Boban me je uveo u tajni svet BDSM-a

Registrovani korisnici ne vide reklame

Upoznala sam tog tipa u Sex Shop-u. U početku sam naručivala telefonom, ali mi je lik rekao da je glupo što bacam pare na poštarinu kad je video po adresi da mi je blizu.

I tako sam se upututila tamo da na licu mesta razgledam asortiman i vidim kome pripada taj seksi duboki glas. Otišla sam kasno, pred samo zatvaranje. Već je sredjivao porudžbine i kasu i nije baš bio raspoložen za još jednu mušteriju. Međutim kad sam se predstavila, razvukao je široki osmeh. Verovatno zato što sam naručila pola radnje do tad. Pitao je da li sam zadovoljna robom. Naravno, kad samo tu kupujem, pomislila sam, ali sam odgovorila kratko – da.

Htela sam da uzmem ono po šta sam došla, već mi je bilo dovoljno neprijatno. Imao je neke sive oči i prodoran pogled. Ježila sam se od njega. Inače zgodan, visok, ali ne i lep. Zaustila sam da tražim, ali me preduhitrio predlogom da probam nešto novo.

Naravno, radoznalost je pobedila. A predlog je bio da isprobam neku kožnu i pvc odeću koja mu je taj dan stigla. Rekla sam da ja to ne mogu da kupim i ne zanima me. Ali njegov predlog je bio da je tu na licu mesta isprobam, ne moram da kupim, samo da i on vidi kako to izgleda.

Pa ok, naravno da sam želela da imam bar jedan kožni korset, pa što da ne vidim kako bi mi stajao i kakav je osećaj.

Izvadio je jedan paket i otvorio ga. Pružio mi je par komada odeće i odveo me u malu kancelariju iza da se presvučem jer nema kabinu.

Kad je izašao skinula sam majicu i brus i navukla korset koji je izgledao najpristojnije. Osim proreza za bradavice.

„Ovde imaš ogledaloˮ, doviknuo je, a ja sam izašla s rukama preko grudi. Rekao mi je da spustim ruke slobodno, neće me napadati.

Stajala sam ispred ogledala i spustila ruke da i ja vidim kako izgleda. Bradavice su se naravno odmah ukurtile izvirujući kroz proreze. Fenomenalno je izgledao, čak i na farmerke. Krenula sam da se presvučem i preturajući po stvarima pronašla pvc haljinu s dugim rukavima i rajferšlusom napred do grla. Ok, pristojna je. Skinula sam i farmerke i obukla je.

Kad sam se pogledala u ogledalo, pocrvenela sam. Ocrtavala je svaki detalj. Brzo sam se vratila i počela da preturam po ostatku stvari. Sve su bile otvorene sa svih strana! Počela sam da negodujem, a on mi je dobacio da će da žmuri ako treba, samo da ja vidim kako izgleda pa da mu kažem. Udahnula sam duboko i nastavila. Pronašla sam neki pristojan brus od pvc-a, a dole sam menjala suknjice s otvorenim kukovima ili dupetom.

Zasmejala sam se ispred ogledala kad sam shvatila da gaće na jagodice nikako ne idu uz to. On se isto smejao i rekao: „slobodno skini gaćice i opusti se. Sami smo, zaključao sam i spustio roletne. A ja te neću dirati, samo gledamˮ. Oslobodila sam se i krenula da menjam haljinice i bodije, koji su otkrivali baš sve. Nije mi više smetalo ni što su mi sise i pička otkriveni pred njim, naprotiv! Tako je bio dobar osećaj kad se pogledam u ogledalo, a i ložio me je njegov prodoran pogled.

9858522

Uvek sam bila izdepilirana, tako da je to pojačavalo osećaj dodira kožnih traka i metalnih alki na brežuljku. Počela sam da se palim. Rekla sam da je odvratan osećaj u pvc-u, ali da je u koži do jaja. Tim rečima, a on se nasmejao i rekao da sam se baš oslobodila i drago mu je što je tako. Smutio nam je nes kafu  i zapalili smo po cigaretu. Pričali smo o modellima, ja sam opisivala koji kakav osećaj izaziva. On je pričao o seks šopovima u inostranstvu gde je normalno da mušterija može da isproba uzorke.

A onda je pričao o svakodnevnim smešnim situacijama u radnji. Smejali smo se i  potpuno sam zaboravila da se nisam presvukla. Bila sam u fenomenalnom kožnom bodiju, svom od tankih kaiševa ukrštenih na stomaku. Sise i pička samo uokvireni tankim kaišićima. Bio je tako mekan i udoban. Pitala sam koja mu je cena, a on je rekao da ga dobijam na poklon. Kad sam polazila spakovao mi je još nešto, rekao je da ide uz taj bodi, ali da otvorim tek kod kuće. Bio je to tanki kožni korbač, s mekanim srcem na kraju.

9420787

Posle par dana me je pozvao i pitao da li bih popila kafu s njim, ima poslovni predlog. Poslovni? Našli smo se popodne i ja sam bila zbunjena, kako ne radi. On je vlasnik i odlazi samo uveče da zatvori.

Predložio mi je da budem model za katalog. Smejala sam se kao luda, pa nisam ni blizu izgleda modela! Preveliko dupe i premale sise za to. Ali on je rekao da hoće običnu ženu, jer obične žene i kupuju kod njega. A njemu se dopada moj izgled.

Već sam htela da odbijem kad je rekao da ću imati masku na licu i da će me slikati profesionalni fotograf, njegov prijatelj. Predložio je probno snimanje, pa ako ne budem zadovoljna, daće mi karticu da ne mislim da će zloupotrebiti slike. Ok, pristala sam. Osetila sam kako mi vlaži pička na pomisao da ću pozirati polugola pred njima.

11332975

Došao je po mene i rekao da idemo u prijateljev studio. U kolima mu je bio kofer pun aksesoara iz seksi šopa. Bila sam sveže izdepilirana, s crveno nalakiranim noktima i teškom šminkom. Studio je bio veliki, profesionalno opremljen i ja sam se uspaničila kako ću ja prosečna izgledati tu. Fotograf je bio nizak, ćelav, ali odlično građen u bodi majici i uskim farmerkama. Pokazao mi je sobu gde mogu da se pripremim. Sva je bila u ogledalima, imala je i šminkerski kutak kompletno opremljen.

Boban je uneo kofer i otvorio ga. Rekao je da će on birati u čemu da se slikam i poređao par komada po stolu za šminkanje. Tu je bilo i nekoliko dildoa. A za početak mi je dao set ulja da se namažem, bolje će izgledati pod reflektorima. Izabrala sam sandalovinu. Ponudio je pomoć za leđa, a ja sam ga izbacila iz sobe.

Skinula sam se i nauljila cela. Obukla sam kombinezon za celo telo s gustom mrežom i čipkom i cipele s vrtoglavom potpeticom. Izašla sam iz sobe, a on mi je pružio čipkastu masku za lice. Kombinezon je bio izrezan između nogu skoro do pupka i ja sam ovažila što mi je pička bila tako izložena njihovim pogledima.

brpma55n

Fotograf me je namestio da stojim ispred platna i počeli smo. Menjala sam poze kako mi je govorio, menjala odeću, od kompleta i haljinica do veša. Kad sam se umorila, napravili smo pauzu. Sedeli smo, pili kafu i na velikom projektoru gledali slike.

Bile su odlične, osvetljaj i poze, kao da nisam bila ja. Telo mi je izgledalo neverovatno seksi u tom vešu, bradavice su poslušno štrčale iz svakog komada. Pička se nauljena i glatka presijavala iz svakog kombinezona i gaćica. Ovlažila sam gledajući slike.

ASSmoregirls (657)

Fotograf je tražio da nastavimo, a Boban je primetio balu koja mi se razvukla iz pičke niz butinu kad sam ustala. „Odlično, rekao je. Sad ćemo da slikamo igračkeˮ. Doneo je tuce dildoa i rekao mi da obučem samo brus. Izabrala sam jedan otvoren, crveni. Boban je doneo led i prtrljao mi bradavice dok se nisu zacrvenele i stvrdle.

Telom mi je prostrujao osećaj neverovatne napaljenosti, a pička je još više zabalavila.

tumblr_o1j01yQ2Hv1suh97yo1_500

Sela sam na veliki krevet na sredinu, kako mi je rekao fotograf, raširenih nogu i namestila jedan dildo ispred pičke. Menjala sam ih, velike i još veće, boje kože, crne, providne. Sedela sam i ležala u svim pozama, malo držeći dildo ispred pičke ili stomaka, malo ispred lica dodirujući ga jezikom.

Boban nije skidao pogled s moje pičke, s koje se sad teglila bala na krevet kako sam menjala poze. To me je dodatno ložilo, bila sam neverovatno napaljena.

(34)

„Sad ga gurniˮ, rekao je. Pogledala sam ga zbunjeno, ali on je iskomentarisao da sam već podmazana i da će lako ući. Uzela sam jedan crni s jajima i ugurala ga do pola na komandu fotografa. Sad drugi, pa treći. Pička mi je bila mokra skroz i lako su uklizavali. Napalila sam se nenormalno.

Dodao mi je jedan baš debeo u boji kože i rekao da se podignem u čučanj i nabijem na njega do pola. Pička mi je već pulsirala kad sam počela da klizim niz dildo koji je izgledao kao pravi kurac. Aparat je škljocao dok sam lagano klizila, a onda nisam mogla više da izdržim, nabila sam se do kraja i počela da se grčim i svršavam mešajući na njemu.

801_1000

Pogledala sam u Bobana s izrazom krivice, ali on je mirno sedeo i gladio kitu preko napetih pantalona. „Dobro si izdržala i do sadˮ, rekao je. Fotograf mi je doneo vlažne maramice, potpuno mirnog izraza lica. Ko zna šta je sve slikao do sad.

FB51YE-0010

Prišla sam Bobanu još uvek napaljena i spustila mu ruku na šlic. Nežno mi je pomerio ruku i podsetio me ja da smo ovde zbog posla. Tako sam želea da me pojebu obojica sad koliko sam napaljena. Rekla sam da je u tom slučaju gotovo za danas i otišla da se oblačim. Na putu do kuće sam se setila da mi je dao erotsko ulje za masažu i da je forsirao dildoe jer je trebalo da budem napaljena. Popizdela sam.

1118560XK6k

Pozvala sam ga sutradan da pitam kad ćemo gledati slike. Eskivirao me je čitavu nedelju. Već sam bila na ivici da odem i polupam mu radnju, kad me je pozvao da se nađemo. Otišli smo u studio, fotograf nije bio tamo. Slike su bile fenomenalne, izgledala sam neverovatno popaljivo na njima. A slike s dildoima još bolje, totalno realno su prikazivale njihov učinak. Ispalo je dobro što sam bila onoliko napaljena. Zadnjih par slika su bile pravo remek-delo. Uhvatio je moj orgazam u nekoliko kadrova.

13075987

Čak se video i potočić koji curka iz pičke niz dildo. Opet sam se napalila.

Boban je rekao da ima poklon za mene. Ali moram prvo da se skinem. Negodovala sam da nije normalan i da me ucenjuje. On se nasmejao i rekao: „Znaš da te neću napadatiˮ.

Bila sam napaljena i radoznala, pa sam se poslušno skinula. On se pojavio iz svlačionice s rukom na leđima. „Ali moraš odmah da ga upotrebišˮ, rekao je i lagano mi pomilovao vrat. Sva sam se naježila.

Nisam se pomerila ni kad je skliznuo rukom na sise. Milovao ih je nežno, ovlaš prelazio pstima preko bradavica, koje su se stvrdle i golicavo me palile.

tumblr_o27jdya3v81uzo729o1_500

Skliznuo mi je rukom niz stomak ka brežuljku. Nežno ga je milovao vrhovima prstiju. Podigla sam ruke da ga dodirnem, ali on se izmakao. „Ne smeš ni ti mene da napadašˮ, rekao je. Otvorila sam usta da kažem, ali on mi ih je nežno poklopio dlanom.

Izvukao je drugu ruku iza leđa, a u njoj je bio dildo na kome sam svršila, obmotan crvenom mašnom. Pička mi je curnula. Pružila sam ruku da ga uzmem, ali on se opet izmakao. Zubima je skinuo mašnu, pa ga prineo mojim ustima, liznula sam ga, a on ga je spustio na moje bradavice i lagano ih trljao vrhom glavića jednu pa drugu.

Pička mi je već pulsirala, a ja sam teško disala prenapaljena. A onda mi ga je vratio do usta da ga opet liznem. Pružila sam ruke opet ka njemu, ali on mi je rekao da ih stavim iza leđa, pa ih je uhvatio čvrsto drugom rukom. Spustio mi je dildo do pičke i lagano mi kolenom razmakao noge.

Milovao mi je pičku celom dužinom, bila sam mokra skroz i ovlažila sam ga. A onda je lagano počeo da ga gura unutra. Zastenjala sam dok ga je sasvim lagano gurao. Pička mi je curila, počela sam da mrdam kukovima napred-nazad kad ga je ugurao do kraja.

13957385

A onda ga je izvukao i izmakao. Zacvilela sam da mi ga vrati. Bila sam na ivici orgazma. Ruke mi je i dalje čvrsto držao na leđima, kad me je okrenuo i gurnuo da kleknem na krevet, na kome sam se pre neki dan slikala.

tumblr_nqo9t6uYWq1tjl995o1_500

Osetila sam opet dildo na ulazu u pičku i počela da se guram unazad, ali on ga je izmicao taman tako da mi je bio samo glavić unutra. A onda ga je izvukao i trljao mi lagano pičku njime. Kad su mi se zatresle noge, stao je. Držao me je na ivici. Celo telo mi je bilo napeto. Klizio mi je dildom uz i niz unutrašnju stranu butina. Odlepila sam.

slapped-on-her-vagina-and-then-a-dildo-on-it

Cimala sam se na svaki dodir, prenapeta. Nisam mogla da se pomerim, koliko me je čvrsto držao. Milovao mi je dildom guzu, lupkao je lagano po njoj, pa ga spustio na pičku opet. Lupkao je lagano, pa sve jače.

Osetila sam jak udarac na guzi i trgla se. A onda je počeo da je udara sve jače, bolelo je ali i palilo me. Cvilela sam i tresla se cela. Iz pičke mi je curkalo niz butine. Još više mi je kolenom raširio noge i sad me je udarao jače dildom po pički.

Stenjala sam glasno od bola i zadovoljstva koji su se mešali. A onda opet glavić na ulazu u pičku. Vrteo ga je u krug, a ja sam počela da mešam kukovima u ekstazi. Naglo ga je zabio do kraja i izvukao, a za njim je poleteo mlaz iz pičke dok sam vrišteći svršavala. A onda naglo opet do kraja, noge su mi se tresle, a pička se grčila u novom snažnom orgazmu. Držao ga je čvrsto unutra dok sam se ja tresla u orgazmu koji me je napeo celu. A onda mi je pustio ruke i ja sam pala na krevet drhteći.

tumblr_n657zvabTw1rnj6efo1_500

Iz pičke je ritmično curkao kako se još uvek grčila, a dildo je iskliznuo na krevet. „Jebi meˮ, stenjala sam, „jeeeebiii meˮ. Raskopčao je pantalone i izvukao kurac. Već je bio krut. Veliki, debeo, s nabreklim žilama i napetim glavićem s koga se cedila sluzava kapljica. Pružila sam ruke ka njemu pokušavaljući da ustanem. On me je gurnuo nazad, raširio mi je noge i klekao na moje butine. Zabolelo me je baš. Uhvatio me je za ruke i podigao mi ih iznad glave, čvrsto ih držeći jednom rukom.

16347577

Drugom rukom je ugurao dildo u mene do kraja i naslonio koleno na njega. Nisam mogla da se pomerim, samo sam osećala njegovu debljinu u sebi. A onda je uzeo svoj kurac i počeo da drka. Nisam mogla da verujem. Drkao je iznad mene, a ja sam počela da mešam kukovima i stiskam pičkom dildo prenapaljena scenom.

Drkao je sve brže, a kako se pomerao kolenom mi je nabijao dildo duboko, dovodeći me ponovo blizu vrhunca. On je sad brzo drkao i dahtao, a onda mi je mlaz tople spreme zapljusnuo stomak i ja sam počela da se uvijam celim telom u neverovatnom orgazmu. Izmakao je koleno i dildo je iskliznuo iz mene zajedno s potokom koji je potekao iz pičke. Ustao je a meni su bridele butine i ruke od njegove težine. Dobacio mi je vlažne maramice da se obrišem i obukao se.

tumblr_my6fufoQIi1t7pknso1_500

Danima se nismo čuli, a ja sam imala vlažne snove i masturbirala svako jutro prisećajući se svakog detalja. Zamišljala sam kako me jebe svojim velikim kurcem i svršavala kao luda. Tako sam ga želela. A onda se javio da pita kad možemo da nastavimo foto sešn.

Jedva sam dočekala. Ovog puta sam pustila da me on naulji. Izmazao me je celu, a kad je došao do pičke da naulji i nju, zamalo sam svršila.

tumblr_n7zk4iOKRm1s1bhx2o8_500

A ovog puta su bile i malo drugačije stvarčice u koferu. Osim kože i pvc-a, bilo je tu bičeva, povodaca, lisica i još nekih stvarčica za koje nisam ni znala čemu služe. Pozirala sam prvo u pvc haljinicama, suknjicama i čizmama do kolena s vratolomnim štiklama. Pa u tesnom kombinezonu uz celo telo s otvorima na sisama i pički. Boban je prišao i stavio mi neke pumpice s kićankama na bradavice. Dok sam se nameštala, počele su da vibriraju i ja sam skapirala da je daljinski u njegovim rukama. Osećaj je bio fenomenalan, a on je pojačao vibraciju i sad sam imala osećaj kao da ih neko žestoko sisa. Napalila sam se opasno.

774_1000

On je zaustavio i ja sam se opet presvukla. Usledili su kožni korseti i bodiji, samo trake, alke i lanci preko mog napaljenog tela. Uz svaki model sam držala različite korbače i bičeve u rukama. Izbacivala sam guzu i simulirala da se udaram njima. Na rukama i nogama su mi se smenjivale lisice i razni kožni vezovi. Neki su bili spojeni lancima, pa mi ih je Boban stavljao.

Osećaj je bio opasan, nemoćna dok me on ne oslobodi. A onda mi je rekao da ostanem skroz gola i usledili su kožni okovratnici spojeni s vezovima za ruke, a poneki i za noge. Postajala sam sve napaljenija, opet mi se teglila bala iz pičke, toliko da je fotograf, Dragan, svako malo prilazio da mi je obriše vlažnom maramicom.

Boban je sad izvadio setove štipaljki povezane lancima. Stavio mi je jednan set na bradavice, ciknula sam od bola. Posle prvog šoka, bol je popuštao a zamenio ga je osećaj vreline i pulsiranja u prenapaljenim bradavicama. Pička mi je pulsirala. Boban je sad menjao setove, a Dragan slikao.

4952738

Bradavice su mi bile vrele i crvene od stiskanja i puštanja. A onda mi je stavio set koji je imao još jedan par štipaljki. Raširio mi je usmine i zakačio štipaljke na njih. Lanci su bili kraći i zategli su mi i usmine i bradavice.

Telom mi je prostrujala mešavina bola i do sad nevidjenog užitka. Draganov aparat je škljocao neprekidno. Sad mi je već i nabrekli klitoris bio izložen njegovom objektivu. Iz pičke mi je curnulo niz butinu. Boban mi je skinuo štipaljke i stavio kožni okovratnik s kojeg su pozadi visili na lancima kožni vezovi za ruke i noge spojeni, a napred štipaljke.

(19)

Blago me je gurnuo prema krevetu i okrenuo da legnem na stomak. Brzo sam skapirala zašto. Lanci su bili dugači taman toliko da mi je savio noge da bi postavio vezove oko skočnih zglobova. Vezao mi je i ruke, pa me okrenuo na leđa. Kukovi su mi ostali podignuti, a on mi je raširio noge i zakačio štipaljke na usmine.

(21)

Pička mi se raščepila i negodovala sam kako je to već previše za slikanje. Rekao je da je gotovo slikanje, nisam stigla ništa da kažem jer mi je Dragan gurnuo gag u obliku malog penisa u usta i zakačio oko glave. Počela sam da se cimam i otimam shvativši da sad počinje da se dešava nešto o čemu nisam ni sanjala. „Samo se opusti draga, uživaćeš, veruj mi“, rekao je Boban i zakačio mi štipaljke na bradavice.

Lanci su se napeli i povukli ih na gore. Istegljene bradavice su vrelo pulsirale. Uzeo je mali bič u ruku i lagano mi golicao izloženi klitors trakama. Podigla sam kukove u vis, a lanci su se zategli razvlačeći mi bradavice i usmine.

11944949

Bol je zapalio moje telo pretvarajući se u vrelinu koja me je napela celu. Pička je curkala dok je on lagano prelazio trakama preko klitorisa. Uvijala sam se, a lanci su se zatezali i popuštali svakim mojim pokretom vukući bradavice i usmine za sobom i vozeći me kroz talase bolnog zadovoljstva ka orgazmu, pička je nekontrolisano curila pod dodirima kožnih trakica.

Iznad moje glave je stajao Dragan, potpuno go i drkao ukrućeni kurac. Gledala sam kako mu jaja poskakuju iznad mog lica i nisam primetila da je Boban zamenio igračku, dok nisam osetila vibracije glatke površine masažera na klitorisu. Zastenjala sam i mumlala glasno dok mi je pička ritmično prskala svršavajući opet i opet.

16080620

Cimajući se u neprekidnim orgazmima došla sam do ivice kreveta i sad mi je glava visila, vukući za sobom okovratnik i lance sa štipaljkama. Bradavice su se istegle u vis uz sad već neverovanan osećaj.

Dragan mi je skinuo gag, uhvatio me za glavu i nabio mi kurac u usta do kraja. Krkljala sam i balila dok mi je nabijao kitu, a njegova jaja su me udarala po nosu. Mislila sam da ću se ugušiti. Boban je pojačao vibraciju masažera na maksimum a ja sam se cela cimala u ektazi, iz pičke je leteo mlaz za mlazom, prskajući po svima nama.

Dragan je zaurlao i nabio mi kurac do krajnika puneći mi grlo spermom. Grcala sam i balavila, a on je izvukao kurac. Deo sperme koji nisam progutala mi je curio pomešan s pljuvačkom niz uglove usana.

15331731

Podigla sam glavu i videla da i Boban slobodnom rukom drka kurac koji je bio skroz mokar, zaliven mojim sokovima. A onda je pustio masažer i prišao iznad moje glave. Klekao je na pod i gurnuo mi kurac u usta. Halapljivo sam ga progutala, već odavno željna njega. Nabijao se do kraja, gušio me kurcem i jajima, osećala sam kako mi udara po krajnicima.

Kad sam pomislila da ću se onesvestiti bez vazduha, zario ga je duboko i trzajući se mi punio grlo spemom, a ja sam gutala. Dragan mi je poskidao štipaljke, a Boban je izvukao još uvek tvrd kurac iz mojih usta, razvlačeći balu za sobom. Grlo mi se zalepilo i tražila sam vodu. Dragan mi je doneo flašu dok mi je Boban skidao bondage. Popila sam naiskap skoro litar. Telo mi je bilo mokro skroz od znoja i sokova iz pičke.

15104300

Danima sam razmišljala o sceni iz studija. Momci su mi ustvari pomerili granice i uveli me u novi svet zadovoljstava o kojima nisam ni sanjala. Uvek sam mislila da su BDSM igrice za bolesne izopačene ljude. Da li sam i ja bolesna? Ili sam jednostavno zasićena klasikom guraj-vadi. Jedno sam znala, želim još!

Boban mi je poslao link kataloga, bio je fenomenalno urađen. Moje lice i bez maske je bilo tako obrađeno da je samo neko ko se udubi mogao da provali da sam ja na slikama. Ali je verno odražavalo osećaj tamo gde je trebalo. Naročito slika sa štipaljkama na bradavicama i usminama. Zamućena pička, vide se samo štipaljke. I moj neprocenjivi izraz lica! Dragan je stvarno bio pravi maestro.

(31)

Mislim da niko nema takav katalog, s pravom ženom i pravim ekspresijama. Uplatio mi je i novac na račun i ja sam zinula kad sam videla iznos. Pozvala sam ga da se zahvalim na preispoštovanom dogovoru i pitala kad ću videti ostatak slika. Rekao je da će doći po mene odmah, ako sam spremna. Odletela sam pod tuš presrećna.

Otišli smo u studio, Dragan nas je čekao sa spremnim projektorom i šampanjcem da proslavimo izlazak kataloga. Pijuckali smo i gledali neobrađene slike. Telom su mi prolazili trnci od uzbuđenja kako se vidi na slikama da sam napaljena i da uživam u svakoj sceni.

329_1000

Kad smo odgledali sve, Dragan je pitao da li može da zadrži neke u svojoj privatnoj kolekciji pre nego što mi da karticu. Naravno da može, uvek me je ložila pomisao da neko drka na moje slike. A drkaće sigurno. I sad su mu bile napete pantalone preko ukrućene kite. Napalila sam se u sekundi prisećajući se njegove kite u mojim ustima.

Ustala sam i klekla mu između nogu. Raskopčala sam mu šlic, a napeti kurac je izleteo, nije imao gaćice. Obuhvatila sam mu usnama glavić i sisala ga. Zastenjao je zadovoljno, kad sam ga uvukla celog u usta. Pušila sam ga tako do šlica, a onda se on podigao i spustio pantalone.

660_1000

Ramenima sam mu raširila noge i spustila jezik na jaja. Lizala sam ih lagano dok je on mumlao. Osetila sam Bobanove ruke kako mi zadižu haljinu i spuštaju gaćice. Raširio mi je guzove i počeo da palaca jezikom po čmaru. Napalila sam se neviđeno.

Pička mi je zabalavila, ali on je razvlačio guzove i širio mi čmar još više, pa je nastavio da palaca jezikom po njemu, obilno ga zalivajući pljuvačkom. Ja sam obuhvatila Draganov kurac usnama i  usisavala ga i puštala, pušila sam mu lagano. A onda sam osetila nešto tvrdo i hladno na ulazu u čmar.

16300524

Nekakva igračka za guzu pomislila – sam. Gurnuo ga je malo, a onda sam osetila snažan udarac šakom po dupetu. Cimnula sam se od iznenađenja i nabila na ustima Draganov kurac do kraja, a čmar mi je zaparao bol kad je to nešto ušlo u njega duboko.

Ispustila sam kurac iz usta i vrisnula, a telo mi je oblio vreli znoj. Boban je stvarno manijak, pomislila sam, dok su mi se niz lice slivale suze od razarajućeg bola.

14812895

Guza mi je bila visoko podignuta od grča koji mi je paralisao telo, a onda sam osetila vibracije na klitorisu. Pojačavale su se i smanjivale, a ja sam se osećala neverovatno u toj kombinaciji bola i užitka.

tumblr_mpdo9n4KkK1sprsiqo1_1280

Uvijala sam kukovima, a onda je i to u guzi počelo da vibrira. Boban mi je pritisnuo čvrsto masažer uz klitoris i sad su mi se grčili i pička i čmar pod tim vibracijama.  Ubrzo sam počela da svršavam, orgazam me je vozio dok su igračke i dalje vibrirale. Tresla su mi se noge, a telo nekontrolisano uvijalo.

A onda je sve stalo. Boban je izvukao vibrator iz mog dupeta. Čmar mi se i dalje grčio. Dragan me je uhvatio za glavu i nabio mi kurac u usta. Divljački sam mu pušila brzo, zabalavila sam ga celog prenapaljena i dalje.

 

Podigao me je i okrenuo. Opkoračila sam ga, a on je namestio kurac na ulaz u moj čmar. Lagano sam se nabijala, sad već raširenom guzom.

Spustila sam se do kraja, primajući ga celog. Podizala sam se i nabijala sve brže, pička je obilno curila i podmazivala, sad sam se već žestoko nabijala. Jaja su mu skakala i udarala me po klitorisu.

tumblr_nl9sa4mLWr1twdj1wo1_1280

Stenjali smo oboje glasno sve bliži vrhuncu. Boban se skinuo i prišao dok mu se ukrućena kita klatila baleći. U ruci je držao mali korbač i počeo je da me udara njime po sisama koje su skakale. Bol je sada samo pojačao zadovoljstvo i pička je počela ritmično da prska svakim nabijanjem čmara na Draganov tvrdi kurac.

Jaja su mu se zgrčila i počeo je da svršava stenjući glasno, a divan klizavi osećaj sperme koja curi iz mog čmara je samo pojačao orgazam u kome sam se uvijala na njegovom kurcu još nekoliko minuta. Boban je drkao ispred mog lica sav mokar zaliven mojim sokovima. Prišao je i udario me kurcem po otvorenim ustima.

tumblr_o68ri1B6Qk1rob5f9o1_500

Uhvatila sam mu jaja rukom čvrsto ih stegla i zarila nokte u njih gutajući mu kitu do kraja. Zastenjao je i shvatila sam da i njega loži bol. Uzela sam mu korbač iz ruke, izmakla se i udarila mu kurac njime.

Zastenjao je glasnije, a ja sam nastavila jače, kita mu je poskakivala pod udarcima. Jaja su mu se zgrčila i mlaz sperme je počeo da zaliva moje lice. Progutala sam mu kurac dok je on urlao u ekstazi cimajući se ceo. Usta su mi se razvukla u širok osmeh, a niz obraze i bradu mi se teglila njegova sperma.

phd_apolonialapiedra_pics-0207

Danima se nismo čuli. Otišao je u inostranstvo na sajam erotike. Zvao je i mene, ali nisam mogla da uzmem slobodne dane. Masturbirala sam svaki dan željna njegovog kurca i igrica. Naravno da sam počela da koristim i onaj mali korbač koji mi je poklonio. Udarala bih njime mokru raširenu pičku prskajući kao fontana u neverovatnim orgazmima koje mi je donosilo to novo zadovoljstvo.

Javio se kad se vratio i rekao da ima poklon za mene, ako sam spremna da odem korak dalje. Spermila sam se, pripremila guzu, za svaki slučaj, istuširala i obukla pamučnu mini haljinu na golo telo.

Odveo me je u svoj stan. Ukusno uredjen dnevni boravak, s ogrmonim kožnim trosedom. Utolnula sam cela u njega naspram velikog lcd-a na zidu.  Sipao nam je vino i pustio promo film sa sajma erotike. Na velikom ekranu su se smenjivali štandovi s igračkama i aksesoarima sa podijumima na koijma su cice đuskale gole i gurale dildoe u sebe.

655_1000

Iz publike su sevali blicevi kamera i telefona. Zamišljala sam kako bih se osećala da radim to pred gomilom ljudi, kao one. Pička mi je ovlažila. A onda su usledile scene s BDSM štandova i pista između njih po kojoj su, obučeni u kožu i lance šetali muškarci vodeći devojke na povodcima i obrnuto.

Boban mi je spustio ruku na brežuljak, a ja sam odmah raširila noge. Grubo je gurnuo prst u mene, zadovoljan što sam vlažna. Uhvatio me je za ruku i podigao. Iz džepa je izvadio povez za oči, stavio mi ga i zategao čvrsto. Podigao mi je haljinu i skinuo preko glave.

Poveo me je u drugu sobu. Hodala sam nespretno, nesigurna u totalnom mraku. Osetila sam nešto klizavo i šuškavo pod nogama kad je stao. Pvc folija, da mogu da prskam po njoj. Podigao mi je razmaknute ruke i stavio kožne poveze oko zglobova. Očigledno su visili s plafona ili nečega.

tumblr_o43igt1nBl1tezjkso1_400

Osetila sam njegov jezik na bradavici, sisao je i grickao dok se nije ukrutila, a onda stisak štipaljke. Liznuo je i drugu koja je već bila tvrda, pa stavio štipaljku. Sladak bol je strujao iz njih ka stomaku. Čula sam ga kako se kreće po sobi, a onda je nešto trpljasto počelo da me golica po stomaku i brežuljku.  Prijalo mi je to, dok me nije udario. Protresla sam se osećajući kao da me je hiljadu gumica pecnulo.

Slikonski bič s tankim tračicama. Nastavio je da me udara njime po stomaku i brežuljku, a peckavi bol se pojačao. Štipaljke su počele da vibriraju na bradavicama i opet sam balansirala na ivici između bola i zadovoljstva. Trakice biča su me šibale po butinama, brežuljku i stomaku, bradavice su pulsirale, pička je počela da curka od neverovatnog bolno vrelog zadovoljstva koje mi je strujalo telom. Bila sam na ivici orgazma kad je prestao da me udara i čula ga kako se kreće po sobi.

Napela sam se u iščekivanju sledećeg. Čula sam fijuk i poletela napred od siline udarca biča po guzi. Sevao mi je bol u zažarenim guzovima. Opet snažan udarac po guzi, trake su se razišle i svaku sam osetila posebno u bolu koji mi je usijao kožu. Nastavio je da mi bičuje guzu dok sam se ja uvijala i stenjala od bola.

Vrištala sam i molila ga da prestane, pišnula sam od bola. Kad je stao, tresla sam se cela, a niz noge mi je curilo. Bukvalno sam se upišala od bola. Guza me je pekla vrela. Podigao mi je jednu nogu i obmotao mi povez oko butine. Ciknula sam kad je podigao i drugu. Visila sam sa široko razmaknutim nogama, potpuno nemoćna da se pomerim.

10376904

Osetila sam jezik na klitorisu. Palacao je brzo pa usporavao, lizao mi je celu pičku koja se napaljena širila dok me je guza i dalje pekla. Stenjala sam od uzbuđenja i bližila se vrhuncu kad je stao.

10441359

Čula sam kako raskopčava šlic i skida se. Ništa nisam videla, ali su mi ostala čula bila pojačana. Celo telo mi je bridelo od udaraca, koža mi je bila usijana. A onda sam osetila vrući klizavi glavić na klitorisu. Trljao ga je lagano, a ja sam cvilela da mi ga gurne. Pička je već curkala iščekujući ga.

Gurnuo je samo glavić, pa ga je izvadio i nastavio da trlja samo klitoris. Opet sam se primakla vrhuncu kad je stao. Na pičku mi se spustio iznenadan udarac korbača.

14749204

Vrisnula sam i prsnula u bolnom orgazmu. Nastavio je lagano da me lupka po unutrašnjoj strani butina, što je nevidjeno prijalo, a onda opet jako udario pičku, pogodio je klitoris i ja sam svršila od bola, prskajući po njegovom stomaku.

„Još!ˮ, „vrištala sam, joooooš!ˮ, a on je sad udarao brzo i jako, dok je moja pička prskala kao gejzir. Tresla sam se i cimala u ekstazi. Vrištala sam od zadovoljstva još uvek kad je prestao, a usijana pička se grčila. Pustio me je da se umirim skroz.

Pička me je pekla koliko je bila naduvena i vrela. A onda opet njegov glavić na ulazu u i još nešto što mu se klati ispod kurca. Zakačio je analni dildo za kitu i jaja i sad mi je gurao kurac u pičku, a dildo u guzu.

Toliko sam bila mokra da mi je dildo lako uklizao u čmar. Stegao mi je rukama još uvek usijanu guzu i nabijao žestoko kurac i dildo. Guza me je bolela od njegovog stiskanja, a pička i čmar su se širli i šljapkali, prenapaljeni.

1 (4)

Iz pičke mi je curio potok niz njegove noge, on je stenjao i ubrzavao. Kriknuo je i zabio mi se do kraja, grčio se dok mi je punio pičku spermom, a ja sam se zatresla u snažnom orgazmu, presrećna što je svršio u mene.

Ostao je unutra još neko vreme dok smo se smirivali oboje. Kad me je oslobodio i spustio, kroz ruke i noge su mi prolazili trnci, a iz pičke mi je curila sperma pomešana s mojim sokićima. Držao me je da ne padnem koliko su mi se tresle noge.

Odveo me je do kreveta i spustio da legnem. Skinuo mi je povez sa očiju i ja sam nekoliko trenutaka žmirkala dok mi se povratio vid. Prigušena svetla u sobi bez prozora, ogroman krevet sa gvozdenim šipkama na ćoškovima na koje su bile prikačene lancima po jedne lisice i po jedni kožni bandažeri s nitnama.

Na zidu metalna ploča s koje su visile razne vrste bičeva. Na plafon pričvršćena šina s koje su visili bandažeri na lancima. „Cela soba obojena u crno, zvučno izolovanaˮ, rekao je. U jednom ćočku štender za garderobu s koga su visili kožni kompleti, od kojih sam ja neke oblačila za slikanje. Dopala mi se njegova „igraonica“.

Nastavila sam sa svojim „normalnim“ životom. Nisam mogla bez kurca, pa sam se i dalje viđala sa svojih nekoliko stalnih jebača. S Bobanom sam se viđala povremeno kad se zaželim bolnih zadovoljstava. Isprobali smo sve njegove „igračke“.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x