Preko interneta sam upoznao dvojicu kuratih momaka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Čim mi je pre nekoliko godina šaka dopao internet, počeo sam potragu za zadovoljenje mojih bludnih želja. S obzirom da sam biseksualan, spisak tih grešnih fantazija je kod mene bio veći nego kod hetero likova.

Maštao sam o devojkama, momcima, bračnim ili parovima u vezi, kako ih istovremeno oboje odrađujem onako kako to samo ja volim, ali mi nije palo na pamet da bi mogao završiti sa parom muškaraca u emotivnoj vezi.

Nije da mi ta misao nije prolazila grešnim umom, ali se nisam nadao ostvarenju te fantazije jer znamo kako je teško naći jednog, a ne dvojicu spremnih na nešto konkretno.

tumblr_nf7z59QlTC1s9yvwso1_1280Kako god, ja sam tako pregledajući jedan sajt za upoznavanje, nabasao na momka koji mi se po slikama svideo, te smo vrlo brzo završili na mesindžeru lagano pričajući o fantazijama i kasnije čak počeli zajedno da drkamo.

Video sam da slike koje je objavio nisu bile lažne, da su zaista njegove. Bio je veoma skladno građen, kao da sam ga sam za sebe vajao, i imao je predivne pločice koje se tek jedva vide od gustog krzna koje je krasilo njegov vrat, prsa i trbuh, sve do prepona iz kojih je bestidno visio pozamašan obrezan komad. Nakon samo dva zajednička drkanja razmenili smo brojeve i otišao sam na adresu koju mi je dao.

Pozvonio sam i otvorio mi je vrata dočekavši me sa širokim osmehom pokazujući mi da uđem, što sam naravno i uradio. Tek tad kada sam ga vidio uživo, obučenog u atlet majicu iz koje poput korova navire crna šuma seksi tapiserije i uski sportski šorc iz kojeg se njegova batina kao preko indiga precrtava u svom punom obliku i obimu, kurac mi je još s vrata poskočio boreći se za prostor, ali sam bez ikakvih reakcija prošao pored njega i samo ga pogladio po čvrstom ali ne debelom vratu, koji je krasila lepo oblikovana aerodinamična, kratko ošišana, glava.

Seo sam u dnevnu sobu, a on me pitao šta ću popiti, na šta sam rekao da sam poneo piće za obojicu jer ja svašta ne pijem. Seo je kraj mene i dodao sam mu pivo koje sam nedavno doneo sa jednog puta u inostranstvu.

Vrlo kratko smo pričali o glupostima popivši pivo, nakon čega je bestidno položio ruku na moju plodonosnu grudvu. Mislio sam da će biti suptilniji i da će me prvo kao maziti po kolenima, ali bio je pravo muško, kao i ja, samo što sam se ja malo suzdržavao jer pre njega sam imao samo jednog lika iz školskih dana.

urlVidelo se da je iskusan i da ne preza ni od čega. Drugom rukom mi je pritisnuo grudi navodeći me da se zavalim u trosed, dok je onom prvom već oslobađao mog mališu iz okova. Dodao mi je cigaru koju sam tek zapalio, a njegovim potezom prema meni je ostala u pepeljari i dodao kako želi da me gleda dok pijem pivu i pušim, dok se on igra sa mojim kurcem. Nije mi nimalo bila mrska pomisao na taj užitak i svukao sam pantalone sa sebe brže nego ikada. Patka mi je bila već dignuta do kraja, a glavić je blistao kao ukrasi na novogodišnjoj jelci.

Kleknuo je među moje raširene noge i uhvativši me rukom za koren kurca rekao da mu je drago što vidi kako sam se napalio na njega. Na to sam rekao:
– Da me ne pališ, ne bih ni došao da te guzim – i dodao kako želim da mi ga puši, ali da se rukama drži za moje bokove, ne dirajući ga, jer mi tako povećava užitak koji jezik i usne pružaju glaviću i resici ispod njega.

tumblr_n9o4adSNPx1tte17fo1_400Oblizao je svu sluz sa glavića jednim dugačkim pokretom jezika kao da liže kornet i naglo progutao ceo kurac do korena, na šta sam ja zadrhtao kao nikada.

Pušio sam cigaru i pio pivo dok je moj kurac nestajao i ponovno se pojavljivao sjajeći se od njegove pljuvačke, dok bi povremeno spuštao usne sve do samih prepona i gutao mi jaja jedno po jedno ili oboje kako bi mu se ćefnulo, a pritom me mazio po mojim dlakavim prsima celo vreme.

Nije mi trebalo mnogo da svršim i rekao sam mu da sam blizu, na šta je on samo povećao pritisak kojim je jezikom masirao moj glavić o nepce. Suzio je usne još više kako bi mi priuštio osećaj jako uske rupice koju cepam. To sam shvatio kao otvoren poziv da mu svršim u usta i prvi put od kako mi je počeo proždrljivo gutati kurac, sam mu zapravo dohvatio glavu pritiskajući mu obema šakama potiljak prema mom međunožju. Istovremeno sam, simulirajući jebačinu, počeo da mu nabijam kurac do kraja u usta. Jedva je kroz nos povremeno dolazio do daha, ali se nije bunio i ubrzo su mi se noge počele kočiti pribijajući ga još više prema dole dok sam mu svršavao u usta prazneći se kao retko kad do tada.

Na kraju sam samo klonuo, a on je izvadio još pulsirajući kurac iz usta udahnuo duboko i ponovno ga progutao. Cuclao ga je tako dok sam se ja još tresao, a onda je ustao rekavši da mora u kupatilo da opere lice zamrljano mojm spermom.

Ostao sam ležeći poluzatvorenih očiju, ali on se brzo vratio i popeo na trosed tako da je njegov šorc došao tačno pred moju glavu, ali malo iznad. Gledao sam kako jednom rukom ne skidajući šorc samo povlači u stranu deo namenjen za kurac, koji je jednostavno zajedno sa jajima samo ispao napolje, na centimetar ispred mojih usana.

Lepo muško dlakavo međunožje mi je bilo na pola dostupno očima, dok je sluz doslovno kapala sa već pošteno ovlaženog glavića, na polupodignutom kurcu punom vena iza kojeg stoje prelepa, skoro simetrična opuštena jaja.

imagesIma li boljeg početka da se popuši dobar kurac, nego pre erekcije. Mislim da nema. Uhvatio sam ga obema rukama za mišićave guzove i povukao na dole terajući taj prekrasni balavi glavić duboko u svoja usta. Onako mekanog sam ga odmah pritisnuo korenom jezika, praveći usnama snažan vakuum, dok sam vrhom jezika kao sumanut počeo da šamaram resicu ispod glavića i kožu ispod toga.

Uživao sam u slankastom ukusu njegovih sokova koji su samo podmazivali taj proces. Namučio sam se da se navučem usnama do kraja na taj još nepodignuti kurac i snažno ga stisnuo jezikom pri čemu je glavić već davno prošao deo grla u kojem sam nekada imao krajnike.

url2Nisam se micao dok sam osećao kako puslirajući raste i pokušava da zauzme prav položaj u potpunosti podugnute kite i tek tada sam ga izvukao napolje. Gledao sam ga odozdo diveći se tome kako sjaji u punom svetlu gutajući njegova opuštena muda, kao da jedem grožđe, dok je on stenjao kao da se porađa. Potom sam se malo uspravio naslonivši se lepo na trosed, a on mi ga je ponovno zabio u usta i doslovno me jebao u njih, dok sam ja ispod potkošulje zapetljavao prste u ta prelijepa dlakava prsa.

Nakon minut ili dva ga je izvadio i rekao mi da ima pasivnog momka koji bi nam se mogao pridružiti, na što sam se složio, i nezavršivši svoju rečenicu osetio sam prelep osećaj usana oko mog kurca. Trgnuo sam se, a taj drugi je već bio tu gutajući moju već dignutu kitu. Pomislio sam kako me je moglo svakakvo zlo zadesiti dolazeći neznancu u kuću, ali je to trajalo tek koliko je trebalo tom pasivcu da ponovno proguta moj kurac do kraja. Ovaj gornji je nastavio da me jebe u usta, a ja sam potražio prstima njegov šupak da ga pripremim za sledeću pozu, na šta je on rekao da to dolazi kasnije i sklonivši se sa mene legao je na pod na leđa. Rekao je da želi da gleda mene i svog momka.

Pasivac je izvadio moju opet nabreklu kitu iz usta i ustao dok sam ja počeo da mu skidam trenerku. Svukao sam mu i gaće i trenerku u jednom potezu i video ogromnu opuštenu neobrezanu kurčinu, kvrgavu kao hrast od 400 godina. Onaj sa poda je samo rekao:
– Probaj pravi kurac od 24 cm – i nastavio da se smeje pridigavši se. A onda je počeo da gura svoje prste u procep između guzova svog pasivca.

Primakao sam se i uzeo taj kurac u ruku gledajući glavić sa koga je visilo toliko kože, da bi, ako ga obrežu, mogli odmah kožaru da naprave. Bilo ga je nemoguće progutati ga celog, ali sam se trudio i malo kasnije smo završili svi na podu. Ja ležeći na leđima zaposlen pušenjem, dok je pasivac u četvoronožnom položaju hrabro primao udarce svog jebača. Svakim naletom jebača, meni je taj veličanstveni kurac ulazio u usta te se nisam morao truditi da dižem glavu i da me boli vrat dok mu pušim.

Rukama sam mu širio guzove, pomažući jebaću da bolje ulazi. Povremeno bih postavio prst na njegov čmar kako bih osetio kako mu kurac jebača ulazi i izlazi iz guze. Odjednom se začuo prepoznatljiv uzdah i jebač je svršio, pri čemu je na moja dlakava prsa iz čmara ovog pasivca curila sperma, koju je jebač revnosno razmazivao dok se skoro pena nije napravila.

tumblr_n5gy3a0JYf1r707v6o1_500Legao je na pod na leđa i rekao mi da je na mene red da jebem njega. Bacio sam se usnama na njegova dlakava prsa i skoro ga zubima celog obrijao pri čemu sam lagano ulazio u njega. Počeo sam da se zahuktavam, kad se pasivac raskrečio iznad njegove glave nudeći mu kurac na pušenje. Ta scena, gde vidim guzu iz koje još curi sperma, i kurac kako nestaje u ustima onoga kojeg jebem, me toliko raspalila da sam počeo da udaram kao pubertetlija, povremeno gurajući prste u šupak pasivcu.

Kad sam bio pred svršavanjem ovaj što sam ga guzio se oteo i rekao da u njega niko nije svršio i da, ako želim da svršim unutra, treba da pređem na pasivca. Prihvatio sam bez negodovanja i zagurao kurac u šupak pasivcu dok je ovaj još uvijek jebao svog momka u usta. Nakon samo minut dva ovaj dlakavi se izvukao i dok sam ja jebao pasivca, on mu je zagurao kurac u usta jebajući ga istom žustrinom kao i ja odozdo.

Počeo sam da urličem svršavajući u taj obrijani čmar i gledajući kako se mom dlakavom prijatelju faca krivi i grči, dok on pasivca drži za glavu i svršava mu u usta. Stropoštao sam se na pod, dok su se njih dvojica ljubili, a sperma curila iz pasivčevog šupka.

tumblr_ncnctfUNEA1rrt383o6_400Ubrzo se pasivac požalio da on nije svršio i da bi bilo lepo da mu uzvratim uslugu, a već se nameštao iznad mog tela koje leži na ćilimu, i počeo da mi maše kurčinom iznad usana. Rekao je da želi da mi svrši na grudi, na šta sam jednostavno progutao ono kurca što mi je moglo stati u usta. Iz kite je curilo kao iz česme, dok mi ga je nabijao duboko u grlo. Za to vreme je onaj dlakavi lagano mazio moju vlažnu kitu i, sada već, tvrda jaja. Uskoro je pasivac počeo da stenje i ritmično ujednačio, ubrzavajući pritom, nalete u moja usta. Izvadio ga je i počeo da svršava u mlazevima po mojim grudima i vratu, u preko 7 potpunih mlazeva. Pomislio sam kako ništa manje od toga iz toliko kurčine i nije moglo izaći.

Nisam nikada video toliko sperme na jednom mjestu uživo. Kurčina mu je, zatim, pala na tu lokvu po mojim prsima a ja sam gledao kako mu se glavić povlači nazad u kožicu. Onaj dlakavi se pomerio napred ostavljajući moj kurac i počeo da razmazuje to sve po meni oblizujući kurčinu svog pasivca.

Na kraju me je upitao da li mi je žao što me je slagao da živi sam. Rekao sam mu da mi nije žao i da bih volio da se opet vidim sa njima. Videli smo se od tada još četiri puta, a narednom susretu se već radujem, kao malo dete.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x