Tvrda kara mog taksiste, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Tvrda kara mog taksiste, I deo

U narednim danima mi je svašta padalo na pamet, toliko loše sam se osećao… Ne znam kako da objasnim, ali imao sam osećaj da nisam muško. Što je najgore, kita bi mi se dizala svaki put kad pomislim na to veče, onda izdrkam i baš pre nego što treba da svršim, zgadim se i prebacim razmišljanje na neku devojku.

Prošlo je neko vreme, trudio sam se da zaboravim, sad sam tek jebao svaku devojku na koju naiđem. Pričao sam sebi da sam bio pijan i da se zato to desilo, uglavnom, trudio sam se da zaboravim. Onda jedne večeri, sedim sam kod kuće, moji otižšli u Austriju na par dana. Hteo sam da zovem društvo da pijemo jer imam praznu kuću, kad stiže mi poruka na Viber sa nepoznatog broja. Ulazim i vidim: slika, lepa debela kurčina. Prvo sam se jako uplašio, odmah mi je prošlo kroz glavu da neko zna šta se desilo, ali onda stiže poruka: „Maleni, hoćeš da pomogneš tatici da isprazni jaja?”

Izašao sam iz poruke, krenuo da se okupam i da zovem društvo kod mene. Dok sam se kupao, nisam mogao da izbacim ono iz glave, kita mi se digla. Dok sam sapunjao guzu, krenuo sam da ubacim prst unutra. Zabolelo me je i to me je vratilo u realnost, pa sam rekao sebi – ne radi to majmune.

Tvrda kara mog taksiste, II deo

Završio sam kupanje, pozvao društvo. Svi su bili negde i došao je jedan drug sa devojkom i jedna drugarica. Pili smo malo, ali meni je sve vreme u glavi bila tvrda kara onog lika. Ova drugarica je rekla da je zvao neki lik da se vide i da će da ide. Njih dvoje su sedeli do 1 – pola 2 i rekli da idu i oni. Ja sam opet ušao u onu poruku i gledao. Verovatno zbog alkohola, skupio sam hrabrost i odgovorio. Posle par sekundi mi stiže kad sam spreman, da me pokupi. Razmišljao sam i rekao mu da dođe kod mene, ali da kola parkira niz ulicu i da uđe sa zadnje strane kuće jer napred imamo kamere. Tako je i bilo.

Inače, dok sam ga čekao, predomislio sam se jedno 100 puta da li želim ili ne. Samo sam nastavio da pijem dok me nije uhvatilo. Rekao je da je stigao, ugasio sam spoljašnje svetlo i rekao mi da uđe. Čim sam zatvorio vrata, uhvatio me je i zavukao mi jezik u usta, jako me stiskao po celom telu. Seli smo u dnevnu sobu, sipao sam nam piće. Rekao mi je da sednem pored njega, stavio mi se ruku preko ramena i pitao me što mu se nisam javljao i da je mislio da sam uživao ono veče. Rekao sam mu kakva je situacija i šta mi je problem. Ponavljao mi je da ovo nije ništa loše, eto, on ima ženu i decu, a ovo mu je samo povremeno uživanje. Onda mi je rekao da sam mu se ja ozbiljno svideo i da bi voleo da se redovno karamo, da ni on ni ja nemamo nikoga sa strane, što se tiče muškaraca. Rekao sam da ne znam šta da mu kažem.

Naravno, od kad je ušao meni je kurac bio kao kamen. Nasmejao se i rekao:
– Vidim da si nestrpljiv da probaš taticin kurac.

Uhvatio me je i jako krenuo da me ljubi, nekako perverzno, kao da me je kontrolisao, svuda sam osećao njegov jezik.

Zavalio se i rekao mi da se skinem dok me gleda. Svukao sam sve sa sebe. Rekao mi je da se okrenem i naguzim. Raširio mi je guzive u liznuo čmar, onda sve jače, dok nije počeo da me jebe jezikom. Stenjao sam i širio guzu, osetio sam prst, polako je ušao, pa onda i drugi.

Tvrda kara mog taksiste, II deo

Izludeo me je, izmakao sam se i počeo da mu otkopčavam farmerke. Onda mi je rekao:
– ‘Ajde popuši malo tatici. – Kleknuo sam i krenuo da mu ližem kurac. Iz vrha je curela ona tečnost, ja sam je polizao. Imala je lep ukus, nekako slano-slatko. Rekao mi je: – ‘Ajde da vidim kako voliš da se igraš sa taticinim kurcem.

Ne znam što, ali jako me je palilo kad god to kaže. Ne znam koliko sam mu pušio, kad je rekao da je vreme da mi tatica da po pičkici. Rekao mi je da mu donesem neku kremu da me manje boli. Namazao je i krenuo brzo da mi nabija prst. Lagano je klizio unutra, a onda sam osetio pritisak, pa sve jače, dok nije ušao u mene kurcem. Opet onak jak i oštar bol. Krenuo sam da se izmaknem ali me je držao, lagano je ulazio do kraja.

U jednom trenutku je popustilo i tvrda kara mog „tatice” je počela da me jebe

Rekao mi je da će sad brzo svršiti jer nije jebao par dana ženu. Stvarno nije dugo trajalo i krenuo je da me puni. Ostao je tako u meni dok nije sam ispao. Pitao me je jesam li svršio, rekao sam da nisam. Hteo je da mi puši ali rekao sam mu da mi je prošli put rekao da mogu po bulji sledeći put. Nije bio oduševljen ali je legao na leđa i raširio noge. Rekao mi je da ću morati sve da poližem ako hoću da mu svršim po bulji.

Mnogo me je palio; ležao je tako, njegov stomak, tvrda kara, bulja… sve me je ložilo. Drkao sam direktno na njegov čmar. On mi je pričao sve što me je ložilo:
– ‘Ajde svrši za taticu, isprskaj tatici čmar – i sve tako.

Kad sam osetio da ću da svršim, brzo sam mu gurnuo glavić i počeo da svršavam u njega. Glasno je zakukao i jako me odgurnuo, malo je falilo da padnem i polomim sve. Pičkarao me je:
– Rekao sam ti da nema toga, pičko mala!

Tvrda kara mog taksiste, II deo

Uhvatio me je za glavu i udario mi šamar. Nisam odreagovao. Opet je počela da me grize savest i više nisam želeo ništa osim da ode. Rekao mi je:
– Sad dođi da poližeš ovo. – Rekao sam da nežću i da ide. Uhvatio me je i spustio dole. Legao je i raširio noge i rekao: – Liži. – Nisam mogao. Glavu mi je privukao na svoj čmar i opet rekao: -Liži. – Liznuo sam i otrgao se. Nisam mogao, opet mi se sve gadilo. Uhvatio me je i bacio na krevet. Seo mi je na grudi i nisam mogao da mrdnem. Namestio mi je čmar na facu. Lik mi je ladno sedeo na faci! Opet je rekao: – Liži pičko mala.

Nisam imao izbora i krenuo sam da mu ližem čmar iz kog je curela moja sperma. Nestajalo mi je vazduha a on se nije pomerao. Cela ova situacija je počela da me pali i sad sam se trudio da ga dobro poližem. Video je to i nastavio da priča:
– ‘Ajde maleni, liži tatici bulju – i tako neke stvari. Izmakao se i lupio me par puta kurcem po licu. Ja sam krenuo da drkam, a on mi je rekao da sačekam malo. Rekao mi je da mu donesem pivo. Kad sam se vratio sedeo je zavaljen i go. Shvatio sam da me jako loži. Rekao mi ne da više ne pokušavam da mu zavučem kurac jer ćemo imati problem. Pitao sam ga kako je ok da on mene kara a ja njega ne mogu. Nasmejao se i rekao mi: – Zato što sam ja ovde tatica a ti moja pičkica.

Osećao sam se poniženo ali napaljeno. Rekao mi je da on ne voli da prima i ako nekad bude želeo, sâm će se nabiti, ali da ne pokušavam sâm više ništa.

jedan gej drugom liže čmar

Pokazao mi je da mu sednem između nogu. Gledali smo TV, pričali, opet mi je objašnjavao da nema zbog čega da me grize savest, samo da se opustim i uživam. Prijalo mi je da osetim njegovo telo iza sebe. Opet mi se dizao, sve više sam se nameštao da mi njegova tvrda kara bude na bulji. Primetio je i rekao:
– Šta je maleni, hoćeš opet da te tatica kara? – Rekao sam da hoću. Pribio me je još više uz sebe, ljubio pozadi po vratu, stiskao bradavice, pa kurac, jaja. Šapnuo mi je na uvo: – Namesti taticin kurac na rupicu.

To sam i uradio, polako je ušao u mene. Bilo je malo nezgodno jer smo ležali sa strane, ali ja sam se naguzio što sam više mogao, dok nije ušao do kraja. Tako smo ležali a on me mazio po celom telu, šaputao razne stvari, ispitivao me jel’ volim kad je taticin kurac u meni, pa šta najviše volim da mi tatica radi… Sve to me je još više ložilo i sve sam više želeo da me razvali. Rekao sam mu samo:
– Jebi me. – Rekao mi je da ga lepo zamolim. Rekao sam: – Jebi me molim te – onda mi je rekao da nije dobro i pitao šta je on meni. Tad sam mu rekao: – Tatice, jebi me molim te. – Rekao je:
– Tako je maleni – podigao mi je nogu i krenuo da me jebe. Bilo je nezgodno pa ga je izvadio i rekao da sednem tatici na kurac. Nabijao sam se, mešao, iskreno sam uživao. Rekao mi je: – Tatica hoće da isprazni jaja u tvoja usta i sve da progutaš. – Rekao sam da ne znam baš za to, ali samo me je skinuo sa kurca i rekao da kleknem.

Ustao je, uhvatio me za glavu i krenuo da me kara u usta. Davio sam se, a onda ga je izvadio i počeo da drka. Kad je krenuo glasno da stenje, samo mi je rekao da zinem i sjurio ga. Osetio sam prskanje, toplo, slano, ljigavo. Držao me jako za glavu i praznio jaja. Samo je rekao:
– Gutaj. – Morao sam, progutao sam sve i onda ga je izvadio. Olizao sam mu kurac i jaja. Rekao mi je da ne drkam još, on će. Stao je ispred mene, zavukao mi dva prsta u čmar i počeo da mi puši. Onda mi je rekao: – ‘Ajde maleni, napuni tatici usta spermom.

Eksplodirao sam: prvi mlaz mu je otišao po licu, a onda ga je stavuo u usta. Kao da je isisavao spermu iz mene, sve je vukao i gutao. Postao sam malaksao i samo se sručio na krevet. Iskreno, nije mi se više gadilo, malo me je grizla savest, ali ne kao pre.

tip sisa spermu drugom tipu

Već je bilo oko pola 5. Rekao mi je da odmorimo malo pa mora da ide, žena misli da je treća i oko 7 mora kući. Legli smo tu, on me je zagrlio i zaspali smo. Probudio me je čudan osećaj iza mene. Cimnuo sam se a onda sam shvatio da on trlja kurac o moju guzu. Rekao mi je:
– ‘Ajde još jednom tatica da te napuni, pa moram da idem. – Bio sam u bunilu, samo me je presekao oštar bol. Ušao je. Lagano me je karao. Rekao je: – ‘Ajde da se kupamo.

Ustao je, pa i ja za njim. Kupatilo u prizemlju, ima veliku tuš kabinu, pa smo namestili vodu i ušli. Obojici su nam kite bile kao kamen. Voda se sivala niz nas, a on me je uhvatio i zavukao jezik. Sisao sam ga, osećao u svakom delu. Pipao sam ga svuda, a i on mene. Osetio sam da prstima ulazi u moj čmar. Rekao je:
– Maleni, ti mene izluđuješ.

Samo sam se spustio i počeo da mu pušim. Rekao sam mu da se okrene. To je uradio, a ja sam mu raširio guzove i počeo da mu ližem čmar. Ne znam koliko sam to radio, ali opet me je okrenuo i dao mi da mu pušim. Šamarao me je kurcem , sve vreme pričao kako tatica voli da mu pušim kurac. Pitao me je jel’ bih uradio nešto što tatica mnogo voli, da ga usrećim. Pitao sam šta, a on me je samo pitao jel’ bih ili ne. Rekao sam „da”.

Dok me je lupkao kitom po faci, osetio sam nešto vruće. Shvatio sam da je počeo da piša. Izmakao sam se, a on je rekao:
– Nemoj da bežiš – i nastavio da piša po meni. – Nisam dao po glavi, ali je pišao po mom telu. Onda mi je rekao da je tatica mnogo srećan i sjurio mi kurac u usta. Osetio sam pišaćku, ali nije bilo strašno kao što sam očekivao. Ne znam zašto, ali sve to me je jako ložilo, kao da sam imao potrebu da mu ispunim sve. Rekao sam: – Tatice, jel’ ti se piša još…? – Nasmejao se i tad sam osetio toplo u ustima. Ukus je bio ok, nisam hteo da gutam, ali sam mu pušio dok je pišao.

jedan gej piša drugom geju u sta

Kad je završio, rekao je:
– Vreme je da te tatica nagradi.

Okrenuo me je i sjurio mi kurac do kraja. Poskočio sam, jer me je zabolelo. Krenuo je žestoko da me tuca. Cvileo sam, a on je ponavljao da je tatica mnogo srećan, jel’ volim da me tatica napuni spermom, itd.

Par žestokih uboda i svršio je u mene. Nije vadio kurac a uhvatio je moj i krenuo da mi drka. Ubrzo sam svršio. Spermu koja mu je bila na ruci je polizao i rekao mi:
– Tatica voli tvoju spermu. – Brzo se obukao i rekao mi da sledeći put ima neki poklon za mene. Poljubio me je i otišao.

Posle par sati mi je poslao da tatica jedva čeka opet da me tuca. Nisam odgovorio pa mi je rekao da mu slikam pičkicu. Nisam ni na to odgovorio, a onda mi je stigla kurčina i rekao mi je da mu niko nikad ovo nije radio i da je zbog mene napaljen stalno. I ja sam se tad napalio i slikao sam čmar i poslao mu. Posle par minuta me je pozvao i rekao da nema puno vremena, u WC-u je i drka, ali mora tiho da priča, da ga deca ne bi čula. Toliko perverzne stvari mi je pričao, da sam se jedva suzdržavao da ne svršim. Čak sam i na njegov zahtev sam sebi gurao prste u čmar. Rekao je:

– ‘Ajde daj tatici da čuje kako ti pičkica peva – pa tatica hoće ovo, pa ono… Onda mi je pričao šta bi mi sad radio, pa sam počeo i ja. Pitao me je šta bih najviše voleo da mi tatica sad radi, rekao sam mu da me razvali od kurca, da mu pušim, da me zalije spermom, piša po meni. Što je najgore, stvarno sam to mislio.

sperma na muškom čmaru

Rekao je da će da svrši, pa sam i ja bio blizu… Zajedno smo svršili. Rekao mi je da uzmem spermu i deo razmažem po rupici, a drugi da stavim na prst i poližem i da mu pošaljem slike, a i on će meni. Uradio sam to, samo sam pazio da mi se ne vidi lice ovde gde sam lizao sa prsta. Rekao je da jedva čeka večeras i da mi donosi jedan poklon…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Treba da se zahvališ taksisti. I nije strašno ako si peder ili bi.

Postao si pravi Peder

Strašno Ne Treba da puši kurčeve ja imam isti problem nekako se kontrolišem

Treba sledeći put da malo ti izjebeš taksistu.

Kad će nova priča: Implicionirao si s poklonom i tu su dve nove priče s taksistom ali je jasno da to nije tvoje. I ako voliš starije javi mi se.

Nastavi i ako je tvrda kara mog taxiste-tatice tvoje preimenuj u tvrda kara nog taksiste III deo. Nastavi. Dobar si s pričama.

Hej, Željko. Ako želiš, možeš da me zoveš da na tebi praktikujem moj fetiš s crnim čarapama. Želim da ih ljubim pod tvojim stopalima, da ih mirišem pod tvojim stopalima i da ih ližem pod tvojim stopalima. I na kraju da ih sisam na tvojim nožnim prstima. Ako se slažeš javi se da ti pošaljem broj.

Moja greška na početku.Ako želiš, možeš da me zoveš da na tebi praktikujem moj fetiš s crnim čarapama. Želim da ih ljubim pod tvojim stopalima, da ih mirišem pod tvojim stopalima i da ih ližem pod tvojim stopalima. I na kraju da ih sisam na tvojim nožnim prstima. Ako se slažeš javi se da ti pošaljem broj.

Ako želiš, možeš da me zoveš da na tebi praktikujem moj fetiš s crnim čarapama. Želim da ih ljubim pod tvojim stopalima, da ih mirišem pod tvojim stopalima i da ih ližem pod tvojim stopalima. I na kraju da ih sisam na tvojim nožnim prstima. A

Ako voliš starije imam skoro 32 pa ako hoćeš reci pa ću poslati broj

Može 😍😍😍

Ne hvala

Last edited 3 godine/a (starost komentara) by Zarko
12
0
Would love your thoughts, please comment.x