Poštar Caki me je opslužio svojom kurčinom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Hen je imao kurčinu kao konj

Svi u kraju su ga zvali Caki. Nisam mu znao pravo ime, a mislim da i ostali nisu. On je za sve nas jednostavno bio poštar Caki. Radio je svoj posao pošteno i vredno i svi smo u kraju bili zadovoljni. Caki je bio tridesetogodišnjak osrednje visine i građe. Čak mu je i lice bilo svakodnevno. Sve u svemu jedna od onih osoba koje srećemo svakodnevno u životu. Jedino što je Caki nosio poštarsku uniformu i vukao ogromnu torbu sa poštom. Moji kontakti su se sa njim završavali sa jednostavnim „dobar dan…“ i „doviđenja“. Tako je bilo do tog dana kada se sve desilo.

Već duže vremena sam pretplaćen na par stranih časopisa koji mi dolaze poštom. Naravno, jedan od časopisa je bio gej prirode. Časopisi su dolazili jednom mesečno, upakovani diskretno u pak-papir tako da niko nije mogao da nasluti šta je unutra. U stvari, moglo se pretpostaviti da su u paketu knjige ili časopisi, ali ne i kakve prirode. Pošto veličina paketa nije mogla da stane u poštansko sanduče, poštar Caki ga je uvek donosio na moja vrata.

Do toga dana uglavnom bi se priča odvijala tako što bi Caki zazvonio na vrata, uglavnom rano ujutru. Ja bih sanjiv i krmenjiv otvorio vrata, on bi mi uz osmeh predao paket, a ja njemu uz mrzovoljno hvala tutnuo novčanicu za pivo. Doviđenja. Kraj. Onda bih narednih mesec dana prelistavao časopise u iščekivanju novih. Već sam polako razmišljao da nakon isteka pretplate prestanem da naručujem časopise, jer su mi postali dosadni, a i istine radi sve sam manje mogao da priuštim sebi takvo zadovoljstvo.

Toga jutra sam se naspavan probudio rano. Doručkovao, zakuvao kafu i uz TV je ispijao razmišljajući šta ću taj dan da radim. Negde oko podneva je neko zazvonio na vratima. Ko li je to sada… – pomislio sam. Na sebi sam imao samo bade mantil bez ičega ispod. Otvorio sam vrata i iznenadio se. Ispred mene je stajao Caki sa svojim poznatim osmehom pružajući mi paket mojih časopisa. Nisam ga očekivao, bar ne ovako kasno. Obično je dolazio oko 8-9 ujutru.
– Dobar dan. Otkud vi ovako kasno? – upitao sam.
– Pa imao sam neke vanredne isporuke pa sam vas komšija ostavio za kraj. Nadam se da nije problem.
– Ma neee… nego iskreno nisam vas očekivao… Može kafica, rakija?
– Paaa, što da ne, ionako sam gotov za danas, ali samo pod jednim uslovom…
– Kojim?
– Da pređemo „na ti“, kontam da smo otprilike istih godina…
– Odgovara… – rekao sam pomerajući se da Caki uđe.

Ušli smo u dnevni boravak. Bacio sam paket na sto i krenuo ka kuhinji da pristavim kafu i sipam rakijicu. Caki spusti svoju ogromnu torbu na pod i spusti se u fotelju.
– Kakvu kafu piješ? – uzviknuo sam iz kuhinje provirujući samo glavom kroz vrata. Sledio sam se.
– Gorču… – odgovrio mi je Caki i ne gledajući na moju stranu. Ono što me je sledilo je to što je on rukom provirivao u paket da vidi kakve časopise primam. U celoj toj gužvi, ja uopšte nisam primetio da se je pakovanje poderalo, ili ga je neko već namerno poderao da vidi šta je unutra. Ali je ta rupa na pak-papiru bila dovoljna da ako neko malo odigne, vidi da je unutra gej časopis. Bio sam siguran da je Caki to video i osećao sam se jako nelagodno. Nisam znao kako da se postavim. Rešio sam da se pravim mutav.

Poštar Caki me je opslužio svojom kurčinom

Doneo sam nam kafu i rakiju i seo preko puta njega. Učinilo mi se da sam primetio neki sjaj u njegovim očima kada je shvatio da ispod bade mantila ne nosim ništa, ali nisam bio siguran. Možda je to bila samo moja želja ili mi se jednostavno pričinilo.
– Pa jesi li se umorio komšija? – rekao sam tek da razbijem tišinu.
– Pa i nisam… Ništa više nego što radim inače svaki dan. Nego lep ti je stančić…
– Hvala. Trudim se da ga održim koliko mogu ovako sâm…
– Sam? A žena… porodica?
– Nemam. Živim sam.
– Aaa. Ajde živeli – reče on i podiže čašicu sa rakijom.
– Uzdravlje… – kucnusmo se i ispismo po dobar gutljaj.
– Uuuu… dobra – reče on krkljajući – odakle ti ova rakija?
– Od jednog prijatelja. Sam je pravi, ali ne za prodaju. Ovu mi je poklonio…
– Odlična… Nego uvek sam hteo nešto da te pitam…
– Reci…
– Kakve to knjige ti dobijaš… mislim ove što ti ja donosim… – reče pokazujući glavom ka stolu gde su stajali časopisi. Sada je papir stajao tako da se nije moglo videti šta je unutra, ali sam ja bio sto posto siguran da je on video i da dobro zna šta je unutra.
– Pa ima tu svega i svačega – rekao sam diplomatski – uglavnom ono što me interesuje.
– A šta te to interesuje? – sada sam već bio siguran da zna šta je unutra, a pretpstavljao sam da ga je zainteresovalo. Mogla bi ova situacija da ispadne i na dobro.
– Pa sve po malo… A šta tebe interesuje? – rešio sam da pređem u napad.
– Iskreno… komšija… – zamuckivao je – i mene to interesuje… – Pogledao me je u oči i obojica smo tog trenutka znali šta želimo. Rešio sam da gađam pravo u čelo. Uzeo sam paket, pocepao pak-papir i bacio gej časopis na sto ispred njega.
– Je l’ te ovo interesuje?
– Da… – rekao je tiho.
– Pa ne vidim u čemu je onda problem – rekao sam da malo opustim situaciju.
– Pa vidiš, ne znam kako da ti kažem…
– Reci.
– Mene to interesuje sa tobom… Eto rekao sam…
– Aaaa… e pa onda ajmo još po jednu. Da nazdravimo…
– Nemoj me zajebavati komšija…
– Ne zajebavam te… Rekao sam ti ne vidim gde je tu problem – rekao sam, ustao iz fotelje i zbacio bade mantil sa sebe. Ostao sam tako go da stojim ispred njega dok me je on posmatrao širom otvorenih očiju.
– Uhhh… – uzdahnuo je – ja to nisam nikada…
– Ozbiljno?
– Da… mislim samo sa ženama, a o ovome sam maštao i priželjkivao, ali nikada nisam imao prilike ili hrabrosti. Ali sada sa tobom…
– Opusti se… Hajde da popijemo još koju, a ako želiš ti se skini, ako ne jednostavno ćeš otići i nikom ništa. OK?
– Važi…

Poštar Caki me je opslužio svojom kurčinom

Otišao sam tako go do kuhinje da donesem flašu sa rakijom. Uz put sam namerno malo vrckao i koketirao telom kako bih ga napalio. Ipak bi mi prijao sex sa poštarom. Kada sam se vratio, Caki je i dalje sedeo u fotelji, samo ovoga puta samo u gaćama. Uspeo je nekako na brzaka da se skine i valjda od stida odmah seo i ostao samo u gaćama. Ne želeći da ga požurujem, seo sam preko puta njega i namerno raširio noge. Sada je bez problema mogao da vidi moj poludignuti kurac i muda kako se klate između nogu.

Primetio sam taj njegov kratki pogled, i oblizivanje usana, što mi je dalo do znanja da će biti seksa

– Caki…
– Molim… – reče on skoro stidljivo.
– Da ne gubimo vreme druže. Znam kako ti je pošto sam ti ja prvi, prema tome probaj da se opustiš…
– Pokušaću…
– Sada su u pitanju dve stvari…
– Koje?
– Prva, ako ne želiš ovako nešto ili se dvoumiš, sada je vreme da popiješ rakiju i kafu i odeš. Ponašaćemo se kao da se ništa nije desilo…
– A druga?
– Druga je da skineš gaće i pređemo na stvar. Šta bi voleo da probaš?
– Pa ne znam… kako da kažem…
– I da treća stvar… Bez stida… Slobodno reci šta želiš i šta hoćeš, u suprotnom nijedan od nas dvojice neće uživati.
– Pa vidi… nije da nisam, ja sam se malo interesovao i saznao da ima ovih što tucaju i ovi drugi, kako da kažem što vole da budu tucani…
– I… šta bi ti voleo…
– Iskreno i jedno i drugo, ali bi za početak voleo da prvo tucam, da budem muško…
– Mi to zovemo „pasivan“ i „aktivan“…
– E da… malo sam zbunjen pa…
– Nema problema, sviđaš mi se pa ćemo pokušati sve…
– Ok – reče on i ustade iz fotelje. Polako je spustio svoje boxerice do poda i pred očima mi se pokaza njegova izuzetno debela kurčina. Iako u poludignutom stanju, moje iskusno oko je prepoznalo jednu dobru mesnatu debelu kurčinu. Sada je na mene bio red da se obliznem i krenuo sam ka njemu. Prišao sam mu jako blizu i kleknuo na kolena da se malo poigram sa tim reprezentativnim primerkom i slatko mu ga ispušim pre nego što me naguzi. Međutim…

gej karanje u misionarskoj pozi

– Nemoj… – reče on tiho i uhvati me za ramena i povuče na gore.
– Što… – zbunjeno sam ga pogledao.
– Znaš… ne bih to voleo da mi radiš… Mislio sam samo sex…
– Pa i to je sex…
– Ne nego… ono… ja ti ga stavim, izjebem i to…
– Ok… – nije mi baš bilo po volji, ali sam sada bio toliko napaljen da nisam hteo da prekidam. Pristajao sam na bilo šta samo da bude sexa. – Kako bi želeo?
– Evo namesti se ovde – reče i pokaza na trosed iza sebe. – Prišao sam trosedu i krenuo da se natrtim u kereći položaj kada me on ponovo prekinu. – Voleo bih da te gledam dok se tucamo…
– OK…

Okrenuo sam se na leđa, spustio guzu do ivice troseda kako bi mu bilo što zgodnije. Odigao sam noge u vis i raširio ih. Uhvatio sam se rukama za stopala i ponudio mu svoju rupicu na izvol’te. Caki obliznu svoje suve usne, kleknu tik ispred moje guze i nacentrira glavić svog kurca. Osetio sam kako sluz iz njegovog kurca vlaži moj čmar.

– Slobodno… stavi ga polako… – rekao sam videvši malu neodlučnost na njegovom licu. Caki ništa nije rekao, već je samo lagano gurnuo kukove unapred. Time mi nabi svoj glavić u čmar i ja sam osetio svu lepotu prodiranja tvrdog kurca u dupetu. Spustio je svoje ruke na unutrašnju stranu mojih butina kako bi se bolje oslonio i počeo da mi ga ugurava. Sklopio sam oči od zadovoljstva i rukama još više raširio noge. Želeo sam ga celog u sebi. Tako debelog i tvrdog. Konačno sam osetio njegove kukove na svoje guzove i njegova topla, mekana znojava jaja kako se lepe na moju trtičnu kost.
– Ahhhh…. – uzdahnuo je Caki od zadovoljstva – ovo je predivno… bolje nego sa pičkom…
– Ohhhh… čekaj… ovo je tek početak… – dahtao sam od zadovoljstva.

Tada je lagano izvukao svoj kurac iz mog dupeta. Izvukao ga je skroz napolje tako da sam osetio kako mi hladan vazduh ispunjava guzno crevo. Instiktivno sam krenuo guzom ka njegovom kurcu da se ponovo nabijem, ali me on zadrža rukama.
– Čekaj malo… hoću da vidim kako ti je čmar razjapljen…
– Vidi, pa me tucaj… jebi me…
– Je l’ želiš?
– Da, jako…

Poštar Caki me je opslužio svojom kurčinom

Onda mi Caki snažno sjuri svoju kurčinu do jaja. Osetio sam blagi bol u guzi, ali je zadovoljstvo bilo jače. Tada je valjda video to zadovoljstvo na mom licu, što mu je bilo znak da nastavi sa jebanjem. Uh… kako me je taj poštar jebao. Udarao je snažno i oštro, kao kad lupa pečate na pisma. Sve je štektalo u sobi od njegovih udaraca. Nabijao mi je svoju debelu kurčinu u guzicu i zadovoljavao sve moje kurvanjske potrebe. Ono što me je najviše palilo, a pretpostavljam i njega je to što smo se sve vreme gledali u oči. Gledao me je pravo u oči, a u pogledu sam mu video: „Evo ti ga kurvo… razbiću ti tu tvoju čmarulju…“ Moj pogled mu je govorio: „Nabij ga… Kurca se ne bojim, jebati se znam… Hoću ga još… Jebi me…“

Taj naš nemi govor i sex doveli su nas do vrhunca. Caki vrisnu i snažno nabi svoju kurčinu još nekoliko puta duboko u meni. Onda ga je naglo izvadio i tako vrelog prislonio uz moj kurac. Krenula je sperma da prska po mojim grudima. Čim sam osetio prve vrele niti njegovog semena na grudima, počeo sam i ja da se praznim. Svršili smo, što bi rekli poštari, expresno.

Na kraju smo popili kafu i rakiju i Caki se obuče i ode.

Narednih nekoliko godina me je Caki u početku redovno opsluživao poštom i kurčinom. Kasnije sam i ja njega opsluživao i bilo nam je super. Poslednji sam dobijao poštu u kraju, ali uvek sa dodatkom.

Onda se jednostavno jednog dana pojavio neki novi poštar. Kada sam ga pitao za Cakija, jednostavno je rekao da je premešten. Od tada ne znam ništa o njemu.

grubo gej jebanje od pozadi na tabureu

Nastavak: Pohotna Saška i njen muž Gile

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Jebač-Presretač


Ja sam neko ko ume da uživa u životu, a ovo su priče o mojim uživanjima.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Poštar dobro jebe

1
0
Would love your thoughts, please comment.x