Sexy komšinica me je izmuzla na brzaka

Registrovani korisnici ne vide reklame

U zgradi u kojoj sam tada živeo skoro nikad nije radio lift. Bilo je to u noći na Uskrs šesnaestog aprila 2023-e. Nakon toplog, neradnog dana, koji se ipak odužio, vraćao sam se u stan oko deset uveče. Nekoliko koraka ispred mene, neku gojaznu gospođu u invalidskim kolicima je gurao muškarac srednjih godina, koji nije izgledao kao da joj je rod. Imali su poteškoća da otvore vrata pomoćnog ulaza iza kojih je bilo dizalo za osobe sa invaliditetom. Ja sam im pomogao da otvore vrata, gospođa se suvo zahvalila, bila je, izgleda, navikla na spontana dobročinstva. Ali taj moj gest je bio primjećen od strane jedne crvenokose djevojke blijedog tena i plavih očiju, s ukusom omeđenih maskarom. Muškarac i gospođa u kolicima su produžili do vrata apartmana u prizemlju a ja i sexy komšinica smo prišli liftu. Pritisnuo sam dugme da pozovem lift i nije se desilo ništa, nikakav zvuk, LED lampica na dugmetu se odmak ugasila. Oboje smo se nasmijali s nevjericom jer je lift radio nekoliko prethodnih dana i mislili smo da je taj problem riješen. Uputili smo se zajedno ka stepeništu.
– I, na kom si ti spratu? – pitao sam je, tobože nehajno.
– Na osmom! A ti?
– Ja sam na devetom… Nama, živjeći u ovoj zgradi ne treba nikakav dodatni trening – našalih se.

Razmjenili smo nekoliko riječi dok smo se penjali uz stepenice. Sexy komšinica je nosila ceger, bila je u trgovinu namirnica, a ja sam bez pitanja uzeo ceger iz njene ruke, blago je dodirnuvši i iznenadio sam se koliko je težak; ona se na to samo nasmijala.

Kad smo stigli do njenog sprata, otvorio sam teška željezna vrata sa brojem 8, držao sam ih jednom rukom otvorena, a drugom sam spustio ceger na pod. Moja sexy komšinica nije krila oduševeljenje ljubaznošću koju sam demonstrirao otkad me prvi put vidjela. Oči su joj se caklile, dah joj se osjećao na vino.
– Vrlo si fin – rekla je – zagrlila me i sočno me poljubila u obraz.
– Nema na čemu – rekoh, što mi se odmah učinilo glupo, jer mi zapravo nije rekla „hvala“.

Vratio sam se stepenicama, bez daljih očekivanja. Nakon par koraka smo se osvrnuli jedno prema drugom, u isto vrijeme.
– Želiš li da uđeš na piće? – Napravio sam izraz usnama:
– Što da ne – klimnuo glavom i pošao za njom. Uopšte, imao sam utisak da komuniciramo više prećutno, sitnim pokretima tijela.

riđokosa devojka pozira gola

Otključala je vrata od garsonjere i upalila svijetlo, ja sam spustio ceger na laminat. Stan joj je bio uređen u stilu nordijskog minimalizma, čiji sklad su narušavali nekoliko postera bendova i, začudo, jedan krst iznad kreveta.
– Prava tinejdžerska sobica – rekoh, aludirajući na postere.
– Oh, pa ja i jesam tinejdžerka.
– Nisam ni sumnjao da jesi.
– Šta onda radiš sa tinejdžerkom u njenom stanu, u jedanaest uveče? Ček da pogodim: tebi je trideset tri?
– Trideset osam, ali hvala na komplimentu. – Nisam je pitao za godine.
– Imam pivo u frižideru i neki načeti Primitivo koji nije nimalo loš. – Lice joj je dobilo topao i zamišljen izraz. – Danas sam imala razloga za slavlje; dobila sam ponudu za posao!
– Opa, čestitam! Hajde da popijemo jedno u to ime. Pivo, molim te.
– Onda ću i ja, a Primitivo već moram baciti. – Pustila je neku muziku sa Macbook Pro laptopa i sjeli smo na kauč. Bilo mi je nelagodno samo malčice; osjećao sam da među nama postoji neki prećutni sporazum.

I ja i sexy komšinica smo bili sličnih godina, sličnog stila odjevanja, pomalo usamljeni, pomalo izgubljeni u ogromnom gradu…

Sjedio sam nekako zgrčeno, pogrbljen napred i vrtio limenku piva na stolu; kad sam toga postao svjestan, zavalio sam se nazad i opružio lijevu ruku cijelom dužinom preko naslona sofe. Sexy komšinica je sjedjela s moje lijeve strane i učinila isti pokret. Kad je to uradila bilo je lako: njena gola ramena su prirodno legla na moju ruku. Spustio sam pivo na sto, zagrlio je i poljubio. Ona je prihvatila moje poljupce i, ubrzo, dodire, sa entuzijazmom koji me je iznenadio. Bila je usamljena. Ima i lijepih usamljenih ljudi, i u velikom gradu, možda čak naročito više tamo nego igdje drugdje. O tome sam razmišljao dok sam joj ljubio meki, bijeli vrat, dok nisam ubrzo prestao da mislim o bilo čemu.

Imala je na sebi crnu majicu na bratele, kratku crnu suknju i mrežaste čarape sa halterima. Nosila je martinke. Njeno uniformno blijedo tijelo je tu i tamo bilo prekriveno tetovažama. Milovao sam njeno tijelo, prelazio rukom preko njenih malih i čvrstih grudi, butina i listova, moja sexy komšinica je počela da me ljubi po vratu, što mi se dotad nije desilo na prvom sastanku. Ohrabren time, zavukao sam joj ruku pod majicu i štipnuo je za bradavicu, ispustila je jedan jebozovan uzdah od kog mi se istog časa digao. Odlučio sam da ne gubim puno vrijeme i spustio sam joj ruku u gaćice, nije se ni prenula. Bila je meka, izbrijana i već vlažna. Raskopčao sam svoj kaiš i otvorio šlic na farmerkama. Ona mi je uzela kurac u ruku. Prizor njene bijele ruke išarane venama, kako trlja moj ud znalačkim pokretima me je napalio još više, njena ruka je izgledala tako mala, tako nježna i ženstvena naspram moje debele kite koja je i dalje rasla.

U nekoliko poteza smo se svukli, ostavši na kauču. Mirisala je tako dobro da sam poželio da je ližem. Sad smo već bili sasvim goli, spuštao sam se ljubeći je po vratu, po grudima i stomaku, po apstraktnim šarama koje su krasile njeno tijelo, dok nisam stigao do njene izbrijane pičke, koju sam počeo da ližem kao žedan pas. Moja sexy komšinica je počela da uzdiše pa da stenje, pomislio sam kako mora da je u seksu glasna. U par minuta je već bila sasvim vlažna i gurao sam prvo jedan, pa i drugi prst, dok nisam opipao njen klitoris, (što sam shvatio po intonaciji njenih uzdaha), dok sam slobodnom rukom počeo da drkam.

lizanje pičke riđokosoj devojci

– Oh kako je dobro… Želim tvoj kurac… Želim te u sebi! – Uzviknula je, i povukla me za kosu na potiljku. – Jao izvini, izvini… rekla je i sagnula se da bi me poljubila. Nisam stigao da odgovorim išta, već sam joj zadigao desnu nogu i, u trenutku kad se moja podlaktica dodirnula unutrašnjost njenog koljena, oborio sam je horizontalno na kauč i stao iznad nje, kao tigar koji posmatra svoj plen.

Nasadio sam je na kurac. Bilo je udobno i toplo biti u njoj, ljubio sam je po vratu dok sam se zabijao u nju.
– Oooh, ovo je dobro, ovo je veoma dobro – rekla je glasno – samo tako nastavi. – Nastavio sam da je jebem u ujednačenom ritmu nekoliko minuta, nakon čega sam joj rekao:
– Želim te otpozadi. – Pogled joj je bio ozbiljan, fokusiran na svoj užitak. Sexy komšinica hitro se okrenula, postavila se na koljena, skupljenih nogu; kosa joj je padala preko lica. Ja sam ostao nekoliko trenutaka da se divim prizoru, drkao sam pomatrajući njena rumena stopala, njenu tetovažu dreamcatcher-a na dodnjem dijelu leđa, njeno dupe, dok joj ga nisam zabio do jaja. Zastenjala je škripećim glasom, držao sam je za kukove i jebao kao da mi je to posljednja noć sa ženom u životu. Pljeskao sam je po mršavom dupetu, ona je malo raširila noge, ja sam joj viknuo:
– Skupi noge! – što je ona odmah poslušala, uživao sam u tome koliko je uska.
– Oh dušo – rekla je i briznula u plač; njena crna šminka se slivala preko lica – kako me dobro jebeš, nemoj da staješ, nemoj da staješ! – Ja sam cijelo svoje tijelo prislonio na njeno, jednom rukom oslonjen na krevet, a drugom sam držao za vrat, grlio je i ljubio u slijepoočnicu, osjetio sam da mi se sva daje. Ona je spustila ruku u međunožje, a drugu zadržala kao oslonac na kauču. – Jao, blizu sam – rekla je plačno. Ponovo sam se uspravio. – Blizu sam, blizu sam! – ponovila je – brže, brže! – Osjetio sam da sada želi malo grublje. Uzeo sam je za kosu i jebao, ona je počela da vrišti, i ja sam bio veoma blizu da svršim, ali sam želio da moja sexy komšinica svrši prva, što se ubrzo i desilo. Ispustila je jedno dugo „aaaahhhh“ nakon čega je počela da se trza, prije nego se stropoštala na stomak. Kad joj se povratio dah, jedno me je rukom, od nazad, mazila po butinama i kukovima, i dalje s licem na kauču.
– Kako želiš da svršiš? – pitala me je. – Hoćeš li da ti pušim? – U tom trenutku sam legao na leđa pored nje, bili smo rame uz rame. Pomislio sam kako je veoma lijepa, i to sam joj i rekao, dok se ona igrala s mojim kurcem u ruci i mazila mi muda.
– Izdrkaj mi ga – rekao sam joj.

Sexy komšinica me je izmuzla na brzaka

Sexy komšinica je prestala sa nježnom igrom; stegnula mi je kurac i počela da ga drka, dosta brzo. Kad sam počeo brže da dišem, počela je da mi gricka bradavicu. Moja kita je odmah počela da pulsira. Disao sam teško, počeo sam da svršavam kao konj, omakao mi se jedan uzvik, pravi muški uzvik zadovoljstva, dok se moja sperma prskala po njenom apartmanu i slivala se preko njene ruke. Međutim, ona nije stajala.

Kad je vidjela da sam sasvim klonuo, bezobrazno se nasmijala, kao vješt zanatlija nakon dobro obavljenog posla. Ja nisam bio u stanju da nešto izustim, a kamoli se pomjerim.
– Ne mrdaj, rekla je. Uzela je ubrus iz kuhinje i očistila spermu sa mene, dok je spermu sa svoje ruke polizala i progutala gledajući me u oči. – Sad si slobodan. Moram da učim, imam ispit u 11. – Nisam rekao ništa, samo sam se na brzinu obukao i dokrajčio pivo sa stola. I dalje nisam imao snage da se odvojim od nje. Prijateljski me je udarila po ramenu: – Ne šalim se. Diži se!
– OK komšinice – rekoh. – Ne želim da sputavam omladinu na putu usavršavanja. – Uozbiljih se. – Mogu li ti znati ime? – Ja sam Dejan – dodah, nekako mucajući.
– Sara, drago mi je. E, nadam se da ne živiš direktno iznad mene. Neko tamo je užasno bučan.
– Ne, ali zakucaću mu na vrata da ga opomenem.
– Baš si sladak – reče i poljubi me u obraz. Već sam bio na ulaznim vratima. – Ćao!

Vrata se zalupiše preda mnom, pogledao sam na sat. Bilo je pola sata nakon ponoći. Htio sam da kažem još nešto, da nekako produžim naš razgovor, naš odnos, ovu nesvakidašnju noć. Ali nešto mi je govorilo da nemam oko čega da brinem, u ovoj zgradi gotovo sigurno opet neće raditi lift, biće, nekad još spontanog druženja sa lijepom Sarom.

Sexy komšinica me je izmuzla na brzaka

Vlada

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x