Letovanje u svingerskom kampu na Azurnoj obali, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Letovanje u svingerskom kampu na Azurnoj obali, II deo

Boravak u kampu je postajao sve luđi. Posle prvog dana, izmoreni od puta i celonoćnog seksa, spavali smo do ranog popodneva. Ana nam je skuvala kafu. Istuširala sam se i mokra legla na ležaljku ispred kamp kućice. Zapalila sam cigaretu i uživala u suncu koje mi je milovalo golo telo.

Andrej i Tomislav su otišli da nam donesu neku klopu. Ana i ja smo razmenjivale utiske od sinoć. Telom mi je još uvek strujalo uzbuđenje.

Kad su se vratili, jeli smo i otišli na plažu. Zatekli smo Žorža i Emu sa nekim društvom od sinoć, baš su se pitali gde smo.

„Početničke greške, preforsirali ste se sinoć”, rekao je Žorž.

Smestili smo se pored njih. Ana, Ema i ja smo otišle da plivamo. Prijalo mi je da se opustim u vodi. Kad smo se vratile, zatekle smo samo naše muškarce i dvojicu Nemaca, žene su otišle. Ćaskali su opušteno, pa su i oni otišli s nekom loptom da se zezaju u vodi.

Ležala sam na leđima i žmurila uživajući na prijatnom popodnevnom suncu. A onda sam osetila usne na bradavicama. Ema i Ana su rešile da se poigraju.

Ana je znala da nisam bisex pa je na moj namršten izraz lica dobacila: „Samo se opusti i uživaj”. Stavila sam ruke pod glavu i prepustila se. Lizale su mi i sisale bradavice koje su se uzbuđeno napele. Lagano su mi vrhovima prstiju prelazile niz stomak i prepone, milovale butine. Milovale su mi sise lagano, ljubeći se preko mene, pa su se opet spuštale na bradavice sad već nabrekle do pucanje.

Pička mi je prijatno pulsirala dok su mi njihove ruke milovale brežuljak i unutrašnju stranu butina. Opustila sam se uživajući u njihovim dodirima.

Opet su se ljubile, pa je Emin jezik skliznuo niz moj stomak dok je Ana obema rukama gnječila moje sise. Ema mi je vrhom jezika lickala goli brežuljak, ovlaš dodirnula klitors, pa skliznula jezikom uz preponu. Stresla sam se od uzbuđenja dok mi se klitoris napinjao, tražeći još.

Ruke su im neprekidno klizile po mom telu dok su se ljubile, pa su sad obe palacale jezicima po mom stomaku i brežuljku. Uzdahnula sam napaljeno kad mi je Anin jezik skliznuo između nogu.

Vrhom jezika mi je dražila klitoris, dok mi je Ema ljubila stomak. Pička mi je napaljeno pulsirala i curkala. Glave su im bile iznad moje pičke, naizmenično su se ljubile i lizale me jedna pa druga.

Oko nas se već okupilo nekoliko muškaraca, neki su samo gledali a neki su drkali. Napaljeno sam uzdisala, sad već raširenih nogu, dok su mi njihovi jezici naizmenično palacali po nabreklom klitorisu. One su se sad podigle i preko mene lizale jedna drugoj bradavice i trljale prstima pičke. Podizala sam kukove u vis željna još dodira, prenapaljena, ali one su se sad između sebe jebale prstima i stenjale.

Podizala sam kukove pokušavajući da ih dohvatim, ali one su očigledno rešile da me drže na ivici. Iz raširene pičke mi se teglila bala.

Iznad moje glave su poskakivala jaja debelog tipa koji je brzo drkao i uzdisao. A onda su one počele da se cimaju i uvijaju telima, brže su se trljale, svršavale su ljubeći se. Debeli iznad moje glave je glasno stenjao, stiskajući rukom kitu dok mu se sperma slivala između prstiju.

Pička mi je procurila. Razdvojile su se i Ema je legla preko mene, trljajući se vrelim telom o moje ovlaš dodirujući svojim mokrim brežuljkom moj i ja sam eksplodirala u snažnom orgazmu, grčeći se cela dok mi je iz pičke jurio potok natapajući peškir.

Spustila sam ruku na njenu mokru pičku i trljala joj brzo nabrekli klitoris. Zastenjala je glasno svršavajući na mojim prstima. Podigla sam glavu i poljubila je u usta. Jezici su nam se preplitali vreli dok su nam se tela tresla u ekstazi.

Kad smo se umirile, Ema se prevrnula na leđa pored mene. Muškarci su počeli da se razilaze i tek tad sam primetila da su i naši momci stajali među njima vidno uzbuđeni, Nemci su i dalje drkali.

Ana im je prišla na kolenima i počela da im puši naizmenično. Ema i ja smo ležale iscrpljene, još uvek dolazeći do daha. Ana je naizmenično drkala i gutala kite ovoj dvojici dok nisu stenjući glasno počeli da je zalivaju spermom po sisama i licu. Bili smo na plaži do zalaska sunca.

Posle ponoći smo spremni i odmorni otišli na parti. Na golo telo sam samo ovlaš vezala providnu crvenu maramu oko kukova i stavila crveni karmin. Večeras je DJ bio Black Anaconda. Smejali smo se na nick, pretpostavljajući šta predstavlja. Ali baš toliko…

Stiskalo se sad naše društvo s plaže oko dva stojeća stočića, prepuna koktela. Pili smo i igrali, a džoint je kružio između nas. Black je igrao iza mikseta, mišići i žilice su mu se napinjali dok je rukama plesao po mikseti. A onda je njišući se izašao na podijum i većini su se oteli glasni uzdasi. Bio je go, nauljeno telo mu se presijavalo pod reflektorima, a između nogu mu se klatio ogroman debeli kurac dugačak skoro do pola butina. Počeo je brzo da meša u ritmu muzike a kurčina mu je poskakivala udarajući ga po butinama. Žene su ekstatično vrištale.

Pička mi se grčila od želje da je taj monstrum popuni. Nesvesno sam skliznula rukom na pičku i počela da je trljam. Bila je mokra skroz. Vratio se za miksete i urlao: „Seeeeeks, hoću orgazme glasnije od muzike!”

Andrej me je privukao uz sebe stiskajući mi guzu. Već je skinuo šorts i njegova debela kita se trljala o moj brežuljak dok smo se ljubili. Podigao me je i ja sam ga obgrlila nogama oko struka, nabijajući se mokrom pičkom na njegov tvrdi kurac.

Podigla sam ruke u vis kad sam osetila da mi neko miluje sise. Bio je to Peter, bucmasti Nemac iz našeg društva koji je bio iza i uhvatio mi je ruke savijajući me unazad. Uhvatila sam se jednom rukom za njegovu guzu, zabacila glavu i lizala mu jaja dok sam mu drugom rukom drkala kurac. Osetila sam da mi neko dira sise, podigla sam glavu da vidim, dvojica Holanđana, zaboravil a sam im imena, su mi trljali sise glavićima. Bili su vrući i balavili su po mojim nabreklim bradavicama.

Telo mi je gorelo od napetog zadovoljstva. Andrej me je čvrsto držao za kukove i nabijao svoj debeli kurac, Peter me je držao za glavu i nabijao mi kurac u usta. Držala sam se za njegovu guzu i stiskala je uzbuđeno. Balavila sam nekontrolisano, napaljena neviđeno.

Pustila sam jednu ruku i uhvatila jedan od kurčeva koji su mi trljali sise. Udarila sam se njime pokazujući šta želim. Peter je stenjao i groktao dok sam mu gutala kurac, Andrej je ubrzao snažno se zabijajući u moju raspaljenu pičku, a dva tvrda kurca su me udarala po sisama.

Izvila sam se s ispravljenim nogama, kukovi su mi se nekontrolisano cimali dok sam svršavala uvijajući se celim telom. Andrej se nabio do kraja i nije me puštao dok mu je moja raširena pička zalivala jaja. Orgazam je bio razarajući, tresla sam se cela dok su me oni držali čvrsto da ne padnem koliko sam se cimala.

Peter je izvukao zabalavljeni kurac iz mojih usta, a Andrej me je podigao u naručje. Čvrsto sam se držala rukama i nogama za njega, dok me je s kurcem još uvek u meni nosio prema bazenu.

Kurac mu je iskliznuo kad me je spustio na jednu ležaljku. Legao je pored mene i milovao me dok mi se smirivalo disanje. Oko struka mi je još uvek bila marama, sada mokra i izgužvana. I dalje napaljena trljala sam se celim telom o njega stenjući mu u uho kako želim da se jebem sa svima celu noć.

Ustali smo i otišli do lokera da ostavimo stvari, pa pod tuš. Mazili smo se i ljubili ispod tuša, kurac mu je malo omlitaveo, pa sam čučnula ispred njega i uvukla ga u usta. Uhvatila sam ga za guzu i divlje sisala. Brzo se ukrutio.

Podigao me je u naručje gurajući ga u moju napaljenu pičku. Odneo me je tako do dušeka, spustio između golih tela i sasvim lagano me jebao. Pored nas su se dve cice lizale u pozi 69.

Izvukao je kurac i spustio mi se između nogu, lagano mi lizao klitoris. Cice su se razdvojile i sad su mi sisale napete bradavice. Pružila sam ruke i milovala ih obe. Andrej je brzo palacao jezikom i gurao ga naizmenično u pičku i guzu, natapajući je pljuvačkom.

A onda se uspravio, podigao mi kukove, raširio guzu i lagano ugurao glavić u moj čmar. Jedna cica je skliznula jezikom do mog napetog klitorisa, a druga je sad pušila kurac tipu koji se stvorio pored mene.

Skliznula sam rukom između njenih nogu i milovala joj pičku. Bila je mokra i nabila mi se na prste. Trljala sam joj palcem klitoris i jebala je prstima. Uvijala se i nabijala stenjući s tvrdim kurcem u ustima.

Nabrekli klitoris mi je puslirao, pička mi je curila podmazujući Andrejev kurac koji je lagano ušao do kraja šireći mi čmar. Kretao se prvo lagano, a ja sam glasno stenjala uživajući u svakom pokretu. Izvukao je kurac i legao na leđa. Povukao me je na sebe, okrenula sam se leđima i skliznula raširenim napaljenim čmarom niz njegovu vrelu kitu.

Legla sam na njega a onaj tip pored je izvukao mokar kurac iz usta cice koja je svršavala na mojim prstima. Navukao je kondom i gurnuo kurac u moju raspaljenu vrelu pičku.

Jebali su me naizmenično ulazeći u obe rupe, izluđujući me svakim pokretom. Andrej je stenjao glasno dok mu je moj čmar snažno stiskao kurac. Kurac u mojoj pički je ubrzao i ja sam mešala brzo dok je Andrej punio moju guzu spermom. Glasno je svršavao cimajući se. Iskliznuo je i sperma je curkala iz moje guze dok mi je ovaj drugi brzim pokretima razvaljivao pičku.

Izvukao je kurac i gurnuo mi ga u klizavi čmar. Zabijao se žestoko dok ga je moja napaljena pička orgazmično prskala. Zario se duboko i trzajući svršio duboko u mojoj guzi.

Žestoko napaljena, izvukla sam se između njih i legla pored. Svaki dodir vrelih tela oko mene me je još više raspaljivao. Sad sam samo osećala ruke, jezike i kurčeve na sebi i u sebi. Svršavala sam kao luda dok su me nepoznati muškarci jebali u obe rupe u svim pozama. Vrištala sam i prskala u nebrojenim orgazmima.

Na kraju sam ležala na ivici dušeka dolazeći do daha, pičke vrele i potpuno suve. Telo mi je bilo zaliveno spermom.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

najbolja blogerka ovde. i jako dobre sexy kinky price. Hocemo jos!!! 🙂

Hvala Radovane :*

Pomozi kako da prokurvam suprugu, poludeću koliko me pali da je tuca tudji kurac! Dal da je pošaljem da volontira u neki azilantski kamp popto voli humanitarni rad? Dal bi tamo bila tucana?

Bila bi prokurvana i oplodjena.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x