Vikend u Budimpešti, I deo: Jebanje u bazenu pred publikom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Cela nedelja je prošla u iščekivanju tog nagradnog putovanja u Budimpeštu sa Livijom. Sa njom se nisam čuo sve do pred sam polazak. U glasu sam joj čuo uzbuđenje i radost, a isto tako sam se i sâm osećao. Spakovao sam u torbu svoje stvari za bazen i bio sam spreman za pokret.

Kada sam stigao na dogovorno mesto, Livija me je već čekala. Kombi je već bio spreman za put. Bilo je još nekoliko putnika. Uletela mi je u zagrljaj i strasno me poljubila. Ubrzo smo krenuli put Mađarske. Celim putem smo ćaskali, tako da nam je vreme brzo prošlo. Nakon dva sata udobnog putovanja, negde oko 10 pre podne, stigli smo u Budimpeštu i ubrzo smo stigli do hotela u kojem ćemo boraviti naredna dva dana.

Na recepciji su nas ljubazno dočekali, poželevši nam dobrodošlicu i lep provod. Dobili smo ključ od apartmana za koji su nam na recepciji rekli da je ljubavni i da će nam biti sve jasnije kada uđemo u apartman. Zahvalili smo se i otišli. Oboje smo bili nestrpljivi da vidimo kakav je to apartman.

Kada smo ušli, zaista smo bili prijatno iznenađeni: velika prostrana soba sa francuskim krevetom prekrivena satenskim presvlakama. Livija je odmah otrčala do kreveta i bacila se na njega.

– Ovo je super!!! – poviknula je Livija. Pored kreveta na malom noćnom stočiću stajalo je nekoliko pakovanja kondoma, dve vinske čaše i flaša crnog vina… Dok sam ja još razgledao po sobi, Livija se raskomotila i ostala samo u gaćicama i brusu.

– Dođi, raskomoti se i ti. – Tek sam tada primetio da je Livija polugola. Na brzaka sam svukao trenerku, ostavši u boksericama. Sipao sam nam vino i pružio čašu Liviji. Nazdravili smo i popili malo vina. Stajao sam ispred nje, a ona je sedela na krevetu okrenuta prema meni. Odjednom mi je svukla bokserice.

Uzela je u šaku moj mlitav kurac i polako ga počela nadrkavati. Nije mu bilo potrebno dugo vremena da se ukruti u njenom nežnom dlanu. Sipala je malo vina po njemu, pa se usnama primakla i počela ga ljubiti i lizati.

Sve je to radila tako nežno i senzualno. Dugo je lizala glavić i taman kad sam pomislio da ga neće staviti u usta, osetio sam kako klizi unutra. Pušila ga je isto tako lagano, bez ikakve žurbe. Mazila mi je muda koja su se baš napunila za nedelju dana. Povremeno bi ga izvadila, malo lizala glavic i vraćala u svoja usta. Toliko sam bio napaljen da sam počeo osećati kako mi sperma navire.

Kurac je počeo da poskakuje u njenim ustima, sto je i ona osetila, pa ga je izvukla iz usta. Pritisnula ga je rukom u korenu, čvrsto držala nekoliko sekundi i ubrzo mi se smirio nagon za svršavanjem. Navukla mi je bokserice nazad.

– Ovo je samo zagrevanje, a sad idemo na ručak… – rekla je Liv, ustajući sa kreveta.
– A ne, ne… – srušio sam je nazad na krevet i skinuo joj gaćice. – Ne ostajem dužan…

Spustio sam glavu u njeno međunožje i počeo da joj ližem klitoris isto tako polako. Pička joj je bila mokra i mirisala je na sokove koji su tekli iz nje. Tiho je stenjala svaki put kada bih prešao jezikom preko kliće. Lizao sam joj usmine a jezikom bih po koji put i ušao u pičku koja je bila otvorena i spremna za jebačinu. Znao sam da će ubrzo da doživi orgazam, ali sam prekinuo lizanje.

Ostala je raskrečenih nogu, čekajući nastavak. Pridigao sam se i rekao joj da se obuče, pa da idemo na ručak. Shvatila je da nastavka neće biti, pa je ustala. Obukla je crnu haljinu pripijenu uz telo, koja joj se spuštala tek malo ispod guze, bez brusa i gaćica. Morao sam i ja da obučem nešto svečanije, pa sam obukao pantalone i košulju.

Otišli smo u restoran. Dobili smo sto u separeu sakriven od znatiželjnih pogleda. Seli smo jedno pored drugog. Konobar je odmah došao i poslužio nas. Naručili smo klopu, a dok smo čekali, malo smo se poigrali. Zavukao sam ruku između njenih nogu i počeo da joj mazim picu. Za par sekundi biila je skroz mokra.

Srednjak sam gurnuo u picu, pa je prostenjala kroz zube. Počela se meškoljiti, iako je pokušavala da ostane što mirnija. Šaputala je koliko joj prija i da nastavim. Ni ona se nije ustručavala da otkopča moje pantalone i da mi izvadi kitu.

Drkala ga je polako. Okrenuo sam se prema njoj i poljubio je gurajući jezik u njena usta. Konobar je došao i diskretno nas prekinuo služeći nam ručak. Morao sam da izvadim prst iz nje koji je bio vidno mokar, što je i konobar primetio i samo se osmehnuo poželevši nam prijatan ručak.

Pošto smo bili gladni, prionuli smo na klopu. U nekim momentima sam osetio nekakav čudan ukus u ustima, pomalo sladunjav. Dok smo jeli, kurac mi je ostao van gaća i to u punoj veličini. U par navrata se sagnula i polizala glavić.

Posle jela sam ga vratio u gaće, pozvao sam konobara i tražio da platim račun, na šta je konobar odgovorio da je ovaj ručak bio na račun kuće. Nasmešio se, namignuo i otišao.

Odlučili smo da odemo u šetnju, pa na bazen. U toku šetnje pričali smo neobavezno o svemu, ali u glavi nam se motalo samo jedno – sex. Kurac se malo primirio, ali ja sam imao nekakav čudan osećaj; kao da bih je mogao jebati do besvesti. Šetali smo još neko vreme, pa smo se vratili u hotel da uzmemo kupaće i peškire. Obukla je izazovan dvodelni kupaći. Donji deo je bio kao tange, guza joj je bila na izvol’te.

Uputili smo se ka bazenu. Na kupanju ih nije bilo puno, svega par gostiju. Ušli smo u veliki bazen, voda je bila mlakunjava i baš mi je prijala… Malo smo otplivali, gde nikoga nije bilo. Naslonio sam se na zid bazena, a Liv me je odmah zagrlila. Video sam da nema nikakvih čuvara. Počeli smo žestoko da se ljubimo i preplićemo jezicima.

Taj bazen je prikrivao naše bahanalije

Spustila je ruku do mojih kupaćih gaća stiskajući moju izbočinu, pa je zavukla ruku u njih nežno ga hvatajući u šaku. Kurac mi je za tren oka ponovo bio ukrućen. U zanosu strasti skinuo sam joj gornji deo bikinija i bacio na pločice iza sebe. Ukrućene bradavice su prosto mamile za sisanjem. Spustio sam usne i počeo da se poigravam njima. Nežno sam ih sisao i po koji put gricnuo.

– Hoću da me jebeš… Odmah… – šapnula mi je u uvo vidno napaljena.

Oslobodila je moj ukrućen kurac iz kupaćih, i odmah je pronašao put u njenu picu, jer ju je samo jedna trakica prikrivala. Ostali smo zagrljeni, a kurac je polako klizio duboko u nju. Lagano se pomerala gore-dole. Tiho mi je stenjala u uvo…

Vikend u Budimpešti, I deo: Jebanje u bazenu pred publikom

Postepeno je ubrzavala tempo. Po koji put bi glasnije prostenjala. Nakon nekoliko minuta osetio sam kako joj se pica grči. Zagrizla mi je uvo, što je bio znak da je doživela orgazam. Nasmejala se i poljubila me nežno. Kurac je još bio u njoj.

Krajičkom oka sam primetio da nas jedan par posmatra. Oboje su bili naslonjeni na drugoj strani bazena preko puta nas. Ruke su im bile u vodi i mogao sam da pretpostavim šta rade.

– Imamo gledaoce… – rekao sam joj tiho.
– Pa šta? Meni ne smetaju, neka gledaju… – okrenula se, naslanjajući se leđima o mene. Kurac je opet ušao u nju. Uhvatio sam je za bokove i počeo je snažno nabijati na njega. Sada se njeno stenjanje čulo i do drugog kraja bazena. Sise su joj skakale u ritmu nabijanja.

Pustio sam joj bokove, pa sam počeo da joj mazim sise. To je ona iskoristila da ga izvuče iz pice i usmeri u guzu. Polako je ulazio u čmar koji je bio jako uzak i stisnut. Ovo me je još više napalilo. Jebao sam je sa uživanjem. Pomislio sam da će me ovo dovesti do svršavanja, ali nije, iako su mi muda već bila otečena.

Vikend u Budimpešti, I deo: Jebanje u bazenu pred publikom

Ona je uposlila svoje prste kojima je mazila picu i dražila klitoris. Bila je sve glasnija, tako da je sve više kupača gledalo ka nama, a mi nismo marili… Nama je bilo prelepo.

Prstima sam trljao njene bradavice. Nabijala je svoju guzu sve žešće bližeći se novom vrhuncu. Dok je bio duboko u njenom čmaru, zastala je i počela da meša karlicom. Vrisnula je doživljavajući snažan orgazam.

Kada se smirila, okrenula se prema meni, približavajući usne ka mojima. Poljubili smo se nežno.

– Jesi li ti popio vijagru ili nešto tako? – začuđeno me upitala sasvim tiho između dva poljupca.
– Nisam, nikada nisam ni uzimao tako nešto… – odgovorio sam joj i poljubio je.

Nasmešila se, pa je dohvatila gornji deo bikinija i sakrila svoje sise. Ukrućen kurac sam uvukao nazad u kupaće.

Taman kad smo hteli da plivamo, prišao nam je par koji nas je sve vreme posmatrao. Upoznali smo se: Mark i Helen su naših godina, dolaze iz Nemačke i tu su na medenom mesecu. Pričali su samo nemački, što nam nije bio problem jer smo oboje znali taj jezik. Izvinili su se što su nas gledali i čestitali nam na hrabrosti. Ispričao sam im na koji način smo dospeli ovde i sad im je bilo jasno da nam ne smeta publika.

Helen me zavodljivo gledala i odmeravala moje telo. Rekla je kako odavno nije doživela ovakav orgazam. Neobavezno smo ćaskali o ovom gradu i onim što se ovde može videti. Kita mi se taman počela smirivati… Međutim, razgovor je krenuo drugim tokom: teme o seksu, prepričavanje raznih iskustava do najsitnijih detalja i otkrivanje raznih želja… Jedna od njihovih želja je bila seks sa drugim parom, tj. sa nama. Počeo sam zamišljati kakvu picu ima Helen, na šta je moj „prijatelj“ iz kupaćih gaća odgovorio poskakivanjem i stvrdnjavanjem.

Kao da me je pročitala, Helen mi je prišla i zavukla ruku u gaće, opipavajući ga. Počela ga je nežno masirati. Mark je bio naslonjen pored Livije sa prstima u njenom međunožju, dok mu je izvukla kitu iz kupaćih i lagano drkala.

Vikend u Budimpešti, I deo: Jebanje u bazenu pred publikom

– Bilo bi bolje da ovo nastavimo kod nas u apartmanu. Dođite večeras, važi? – rekao je Mark.
– Važi, naravno… – gotovo u isti glas smo odgovorili.

Ubrzo smo izašli iz bazena. Izbočina na gaćama se jasno videla i meni i Marku. Devojke su se prkosno kikotale. Rastali smo se, pa smo Liv i ja otišli u naš apartman, pa smo odmah ušli u kupatilo da se istuširamo.

Uskočili smo u tuš-kabinu i pustili vodu. Sapunjali smo jedno drugo, a pritom se i mazili. Ponovo smo se našli u vrtlogu strasti. Na brzinu smo isprali sa nas sapunicu, pa je cčučnula i strpala ga u usta. Pušila ga je žestoko, ne ispuštajući ga iz usta. Jednom rukom je mazila jaja koja su bila tvrda i otečena, a drugom je mazila svoju uspaljenicu. Pulsirao je u njenim ustima.

Kada se pridigla, naslonio sam je na zid, uhvatio za noge i podigao natačinjući je na kurac. Tucao sam je jakim ubodima, želeći da konačno ispraznim muda. Ona je stenjala, jecala, govorila da ne prestajem i da je napunim spermom.

Pička joj se počela grčiti. Nisam prestajao da je jebem. Ona je svršavala, a nedugo za njom sam i ja počeo da izlivam spermu u nju. U ovom momentu sam osetio kao da smo jedno, da pripadamo jedno drugom. Dugo sam svršavao i imao sam osećaj kao da se litra sperme izlila u njenu picu. Oboje smo glasno stenjali.

Bilo je ovo veliko olakšanje za moju kitu. Poljubili smo se i izašli iz tuš-kabine. Imali smo dva-tri sata da se odmorimo…

Vikend u Budimpešti, I deo: Jebanje u bazenu pred publikom

Nastavak: Vikend u Budimpešti, II deo: Swingerski sastanak

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x