A najbolje me je lizala Rebeka iz Holandije

Proteklog leta bila sam sa roditeljima u Grčkoj, rešena da se odmorim. Bez seksa 10 dana, da napunim baterije. Malo mestašće u blizini Soluna bilo je idelano za to.

“Seks je nešto najlepše, seks je ono što me čini srećnom.”

U apartman do nas došla je jedna 30-godišnja Holanđanka, sama, i u početku nisam obraćala pažnju na nju. Došli smo praktično u isti sat, sekund, u to mesto. Uveče je pozvala nas troje kod nje na piće, ali pošto su roditelji bili umorni, otišli su u krevet, ja sam prihvatila poziv.

Malo više smo popile vina i počele priču o svemu i svačemu. U jednom trenutku dotakle smo se seksa, ja sam rekla da volim kurac, a Rebeka (kako se zvala Holanđanka) je rekla da je samo jednom probala seks sa muškarcem i da je lezbejka. Objasnila sam joj da me ne privlači i pošla u krevet.

Rebeki sam se, očigledno, svidela. Dva dana me je jurila, delila komplimente, zvala kod sebe. Odbijala sam. Pošto mi je dosađivala sa molbom da se seksamo, i da mi ne bi dosađivala, pristala sam, iskreno samo zbog toga, na seks. Bojala sam se kako će to da bude, ali je bilo ne za 10, već za 110.

Videlo se da je bila iskusna u tome. Uvalila mi je odmah jezik u usta, a rukama dirala moje sise (leti ne nosim brus) i gurala ih među moje noge.

Kada sam se malo opustila, kada je osetila da je pička dostigla radnu temperaturu, kada je postala mokra, skinula mi je odeću, odvela u sobu i počela da me liže od glave do pete. Sisala mi je bradavice, grickala ih, a ja sam postajala sve opuštenija.

Kada je došla do pičke, to je bila posebna priča.

Jezik joj je radio kao mašina, pička je postajala sve vlažnija i vlažnija. Lizala me dobrih sat vremena, dva puta sam doživela orgazam kao luda.

Ja sam želela njoj da učinim isto zadovoljstvo, ali nisam lizala tako dobro.

Posle dva dana, bila sam bolja, i Rebeka je doživela orgazam. Narednih pet-šest dana, koliko smo mi ostali u Grčkoj, imale smo seks svaki dan. Bilo je to divno iskustvo za mene.

tumblr_ngg5iyEYuW1u5c4q4o1_500

Probala sam nešto novo u svom seksualnom životu. Od tada do danas nisam imala prilike za seks sa devojkom, ali kada god mi se ukaže prilika, sigurna sam da je neću propustiti. Sa Rebekom sam ostala u kontaktu, ko zna, možda nas put opet odvede u isto mesto. Ukoliko se to desi, sigurna sam da to neće biti seks, već vatromet.

Sada sam u dilemi da li je bolji seks sa muškarcima ili devojkama. Muškarci ponekad mogu biti grubi, dok je Reberka bila sjajna.

U svakom slučaju, važno je da nešto ulazi među noge. Bilo da je kurac, ženski jezik ili neko pomagalo u obliku kurca. Znam da ima pobornika lezbo seksa i onih koji su protiv. Teško je udovoljiti svima, ali ono što je sigurno, svako može da nađe sebi zadovoljstvo u seksu. Bilo žena sa ženom ili žena sa muškarcem.

30-Excellent-porn-gifs-03

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o