem da se pored svog Doma osećam kao devojčica koju On štiti od svega, koju će da pazi, mazi, ljubi i učini svojom iznova i iznova, i koju neće nikada dati nikom.

Da, i mi subice možemo da očekujemo od svog Doma sve, pa čak i ono nežno što malo koji Dom može i da pretpostavi da subice žele i očekuju, ja očekujem i želim to sve; i grubo i nežno i brzo i polako i želim sve, i u redu je da subica to očekuje od svog Doma.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o