Balavci su me pretvorili u kurvu i robinju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Punila sam 40-u godinu. Bila sam pomalo nervozna i besna. Svodila sam račune sa samom sobom i krajnji rezultat mi se uopšte nije sviđao: imala sam dvoje dobre dece, sina i ćerku, 16 i 18 godina, solidan brak, dobar posao i muža koji je bio lovator i političar, ali naravno nikad nije bio kući. To me je sve više nerviralo. Izgledala sam odlično, visoka 165cm, teška 50kg, u top formi, redovno sam vežbala, ali opet mi je nekako bilo dosadno.

Erotika-00011Seks sa mužem sam imala vrlo retko, jednom u dva meseca. Ukratko, bila sam frustrirana. Na poslu su me spopadali kojekakvi gnjavatori ali sam ja prema svima bila uzdržana i hladna. Ali, onda se nešto dogodilo.

Jednoga dana sin se vratio iz škole sa modricom na oku. Reče da ga su ga dvojica mangupa presrela pred zgradom i izudarala otevši mu mobilni telefon i nešto malo para. Inače, jedan od njih je stanovao u susednoj zgradi i bio je vrlo problematičan iako je imao isto godina kao i moj sin.

Ionako već besna i nervozna obukla sam se i otišla do roditelja tog mangupa da im kažem da pripaze na svoje dete i naravno da povratim telefon i novac koji su mu uzeli.

Ljudi su me lepo primili i saslušali. Nakon nekoliko sati pozvao me je otac tog momka i doneo mi telefon i novac uz molbu da ne zovem policiju i da se to više neće ponoviti. I tako je to počelo, moj se život iz jedne teške dosade pretvorio u horor film.

Nekoliko dana nakon tog događaja vraćala sam se sa koktela koji je bio priređen u mojoj firmi, a pošto je bilo leto, bila sam obučena u najminimalniju haljinu koju možete da zamislite. Nije bilo kasno, negde oko 17 časova kada se to desilo.

Na ulasku u zgradu ispred samog lifta srela sam njih dvojicu. Isti oni što su mi orobili sina. Samo sam prošla pored njih i mirno krenula prema liftu. Naravno nisam se plašila i to mi se osvetilo.

Došla sam do lifta, ali i njih dvojica su stali da čekaju sa mnom. Lift je stigao i ušli smo unutra. Pritisnula sam sedmi sprat i lift je krenuo. Odjednom jedan od njih je pritisnuo dugme i lift je stao.
– Je li, matora, znaš li ti ko smo mi? – upita on.
– Slušaj, dečko, odmah da si pokrenuo taj lift ili ću zvati policiju i prijaviću vas obojicu.

novKrenula sam da izvadim mobilni ali su mi ga odmah istrgnuli iz ruke.
– Vidi ti matoru koku kako se picnula. A gde smo to bili? – upita onaj kod čijih sam roditelja bila.
– To se tebe ne tiče, barabo mala – rekoh besno. I vraćajte taj telefon jer ću početi da vrištim.
– Je l’ ti znaš kakve sam ja batine dobio od ćaleta zbog tvog tužakanja?! E, sad ćeš da vidiš šta ćemo da ti uradimo. Pamtićeš nas do kraja života – reče on vadeći skakavac iz džepa.

Zanemela sam od straha. Približio je nož mom licu i rekao:
– Na kolena, droljo!

Klekla sam, a onaj drugi poče da otkopčava farmerice. Samo sam zažmurila.
– Otvaraj oči, kurvetino matora, i pogledaj šta smo ti pripremili.

Uhvatio me je za kosu i lupio mi žestok šamar. Ogromna kurčina je bila pred mojim licem.

– A šta kažeš da te malo izjebemo? Sigurno ga nisi odavno primila – reče onaj sa nožem.
– Hajde da se malo slikamo – reče rošavi i prisloni mi kurčinu na obraz.

Bio je to ogroman kurac prošaran plavim venama. Nisam se opirala jer sam se bojala da me ne povrede. Onaj drugi je izvadio fotoaparat i počeo da slika. Okinuo je par snimaka, a onda mi rekao da ustanem.

DSC_8529_resizeUstala sam i on me je nabio licem prema vratima lifta zadižući mi suknjicu drugom rukom.
– Oho, pa vidi ti matoru što fura tangice. Lepo si očuvana, nema šta.

Spustio mi je gaćice do kolena, raširio mi guzu i opet počeo da slika sa aparatom.
– Pa što nisi obrijala pičkicu? Neće slike lepo ispasti. Hajde, Vlado, prisloni joj kurac na guzu da okinem koji snimak, pa da palimo.

Osetih kurčinu na guzi uz škljocanje aparata.

Sve je to trajalo par minuta. Lift je ponovo krenuo i ubrzo stao na mom spratu. Žurno sam izašla zgrožena i uplašena.

Dugo sam se kući tuširala i razmišljala šta da uradim. Ipak me nisu silovali ni povredili, ali imali su slike i ko zna šta će sa njima da urade.

Ali, nisam dugo čekala na nastavak torture. Dva dana posle toga stigla mi je pošta, pismo adresirano na mene. Otvorila sam i ugledala fotografije iz lifta. Strašno! Dole je pisalo: Ovo je samo opomena, ako ne budeš uradila šta ti kažemo, sledeće pismo ide mužu na ruke, fotografije na internet i u firmu u kojoj radiš, pa ti onda vidi šta ćeš. Sutra ujutro dođi u susednu zgradu, peti sprat, stan 18. Tačno u 11h.

Ujutro sam došla do tog stana. Bilo je oko pola 12. Pozvonila sam i vrata su se otvorila.
– Kasniš, matora. Sledi kazna.

Uhvatio me je za kosu i uvukao unutra. Bacio me je na krevet i počeo da me skida. Onaj drugi je ovoga puta poneo kameru i znala sam šta sledi. Bila sam ubrzo potpuno gola. Ležala sam na leđima na velikom krevetu.

– Slušaj, kurvo, nećemo te silovati jer nismo mi takvi likovi. Ali ćemo se malo poigrati sa tobom. Za početak ćeš obrijati tu svoju dlakavu pičketinu, a posle toga ćeš nam napraviti doručak.

Ubrzo su mi doneli penu i pribor za brijanje. Nasapunjala sam picu i brzo je obrijala, a onda su mi naredili da se naguzim pa mi je jedan od njih obrijao guzu. Kad je završio, pljesnuo me je i rekao:
– A sada doručak.

Morala sam gola da idem u kuhinju i da im spremim doručak. Za sve to vreme su me snimali i smejali se.

6945690vnpKada su doručkovali, pustili su pornić na TV-u, izvadili kurčine i drkali preda mnom. Pica mi je bridela i, uprkos stahu, osetila sam da se vlaži kao nikad do tad. Obojica su prišli mojoj faci i svršili mi po licu uz kikotanje. Naravno, sve je bilo snimljeno.

Onaj mršaviji poče da mi masira sise i nabrekle bradavice, a onaj drugi spusti ruku na pičkicu i reče:
– Pa matora je skroz mokra. Jebote, ova mora da se nije jebala mesecima. Hoćeš da te karamo?

Mislim nemaš nekog izbora. Ili ćeš pristati da te lepo pokaramo, kao pravu drolju, ili ovi snimci idu znaš već na koje sve adrese.

Ćutala sam lica umazanog od sperme. Pica mi je pulsirala i bridela. Dve omekšale kurčine su mi se klatile pred očima. Ako ne pristanem, moj život je otišao u materinu, a ako pristanem, možda i uspem nekako da se izvučem. Zato rekoh:
– Da…
– Idi i istuširaj se pa ćemo da nastavimo – reče rošavi.

Otišla sam u kupatilo i istuširala se. Kada sam se vratila, njih dvojica su ležali na krevetu sa flašom viskija i petljali oko video kamere.

– Hajde, kurvice, dođi da te zadovoljimo. Popij malo, pa prošetaj po sobi da te malo gledamo.

Iskapila sam punu čašu viskija. Dok sam šetala po sobi, terali su me da zauzimam razne poze i da se pipkam po pici i sisama. Popila sam još jednu celu čašu i osetila kako me piće hvata.

– Hajde sada na posao, kurvice – reče rošavi i gurnu mi kurčinu u usta. – Lepo da mi ga sisaš do jaja.

1414808346.96375Onaj drugi mi priđe sa leđa i poče da mi liže guzu i prstima prodire u picu. Potpuno sam se prepustila ovoj dvojici klinaca. Bila sam napaljena kao nikad do tada.

Kurac u ustima poče da raste i nisam mogla više od polovine da progutam. Rošavom se to nije svidelo, pa me položi na krevet na leđa i sede mi na grudi.

– Slušaj, droljo, ima da ga celog progutaš!

Zinula sam, a on se malo izdigao i nabio mi ga u grlo celom dužinom. Osetila sam kako mi je ušao u grlo i skoro sam povratila. Kad ga je izvadio, bio je sav mokar od pljuvačke. Ponovo mi ga je nabio do kraja u grlo. Posle dva tri nabijanja digao se i rekao:
– Liži malo jaja.

Jaja su mu bila izbrijana i velika. Lizala sam ih mahnito i požudno. Ipak, to nije bilo sve što je on želeo. Malo se opet pomerio i naredio mi:
– A sad malo čmar da ližeš, droljo. A ti, Dejo, snimaj. Nemoj nešto da si propustio.

Lizala sam mu čmar i gurala jezik unutra. Začudo nije bilo uopšte tako gadno kao što sam mislila.

Za to vreme Deja je sve snimao, ali ubrzo je stavio kameru na stativ i gurnuo jezik u moju, sada već veoma navlaženu, picu. Totalno sam poludela, tačno je znao šta radi. Bila sam na ivici orgazma i on iznenada prestade.
– A nećemo tako, kurvice. Nema potrebe da žurimo.

Zamenili su mesta i sad sam njemu pušila i lizala. Onaj drugi je otišao do kupatila i vratio se sa nekom kremom koju je počeo da razmazuje po mojoj guzi i pici.

– Brate, mislim da ga matora nije nikad primila u guzu. Vreme je da joj pokažemo kako je to lepo…

Okrenuli su me na stomak i počeli da mi mažu čmar. Kad su ga dobro namazali, rošavi mi zabi jedan prstu u guzu. Nije bolelo, ali kad mi utera i drugi osetih blagi bol.

– Šta je, matora, boli? Čekaj dok ti uteram ovu moju kurčinu od 25cm. Ima oči da ti ispadnu!

20157Prislonio je glavić na otvor i polako počeo da ga nabija udarajući me po guzi. Bolelo je jako, ali klizio je sve više i više.

Odjednom se trznuo i celog ga zabio. Vrištala sam od bola, ali i od novog zadovoljstva. Nabijao me je kao kučku. Stenjala sam i mumlala.

Ubrzo ga izvadi iz guze, postavi me četvoronoške i reče:
– Hajde, brate, sad je ti malo počasti u guzu, da meni oliže kitu.

Ovom drugom je kita bila nešto kraća, ali deblja. Jedva mi je nabio u guzu. Rošavi ga postavi kod mojih usta i naredi:
– Liži, kujo, da osetiš šta je pravi miris karačine!

Ritmički su me trpali, jedan u dupe drugi u usta. Stenjala sam i mumlala, a uskoro osetih i talas vrele sperme kako mi zaliva utrobu. Odmah zatim je i rošavi počeo da svršava u mojim ustima.

Htela sam da mu izvadim kurac iz usta, ali me je uhvatio za glavu i ceo se ispraznio u moje grlo.

Dupe i usta su mi bili puni sperme. Izvukli su kurčeve, a ja sam, onako malaksala, ostala da ležim.

Rošavi uze kameru i reče:
– Naguzi se da snimim kako ti sperma izlazi iz šupka.

Poslušala sam ga. Osećala sam se kao robinja, a što je najgore od svega, nisam uspela da svršim. Pica mi je ostala netaknuta. Kao da su čuli moje misli, rekoše:

– Vidi, matora, dva puta smo te poprskali. Dosta ti je za danas. Bila si dobra. Obuci se i marš kući.

Obukla sam se i krenula. Pička mi je toliko bila vlažna, da sam još u liftu počela da je mazim.

Kroz glavu su mi prolazile slike bestijalne jebačine sa dvojicom klinaca. Svršila sam u sekundi.

Jedno vreme se nisu javljali i nije bilo nikakvih pisama i poruka. Prošlo je skoro dva meseca i taman sam pomislila da ih više nikad neću videti, kad jednog dana, baš u vreme pauze na poslu, pojavi se u mojoj kancelariji rošavi i reče:

– Dođi u ženski wc odmah.

Otrčala sam u paničnom strahu do wc-a bojeći se skandala. Ali, firma je bila prazna, većina radnika je otišla na pauzu. Wc je bio prazan. Uvukao me je u jednu kabinu, otkopčao farmerice i rekao mi da ga pušim. Nabijao ga je besomučno skroz do kraja.

suffOnda me je podigao, stao iza mene, zadigao mi suknju, pocepao gaćice i nabio ga takvom silinom u moju pičkicu da sam zagrizla usnu kako ne bih vrištala.

Jebao me je silovito i uskoro sam osetila kako ću da svršim. Za trenutak mi se svest pomračila, orgazam kakav odavno nisam osetila tresao mi je celo telo. On je još gurao tog monstruma u moju nakvašenu picu. A onda je odjednom je stao i rekao:
– Idemo sad u tvoju kancelariju.

Digao je farmerice i krenuli smo. U prolazu smo sreli jednu moju koleginicu. Bilo me je malo strah ali, sva sreća, ona ništa nije primetila.

bjČim smo ušli u kancelariju, naredio mi je da kleknem. Izvukao je kurčinu još mokru od mojih sokova i nabio mi je u usta. Gutala sam taj veliki komad mesa kao pomahnitala drhteći od straha da neko ne naiđe. Nabijao ga je sve do jaja. Mislila sam da ću se ugušiti.

Onda me je grubo digao za kosu, naslonio licem na radni sto i zabio mi ga dupe, jednim kratkim silovitim trzajem. Gurao ga je kao pomahnitao i ponovo sam svršavala kao luda.

Zatim ga je zvadio iz guze, naterao me da kleknem i nabio mi ga ponovo u usta. Brzo je svršio, a ja sam ponovo sve progutala. Nije mi dozvolio da ga izvadim.

Obukao se i rekao:
– Slušaj, kučko, vidim da opet nisi obrijala picu i guzu. Ovaj put ću ti progledati kroz prste, ali nemoj da ti se to više ponovi. Inače, nisi bila loša. Čujemo se uskoro.

Otišao je, a ja sam ostala zabezeknuta i užasnuta. Nisam mogla da verujem da mi se to događa. Imala sam sreće da niko nije naišao.

Ti klinci stvarno nisu normalni i izgleda da ih se neću tek tako otarasiti.

Međutim ono što me je najviše plašilo bilo je to da sam počela da uživam u tom njihovom iživljavanju i da sam jedva čekala šta će sledeće da urade sa njihovom kurvom tj. sa mnom…

Znali su sve o meni, gde radim, moje brojeve telefona, ko mi je muž, u koju školu mi idu ćerka i sin, s kim se družim itd. Izgleda da su me pratili pre nego što su krenuli u akciju.

Naravno da sam počela redovno da brijem picu i guzu jer sam se bojala da ne pošalju slike i snimke tamo gde su pretili da će ih poslati.

Sutradan oko 11 pre podne mi je stigla poruka na mobilni: Za pola sata dođi na Kalemegdan, čekamo te.

Rekla sam šefu da izlazim i uzela taksi do Kalemegdana, ali nisam uspela da stignem za pola sata. Kasnila sam oko 30 minuta. Na Kališu je bilo lepo. Penzioneri su šetali i uživali u lepom vremenu. Odabrala sam jednu klupu i sela. Gledala sam u šetače ali njih nije bilo.

Posle 15 minuta reših da krenem, ali nova poruka stiže na mobilni: Opet kasniš. Bićeš kažnjena. Vidimo te. Budi tu gde si.

Ubrzo su stigli, rošavi, Deja i još jedan nabildovani ćelavi u trenerci. Rekoše da ustanem i da pođem sa njima.

Malo dalje od te klupe bio je jedan žbun oivičen gustim rastinjem, sa uskim prolazom. Ugurali su me unutra i nađosmo se na maloj čistini oivičenoj žbunjem i drvećem. Niko nije mogao da nas vidi sa šetališta.

– Skidaj se, fufo – reče rošavi.

Poslušala sam ga i skinula sve sa sebe.

– Vidim lepo si se sredila. Sad će ovaj naš drugar da te kara. Platio je 50 evra, tako da nemoj da zabušavaš. Kamera je tu.

Ćelavi je skinuo trenerku, a rošavi naredio da kleknem što sam odmah i učinila.

– Vidiš kako je poslušna. Radi joj šta god hoćeš. Deja neka snima, a ja odoh da čuvam stražu da neko ne krene ovamo dok radite radnju.

Klečala sam kao kuja i čekala. Ćelavi je imao takođe veliki kurac malo zakrivljen ulevo, lepo izbrijana jaja. Osetih kako mi pica vlaži.

Gurnu mi ga u usta i ja počeh da mu ga divlje sisam. Nije dugo izdržao, izvadio ga je i poprskao me po licu. Rošavi se začudi:

– Šta bi, brate? Već si gotov? Dobro, hajde, oblači se.
– Čekaj – reče bilder. – Evo ti još 50 evra. Pusti da je pokaram kako treba.

Ponovo mi gurnu kurac u usta i ja nastavih da sisam. Ali, nije mu se dizao. Rošavi mu reče:
– Okreni joj dupe da ti ga poliže.

Bilder to i učini i kako sam mu gurnula jezik u guzu, tako mu je skočio kurac.

– A sad, akcija! – reče rošavi.

Bilder me je posadio četvoronoške i sjurio mi ga u vrelu pičku.

Nabio mi je jedan prst u dupe i tako me je bušio da sam dahtala kao kobila. Rošavi je naravno sve to snimao iz raznih uglova.

U jednom momentu je ostavio kameru i njegova nabrekla kurčina se našla u mojim ustima. Baš je voleo da mi ga nabija dok ne počnem da se gušim. Bilder je me lupao po guzovima koji su uskoro počeli da bride.

tumblr_nkgtudNBLm1uniz58o3_500Opet dva kurca u meni. Svršila sam kao pomahnitala.

Zatim su zamenili mesta. Rošavi ga je gurnuo u guzu. Cepao me je kao lud. Bilder mi se zabio u usta i uskoro je počeo da se trese. Rošavi mu reče:
– Napuni joj slobodno usta, to je pali.

Svršio mi je direktno u grlo. Sve sam morala da progutam jer nije hteo da ga izvadi dok mu nije skroz omekšao. Rošavi mi uskoro napuni guzu i ponovo dohvati kameru da snima kako mi sperma curi iz nje.

Odmakoše se. Bilder izvadi lovu i dade je rošavom.
– Matori ova koka je do jaja. Iznajmiću je za sledeću zurku. Ne pitam šta košta.

Odmah je otišao, a ja sam, još sva umazana od sperme, čekala. Uskoro i Deja izvadi kurac i nabi mi ga u usta. Slinila sam po njemu veoma kratko. Okrenu me i nabi mi ga u pičkicu koja je cvilela za dobrom jebačinom.

tumblr_numv3vu44h1uvjx4vo1_500Svršila sam ponovo na njegovom debelom kurcu. Ubrzo mi je i on napunio usta i grlo spermom. Naredili su mi da se obučem i da idem.

Poslušala sam. Držali su me na uzdi. Postala sam njihova kurva.

Muž ništa nije primećivao a takođe ni deca. Sve je na oko bilo normalno i uobičajeno.

Tog istog dana, ali uveče, oko 20 časova, muž mi je otišao na neku poslovnu večeru. Deca su otišla u grad i čim sam ostala sama, telefon je zavonio. Glas sa druge strane žice rekao je:
– Kurvetino, istuširaj se i doteraj. Obuci neki seksi veš, dolazimo da te karamo.

Prvi put sam se pobunila i rekla im da to ne dolazi u obzir u mojoj kući. Veza se prekinula i ja sam znala da će doći.

Na brzinu sam se istuširala i obukla crne haltere i tange, crne visoke štikle i preko prozirnu spavaćicu.

Zvono se oglasilo i ja sam otvorila vrata. Rošavi se kezio sa kamerom, naravno. Dejan isto tako. Ali, pored njih dvojice bila su još dvojica njihovih drugova, vidno pijanih i neurednih. Gurnuli su me u stan i zaključali vrata.

– Gde ti je wc? – upita rošavi. – Tamo će te prvo jebati ovaj crni. Pazi, platili su dobro, ne sme da bude greške. Ako ne budu zadovoljni, najebala si.

Ugurali su me sa njim u wc. Izvadio je kurac iz prljavih farmerki i naredio mi da mu ga sisam. Zinula sam i prljava kurčina je uletela u moja usta. Povraćalo mi se, ali morala sam da radim sve što mi se kaže.

65aba4b65cd76c8f51cfad7eb0c3d0b1Kada mu se digao, okrenuo me je ka wc-šolji i raširio mi dupe. Zabio je jezik prvo u picu, a potom i u guzu. Počela sam da se palim i da stenjem.

Jezikom je šarao od moje ćelave pičkice do čmara, sve dok nisam počela da se uvijam kao zmija.

Onda mi ga je sjurio u mokru pizdu.

Okrenuo me je ka sebi i nabio mi jezik u usta. Srmdeo je na pivo i cigare, ali morala sam da se ljubim iako mi je bio odvratan. Dok me je balavio, nabijao mi je prste u picu i stezao sise.

Ponovo me je naterao da kleknem i nabio mi ga u usta. Posle dva, tri trzaja vrele sperma mi je zalila usne, oči i obraze. Najzad je svršio, pomislih. Ali to je bio tek početak. Ostao je još jedan.

Izašla sam iz wc-a. Onaj crni je platio i otišao, a ovaj drugi me je gledao nekim ludačkim pogledom. – Vidi, matora – reče rošavi – ovaj voli malo grublje, ali ne boj se. Neće te povrediti. Idi, sredi se. Hoće da te jebe na kuhinjskom stolu.

Na brzinu sam se umila i došla u kuhinju. Imala sam šta i da vidim. Tip je sedeo na stolu, nabrekle kurčine. Rekao mi je da se spustim i da mu za početak poližem jaja.

Krenula sam da ližem ta velika, dlakava jaja, ali ubrzo mi je rekao da pređem na čmar, ali da moram da zabijem jezik što više mogu.

Pokušala sam, ali bilo mi je gadno. Smrdeo je na znoj. Kada sam stala, raspizdio mi je takav šamar da sam videla sve zvezde.
– Liži, kurvo, ili ćeš videti svog boga!

Nabio mi je glavu u svoje dupe i morala sam da ga dobro oližem.

JiB9l65Onda me je naslonio na sto i nabio mi ga u pičkicu. Nabijao se jako i brzo. Usput me je udarao po guzovima i urlikao:
– Mešaj, kurvo. Ima da te rasturim od kurca!

Svršila sam po prvi put tako jako, da su mi se noge tresle.

Izvadio je smrdljivu kurčinu iz mene i rekao da sednem na sto i da raširim noge što više. Kad sam zauzela taj položaj, počeo je da mi ga nabija u dupe.

Pošto je bio sav mokar od mojih sokova, brzo je ušao. Jebao me je kao konj ne mareći za moje urlike.

Napunio mi je bulju do kraja, a onda ga je izvukao. Spustio me je dole i naterao da ga lepo oližem.

Naravno da je rošavi sve to snimio. On i Deja su cugali muževljev viski uživajući u predstavi. Konačno je i ovaj drugi otišao a ja sam se, umorna, skljokala na fotelju.

– Zaradićemo kintu na ovoj kurveštiji. Jebe se k’o luda – reče Deja.
– Slušaj, odmori malo, pa pravac tuširanje. Onda ćemo te nas dvojica malo počastiti.

Kad sam se vratila u sobu, oni su već bili goli a kurčine su im pulsirale.

– Dođi – reče rošavi – i sedi mi na kurac.

Poslušno sam uradila što mi je rečeno. Nabijala sam se na njega osećajući kako mi ponovo uzbuđenje raste.

tumblr_nv76ftg6T81ue6qy5o1_500Deja mi je prišao sa leđa i naslonio svoj debeli kurac na čmar. Počeo je da ulazi i ja sam ponovo zastenjala. Ušao je skroz.

Sada su me obojica bušili. Bilo je to nešto novo za mene. Svršila sam brzo i snažno. Nije im dugo trebalo, obojica su me napunili skoro u isto vreme. Kad su izvadili kurčine, osetila sam da mi sperma curi iz obe rupice.

Obukli su se i otisli.

Nekoliko dana se nisu javljali, mada sam se ja na svako zvono telefona ili poruku trzala.

Tog jutra sam dobila menzis na poslu i otišla sam da stavim tampon u wc. Kad sam se vratila u kancelariju, imala sam šta i da vidim. Na stolici je sedeo rošavi sa torbicom u kojoj je bila kamera i rekao mi:
– Javi se nekom, pa idemo na jedno mesto.

Rekoh mu da sam upravo dobila menzis i da neću da idem nigde.

– Slušaj, fufice, nisi u prilici da pregovaraš. Uostalom, da ostavim ja par slika kod tvojih kolega? Ionako sam ih poneo…
– Ali dosta jako krvarim i boli me stomak – protestovala sam.

Nije vredelo. Obukla sam se i pošla za njim. Seli smo u kola i čim smo krenuli, reče:
– Izvadi ga i puši, da se malo zagreješ.

Izvadila sam ga iz farmerica i počela da ga dudlam. Jednom rukom je vozio, a drugom me uhvatio za kosu i nabijao me na kurčinu. Svršio mi je opet u grlo i onda me pustio.

– Još malo pa smo stigli. Namesti frizuru i spremi se za karačinu.

Kad je stao, videla sam da se nalazimo kod železničke stanice. Reče mi da izađem i da pođem sa njim. Ušli smo u neki smrdljivi bife i seli za sto. Konobar je došao i rošavi je naručio dva piva i dve rakije koje sam morala da popijem. Uskoro dođe i Deja i reče rošavom:
– Sad će doći oni likovi što su naručili karačinu.
– Kurva ima menzis.
– Ma nema veze, ne verujem da će im smetati. Obojica su alkosi i matori. Dao sam im popust, jebaće je za 30 evra obojica.

U bife tad uđoše dva matorca, prilično pijana i ofucana i sedoše za naš sto.

– Je l’ to ta fufica? – upitaše. – Izgleda super. Mala plavušica kojoj viri kurac iz očiju. Slušaj, mala, sad ćemo te izjebati obojica. Ima da nas pamtiš do kraja života.

– Vodite je u wc i jebite. Reći ću konobaru da zaključa vrata, da vas niko ne ometa. Ali, lova mora unapred – reče Deja.

Onaj ružniji lik izvadi 30 evra i reče:
– Valjda vredi ovoliko.

Odvukoše me u wc. Vrata su se zaključala, a oni počeše da me pipaju i svlače. Wc je smrdeo na mokraću, a njih dvojica na rakiju i duvan.

Skinuli su mi sve. Ostala sam samo u tangicama. Malo su se odmakli i divili se mom telu.

– Jebote, pa ovakvu pičku nikad nisam karao u životu! Mala je seks bomba. Hajde, skini gaćice da di vidimo pičkicu i dupe – reče onaj ružniji.

Poslušala sam ih i skinula tangice. Iz pičića mi je virio končić od tampona. Onaj drugi to primeti i uhvati ga. Tampon izlete krvav napolje.

– Nema veze. Neće nam smetati – reče on dok mi se krv počela slivati niz butine.

Izvadili su svoje, prilično velike, kurčine.
– Hajde, mala, da vidimo šta znaš.

nnnSisala sam ih naizmenično. Kada su im se dobro ukrutili, okrenuli su me i prvo mi se jedan nabio u picu a drugom sam sisala. Jebali su me divljački. Pica mi je sva curila, od krvi ali i od uzbuđenja.

Matori kom sam pušila reče:
– Hajde da se malo zamenimo.

Izvuče kurac iz mojih usta, sav balav od pljuvačke, a onaj drugi mi prinese kurčinu, svu krvavu da mu pušim. Gadilo mi se i okrenula sam glavu, ali on me je ošamario i uhvatio za kosu, a drugom rukom me je naterao da zinem.

Sjurio mi ga je pravo u grlo. Sisala sam tu krvavu, prljavu kurčinu dok me je drugi karao i šibao po guzovima. Uskoro mi je napunio usta i smrdljiva sperma je jurnula niz grlo. Sve sam morala da progutam.

Drugi ga je nakratko izvadio iz pičkice i sjurio mi ga u dupe. Vrištala sam od bola, ali nije vredelo. Nabijao ga je sve jače i jače.

– Je l’ uživaš, kučko? – povika on. – Je l’ te dobro jebemo, a?

Počela sam da svršavam zgađena nad samom sobom i celokupnom situacijom. Uskoro je vrela sperma napunila moje dupence i on ga je konačno izvadio iz mene.

– A sada, kurvice, da nam lepo oližeš kurčine, pa da se razilazimo. Bila si dobra, videćemo se opet.

Morala sam detaljno da im oližem kurčeve, skorene od sperme, krvi i mojih sokova, i da sve to progutam.

Konačno su izašli, a ja sam ostala zgrožena nad samom sobom. Rošavi uđe sa kamerom i poče da me snima onako umazanu i prljavu. Kad je završio, reče:
– Evo ti sunđer. Operi se i dođi za sto.

Oprala sam se od krvi i sperme i došla za sto. Na stolu me je čekala rakija koju sam popila na eks. Rošavi upali kameru i pokaza mi snimak. Počela sam da plačem. Izgledala sam kao najveća kurva iz najgorih pornića.

– Idemo – reče. – Ne bi smela puno da izostaješ sa posla. Grohotom se nasmeja.

Sela sam na zadnje sedište i tiho jecala.

– Matori, meni je pušila u kolima dok smo dolazili. Sad je tvoj red. Sedi i ti nazad, nek’ ti lepo popuši.

tumblr_nknokf7cCu1u7bszdo9_400Deja sede pored mene i nabi mi glavu u krilo. Kurac mu je već bio nabrekao. Gurnuo mi ga je u usta. Plakala sam i gutala kurac, sve dok se i on nije ispraznio u moje grlo.

– Danas si bila dobra i poslušna, pa ćemo te nekoliko dana pustiti na miru… Dok menzis ne prođe.

Izbacili su me iz kola ispred firme.

Kada sam se vratila sa posla, povraćala sam od muke i od svega što me je taj dan snašlo. Klinci su smišljali sve groznije i groznije stvari. Sve su to snimali, a ja sam tonula sve dublje i dublje. Nisam videla izlaz iz ove situacije, bila sam potpuno u njihovim rukama…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

bas si prava kurva

uuu Definitivno najjača erotska prica 😀

Bravo sestro, uživaj. Puna podrška!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x