Duga erotska pričaErotske pričeIstinita pričaMILF - zrela ženaNa javnom mestuPrvo lice muškog rodaStrejtSvingeriTrojkaVoajeri

Moja žena, moja želja

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sve sam činio i dugo nisam uspevao. Noćima bi mi srce lupalo kao da hoće da iskoči iz grudi, isprekidano sam disao dok sam sklopljenih očiju zamišljao kako je moja žena dobro navučena na tuđi kurac. U tami noći bi mi se pred sklopljenim očima ređale slike dugih i vitkih nogu moje žene, tako raskrečenih da sam mogao prebrojati svaku dlaku njenog vrta požude, umršenih sa brucama meni nepoznatog muškarca. A one duge, kovrdžave, sjajne i rosne. Počinju da se primećuju nisko po stomaku paperjaste, tanke i kratke, pa oko purpurne rupice tako čvresto stisnute i po međici koja deli nju i pičkicu. Retko se proširuju i na unutrašnju stranu butina i tuda kao da se zlate… A odatle, gušće crnje, i duže sve do raspukle breskvice koju skrivaju od ne zajažljivih pogleda muškog roda. Bože… Dve usmine nabubrele, puna ih šaka, dlačice po njima su najduže i najkovrdžavije, i baš one skrivaju te usmine između kojih je ulaz u raj. Samo između njih izviruju dve mesnate, sjajne i ružičaste latice skor sasvim slepljene, samo po njihovoj sredini rascvetale u pupoljak. Tako zevaju kao da hoće u sebe i svoju dubinu poroka da usisaju sve kurčeve sveta. I one crne, duge sa nabreklim žilama, i one kraće a bele i debele… I one sa pečurkastom glavom, i one…

Šumoviti trougao se pruža uz prepone i završava podno glatkog i ravnog stomaka. Zamišljam kako izmoje pičkice curi strast nekog mužjaka. Prvo curka niz dlačice, pa onda unutrašnjim stranama glatkih butina. Klize i svetlucaju kapi i njene pohote i njene strasti pomešana sa muškom spermom. A onda joj se približava moćan, crn, u luku napet kurac. Dug i isprepletan venama. Glavić mu dosta širi od debla kurca. Vidim kako mrsi dlačice moje pičke i tako ih gura u pupoljak od latica. Nestaje u njoj prvo glavić, a onda polagano i celo kurčevo telo. A onda – kurac uranja i izranja iz moje čupavice. Moja žena ga je obavila, usnama se priljubila uz njega, i samo pokatkad šljapne od zadovoljstva. A kada „crni“ mlohavo ispadne iz nje, za njim se iz nje izliva bela, gusta sperma. Izvire nekako stidljivo iz raširene pičke i sliva se niz međicu i zađe u guzu.

A onda vidim sebe kako nabijam kurac u takvu svoju pičkicu. Zalazim među butine svoje žene i zabijam nabrekli kurac u mokro i vrelo. Pička joj sva klizava, vlažna, nabubrela i sočna. Tada obično svršim. Bljune sperma iz mog, do bola napetog kurca, i prospe se svuda po mom stomaku, sve do pod grlo mi. Tek tada mi se smiri srce, sporije dišem i opustim se. Okrenem se za ženom, obgrlim je i tonem u san. Ona se samo promeškolji, nabije mi golu guzu dublje u krilo i nastavi da spava.

Moja žena, moja želja

Zamišljao sam je kako putuje sama. Kako joj se muška ruka zavlači među butine ispod kratke suknje… Pa onda, kako se vozimo u smiraj dana obalom mora i kako se vetar igra njenom providnom, laganom haljinicom otkrivajući joj bedra… Kako joj ruka autostopera sa zadnjeg sedišta miluje sise. Noćima sam zamišljao kako sa drugim muškarcem naizmenično jebem svoju ženu. Sve ove snove sam pričao ženi. Ruke su mi se tresle, glas drhtao i svršavao bih tada beskrajno dugo.

U početku je moja žena odbijala da sluša ove moje priče. Nije htela da čuje za njih. Čak se ljutila i govorila mi da je ne gnjavim nečim što je ne interesuje i tek kasnije je shvatila da me zaista mnogo uzbuđuje da se potuca sa drugim. Stoga, da mi ne bi zakidala na ovakvom mom uzbuđenju i zadovoljstvu, na moje priče i nagovaranja moja žena se samo zagonetno smeškala, što sam ja tumačio kao njeno konačno pristajanje. Pritom bih svršavao u nju veoma ushićen i presrećan. Punio bih je spermom a da mi nije bilo jasno od kuda mi tolika količina sperme. I ona bi se tada pod naletom moje strasti približavala „zoni sumraka“. A kada bi se povratila iz transa, opet bi mi govorila da je ne interesuje jebanje sa drugim muškarcem. Govorila bi mi da i mene ne može da zadovolji.

Tražio sam od nje da se oblači izazovno, koketnom i tu mi je želju ispunjavala. Pritom sam se nadao da će neko biti uporan i da će mi se želja ispuniti, da će nekog takva toliko izazvati da će podleći njegovom udvaranju, ma i po cenu silovanja (a kako bih se iz toga izvukao – nisam razmišljao). Fotografisao sam je nagu (njena je pička je više puta objavljivana u „Pan erotici” u natječaju „Konkurs za naj YU vaginu”, na primer slika br. 1 u broju 38).

Moja žena, moja želja

No, ništa od svega toga. Moja žena nije dala pičku nikom drugom osim meni.

Jednog vrelog julskog popodneva na morskoj plaži medju dečurlijom, mnoštvom starih i mladih, vitkih i debelih, manje i više lepih muškaraca i žena, među mnoštvom trbatih ljudi i mladih pastuha, mazao sam ženu kremom da joj koža ne izgori na suncu. Drugi se pored nas dremljivo prže na suncu ili pljuskaju vodom u plićaku. Retko ko koga da gleda. A mene baš briga da li nas ko i gleda. Moja žena, navikla da njeno telo erotizujem i izlažem tuđim pogledima te da mi to pričinjava zadovoljstvo, prepustila se mom milovanju. Lagano je mažem kremom od peta pa uz listove, naviše po butinama i između njih zalazeći prstima pod usku traku tangi i podugo čeprkam po pički zalazeći među njene usmine, dok ona leži na stomaku. Pa onda, utrljavam joj kremu i mazim čvrste guzove koji se sjaje na sunčevim zracima. Onda zatražim da se prevrne na leđa i blago joj kremom masiram lice, dugi vrat, pa joj onda mažem sise u jako otvorenom gornjem delu kupaćeg dvodelnog kostima. Čak joj iz korpica vadim sise, kao da nikoga nema, i nežno ih milujući mažem kremom, a onda jednu pa drugu vratim u uske i tanke korpice grudnjaka. A potom, i onako male i tanke krpice skupim po traci ispod sisa tako da tanka tkanina pokriva sise tek po njihovoj sredini. Razmazujem kremu po čvrstom stomaku, kružim prstima oko pupka a potom zalazim dlanovima po njenom struku. Zategnuta koža joj se sjaji. A onda, obilazeći joj pored ivica tanga gaćica, mažem butine spreda i prstima mažem pod njih te joj mažem kremom i nabubrelu pičku. Moja žena, iznenađena ovolikom mojom slobodom, stisne butine, ali je moj odlučan pokret rukom natera da odustane od namere da mi istisne prste ispod tangi.

Ja, ustreptao od uzbuđenja. Kurac mi se lomi u mokrim gaćicama. Nastavim da prstima milujem usmine pičke i u jednom trenutku, kao smetaju mi ivice tangi, prstima ih prekrenem u stranu. Bljesnu na sunčevim zracima pola pičke. Zasjaje se masne bruce. Moja žena se uspravi i prošaputa mi kako nema smisla to što radim. Shvatam njen stid i vadim prste ispod tangi, ali ne propustim da ih pre toga ne zamočim u vrelu, sklisku vulvu pičke.

Tek tada primetim da ispred nas na 5-6 metara u vodi do pasa stoji „cipov”, sa svojih 18-19 godina i netremce nas posmatra. Talas se vrati sa šljunkovitog žala i zapljusnu mu kurac koji prikriva šakama. Nije ni svestan da ga njima stišće. Misli da je dublje u vodi i da se ne vidi. Kurac mu napunio kupaće gaćice, nekako se pogrbio i savio glavićem ka dupetu. Debelo mu u gaćicama kao prut parizera. Tako napet srozao gaćice te ispod gornje ivice izviruju guste, smeđe dlačice, jedine na dežmekastom telu. Usta mu poluotvorena i samo što iz njih ne pocure bale. Krupne zelenkaste oči ispod čela netremice gledaju u njeno medjunožje, tamo gde je nabubrilo i gde se uska traka tangi zavukla između usmina pičke. Sa smeđe, skoro do glave ošišane kose, slivaju se kapi morske vode, pa niz bikovski vrat na pleća i grudi gde se sjaje na bakarnoj koži.

Gurnem je laktom i glavom pokažem ka „cipovu” pokazujući joj ga. Ona pogleda u njegovom pravcu i duže zadrža pogled ne shvatajući zašto joj ga pokazujem. „Cipov” ustrepta, obori pogled i počučnu u vodu, te se okrete od nas. Potom zagazi dublje u vodu i udalji se od obale. Sad znam zašto, mada tada nisam znao, ali ga iznenada pozvah.
– Momak! – On se okrete ka nama. – Dođi da te nešto pitam! – I počeh panično da razmišljam šta da ga pitam.

Moja žena, moja želja

On izađe iz vode, nadvi nas njegova senka. Srednjeg rasta, debeljuškast. Kurac mu spao u vodi, ali i takav deluje impozantno u gaćicama.
– Koliko je sati? – Spasih se videvši sat na njegovoj ruci. – Mucajući nešto nerazgovetno odgovori, te ga nisam razumeo. Pruža mi ruku sa satom i tada shvatih da ima govornu manu. Kada pomisli da je dovoljno držao ruku pred mojim licem, okrenu se i pođe. Uhvatim ga za ruku i zadržim. Kažem mu da sedne. Posluša me kao dete i sede pored nas. Odgovara mi samo potvrdno klimanjem glave i odrečno odmahivanjem. Saznajem da je sa kontinenta i da tu na moru nešto radi. U školu nije išao više od osnovne specijalne baš zbog govorne mane.

Pred veče je. Kupim stvari i polazimo. Pozivam i “cipova” s nama. Moja žena me pita za šta će nam on, a već odgovor zna… Usteže se da krene, protivi se da on ide s nama, ali ne sme da bude glasna jer smo na plaži koja je još uvek puna kupača. Usteže se da ide, a opet je blam da pravi scenu. Mene baš boli kurac šta će ko da misli.

Rešio sam da prvi put u životu podelim ženu s nekim… Da je neko pojebe.

Dok idemo ka hotelu, guram je između nas dvojice. Prosto je pribijam uz njega. Obgrlio sam je i miilujem je po ramenu, leđima, slabini… Kuku, i spreda po stomaku. Po koji put dohvatim prstima i pičkicu. Čak zađem prstom i među usmine. Sve to činim tako da to “cipov” jasno vidi. Od pozadi joj skupljam trougao tangi tako da su joj celi guzovi ponekad goli.

Sedimo na terasi hotela i pijuckamo večerajući. Sunce se probija zracima kroz krošnje maslina. Čekam noć da krišom uvedem u hotel “cipova” pored recepcionarke. Već sam smislio način. Moja žena će u sobu, kao ja ostajem da još nešto popijem, a “cipovu” ću reći da s terase prođe pored recepcije kada ja izvedem recepcionarku napolje. I moja žena se primirila. Nekako se navikla na prisustvo “cipova”. Više ne zapitkuje: “šta će ti on”… “zašto ti treba”?

Momak se nekako opustio. Nakon večere popio dva piva. Ja od treme ne mogu ni da jedem. Moja žena se zaplamsala u licu. Stalno skriva sise pod gornji deo kupaćeg kostima, no, kako se pokrene one ispadaju ispod tanane tkanine. Izbegava i da pogleda budućeg jebača. Shvatila je sve. Ja ga drhtavim glasom zapitkujem ima li devojku… kakva je… I na kraju da li je do sada nešto jebao. On, ruku na srce, ne dorastao situaciji, zatrepta, pokuša da nešto kaže, ali shvati da ga neću razumeti pa potvrdno klimnu glavom. Ne verujem mu, pa se smeškam, ali i on se smeška i i dalje klima glavom. A možda i jeste jebao – pomislih.
– A da li bi nju jebao? – pitam ga iznenadno i glavom pokažem na moju ženu. Zastane mu pivo u grlu, vrati drhtavom rukom čašu na sto i promrmlja nešto nalik na:
– Iihh… – pa pogleda u nju i odrečno odmahnu glavom.
– Šta ti je… neću… – prošaputa mi moja žena. Po govoru zaključujem da je shvatila da je došlo vreme da mora i hoće i to jednom da učini, ali se opire poslednjim atomima savesti.
– Ne boj se, vidiš da te neće… – kažem joj šaljivo, a malo hoću i sujetu da joj povredim.

Tajac. Znam da je vreme da se i to desi. Moja žena odlazi pre nas, a ja zovem konobara i plaćam hranu i piće. U sobi nas čekaju dva spojena kreveta. Moja žena se istuširala, obukla renesansnu haljinu od tanko tkanog pamuka. U njoj volim da izlazi jer se providi i naročito se vide gaćice, neka su i za nijansu drugačije boje od bele.

Moja žena, moja želja

Zagrlim je i tada joj svlačim gaćice, a momku pokazujem glavom ka kupatilu i na tuš. Shvata me i odlazi da se otušira. Brzo se svlači. Telo mu napeto, koža zategnuta na mišićima i masnom tkivu na trbuhu i grudima gde se ističu muške sise. Nigde dlačice na telu osim na glavi i međunožju. A među nogama mu visi kurac, kao kulen debeo. Uokvirujuu ga riđe dlake. Kesa s jajima nekako mu visoko podignuta u korenu kurca. Onako mlitav kurac mu mlati levo-desno pri svakom njegovom pokretu. Zarozala mu se kožica na kurcu te mu se vidi glavić još deblji od kite.

Sam peni sapunom po telu i dugo se spira odlažući jebačinu. Valjda se pribojava. Moja žena nam dodaje peškir, ali samo pruža ruku u kupatilo. Hitro je uhvatim za ruku i uvučem u kupatilo. Zbunjeni oboje. Sve s haljinom podvučem je pod tuš i ljubim. Voda joj lepi haljinu uz vitko telo te izroni na videlo sva lepota njenog tela. U početku me gura, brani se od poljubaca, a onda klonu u mom naručju. Ophrva i nju uzbuđenje. Zna da se odbraniti ne može, a i zašto bi, te se prepusti dvojici mužjaka.

Dok je grlim i rukom zadižem haljinu joj kako bih je svukao, rukom me uhvati za kurac. Krajičkom oka uhvatih joj pogled na “cipovu” i njegovom kurcu. On zuri u njeno otkriveno dupe koje se jasno vidi kroz za njega slepljene kotonske gaćice. Glavom klimnem te pozovem “cipova” da nam priđe. Rukom uhvatim njenu drugu ruku i šaku joj prinesem “cipovovom” kurcu. Ispruži prste i obmota ih oko njega. “Cipov” se trgnu na nežan dodir njenih prstiju i zagrli nas oboje. Zagnjuri lice na njen vrat i sisa ga. Izvučem se ispod njegove ruke koja klonu niz telo te je ja podižem i šaku spustim na njenu sisu. Odmaknem se tek toliko od njih da zani skinem haljinu načisto. Pritom vidim kako joj prsti stežu “cipovljev” kurac. Prvi put to čini nekom drugom, a on u njenoj šaci raste… Buja, prosto sterlovito. Nabubrio, streli put plafona, sjaji mu se baršunasta kožica. Zategla se pa sjaji punim sjajem. Kako ga njeni prsti stisnu, žile… Vene mu nabreknu, glavić mu kao manji paradajz, veliki i sjajan. Jurnula krv u njega pa napela finu kožicu kao dečiji balon. Veličanstvan prizor. Sa svojih 22-23 centimetara, prelazi iznad pupka.

Mokra haljina osta na podu tuš kabine. Rosna koža zane klizi po našim rukama. Šaka mu poklopila sisu te moju ženu pridržava samo drugom rukom dok je ja nosim ka krevetu. Sise joj se ljuškaju, telo joj se ugiba dok sneno leži na mojim rukama. Ispod providnih, uz telo joj slepljenih gaćica, izviruju crne kovrdže. Desnom me rukom obgrlila a levom šakom ne ispušta “cipovljev” kurac – prosto ga vuče za nama. On drhtavim prstima uhvati ivicu njenih gaćica – hoće da ih svuče sa nje. A one… Tesne, slepljene uz njeno telo, ne ide mu lako.

tip se sprema da jebe milficu u dlakavu pičku

U mom naručju moja žena se vrpolji… Odiže jedan, pa drugi guzov, hoće da mu olakša skidanje gaćica. Pobednički se osmehujem i šapnem joj na uho:
– Kurvo… – Prvi put se nije naljutila na ove njoj upućene reči.
– Jesam… Tvoja sam kurva – uzvrati mi ne otvarajući oči, pri tom trzajući, nimalo ritmično mladiću nadrkava kurac nabrekao do pucanja. Spuštam je na krevet a ona i dalje ne ispušta iz šake “cipovljev” kurac. On se saginje, onako potezan za kurac, nad njom. Čim je spustim na postelju, moja žena se vrcnu dupetom, i okrete ka momku onako raskrečenih nogu, savijenih u kolenima. On razume njenu žudnju i presta da lagano svlači joj gaćice, te ih jednim potezom trgnu i onako pokidane izvuče ispod njenog dupeta. Zasjaji se crna pička sva rosna i otekla od požude. Ukovrdžane dlačice se slepile za finu kožicu usmina i zasecaju ružu koju čine. A one podrhtavaju, šire se i zjape isčekujući posetioca. Prosto hvataju ono čega još nema da ispuni ružičastu dubinu.

Njeni se mišići grče podno trbuha, talasi se prenose na unutrašnjost butina. Pička joj prosto laticama od usmina zevne pa se opuste. Zaiskrile kapi na njenom ulazu. Moja žena joj privlači moćan kurac. Povlašćen za kurac “cipov” na kolenima zalazi zani među noge. Kada joj bi sasvim blizu, moja žena cimnu kurac nadole. Crven glavić prekliza niz vretenasti klitoris. Kada se nađe na njegovom vrhu, moja žena ga protlja dva-tri puta po njemu i jedva primetnim potezom spusti malo niže.

Mili bože kakva lepota…

Latice od usmina se raširiše još više i obujmiše do polovine crven glavić. Zalepiše se za njega i zarobiše nevidljivom silom. Tako ga njena ruka drži, a ona se izdiže guzom od postelje i telom izvi u luk. Lepo vidim kako rukom vuče telo kurca u sebe. “Cipov” je ili ne razume ili se nije najpodesnije ugnjezdio, te je ne prati telom. Moja žena ne izdrža, te pade na postelju. Ne otvarajući oči pipa drugom rukom oko sebe tražeći jastuk ili mene. Ja se ukočio od lepote prizora. Kurac mi se udrvenio u šaci te ga lomim u stranu, što mi izaziva slatke trnce.

Kada ne napipa ni jastuk niti mene, moja žena me tiho zove da joj pridržim u vazduhu guzu dok se ne natakne na kurac. Pritom se hitro odiže guzom od postelje. Znam… Ovako uvek počinje da se jebe. Stoga joj brzo podvlačim jastuk pod guzu. No, jastuk je tanak i opet im spajanje u vazduhu ne uspe. Stoga se ona prosto cima s postelje nagore, ali kako momak ne ubada, drhtave noge je ne održe. Momak ne zna da treba da je uhvati za kukove i tako zadrži u vazduhu dok je ne navuče na kurac. I on žmuri i miruje zabačene glave nauznak očekujući da moja žena sve sama završi.

misionarsko karanje milfice

Ja ne mogu više da gledam njeno mučenje te je uhvatim šakama za guzove i tako držim njeno telo izvijeno u visokom luku nad posteljom. U to joj licem prelete titraj zadovoljstva jer se konačno “cipovljev” kurac nađe u njoj – veliki glavić kurca nestade u mojoj pičkici. Oseti i on njenu unutrašnjost, vlagu… Skliskost i vrelinu, te joj ga instiktivno gurnu dublje. Moćno telo kurčine razmiče usmine pičke i gura ih u stranu. Vuče za sobom crne kovrdže u dubinu njihove strasti i slasti. Klip zamiče između sjajnih usmina kao da uranja i ružičast pupoljak egzotičnog cveta mesožderke. Iz njega se vadi još sjajniji od sokova njene pičkice, da bi se odmah sunovratio u nju.

Moja žena još više raskreči noge. Mlati glavom levo-desno. Kosa joj umršena na licu. Samo se stopalima oslanja na postelju i potiljkom glave. Telo joj se trza, sise sudaraju i povremeno pređu u ravnomerno talasanje. Rukom obgrli “cipova” preko ramena, te mu crveni nokti zaparaše pleća. Potom moja žena diže jednu, pa drugu nogu. i skrsti mu ih na guzi. Petama je pritiska na dole. ne bi li ga još dublje ugurala u sebe.

On nema šta više da joj dâ. Gde li joj samo stade onoliko čudo!? I ja imam pozamašan kurac i uvek kada bih joj glavićem naleteo na grlić materice, cimnula bi se od bola. Šta učini od pičke novi i tuđi kurac…

I dalje joj šakama pridržavam i milujem guzove. Dlanovi mi vlažni… Osećam kako joj iz pičke curi sok. Po nekada mi prsti, ne namerno, dodirnu i kurčinu, ali najbližim napipam njen anus i kružim okolo njega. To natera moju ženu da se još više raspomami te se poče odozdo nabijati na kurac. Natakla se na kurac do kraja i više nema na šta… Širi nozdrve kao kobilica hvatajući vazduh. Isprekidano i šumno diše. A ja, lagano… Sasvim lagano, pritiskam prst u guzu. Moja žena tada zaječa i poče ne ritmično da se trza. Čas na kurac… Čas na moj prst. Osećam kako prestenasti mišić popušta te mi se prst nađe u njenoj guzi.

Na kurcu „cipova” pička već „klapi”. Beličasti prstenovi od sluzi mu se slažu u korenu. Ovakvo njihovo spajanje trajalo je za mene čitavu večnost, a u stvari nije više od minuta. Po sluzi u dnu kurca rekao bih da su oboje svršili, ali se ne razdvajaju. Nastavljaju igru istim žarom i žestinom.

Moja žena, moja želja

U šaku mi se iz njene pičke otegnuto cedi gusto i belo. Očito je junoša svršio, ali mu kurac nije splasnuo. Koliko poznajem moju ženu, treba da je i ona svršila. Ona kada svrši obično se opusti svakim delom tela i tone u san. I ovaj put se, ali samo za kratko, smirila i potom prihvatila žestok ritam „cipova”. Međunožja im se sudaraju, dlačice mrse, a pičkica šljapka. U šakama mi njeni guzovi klizaju – vrte se u krug, meša da se opet zadovolji… A da zadovolji i svog jebača. Ona to radi nagonski, nije ni svesna toga. A onda se prelomi u struku i krene međunožjem strelovito naviše. Tela im se sudaraju, od toga pršte sitne kapljice sa oznojenih tela, pa se odmah vrati nadole, samo što joj kurac ne ispadne iz pičke. Ona mu ga tako lomi… Melje… Znam kako mu je sada.

Tako nekoliko minuta, a onda se ukoči u najvišem luku priljubljena pičkom uz njegovo međunožje i mali trbuh. Stoji tako, za mene čitavu večnost. Telo joj se pritom svake 2-3 sekunde stresa – jasno vidi njegovo podrhtavanje i talasanje po slabinama, butinama i sisama. Svaki takav trzaj… Grč, proprati tihi jecaj. A momak, ne pokušava da ga vadi iz pičke! Čak šta više, upro celim telom o njeno i gura ga i dalje u nju i tako joj i nesvesno masira klitoris. Lepo vidim kako mu se ritmično zgrče guzovi, pa opuste. I to traje skoro pola minuta. Opet lije svoje seme u njenu pičku. A onda mu glava klonu na postelju pored njene. I ona se opusti te mi oteža njeno telo na šakama pa je spustih na ležaj. Iz nje ispade mlohava kurčina sva mokra i beličasta, te se takav klati nad njom. Još ih spaja samo tanka, svetlucava nit koja izvire iz njene mokre pičke i završava se na njegovom glaviću. Na kraju se prevali na krevet pored nje, ali se ona nit ne prekide, već se slepi za njenu preponu, niz desni kuk uz koji je prislonjen glavić mlohavog a moćnog kurca.

Moja žena se opruži koliko je duga a noge joj i dalje raskrečene. Mazno se proteže i potraži me snenim pogledom. Zna da uživam u ovakvom prizoru i zato mi se takva izlaže pogledu. Uhvati me za kosu i privlači mi glavu k sebi. Opirem se. Hoću da uživam u toj „lepoti poroka”. Butine joj još uvek široko razdvojene, oznojene i podrhtavaju od umora. A pička me mami purpurnom dubinom. Prethodno razmaknute debelom kurčinom, usmine podrhtavaju svakom njenom kretnjom. Po njima i dlačicama se skoreva njena i „cipovljeva” rosa. Unutar, u naborima pičke belasa se „sapunica” od njenih sokova. Iz te dubine se ukaza potočić sperme. Lagano ističe i kako se primiče izlazu sve je nabujaliji. Izliva se i puni otvor guze. Te bele, guste kapi u neprekidnom toku me još više pale. Kakav osećaj: iz tvoje žene istače se nešto tuđe. Tamo gde ja carujem ostavio je svoju strast neki drugi muškarac. Ne izdržah a da svoj nabrekli kurac ne usmerim u tu dubinu… Lepotu. Samo što nisam ušao, a tresem se.

devojka u providnoj beloj haljini

Baš tada glava „cipova” spusti se na njenu pičku. Ljubi je usisavajući njene usmine u svoja usta. Nisam ni primetio kada se obukao. Podiže glavu, zagleda se njoj u lice i ode ka vratima nešto govoreći što niko ne može razumeti. Za njim se zalupiše vrata.

Lagano guram kurac u uzavrelu ženu. A u njoj je tako vrelo… Mokro, klizavo… Mekano… Moja žena me grli i nežno ljubi. Svojim polurastavljenim usnama samo pipka moje i liska ih jezikom. Očito je njoj dosta te ću ovaj put sam svršiti. Na mah mi slatko krenu… Slatko kakvo ne umem opisati. Izlio sam u ženu svu svoju želju. Kada bih mogao, ceo bih se zavukao u njenu toplu, sluzavu… Mekanu pičkicu.

Od ovog letovanja, daleko nam je lepši sex, a i život u opšte. Više razumevanja i poverenja. Povremeno su i drugi parovi s nama. U ovoj ispovesti sam samo možda ulepšao detalje – inače… Istinita je.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x